Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Primera División 18/19
fridrih_niche wrote:Manuel dobija lagani tris hehe...PABLO ESCOBAR wrote:Ter stegen poker asova
Dovoljno za 4-5 poziciju...
A Marc Andre ga gleda s vrha tablice...
<3
Dobro, manuel je dobio golove od reusa i paca, a čmarc andre od invalida joaquina...
Guest- Guest
misliš poklonio u smislu da su preko VAR-a pogledali situacije i ispravno postupili cigane turski preglupi
End- Posts : 21177
2015-08-25
Lažni klub sa milijardu krađa u svojoj maloj, prljavoj i beznačajnoj istoriji...
Guest- Guest
Kurvin sin ti jebe kurvu ženicu, forumska .fridrih_niche wrote:Zasigurno najgluplji post ove godine...Zeko wrote:Vratio se Blessi i Barca odmah dobila po pičci. Ako još nisu, brzo će shvatiti da su bez njega jači 50 %. Nogomet ne može igrati jedan čovjek sam i to se na primjeru Barce najbolje vidi. Jebeš ti njegove golove iz penala kad radi njegovog soliranja nitko drugi u Barci nemre do lopte. On definitivno nije ni među prvih 10 najboljih svih vremena jer svojim načinom igre samo radi štetu ekipama za koje nastupa. Najbolji su primjer Barcelona i Argentina.
Mislin da ovaj kurvin sin preuzima Bracalin tron...
:D
Zeko-
2015-08-26
Demencija i tebe jede, ka i tvog idola iz Međuzemlja, kurvin sine...
<3
<3
Guest- Guest
Sport is hyping Dani Olmo of all people today.
He's a former Masia winger who now plays for Dinamo Zagreb.
He's a former Masia winger who now plays for Dinamo Zagreb.
2015-08-25
Ende, Mbappe je bija ponuđen Barci ovo lito, a oni odbili...
Koja greška...
;)
Koja greška...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ende, Mbappe je bija ponuđen Barci ovo lito, a oni odbili...
Koja greška...
;)
Hahhahah, svakako, svakako. Sve što hoda je ponudjeno čergi...
Guest- Guest
neistina.. ne treba se tim zamarati on bi uvijek odabrao psg, ispred barce, reala bilo koga.fridrih_niche wrote:Ende, Mbappe je bija ponuđen Barci ovo lito, a oni odbili...
Koja greška...
;)
zadnjih mjeseci se vodi kampanja katalonskih medija protiv dembelea samo da ga se ocrni na svakom koraku po igri i ponašanju, zbog toga izbacuju nebuloze s mabappetom.
2015-08-25
Didier Deschamp (izbornik francuske reprezentacije): "Ne znam što se događa u Barceloni, ali znam da Dembélé ima naviku kašnjenja. Poznate su mi njegove isprike poput ‘nisam jedini’, no on mora shvatiti da je promjena njegovih stavova nužna."
Carles Aleñà: "Dembéléovo ponašanje? Moramo mu pomoći više nego ga kritikovati, kako bi razumio šta znači igrati za FC Barcelonu. Apsolutno smo ubijeđeni u njegove mogućnosti da promijeni te male stvari te postane neophodan igrač za nas."
Carles Aleñà: "Dembéléovo ponašanje? Moramo mu pomoći više nego ga kritikovati, kako bi razumio šta znači igrati za FC Barcelonu. Apsolutno smo ubijeđeni u njegove mogućnosti da promijeni te male stvari te postane neophodan igrač za nas."
2015-08-25
https://1.ftb.al/QOYpjD3oRREnd wrote:neistina.. ne treba se tim zamarati on bi uvijek odabrao psg, ispred barce, reala bilo koga.fridrih_niche wrote:Ende, Mbappe je bija ponuđen Barci ovo lito, a oni odbili...
Koja greška...
;)
zadnjih mjeseci se vodi kampanja katalonskih medija protiv dembelea samo da ga se ocrni na svakom koraku po igri i ponašanju, zbog toga izbacuju nebuloze s mabappetom.
A Dembele je klaun koji sam sebi radi medvjedu uslugu...
Na mistu Barce bi ga odma proda za finu lovu...
;)
Guest- Guest
sve laži.. on agent mbappea, ali njegov otac mu rekao da ovaj želi igrati s messijem. al tko ne bi igrao s Goat-om.fridrih_niche wrote:https://1.ftb.al/QOYpjD3oRREnd wrote:neistina.. ne treba se tim zamarati on bi uvijek odabrao psg, ispred barce, reala bilo koga.fridrih_niche wrote:Ende, Mbappe je bija ponuđen Barci ovo lito, a oni odbili...
Koja greška...
;)
A Dembele je klaun koji sam sebi radi medvjedu uslugu...
Na mistu Barce bi ga odma proda za finu lovu...
;)
navodno liverpool sprema 100 mil. eura za dembelea iako su i to laži, al po meni nek ga prodaju odma ako ima ponuda jer će propast pod ovim debilom ionako.
možda je dembele klaun, ali valverde je idiot i nije čudo da su igrači u svađi i frustrirani s obzirom na igru i tretman. najbolje krilo svijeta on ga stavlja na RM i daje defanzivne zadatke, toliko dugo ganjao coutinha zbog manjka kreacije u vezi da mu sad igra krilo i to radi očajno, a prije toga RM na slabijoj nozi. najbolje utakmice ima na sredini i sve one golove izvana. malcom na klupi. vidal nezadovoljan s pravom jer i to malo minuta je bio bolji od svih. semedo je isto puno bolji od roberta trenutno. la masija 0 bodova.
al nije niti stvar postave i igrača koliko sustava koji ne postoji. znači da sam dembele, najveći potencijal svijeta, već bi odavno tražio izlaz i ne krivim ga 1%.
2015-08-25
Stoji da je Valverde idiot u rangu Zekana...
Oni tribaju jest ove male ekipe, a samo prosipaju bodove...
;)
Oni tribaju jest ove male ekipe, a samo prosipaju bodove...
;)
Guest- Guest
barca je nadigrana u 90% utakmica otkad je valverde na klupi..
2015-08-25
Znaci, FM 2010...
AC Milan, druga sezona...
Iman top ekipu, prvi san na tablici i dobija Uniteda u prvoj utakmici u osminifinala 2:1 na San Siru...
Taman će bit zanimljiv rasplet kad dodjen u Split hahahaha...
AC Milan, druga sezona...
Iman top ekipu, prvi san na tablici i dobija Uniteda u prvoj utakmici u osminifinala 2:1 na San Siru...
Taman će bit zanimljiv rasplet kad dodjen u Split hahahaha...
Guest- Guest
Three years ago, Casillas got unceremoniously kicked to the curb by his club.
Yesterday: "If Real Madrid needs me, I'm ready to come back."
glupi cigan
Yesterday: "If Real Madrid needs me, I'm ready to come back."
glupi cigan
2015-08-25
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20