Primera División 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Primera División 18/19
https://www.klix.ba/sport/nogomet/navijaci-reala-ce-od-sada-moci-gledati-utakmicu-i-u-wc-u-santiago-bernabeua/181105142
EstebanEnrique-
2014-04-15
In the weeks before Malcom made his UCL debut, his lack of playing time and exclusions from the squad was strange to the team. So much so that Messi asked Valverde if there was a problem between the two.
The coach said there was no problem. [cope]
ajmo diktatoru tjeraj tu neznalicu iz kluba..
The coach said there was no problem. [cope]
ajmo diktatoru tjeraj tu neznalicu iz kluba..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ter Stegen’s adaption to the city and the culture is a key reason as to why he is just destined for captaincy in the future.
That Ter Stegen is absolutely acclimated to the city of Barcelona is known. He usually moves by foot or even by using a scooter. Today, the German stopper was spotted using the subway.
That Ter Stegen is absolutely acclimated to the city of Barcelona is known. He usually moves by foot or even by using a scooter. Today, the German stopper was spotted using the subway.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Slazem se jer Neuer je ipak vanzemaljacfridrih_niche wrote:Uz Oblaka, ter Stegen je najbolji golman svita...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Uz Oblaka, ter Stegen je najbolji golman svita...
;)
Kada ne bi postojao de gea...
Guest- Guest
slažem seSerbia Strong wrote:skripar wrote:Ščešnji je najbolji
Glup sam ko kurac,i balija sam:bball:
skripar-
2015-08-09
sutra ujutro u 8h se javi operwu, ideš prvi na strijeljanjeSerbia Strong wrote:Hahahah, glupi balija ne ume ni post da izmeni...
skripar-
2015-08-09
Njega bacamo svinjamaskripar wrote:sutra ujutro u 8h se javi operwu, ideš prvi na strijeljanjeSerbia Strong wrote:Hahahah, glupi balija ne ume ni post da izmeni...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ma koji Neuer i De gea. LETICA I KALINIC SU NAJBOLJI.fridrih_niche wrote:Ala ovih sa Neuerima i de Geama...
:^O
Mada se prvom cesce omakne gol kojega sam skrivi
2015-09-13
Neuer je sve danas pokaza...
A i na Svjetskom...
Germanska nacija nek zahvali Govnojedacu šta su ispali u grupnoj fazi natjecanja...
Pa nek i drugi put forsira invalida na golu dok drži najboljeg golmana svita na klupi...
;)
A i na Svjetskom...
Germanska nacija nek zahvali Govnojedacu šta su ispali u grupnoj fazi natjecanja...
Pa nek i drugi put forsira invalida na golu dok drži najboljeg golmana svita na klupi...
;)
Guest- Guest
Dobar je de Gea, odličan čak...
Al Oblak i ter Stegen su klasu iznad...
;)
Al Oblak i ter Stegen su klasu iznad...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Dobar je de Gea, odličan čak...
Oblak i ter Stegen su klasu ispod...
;)
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20