BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 18/19
Niče, djetinjast si s tim mijenjanjem postova. Smisli nešto novo i svoje.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
fridrih_niche wrote:Kretino, zar ‘golcina’ Andera nije odbijanac?
Pocea je i kumpire slavit ka euro golove, ajme...
Resetira san te opet...
A Milana ne komentiraj...
Nije klub u sredini tablice ala Junajtid...
Resetira si samog sebe čim revnosno pratiš i gledaš uniteda, glupaku najgluplji
Guest- Guest
I ti si djetinjast kad Hajduka spominješ odi...
A i sam si svjestan da je Dinamo svoju poziciju izgradija na lopovluku jer se Gazda sliza sa politikom i podzemljem...
A i sam si svjestan da je Dinamo svoju poziciju izgradija na lopovluku jer se Gazda sliza sa politikom i podzemljem...
Guest- Guest
Nisam ja njega bez razloga nazvao forumska .Roland Deschain wrote:Niče, djetinjast si s tim mijenjanjem postova. Smisli nešto novo i svoje.
Zeko-
2015-08-26
Koja gluperda!Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Kretino, zar ‘golcina’ Andera nije odbijanac?
Resetira san te opet...
:^O
U sportskom kafiću imaju deset televizija i prikazuju deset različitih utakmica...
Jer kako bi inače gleda Reala, Barcu i malog Cmarnajteda praktički istovrimeno?
Opet si resetiran...
Guest- Guest
Jurgen Klopp (Liverpool coach) “I have only one selfie on my smartphone, that's with Messi. Cristiano was in the room as well.” [lfctv]
kakvo pišanje po pederskom silovatelju..
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Koja gluperda!Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Kretino, zar ‘golcina’ Andera nije odbijanac?
Resetira san te opet...
U sportskom kafiću imaju deset televizija i prikazuju deset različitih utakmica...
Jer kako bi inače gleda Reala, Barcu i malog Cmarnajteda praktički istovrimeno?
Opet si resetiran...
Svakako, svakako. Vadi se glupaku, vadi se...
Guest- Guest
End wrote:
Jurgen Klopp (Liverpool coach) “I have only one selfie on my smartphone, that's with Messi. Cristiano was in the room as well.” [lfctv]
Tako se i meni rodjak slika samo sa Messijem, a ne i Pederskim Silovateljem...
Guest- Guest
Jesam lagao što? I jedni i drugi rade euforiju nakon pobjeda nad najslabijim. A Dinamo je svoju poziciju u prvom redu izgradio jer je svemirski brod za sve druge u ligi po organizaciji. Još da ga lopovi nisu toliko pokrali bili bi prvaci 30 godina zaredom.fridrih_niche wrote:I ti si djetinjast kad Hajduka spominješ odi...
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Pa jesan ja šta laga?Roland Deschain wrote:Jesam lagao što? I jedni i drugi rade euforiju nakon pobjeda nad najslabijim. A Dinamo je svoju poziciju u prvom redu izgradio jer je svemirski brod za sve druge u ligi po organizaciji. Još da ga lopovi nisu toliko pokrali bili bi prvaci 30 godina zaredom.fridrih_niche wrote:I ti si djetinjast kad Hajduka spominješ odi...
Dinamo je izgradija sve na prevari i lopovluku...
;)
Guest- Guest
Hahahah gluperdo, ti mene prozivaš di triba i ne triba...Serbia Strong wrote:Kako jebem ovu gluperdu iz đubrovnika, noću me sanja...
Guest- Guest
Tottenham mi se gadi samo tako, al kako momci igraju...
Bolji su od jednog Junajtida za šest klasa...
A Eriksen je genije, za Bankomata je Maradona...
;)
Bolji su od jednog Junajtida za šest klasa...
A Eriksen je genije, za Bankomata je Maradona...
;)
Guest- Guest
Koliko je gluperda iz đubrovnika iskompleksirana, bože dragi.
Nema sekunde da ne spomene modrića i united
Guest- Guest
Prestani kmecat vise...Serbia Strong wrote:Koliko je gluperda iz đubrovnika iskompleksirana, bože dragi.
Guest- Guest
Ne znam ko mesecima kmeči. Postao si predmet sprdnje, budaletino glupa...
Guest- Guest
Legendarni Aleks Ferguson se vraća u Mančester junajted! Britanski mediji javljaju da je slavni menažder tima sa Old Traforda spreman da se prihvati posla kako bi pomogao “crvenim đavolima” da se stabilizuju.
On bi, navodno, trebalo da bude savetnik novog menadžer Ole Gunara Solskera koga je svojevremeno i trenirao u Junajtedu. Mediji tvrde da je Fergi bio glavni zagovornik da Solsker zameni Murinja. Ujedno, Aleks Ferguson je, kako navodi “The Sun” povukao veze da se u klub vrati i Majk Filan, njegov bivši asistent, koji je sada “broj dva” u Solskerovom stručnom štabu. Norvežanin je na ove poteze odgovorio Fergusonovim uključivanjem u dešavanja.
On bi, navodno, trebalo da bude savetnik novog menadžer Ole Gunara Solskera koga je svojevremeno i trenirao u Junajtedu. Mediji tvrde da je Fergi bio glavni zagovornik da Solsker zameni Murinja. Ujedno, Aleks Ferguson je, kako navodi “The Sun” povukao veze da se u klub vrati i Majk Filan, njegov bivši asistent, koji je sada “broj dva” u Solskerovom stručnom štabu. Norvežanin je na ove poteze odgovorio Fergusonovim uključivanjem u dešavanja.
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20