BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 18/19
Milan bi danas razvalija Sprdnajteda u hendikepu...
A potrošili su deset puta manju lovu...
A potrošili su deset puta manju lovu...
Guest- Guest
Svakako, svakako-samo da prvo preskoče cigane iz pireja...
Novi dan i novi autošamar za glupaka iz djubrovnika...
Novi dan i novi autošamar za glupaka iz djubrovnika...
Guest- Guest
koje spinanje niškoga retarda, kakve veze imaju milan i hajduk s time šta čmarnajted na utrošenih 2 milijarde kredita nije uspio proći preko centra, shvaćaš li ti koliko si glup daj njima privilegiju takvoga lopovluka i bit će najveći klubovi svijeta.
uz to buduće zlatne lopte 0 bodova, a do jučer, najveći manager svih vremena, isto 0, unakažen od strane trenerčića koji je dobar samo za mainz i klubove zweite bundeslige..
uz to buduće zlatne lopte 0 bodova, a do jučer, najveći manager svih vremena, isto 0, unakažen od strane trenerčića koji je dobar samo za mainz i klubove zweite bundeslige..
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:koje spinanje niškoga retarda, kakve veze imaju milan i hajduk s time šta čmarnajted na utrošenih 2 milijarde kredita nije uspio proći preko centra, shvaćaš li ti koliko si glup daj njima privilegiju takvoga lopovluka i bit će najveći klubovi svijeta.
Glupaku najgluplji, cvajtaš je kupio sve što hoda ovog leta, a čmarinjo doveo 1.5 igrača
Da ne govorim koliko ga glavni igrač sabotira.
Ugasi se sada sa foruma i iz života indijancu glupi, ciganski.
Guest- Guest
Jel to dobio Mourinho cipelu u guzicu?
Hvala mu na svemu. Uz sve negativno, ipak ćemo ga pamtiti po nekoliko pehara-više nego što će cvajtaš ikada videti na klupi malog kluba iz prljave luke na merseyu...
Guest- Guest
pedala najvećega trenerčića svih vremena..
i tako je kopile srpsko još jednom sam sebe uništio šamarima, ali idemo dalje do novih izazova i proloma retardacije šipca jer samo svemir je granica kad je riječ o glupoći niškoga cigančeta.
i tako je kopile srpsko još jednom sam sebe uništio šamarima, ali idemo dalje do novih izazova i proloma retardacije šipca jer samo svemir je granica kad je riječ o glupoći niškoga cigančeta.
2015-08-25
Ko je taj?
Ti si stvarno debil ciganski, jebem ti sve što ti hoda po zemlji. Kada sam ja nazvao murinja najvećim, svih vremena gluperdo najgluplja ciganska?
Guest- Guest
bolje je pitanje kad nisi..Serbia Strong wrote:Ti si stvarno debil ciganski, jebem ti sve što ti hoda po zemlji. Kada sam ja nazvao murinja najvećim, svih vremena gluperdo najgluplja ciganska?
ali nećemo sad prekopavati po starim arhivskim izjavama jer nema potrebe, gospoda se time ne bavi, ionako je svima jasno da si lažov i cigan erste klase.
2015-08-25
End wrote:bolje je pitanje kad nisi..Serbia Strong wrote:Ti si stvarno debil ciganski, jebem ti sve što ti hoda po zemlji. Kada sam ja nazvao murinja najvećim, svih vremena gluperdo najgluplja ciganska?
ali nećemo sad prekopavati po starim arhivskim izjavama jer nema potrebe, gospoda se time ne bavi, ionako je svima jasno da si lažov i cigan erste klase.
Svima je jasno da si ti najveća debilčina koja je mogla da izadje iz pičke. Uz sav trud nichea i ampera, nenadjbiv si u laži i lupeatnjima gluposti.
Ne zaboravi da teraš valverdea kada ga tvoji cogani popuše sledeći put
Guest- Guest
ako su fergusona cekali 7 godina da osvoji prvi trofej, mogli su i mourinhu dati priliku. smijesan klub
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20