BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 18/19
kingkong7 wrote:za nichea, najbolji je lokalni trener kod kojeg je igrao mali nogomet. skupa su motali jointove, slagali taktike, slusali whitesnake i tko zna sta sve
Moj prvi lokalni trener je sad doktor na Korčuli...
A drugi je profesor kemije...
:D
Guest- Guest
kad guardiola bude toliko genijalan. nek se end javi
a ne pobjedili burnley ili protiv koga su danas igrali i sad to vijest
a ne pobjedili burnley ili protiv koga su danas igrali i sad to vijest
Guest- Guest
Gasi sveskripar wrote:kingkong7 wrote:102 boda
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Guardiola podrzava migrante. Ubij se cigane katalonski
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
2015-09-13
toliko velik da je guardioli trebalo smo par sezona da ga razvali u svakom segmentu nogometa i uništi u međusobnim susretima
End- Posts : 21177
2015-08-25
Prevariola svog prevaranta i glavnog ciganina nagradio za svoja ciganisanja. 300.000£ nedeljno
Guest- Guest
To je 50% onog šta Sanchez prima u Junajtidu...Serbia Strong wrote:Prevariola svog prevaranta i glavnog ciganina nagradio za svoja ciganisanja. 300.000£ nedeljno
:D
Guest- Guest
jako čudno da se novim ugovorom nagrađuje možda najbolji igrač ekipe koja je porušila sve rekorde premieršita..
TREBAO JE BITI NOVA ZVIJEZDA, A SADA NAPUŠTA KLUB: Napadač Uniteda žali se jer mu je frižider preblizu ormariću u svlačionici
'Alexis Sánchez’s contract – £391,000 a week with an extra £75,000 for every game he plays and an annual £1.1m signing-on fee – is another indication of how far United are willing to go when a category-A player is available. . It means Sanchez is earning about twice as much as stars that have outperformed him lately, such as Harry Kane and Mo Salah.
dal ti uopće moram pisati nišlijo da si GKK.
TREBAO JE BITI NOVA ZVIJEZDA, A SADA NAPUŠTA KLUB: Napadač Uniteda žali se jer mu je frižider preblizu ormariću u svlačionici
'Alexis Sánchez’s contract – £391,000 a week with an extra £75,000 for every game he plays and an annual £1.1m signing-on fee – is another indication of how far United are willing to go when a category-A player is available. . It means Sanchez is earning about twice as much as stars that have outperformed him lately, such as Harry Kane and Mo Salah.
dal ti uopće moram pisati nišlijo da si GKK.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19