Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 53
Page 36 of 53 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 44 ... 53
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
"Modrić je bio čaroban i odveo je Englesku u ponor. Hrvatski maestro očaravajućim plesom slomio je engleska srca. Uoči utakmice navijači Engleske šalili su se na društvenim mrežama na račun Modrića i Rakitića, no oni su vrlo brzo pokazali svoju snagu. Baš kao što je kazao Andres Iniesta, riječ je o najkompletnijim veznjacima na svijetu", piše Daily Mail.
Alan Shearer, u komentaru za BBC, čestitao je Hrvatskoj i pohvalio Englesku.
"Luka Modrić zaslužio je titulu igrača utakmice. Držao je sredinu terena poput gospodara i nitko mu nije mogao prići. Engleskoj nedostaje iskustva da zaustavi takvog igrača", kazao je legendarni engleski napadač.
Alan Shearer, u komentaru za BBC, čestitao je Hrvatskoj i pohvalio Englesku.
"Luka Modrić zaslužio je titulu igrača utakmice. Držao je sredinu terena poput gospodara i nitko mu nije mogao prići. Engleskoj nedostaje iskustva da zaustavi takvog igrača", kazao je legendarni engleski napadač.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
[size=66]Mandžotres! Poslije gola, ali i kraja tekme, podrhtavalo je tlo![/size]
S PMF-a su nam potvrdili da je dežurni seizmolog kod Mandžukićevog gola i kada je odsviran kraj utakmice na svim seizmološkim postajama zabilježio podrhtavanje blizu svih većih naseljenih mjesta
Last edited by muckodjubre on 12/7/2018, 16:10; edited 1 time in total
https://www.facebook.com/fotbollskanalen/videos/10155799754457169/?t=0
Ovo je ono što glupi zagorac mora naučit o nogometu.muckodjubre wrote:Alan Shearer, u komentaru za BBC, čestitao je Hrvatskoj i pohvalio Englesku.
scorpion wrote:
Javit ću ti se poslije tekme sa Engleskom, da mi objasniš gdje je zapelo i ko je kriv za ispadanje
Još čekam objašnjenje zašto smo ispali gdje je zapelo i ko je kriv za ispadanje.
Javit ću ti se poslije tekme sa Engleskom, da mi objasniš gdje je zapelo i ko je kriv za ispadanje
Još čekam objašnjenje zašto smo ispali gdje je zapelo i ko je kriv za ispadanje.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:scorpion wrote:
Što je najjače sve je bilo kako sam i očekivao, dok Perišić nije zabio u 68. minuti. Zapravo su nam Englezi poklonili pobjedu. Jer realno oni su imali sve u svojim rukama i mogli su završit dok je bilo 1:0, ali su odlučili igrat ziceraški i to im se obilo o glavu.
Ali možete mi ga svi popušit ovdje, jer niko nije vjerovao da uopće možemo proći grupu (pa ni ja). Zato sad imate pravo svi šutit
Možda jedino je demo vjerovao
A da ti popušiš meni ? Ovo sam tu napisao prije 20-ak dana:
Ovo ako osvoji netko osim nas, bit će tragedija za svjetski nogomet. Ovo nam mogu jedino ukrast'.
I ? U finalu smo. A svoje priče za malu djecu ostavi molim te po strani. Englezi su bili bolji prvih 20-ak minuta, a poslije ih nije bilo nigdje. Razumiješ ? NIGDJE. Razlog ? Mnogo su slabija ekipa od nas i kako sam rekao, najslabija su ekipa protiv koje smo do sada igrali. A TI si ih dizao u nebesa. I, kao što rekoh, čim smo im spustili loptu na zemlju oni su nestali sa terena, jer su naši za 3 klase tehnički jači. A još smo igrali sa 10 igrača na njihovih 12 sve do ulaska Pivarića, jer Strinić je bio njihov najopasniji igrač.
by Zeko on Wed 27 Jun - 21:48Ovo ako osvoji netko osim nas, bit će tragedija za svjetski nogomet. Ovo nam mogu jedino ukrast'.
I ? U finalu smo. A svoje priče za malu djecu ostavi molim te po strani. Englezi su bili bolji prvih 20-ak minuta, a poslije ih nije bilo nigdje. Razumiješ ? NIGDJE. Razlog ? Mnogo su slabija ekipa od nas i kako sam rekao, najslabija su ekipa protiv koje smo do sada igrali. A TI si ih dizao u nebesa. I, kao što rekoh, čim smo im spustili loptu na zemlju oni su nestali sa terena, jer su naši za 3 klase tehnički jači. A još smo igrali sa 10 igrača na njihovih 12 sve do ulaska Pivarića, jer Strinić je bio njihov najopasniji igrač.
Zeko-
2015-08-26
[size=66]Pickford probio Mandžu pa mu vikao: Što je?! Ustani, glupane![/size]
[size=44]Svijet se divi Hrvatskoj: Spasili ste nas od engleskog hvalisanja, ne mogu vas naći na karti, ali hvala vam[/size]
kad im kažeš iz RH sam, blijedo gledju,a onda kažeš LUKA MODRIĆ aha svi znaju
kad im kažeš iz RH sam, blijedo gledju,a onda kažeš LUKA MODRIĆ aha svi znaju
Mali Vida je zakon.
Zeko-
2015-08-26
vuksadinare wrote:takva pravila vrijede za sve..da je obratno isto bi bilo sa sucem iz hrvatske,bosne,makedonije...svedske,norveske...ali tasto bi onda morao suditi senegalac koji ej ejdan od uzih kandidata a senegal je bio francuska kolonija i senegalci govore francuskim..Serbia Strong wrote:Jedino mi žao mažića, zaslužio je da sudi finale kao najbolji sudija na svetu. Sada nema šanse da mu daju priliku da sudi finale pošto su hrvati unutra...
To nije bio slučaj kada je trebalo da se srbija pokrade pa je za meč sa švajcarcima delegirano govno nemačko...
Guest- Guest
End wrote:
muckodjubre wrote:[size=66]Pickford probio Mandžu pa mu vikao: Što je?! Ustani, glupane![/size]
Pickford idiot i smece, momentalno mi pala u ocia ta svinjska faca
Alfredo di Stefano nije bija veznjak...vuksadinare wrote:argentinski emdiji su mu rekli hrvatski di stefano..sto ej dovoljno..kad se zna da omaleni argetinac(kao modric) je dirigirao onim realom madridom koji ej bio nekoliko puta prvak europe uzastopno...a smatra se d aej di stefano najbolji veznjak svih vremenaSerbia Strong wrote:muckodjubre wrote:Lik je valjda na cijelom turniru jedva izgubio koju loptu...to je ono o cemu pricam,on sinoc proda loptu i sta nakon toga? trk i klizeci start kako bi je vratioSerbia Strong wrote:Luka modrić-najbolji i najveći igrač svih vremena sa ovih prostora...
Ma doktor nad doktorima. Mogu samo da mu se sagnu hejteri. Nikada neko kao on nije dirigovao svojom ekipom na ovim prostorima, a puno velikih igrača ovde je igralo ovu igru...
Moga je igrat sve, al najviše povučenijeg napadača (polispicu) i krilo...
;)
Guest- Guest
U tom trenutku san se dera ‘udari smeće, majku mu jeben, udari ga’...End wrote:
koja legenda raketa, najveći..
:^O
Guest- Guest
End wrote:messi popušio od oba finalista, nemaš mu šta zamjerit inače bi oni bili u finalu
Guest- Guest
muckodjubre wrote:još kada bi i belgija isprašila smrdljive,incestuozne,ružne engleze to bi bilo odlično
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:U tom trenutku san se dera ‘udari smeće, majku mu jeben, udari ga’...End wrote:
koja legenda raketa, najveći..
:^O
i ja,ali sam u sekundi vikao neee da slučajno ne dobije crveni...dovoljna mu je kazna što je spušio
Respect to the Croatian firefighters, who packed up immediately after having an incoming report of an accident, instead of watching Rakitic's penalty. This is golden.
https://mobile.twitter.com/BarcaUniversal/status/1017430699404595200/video/1
bravo cmarper..
https://mobile.twitter.com/BarcaUniversal/status/1017430699404595200/video/1
bravo cmarper..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 36 of 53 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 44 ... 53
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 53