Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 53
Page 32 of 53 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 42 ... 53
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
yèeeeeeeeeeeees...yeeeeeees
kakva igra, boze dragi
kakva igra, boze dragi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
yèeeeeeeeeeeees...yeeeeeees
kakva igra, boze dragi
kakva igra, boze dragi
PAaaaANJDZUÚUUUUUKIC
ZVIJER,COVJEK ZA VELIKE UTAKMICE
ZVIJER,COVJEK ZA VELIKE UTAKMICE
End wrote:ako dobijemo noorka šalje sliku svojih sisa ovdje i ante se vraća
2017-10-06
šalim se, ovdje su svi ionako pederiNoor wrote:End wrote:ako dobijemo noorka šalje sliku svojih sisa ovdje i ante se vraća
End- Posts : 21177
2015-08-25
onda ti pokazi siseEnd wrote:šalim se, ovdje su svi ionako pederiNoor wrote:End wrote:ako dobijemo noorka šalje sliku svojih sisa ovdje i ante se vraća
2017-10-06
ako osvojimoNoor wrote:onda ti pokazi siseEnd wrote:šalim se, ovdje su svi ionako pederiNoor wrote:End wrote:ako dobijemo noorka šalje sliku svojih sisa ovdje i ante se vraća
2015-08-25
drzimo te za riječ :)End wrote:ako osvojimoNoor wrote:onda ti pokazi siseEnd wrote:šalim se, ovdje su svi ionako pederiNoor wrote:End wrote:ako dobijemo noorka šalje sliku svojih sisa ovdje i ante se vraća
2017-10-06
Its coming home.... za 4 god brate
maybe
maybe
Svaka čast demi, jedini je on ovdje vjerovao u Madžukića
nadam se da si Kale nece nesto nazao uciniti
ali dobro da ga nema, mijenjao bi zvijer i onda ne bi bilo gola
ne bih htio nikog stvarno ocrnit, svima sve najbolje, ali Strina je van svoje lige za finale..
Bravo...bravo majstori...rekoh proradi li perisic prvaci
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Pita Francuz Engleza: Zasto si tuzan?
Veli Englez njemu: I ti ces biti u nedjelju!
:)
Veli Englez njemu: I ti ces biti u nedjelju!
:)
2017-10-06
Modriću se svi klanjaju: Izjava legende Reala o Luki odjeknula svijetom
Mnogi su uvjereni da je već sad Modrić zaslužio Zlatnu loptu, a da u to nema sumnje ako Hrvatsku odvede na svjetski tron.
Svijet se klanja hrvatskom maestru. Legenda Real Madrida Jorge Valdano o Luki je tako rekao:
– Modrić je fantastičan igrač, jedan od rijetkih na svijetu koji vas može umiriti nogometom. Modrić je Iniesta od prije osam godina. On je dostojanstvo nogometa – rekao je Valdano.
Oduševljeno je o Luki pričao i francuski nogometaš Hatem Ben Arfa. – Stvarno mi je drago što mu ovo Svjetsko prvenstvo dopušta da se pokaže, jer u trenutku kada Iniesta odlaze s velike scene, on preuzima tu nogometnu inteligenciju i lukavstvo. To je osveta malih velikim dečkima. Veliku ulogu sigurno je odigrao Zidane koji je pomogao da se odupre konformizmu koji nekad pogodi takve igrače. Takve igrače ili standardizirate ili potaknete da čine razliku. Modrić je vrsta ugroženih igrača i mora biti zaštićen. I zato neka živi nogomet, jučer, danas, sutra.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/modricu-se-svi-klanjaju-izjava-legende-reala-o-luki-odjeknula-svijetom-1257669 - www.vecernji.hr
Luka je naš najbolji nogometaš to je valjda svima sada jasno. Podcjenio sam Mandžu, ali još uvijek ima nos za gol. Svaka mu čast. Kako god završilo finale, ovo je jebeno čudo i nevjerojatan uspjeh
Mnogi su uvjereni da je već sad Modrić zaslužio Zlatnu loptu, a da u to nema sumnje ako Hrvatsku odvede na svjetski tron.
Svijet se klanja hrvatskom maestru. Legenda Real Madrida Jorge Valdano o Luki je tako rekao:
– Modrić je fantastičan igrač, jedan od rijetkih na svijetu koji vas može umiriti nogometom. Modrić je Iniesta od prije osam godina. On je dostojanstvo nogometa – rekao je Valdano.
Oduševljeno je o Luki pričao i francuski nogometaš Hatem Ben Arfa. – Stvarno mi je drago što mu ovo Svjetsko prvenstvo dopušta da se pokaže, jer u trenutku kada Iniesta odlaze s velike scene, on preuzima tu nogometnu inteligenciju i lukavstvo. To je osveta malih velikim dečkima. Veliku ulogu sigurno je odigrao Zidane koji je pomogao da se odupre konformizmu koji nekad pogodi takve igrače. Takve igrače ili standardizirate ili potaknete da čine razliku. Modrić je vrsta ugroženih igrača i mora biti zaštićen. I zato neka živi nogomet, jučer, danas, sutra.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/modricu-se-svi-klanjaju-izjava-legende-reala-o-luki-odjeknula-svijetom-1257669 - www.vecernji.hr
Luka je naš najbolji nogometaš to je valjda svima sada jasno. Podcjenio sam Mandžu, ali još uvijek ima nos za gol. Svaka mu čast. Kako god završilo finale, ovo je jebeno čudo i nevjerojatan uspjeh
jedino se treba klanjati perišiću danas.. a mandžo je na tacnu dobio svoj krumpir to mu je ipak specijalnost.
uopće spominjati modrića je debilno nakon ovakve utakmice, ali šta očekivati od srbina iz mostara.. malo proslavi pobjedu, ne moraš stalno biti glup
uopće spominjati modrića je debilno nakon ovakve utakmice, ali šta očekivati od srbina iz mostara.. malo proslavi pobjedu, ne moraš stalno biti glup
2015-08-25
i još mu je perišić zavrnuo onu loptu na peterac kad mu je ovaj skinuo, a to je već trebao zabiti.. tanka je granica od flopa do heroja.
2015-08-25
Page 32 of 53 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 42 ... 53
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 53