Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 53
Page 7 of 53 • 1 ... 6, 7, 8 ... 30 ... 53
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
naši u crnim dresovima,rusi u crvenim :D
crna legija gazi babuške
crna legija gazi babuške
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
Cr7 Juventino
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kaže komentator "godin je to rasčistio bez razmišljanja"...pogubio se i komentator
https://www.facebook.com/grassrootgoals/videos/1662661667184835/
muckodjubre wrote:kaže komentator "godin je to rasčistio bez razmišljanja"...pogubio se i komentator
Konj.
darth_vader-
2014-04-17
Legenda NBA lige nosi Realov dres s potpisom Luke Modrića
A kad se takva faca poput Dwyanea Wadea pojavi u potpisanom dresu Luke Modrića, doduše - ne hrvatske reprezentacije, nego Real Madrida - onda vam je jasno kolika je faca Luka...
I oni koji baš ne prate košarku znat će kolika je faca Dwyane Wade. Trostruki NBA prvak, jednom MVP finala, olimpijski pobjednik s reprezentacijom, jednom i najbolji strijelac čitave NBA lige...
Jedna od najvećih faca cijele lige s prosjekom od 22 koša po utakmici u karijeri. Velika NBA zvijezda i budući Hall of famer, to je sigurno.
A kad se takva faca pojavi u potpisanom dresu Luke Modrića, doduše - ne hrvatske reprezentacije, nego Real Madrida - onda vam je jasno kolika je faca Luka.
Upoznali su se nedavno u SAD-u gdje su hrvatski nogometni reprezentativci Ivan Perišić, Luka Modrić, Mateo Kovačić i Ivan Rakitić, uoči prijateljske utakmice s Peruom, koju smo izgubili 2-0, otišli na NBA utakmicu Miamija.
Tamo su upoznali Wadea i društvo, sreli i Novaka Đokovića, jer se u isto vrijeme u Miamiju igrao i veliki teniski turnir. I svi su dobili dresove Miamija.
A Luka je očito zauzvrat Dwyaneu Wadeu poklonio svoj potpisani dres Real Madrida u kojem veliki gospodin NBA lige "chilla" kad izađe s društvom na piće. Cool look, nema što. Na nogama čarape i šlape, gore dres Luke Modrića...
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/legenda-nba-lige-nosi-realov-dres-s-potpisom-luke-modrica-581026 - 24sata.hr
A kad se takva faca poput Dwyanea Wadea pojavi u potpisanom dresu Luke Modrića, doduše - ne hrvatske reprezentacije, nego Real Madrida - onda vam je jasno kolika je faca Luka...
I oni koji baš ne prate košarku znat će kolika je faca Dwyane Wade. Trostruki NBA prvak, jednom MVP finala, olimpijski pobjednik s reprezentacijom, jednom i najbolji strijelac čitave NBA lige...
Jedna od najvećih faca cijele lige s prosjekom od 22 koša po utakmici u karijeri. Velika NBA zvijezda i budući Hall of famer, to je sigurno.
A kad se takva faca pojavi u potpisanom dresu Luke Modrića, doduše - ne hrvatske reprezentacije, nego Real Madrida - onda vam je jasno kolika je faca Luka.
Upoznali su se nedavno u SAD-u gdje su hrvatski nogometni reprezentativci Ivan Perišić, Luka Modrić, Mateo Kovačić i Ivan Rakitić, uoči prijateljske utakmice s Peruom, koju smo izgubili 2-0, otišli na NBA utakmicu Miamija.
Tamo su upoznali Wadea i društvo, sreli i Novaka Đokovića, jer se u isto vrijeme u Miamiju igrao i veliki teniski turnir. I svi su dobili dresove Miamija.
A Luka je očito zauzvrat Dwyaneu Wadeu poklonio svoj potpisani dres Real Madrida u kojem veliki gospodin NBA lige "chilla" kad izađe s društvom na piće. Cool look, nema što. Na nogama čarape i šlape, gore dres Luke Modrića...
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/legenda-nba-lige-nosi-realov-dres-s-potpisom-luke-modrica-581026 - 24sata.hr
daj se rokni gluperdo, ti prvi nemaš pojma o košarki skupa s menom..
End- Posts : 21177
2015-08-25
A ti vidim nemaš pojma o pravopisu. KošarkiEnd wrote:daj se rokni gluperdo, ti prvi nemaš pojma o košarki skupa s menom..
Kakve to veze ima konjino? Boli me kurac za taj retardirani sport. Bitno je jedino da i košarkaši vide koliki je Luka čarobnjak
pederu mali ti ne zaslužuješ da ti se piše pravopisno točno... razmeš balijo turska..
nemaš pojma ko je wade niti imaš ikakvoga pojma o tom sportu idiote..
End- Posts : 21177
2015-08-25
wade,shaq,zoo,gary i debeloguzi walker
Opet znam više od tebe retardu maloumni kretenski šiptarskiEnd wrote:pederu mali ti ne zaslužuješ da ti se piše pravopisno točno... razmeš balijo turska..
da bude europsko polufinale: belgija-francuska....engleska-hrvatska...hm mada kada vidiš ekipu francuske i belgije to je pod navodnicima "europsko"
Page 7 of 53 • 1 ... 6, 7, 8 ... 30 ... 53
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 53