Srpsku obitelj Brazilci pretukli na tribinama:"Ostali Srbi snimali su kako nas mlate"
Page 1 of 1
Srpsku obitelj Brazilci pretukli na tribinama:"Ostali Srbi snimali su kako nas mlate"
http://www.index.hr/sport/clanak/srpsku-obitelj-brazilci-pretukli-na-tribinama-ostali-srbi-snimali-su-kako-nas-mlate/2007404.aspx
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Srpsku obitelj Brazilci pretukli na tribinama:"Ostali Srbi snimali su kako nas mlate"
ostali srbi 'nismo mi srbi majke nam'
2015-09-08
Re: Srpsku obitelj Brazilci pretukli na tribinama:"Ostali Srbi snimali su kako nas mlate"
ovaj stari isti ko onaj glumac zijah sokolovic
2015-09-08
svukud ima stoke...kud ces na starog covjeka i na zensku...zato se meni ne ide sa obitelji na utakmice...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
...jos gori od brazilaca su ove druge srpske 'junacine' koje su to sve mirno posmatrali i jos slikali...sto ovog starog sigurno vise zaboljelo nego same batineflumen wrote:svukud ima stoke...kud ces na starog covjeka i na zensku...zato se meni ne ide sa obitelji na utakmice...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...jos gori od brazilaca su ove druge srpske 'junacine' koje su to sve mirno posmatrali i jos slikali...sto ovog starog sigurno vise zaboljelo nego same batineflumen wrote:svukud ima stoke...kud ces na starog covjeka i na zensku...zato se meni ne ide sa obitelji na utakmice...
ma dobro...srbi ako ih je malo, manji su od makovog zrna...kurac bi oni rat poceli da nisu imali JNA i nadali se pomoci Rusije...njih uvijek tjesi ona: "nas i Rusa dvesta miliona".
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
zato se i zele prikrpat rusima...bolej nego ono..nas i janeza tri i po miliona..flumen wrote:vuksadinare wrote:...jos gori od brazilaca su ove druge srpske 'junacine' koje su to sve mirno posmatrali i jos slikali...sto ovog starog sigurno vise zaboljelo nego same batineflumen wrote:svukud ima stoke...kud ces na starog covjeka i na zensku...zato se meni ne ide sa obitelji na utakmice...
ma dobro...srbi ako ih je malo, manji su od makovog zrna...kurac bi oni rat poceli da nisu imali JNA i nadali se pomoci Rusije...njih uvijek tjesi ona: "nas i Rusa dvesta miliona".
2015-09-08
Sreća da im ja nisam bio.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
i sto bi ti?..sam na deset brazilaca...vidi se da su ovi jarani strucni u šori..to se kalilo po ulicama ria,sao paola,manausa...pa sastavili bi te..Serbinho-3 wrote:Sreća da im ja nisam bio.
2015-09-08
Naravno.
Sam sam udarao i 15 camuga po Cikagu.
Staneš u ugao da zaštitiš ledja i koji prvi naleti, zubi, oko, nos.
Nema tu povlačenja, samo udri.
Ovo okolo su pickice sto su snimali, kakvi Srbi.
Sam sam udarao i 15 camuga po Cikagu.
Staneš u ugao da zaštitiš ledja i koji prvi naleti, zubi, oko, nos.
Nema tu povlačenja, samo udri.
Ovo okolo su pickice sto su snimali, kakvi Srbi.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Ovi Srbi nisu normalni....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dam se kladit da je stari u guzvi neku brazilku po guzi...
2015-09-08
ruzno, neshvatljivo da posmatraju i snimaju i da ih boli Q
Guest- Guest
je sto bi ti?..da i oni po njonji dobiju...ruke na leđa,zvizdati i gledati u nebo..pizzon wrote:ruzno, neshvatljivo da posmatraju i snimaju i da ih boli Q
2015-09-08
Brazilci tuku Srbe u sred Moskve pred drugim Srbima, svasta.
omni-
2014-04-12
vuksadinare wrote:je sto bi ti?..da i oni po njonji dobiju...ruke na leđa,zvizdati i gledati u nebo..pizzon wrote:ruzno, neshvatljivo da posmatraju i snimaju i da ih boli Q
vidis da su se brazilci digli, ko ekipa i napali starije ljude
dok su nasi snimali clipove i smejali se
Guest- Guest
...mozda zato ne pije ona prica starog....da su ga brazilci provocirali to je njegova verzija..stari mi izgleda ko neki kroner..klosar...pa me ne bi cudilo da je on cimao brazilce..i njegovi...pizzon wrote:vuksadinare wrote:je sto bi ti?..da i oni po njonji dobiju...ruke na leđa,zvizdati i gledati u nebo..pizzon wrote:ruzno, neshvatljivo da posmatraju i snimaju i da ih boli Q
vidis da su se brazilci digli, ko ekipa i napali starije ljude
dok su nasi snimali clipove i smejali se
2015-09-08
Samo sloga Srbina spašava!
Similar topics
» BiH državljani snimali kako tuku i zlostavljaju migrante u Bihaću
» Vlatka Pokos : Srbi su huligani jer mlate crnce iz Senegala u Kruševcu
» Srbi u ćorsokaku: Zbog korone ostali bez posla u Nemačkoj i Austriji, nemaju za stan i hranu
» 28 strana ili kako je obitelj Bush zataškala istragu 9/11
» "Srbi,uzalud se nadate:Neće nam Tramp vratiti Kosovo,a ni dati Srpsku"
» Vlatka Pokos : Srbi su huligani jer mlate crnce iz Senegala u Kruševcu
» Srbi u ćorsokaku: Zbog korone ostali bez posla u Nemačkoj i Austriji, nemaju za stan i hranu
» 28 strana ili kako je obitelj Bush zataškala istragu 9/11
» "Srbi,uzalud se nadate:Neće nam Tramp vratiti Kosovo,a ni dati Srpsku"
Page 1 of 1