Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Naravno, triba pohvalit one koji to zaslužuju, ne se fokusirat na one koji to ne zaslužuju...End wrote:tako je valja čestitati svim najboljim našim igračima i pohvaliti.. ne samo trošiti riječi na onu sirovinu od zatonske prevare.fridrih_niche wrote:Čestitke Subi, Rebicu, Strinicu i ostalima koji su dali sve od sebe...
A posebna čestitka istinskom kapetanu i vodi ove ekipe - Ivanu Rakitiću!
Sad mogu ic lec...
<3
Žalim Raketi, ka pravom kapetanu, i ostalim zaslužnim igračima sve najbolje i da postanu prvaci...
Na žalost, ta bi titula imala veliku ljagu i kriminalan pečat na sebi, al ne može drugačije kod nas...
;)
Guest- Guest
...rakitic treba pucati jedanaesterce i to je sad potvrđeno...drugo...realno svi su zaboravili ejdnu cinjenicu..dalica..on je slabo reagirao ovu utakmicu...trebao je vec na poluvremenu..ali nije...moja zena koja s ene kuzi u nogomet dala je zanimljiv komentar..'ovaj nas trener se scucurio na klupi kao da ga je strah'...mozda je tu doslo do neiskustva dalica u odlucujucim utakmica to ne znam...ali trebao je kroz utakmicu u nekim stvarima bolje reagirati
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Strah Dalica je bija evidentan od prve sekunde...
Pa usra se prije prvog zvižduka, vidilo mu se na faci...
A izbornik Danske hladan ka led, sa osmijehom na licu...
Ta neverbalna komunikacija evidentno govori o psihologiji naše ekipe...
Čak vise i od ekspresija lica naših igrača prilikom izvođenja penala...
S tim bi se tribalo ozbiljno pozabavit, angažirat psihologe da riješe to...
Jer taj luzerski izričaj nije dobar...
;)
;)
Guest- Guest
slozio bi se sa tobom...ali realno treba staviti na stranu d adalic nikad nije bio u ovakvoj poziciji...i tu s evidi razlika iskusnih strucnjaka i ajmo reci dijelom neiskusnih...imao sam osjecaj d adalic u nekim trenucima ne zna sto bi napravio...mislim realno danska je igra citljiva...vidjelo da vida vec niej usao u utakmicu od pocetka...da je momcad vec pred kraj prvog poluvremena teze dihtala...trebalo je kovacica ili badelja domah ubaciti na pcetku drugog poluvremena...jer su dobro trkacki parirali slicnom profilu trkackom ovom danskom protiv islanđana...ali to ej to..tu dolazimo do onog -neiskustvo...imaj muda napraviti rosade i riskirati...druga zamjerka dalicu je da se previse nabio na klupu..nije sudjelovao u igri..mahao,vikao,skakao,motivirao...ovo bi mu trebala biti skola...pametni ne cien dva puta istu greskufridrih_niche wrote:Strah Dalica je bija evidentan od prve sekunde...
;)
2015-09-08
ako ste primjetili igraci su dolazili do dalica po savjete..to se ne radi..trener mora sudjelovati u igri..davati znakove,vikati,rukama gestikulirati...a ne da mi igraci dolaze i pitaju ga sto im je ciniti..
2015-09-08
u nekim trenuciam utakmice stvarno sam pozelio da nam je onaj ludi ćiro iz '98...taj bi se bacao po terenu..mahao,vikao,slao u onu stvar...trcao gore,dolje...pa i bilic...
2015-09-08
Forumskafridrih_niche wrote:Ma kakva kapetanska traka...
Kad bi mi bili normalna država onda štakor ne bi ni smija igrat za drzavu...
Al posto smo nakaradna država onda štakor postaje junak...
A svatko ko govori protiv njega i drugih kriminalaca je jugonostalgičar, orjunaš, cetnik, mrzitelj Dinama, Hrvatske, branitelja...
Koje shizofreno društvo...
;)
Zeko-
2015-08-26
ForumskaEnd wrote:ne mogu zamisliti smao kako se npr. ante osjeća koji ne smije nogom zakoračit u svoju HR, a jedan ovakav lopov mirno šeta ulicom i onda još profula penal u osmini finala na sve one krađe i lažne iskaze, koja sramota..
Zeko-
2015-08-26
Forumskaisključivi krivac wrote:Kad je stani-pani, kad gori pod nogama, kad su utakmice na ispadanje (a ne u skupini kad i nakon kiksa još ima vrimena za popravak) neki pokažu muda:
a neki opet napune gače:
Zeko-
2015-08-26
Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ili kad druga velika Hrvatina pokrade državu, sjebe nogomet ka sport, uništi nekad veliku instituciju i onda kukavički pobigne u Bosnu uz izjave da je ponosan Bosanac...End wrote:ne mogu zamisliti smao kako se npr. ante osjeća koji ne smije nogom zakoračit u svoju HR, a jedan ovakav lopov mirno šeta ulicom i onda još profula penal u osmini finala na sve one krađe i lažne iskaze, koja sramota..
Takvi likovi me nagone na povraćanje...
Ljudski šljam...
;)
Zato imamo tebe kao moralnu vertikalu ,demo je smrad bez daljnjega,ali nisi ni ti ništa bolji . Bljuje mi se od licemjernih likova kao što si ti .
Guest- Guest
u subotu 140 milijuna rusa protiv 4 milijuna hrvata.. kakva epska utakmica.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Serbia Strong wrote:Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ili kad druga velika Hrvatina pokrade državu, sjebe nogomet ka sport, uništi nekad veliku instituciju i onda kukavički pobigne u Bosnu uz izjave da je ponosan Bosanac...End wrote:ne mogu zamisliti smao kako se npr. ante osjeća koji ne smije nogom zakoračit u svoju HR, a jedan ovakav lopov mirno šeta ulicom i onda još profula penal u osmini finala na sve one krađe i lažne iskaze, koja sramota..
Takvi likovi me nagone na povraćanje...
Ljudski šljam...
;)
Zato imamo tebe kao moralnu vertikalu ,demo je smrad bez daljnjega,ali nisi ni ti ništa bolji . Bljuje mi se od licemjernih likova kao što si ti .
Guest- Guest
tvoji tovari su razjebali ovu zemlju glasujući za hdz i kolindu.fridrih_niche wrote:Sve znan, Ante, sve znan...PABLO ESCOBAR wrote:Niche ja nessmin u RHfridrih_niche wrote:Ma kakva kapetanska traka...
A svatko ko govori protiv njega i drugih kriminalaca je jugonostalgičar, orjunaš, cetnik, mrzitelj Dinama, Hrvatske, branitelja...
;)
A ziva me to jede gospe mi jede me
Toliko da pijen tablete za smirenje
A
Zasto jer sam mladost dao zemlji koja oprasta agresoru I lazovima tipa luka
Razjebali su ovu prekrasnu zemlju toliko da su danas na cijeni lopovi i kriminalci, a ne pošteni ljudi koji se bore protiv tog sljama...
;)
vi bi da bude kako vama paše, umjesto da birate sposobne i da cijenite sposobne koji mogu napraviti i za sebe i za druge, a ne samo za sebe.
zamjena teza vam je postao modus operandi kako se puk ne bi dosjetio što radite.
jebote, pun split i Dalmacija grafita kontra kolinde, a onda u drugom krugu samo u splitsko-dalmatinskoj županiji baba dobije 30.000 glasova više nego u prvom krugu, a pobijedi s razlikom od 33.000 glasova.
priznajte već jednom da ste povodljive mazohističke budale možda dođete pameti.
sitting_bull-
2015-09-28
Opaska je svakako na mjestu.Dybala wrote:isključivi krivac wrote:Kad je stani-pani, kad gori pod nogama, kad su utakmice na ispadanje (a ne u skupini kad i nakon kiksa još ima vrimena za popravak) neki pokažu muda:
a neki opet napune gače:
Nije da ga branim ,ali opaska ti nije na mjestu .
Lik je uzeo ponovno loptu u raspucavanju .
Vidjeli smo i Ronalda i Messija kako fulaju penale pa nikom nista ,stoviše potom bi bježali ...
Svatko promaši penal, to je istina. No on je dva puta pucao toliko očajno, a njegov izraz lice prije nego je pucao drugi penal na raspucavanju sve govori. Kad je bio u Tottenhamu Prljavi Harry je rekao da Modrić nije htio pucati penal kad je bilo raspucavanje, prije 10 godina je protiv Turske napunio gaće i promašio cijeli gol, jučer je opet napunio gaće i pucao tako očajno. Dva puta. A nije da ne zna pucati penale, protiv Argentine kad nije bila odlučujuća utakmica je mirno zabio.
On jednostavno nema muda niti je ikad imao, a do uspjeha može samo u ekipi s igračima koji imao muda, kao primjerice Subašić bez kojeg bi nastavak SP gleda na TV-u.
Guest- Guest
modrić ima muda igrač bez muda ne bi poslao onakvu loptu od milijun kuna za rebića već bi se skrivao iza badelja i slao alibi dodavanja okolo ali nema šut zato je i u karijeri zabio 10 golova. već sam rekao da ima šut lamparda bio bi zlatna lopta. tu i tamo mu nešto sjedne kao i svima ali nema tu kruha. jedan je zabio drugi nije na kraju nije loše. eno onaj eriksen cijelu se utakmicu nije čulo njegovo ime gori je bio od perišića i još penal profula a igračina
Protiv Argentine je Luka zabio gol sa 25 metara, a ne iz penala. Forumska
Zeko-
2015-08-26
sitting_bull wrote:tvoji tovari su razjebali ovu zemlju glasujući za hdz i kolindu.fridrih_niche wrote:Sve znan, Ante, sve znan...PABLO ESCOBAR wrote:Niche ja nessmin u RHfridrih_niche wrote:Ma kakva kapetanska traka...
;)
A ziva me to jede gospe mi jede me
Toliko da pijen tablete za smirenje
A
Zasto jer sam mladost dao zemlji koja oprasta agresoru I lazovima tipa luka
Razjebali su ovu prekrasnu zemlju toliko da su danas na cijeni lopovi i kriminalci, a ne pošteni ljudi koji se bore protiv tog sljama...
;)
vi bi da bude kako vama paše, umjesto da birate sposobne i da cijenite sposobne koji mogu napraviti i za sebe i za druge, a ne samo za sebe.
zamjena teza vam je postao modus operandi kako se puk ne bi dosjetio što radite.
jebote, pun split i Dalmacija grafita kontra kolinde, a onda u drugom krugu samo u splitsko-dalmatinskoj županiji baba dobije 30.000 glasova više nego u prvom krugu, a pobijedi s razlikom od 33.000 glasova.
priznajte već jednom da ste povodljive mazohističke budale možda dođete pameti.
Guest- Guest
To što je on poslao odličnu loptu ne znači da ima muda.bafalo wrote:modrić ima muda igrač bez muda ne bi poslao onakvu loptu od milijun kuna za rebića već bi se skrivao iza badelja i slao alibi dodavanja okolo ali nema šut zato je i u karijeri zabio 10 golova. već sam rekao da ima šut lamparda bio bi zlatna lopta. tu i tamo mu nešto sjedne kao i svima ali nema tu kruha. jedan je zabio drugi nije na kraju nije loše. eno onaj eriksen cijelu se utakmicu nije čulo njegovo ime gori je bio od perišića i još penal profula a igračina
Muda se pokažu kad treba preuzeti odgovornost, Modrić to nema u sebi. On je odličan igrač, ali muda nema. Pokazao je u više navrata, kad je umisto hrabrosti napunio gaće.
Guest- Guest
Muda nema onaj koji fula penal i nakon toga odbije pucati drugi. A taj "bez muda" pucao je drugi i zabio. Forumska
Zeko-
2015-08-26
pa preuzeo je odgovornost prvi put mu je šmajhel skinuo gol koji je sam namjestio a drugi je zabio pod još većim pritiskom. messi i ronaldo su isto fulali penal jel i oni nemaju muda a oni znaju šutiratisključivi krivac wrote:To što je on poslao odličnu loptu, ne znači da ima muda.bafalo wrote:modrić ima muda igrač bez muda ne bi poslao onakvu loptu od milijun kuna za rebića već bi se skrivao iza badelja i slao alibi dodavanja okolo ali nema šut zato je i u karijeri zabio 10 golova. već sam rekao da ima šut lamparda bio bi zlatna lopta. tu i tamo mu nešto sjedne kao i svima ali nema tu kruha. jedan je zabio drugi nije na kraju nije loše. eno onaj eriksen cijelu se utakmicu nije čulo njegovo ime gori je bio od perišića i još penal profula a igračina
Muda se pokažu kad treba preuzeti odgovornost, Modrić to nema u sebi. On je odličan igrač, ali muda nema.
Last edited by bafalo on 2/7/2018, 12:29; edited 1 time in total
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50