Trčanje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Trčanje
Zašto me to ne čudi...dzepna_venera wrote:betty.boop wrote:http://www.trcanje.rs/vesti/zanimljivo/kako-trci-koji-horoskopski-znak/
Kad sam dosla do opisa vodolije, sjetih se Forta i njegovih gadget-a
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Ja sam vaga, u podzanku riba a po kineskom koza.dzepna_venera wrote:betty.boop wrote:http://www.trcanje.rs/vesti/zanimljivo/kako-trci-koji-horoskopski-znak/
Kad sam dosla do opisa vodolije, sjetih se Forta i njegovih gadget-a
FortO- Posts : 90
2015-10-03
Pa ne živim ja asketski. Asketski život je kako je živio Nietzscheov Zaratustra. Imam ja dosta materijalnog. Jedino mi fali miris žene >Ddzepna_venera wrote:betty.boop wrote:dzepna_venera wrote:betty.boop wrote:koliko je to godina, zagy ?
da znam imam li sanse bemti
Hm...u poziciji si moći adminice, imaš šanse ako zbog zaljubljenosti siđeš s trona
ne, ne, prvo moram sic s trona, pa onda sve ostalo :p
necem, ne brini, premiran je on za mene
Ha ha što bi brinula Mensčini da daje na vani samo ono što želi da drugi percipiraju.
Jutros sam baš mislila na njega, podsjetio me na lik u romanu kojeg sam davno čitala. Ukratko, lik je želio sebe diciplinirati i živio je asketski, spavao zimi pokraj otvorenog prozora, sve do jednog dana dok....nije ušao u kupaonicu žene koju je upoznao. Kad mu je nosnice zapahnuo miris njezinih pomadica i eteričnih ulja, zapitao se koji je smisao njegovog asketizma.
Nastavak prepuštam vašoj ionako bujnoj mašti
2015-10-03
Ma jesi li ti to s cigaretom ušla u sobu za nepušače? Brzo van i ostavi vrata otvorena da se malo prolufta.Trinity wrote:Ja sam nekad čak vozila motor... još u osnovnoj i srednjoj školi...betty.boop wrote:veber_1 wrote:i meni je moj drag. nemas beda.
ja sam posebna prica ... uvukao mi se strah od prije, tako da brzina, pogotovo bez zastite, cini svoje
na motoru moras bit discipliniran, a ja to nisam
2015-10-03
Bez panike, ja sam nepušač.
I riba.
I riba.
Last edited by Trinity on Mon 12 Oct - 19:38; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Ja sam konzervativan, jedna žena mi je sasvim dovoljna. Možda veber tako?
2015-10-03
Jeste li vi curke počele trčkarati. Ništa se ne hvalite kako je bilo prvi put?
2015-10-03
Nije veber stavio link...:p
Meni sutra dolazi oprema...u srijedu startao polako...;)
Meni sutra dolazi oprema...u srijedu startao polako...;)
Guest- Guest
FortO wrote:Jeste li vi curke počele trčkarati. Ništa se ne hvalite kako je bilo prvi put?
Počela.
Imaš neki savjet za disanje?
Guest- Guest
Udiši na nos a izdiši na usta, kad vidiš da teško dolaziš do zraka na nos znači da si iz svoje aerobne zone ušla u anaerobnu --znači moraš usporiti. Najbolji tempo ti je da trčiš tom brzinom da možeš normalno pričati. Prvo znači gradiš bazu, a brzina će doći sama po sebi.
Drago mi je da ti je 'sjeo' Haruki.
Drago mi je da ti je 'sjeo' Haruki.
2015-10-03
Tnx..
Kod njega mi je prvo bila čudna stroga samokritika, a onda sam skužila da je skroman i ponizan blistavi um koji je uspio u samodisciplini. Brilijantan.
Kod njega mi je prvo bila čudna stroga samokritika, a onda sam skužila da je skroman i ponizan blistavi um koji je uspio u samodisciplini. Brilijantan.
Guest- Guest
Bravo Zagy, u dobroj si kondiciji ako ti je to prvi run. Ja prije 5g nisam mogao 3km otrčati.
Džepna....japancima ti je samodisciplina u krvi i puno se zdravije hrane od nas, kad neki balkanac uspije spojiti posao, obitelj i trčanje onda je to uspjeh.
Džepna....japancima ti je samodisciplina u krvi i puno se zdravije hrane od nas, kad neki balkanac uspije spojiti posao, obitelj i trčanje onda je to uspjeh.
2015-10-03
Onda sam ja uspješna? :D
Nisam samo pretrčala 5km....hodala sam kad me slezena zabolila. ...;)
Nisam samo pretrčala 5km....hodala sam kad me slezena zabolila. ...;)
Guest- Guest
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 5 of 13