Trčanje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Trčanje
Džepna, ovo je izvanredan rezultat ako prije nisi trčala. 9:54min/mile je tempo od oko 6:10min/km, to je visr od 2min brže po km od Zagy. Možeš normalno disati pri tom tempu?
zagy ima 36. a ti??
zagy ima 36. a ti??
FortO- Posts : 90
2015-10-03
veber_1 wrote:da se malo ubacim.
na biciklu mogu bez problema odfurat 90km lakše vožnje ili 25km jače. to je cca 50 min, ovisno o prometu. na nekoj stazi bilo bi 42-45 min.
i kako spikate o trčanju, rekoh da probam odtrčati neku distancu.
krepao sam nakon 2 kilometra, a nisam forsao. očito stvar mišića.
Srce je jedini mišić koji ti treba.
2015-10-03
Mogu normalno disati jedino ako se time ne opterecujem. Nasl sam neku zlatnu sredinu da disem na poluotvorena usta, kratkim udasima.
Imam neko malo trkacko iskustvo. U skoli sam bila uvijek najbrza na kratke staze. Ovo pri kraju charta sam podesavala mob nisam znala kako sejvati utrku haha
Prešla 40-icu..
Imam neko malo trkacko iskustvo. U skoli sam bila uvijek najbrza na kratke staze. Ovo pri kraju charta sam podesavala mob nisam znala kako sejvati utrku haha
Prešla 40-icu..
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Štekalo mi je skidanje endomondo pa mi je sin skinuo nike aplikaciju, zgodna je al ne znam pospremiti prikaz.
Pokušati ću ponovo sa endomondo.
Bravo Zagy <3
Za endonomodno se moraš ovdje regati : https://www.endomondo.com . Onda ti se treninzi s moba sinkriniziraju s tom web stranicom gdje možeš sve analizirati. S tipkom "print screen" možeš spremiti screenshot i uploadati na nekom servisu tipa zaslike.com i sl.
2015-10-03
Ma disanje ti je problem samo u početku, kasnije to prelazi u automatizam i nećeš uopće na to obračati pažnju. Samo trebaš znati kojim tempom trčiš zbog mliječne laktatne kiseline, zato je dobro imati trkački sat na koji uvijek se može pogledati pace/tempo. U 40-tim za prvi put nakon dugo vremena ovo je fenomenalno. Da si trčaka 10-15g bila bi na olimpijadi :)dzepna_venera wrote:Mogu normalno disati jedino ako se time ne opterecujem. Nasl sam neku zlatnu sredinu da disem na poluotvorena usta, kratkim udasima.
Prešla 40-icu..
2015-10-03
FortO wrote:dzepna_venera wrote:Štekalo mi je skidanje endomondo pa mi je sin skinuo nike aplikaciju, zgodna je al ne znam pospremiti prikaz.
Pokušati ću ponovo sa endomondo.
Bravo Zagy <3
Za endonomodno se moraš ovdje regati : https://www.endomondo.com . Onda ti se treninzi s moba sinkriniziraju s tom web stranicom gdje možeš sve analizirati. S tipkom "print screen" možeš spremiti screenshot i uploadati na nekom servisu tipa zaslike.com i sl.
Skužila sam sve, tnx :)
Guest- Guest
Neka ti muž utrlja voltaren emulgel u noge, a dobar je i alpenkrauter-emulsion.Zagy wrote:Danas me bole noge......
BiciklIranje je lakše nego trčanje. ...
2015-10-03
FortO wrote:Ma disanje ti je problem samo u početku, kasnije to prelazi u automatizam i nećeš uopće na to obračati pažnju. Samo trebaš znati kojim tempom trčiš zbog mliječne laktatne kiseline, zato je dobro imati trkački sat na koji uvijek se može pogledati pace/tempo. U 40-tim za prvi put nakon dugo vremena ovo je fenomenalno. Da si trčaka 10-15g bila bi na olimpijadi :)dzepna_venera wrote:Mogu normalno disati jedino ako se time ne opterecujem. Nasl sam neku zlatnu sredinu da disem na poluotvorena usta, kratkim udasima.
Prešla 40-icu..
Fora mi je sto sam se igrala prebacivanjem opterećenja sa donjeg dijela na gornji kad bi osjetila zamor. Lijepo je osjecati misice. Ma vjezbam povremeno, ali ne redovito..
Guest- Guest
FortO wrote:Neka ti muž utrlja voltaren emulgel u noge, a dobar je i alpenkrauter-emulsion.Zagy wrote:Danas me bole noge......
Ma sutra odo trčati i klin klinom izbiti
Guest- Guest
FortO wrote:Neka ti muž utrlja voltaren emulgel u noge, a dobar je i alpenkrauter-emulsion.Zagy wrote:Danas me bole noge......
I mene buba..tu..tu
Guest- Guest
misliš za volju?FortO wrote:veber_1 wrote:da se malo ubacim.
na biciklu mogu bez problema odfurat 90km lakše vožnje ili 25km jače. to je cca 50 min, ovisno o prometu. na nekoj stazi bilo bi 42-45 min.
i kako spikate o trčanju, rekoh da probam odtrčati neku distancu.
krepao sam nakon 2 kilometra, a nisam forsao. očito stvar mišića.
Srce je jedini mišić koji ti treba.
ako da. trčanje me ne zanima. barem ne sada.
nije mi dinamično, zato sam prestao plivat. 100×preplivam bazen, a vidim samo pločice na dnu.
(a od kada sam počeo graditi kuću udebljao sam se 3 kile, paradoksalno)
veber-
2014-12-30
hahahahahaha....dalje neću napisati. mada nije što bi većina pomislila :Ddzepna_venera wrote:FortO wrote:Neka ti muž utrlja voltaren emulgel u noge, a dobar je i alpenkrauter-emulsion.Zagy wrote:Danas me bole noge......
I mene buba..tu..tu
veber-
2014-12-30
Zagy wrote:Nisam....
Buba te a? :D
(Neće on skužiti. ....:D)
Pametan je on, kuži nego lukavo šuti i čita
Guest- Guest
hahahahahahaha....ali benigno je. čista masaža. nikaj drugo. :Pdzepna_venera wrote:Zloćo
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:hahahahahahaha....ali benigno je. čista masaža. nikaj drugo. :Pdzepna_venera wrote:Zloćo
Masaža međice?
Guest- Guest
kaj vam je?Zagy wrote:veber_1 wrote:hahahahahahaha....ali benigno je. čista masaža. nikaj drugo. :Pdzepna_venera wrote:Zloćo
Masaža međice?
danas sve poludjele?
:D
veber-
2014-12-30
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 8 of 13