Trčanje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Trčanje
Slezena te bolila jer si disala samo na usta, udiši na nos, izdiši na usta i možeš zaboraviti na slezenu. Za par mjeseci već ćeš trčati polumaraton.
Sve u svemu impresivno.
Džepna stavi i ti svoje vrijeme i km..
Sve u svemu impresivno.
FortO- Posts : 90
2015-10-03
To ti je prosječno vrijeme po pretrčanom km. meni je to oko 4:50 kad trčim lagano i ispod 4:20 kad trčim brzo.
2015-10-03
Pa za prvi put je i to dobro, bitno se pokrenuti *.*
Nemoj nikad gledati na tempo već na to kako se osjećaš prilikom trčanja, najbitnije ti je znati slušati što ti tijelo govori. Bitno je da uživaš, brzina je nebitna, ne trčiš za novac već radi zdravlja :)
Nemoj nikad gledati na tempo već na to kako se osjećaš prilikom trčanja, najbitnije ti je znati slušati što ti tijelo govori. Bitno je da uživaš, brzina je nebitna, ne trčiš za novac već radi zdravlja :)
2015-10-03
Nema na čemu, sva pitanja u vezi trčanja slobodno ovdje pitajte...
I stavljajte runsastic ili endomondo rezultate.
I stavljajte runsastic ili endomondo rezultate.
2015-10-03
nek bude samo trčanje onda..
kad se nekad sjetim stare forumske ekipe, volim ja biciklo, ali bilo mi je zlo od tolike priče, neka malo i ove fokusirane na trčkaranje.. :^^
kad se nekad sjetim stare forumske ekipe, volim ja biciklo, ali bilo mi je zlo od tolike priče, neka malo i ove fokusirane na trčkaranje.. :^^
FortO wrote:Slezena te bolila jer si disala samo na usta, udiši na nos, izdiši na usta i možeš zaboraviti na slezenu. Za par mjeseci već ćeš trčati polumaraton.
Sve u svemu impresivno.
Seljo ne znam još napraviti upload rezultata..
3,28 nm odn.5,27 km za 32,30h
Krivulja mi pokazuje da kad ujednacim disanje da mi je super i mogu držati ritam.
Bio mi polupun nos, nije me samo smočila kišica, nego sam se poluupišala i strah me bilo da mi se ne ugasi mob i da ostanem bez rezultata.
Guest- Guest
Štekalo mi je skidanje endomondo pa mi je sin skinuo nike aplikaciju, zgodna je al ne znam pospremiti prikaz.
Pokušati ću ponovo sa endomondo.
Bravo Zagy <3
Pokušati ću ponovo sa endomondo.
Bravo Zagy <3
Guest- Guest
da se malo ubacim.
na biciklu mogu bez problema odfurat 90km lakše vožnje ili 25km jače. to je cca 50 min, ovisno o prometu. na nekoj stazi bilo bi 42-45 min.
i kako spikate o trčanju, rekoh da probam odtrčati neku distancu.
krepao sam nakon 2 kilometra, a nisam forsao. očito stvar mišića.
na biciklu mogu bez problema odfurat 90km lakše vožnje ili 25km jače. to je cca 50 min, ovisno o prometu. na nekoj stazi bilo bi 42-45 min.
i kako spikate o trčanju, rekoh da probam odtrčati neku distancu.
krepao sam nakon 2 kilometra, a nisam forsao. očito stvar mišića.
Last edited by veber_1 on 10/15/2015, 23:04; edited 1 time in total (Reason for editing : km, da kic skuži. moja klupa.)
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
ja vozim koliko ide najsporiji. ako nas ide više onda se kompa i ja znamo odvojiti od grupe. pa usporimo da ih pričekamo. s tim da kompa čeka mene :D
2014-12-30
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 6 of 13