CERAR NA APARATIMA
Page 1 of 1
CERAR NA APARATIMA
EU Prijeti propast ako ode Slovenija...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: CERAR NA APARATIMA
Ma koga brige za njih, sad će im Horst zatvoriti granicu prema Austriji pa se jbte
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Kad Kurca ne razumiju...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Neznam šta smo im mi to napravili da stalno pušu na nas ali očito tamo postoji prešutna politika da što si više protiv Hrvatske to si veći Slovenac
Pajdo eto tebi desnica u Italiji, Njemačkoj i Austriji pa se ti jebi
Pajdo eto tebi desnica u Italiji, Njemačkoj i Austriji pa se ti jebi
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote: Slovenac
a i Hrvat
flumen-
2015-08-21
»Nikako se ne radi o šamaru Sloveniji, kako vi tvrdite, nego o sramoti Europske komisije«, kazao je Cerar komentirajući pitanje voditelja emisije koji je uz to naveo da je Cerarova vlada dobila »šamar« iz Bruxellesa i ostala izolirana u Europi, s obzirom da je stalno navodila kako Europska komisija podržava stajalište Ljubljane da je arbitražna presuda obvezujuća za obje strane i da je treba implementirati.
Naravno da se radi o šamaru Sloveniji. Koliko si uvjerljiv u svojim diletantskim i budalastim tlapnjama pokazali su ti i slovenski birači na posljednjim parlamentarnim izborima.
Naravno da se radi o šamaru Sloveniji. Koliko si uvjerljiv u svojim diletantskim i budalastim tlapnjama pokazali su ti i slovenski birači na posljednjim parlamentarnim izborima.
Guest- Guest
Similar topics
» Cerar: Slovenija ne povlači priznanje Kosova
» Cerar: Zvala me Melanija, ima izvrsnu ideju
» Slovenski premijer Miro Cerar podnio ostavku
» Plenković:Žao mi je što je Cerar otkazao,pozivam ga da dođe u Hrvatsku..
» Miro Cerar: Izbjeglice ćemo vraćati u Hrvatsku
» Cerar: Zvala me Melanija, ima izvrsnu ideju
» Slovenski premijer Miro Cerar podnio ostavku
» Plenković:Žao mi je što je Cerar otkazao,pozivam ga da dođe u Hrvatsku..
» Miro Cerar: Izbjeglice ćemo vraćati u Hrvatsku
Page 1 of 1