Živjela u Irskoj tri godine, no vratila se u Hrvatsku
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Živjela u Irskoj tri godine, no vratila se u Hrvatsku
kod nje pećina od sora sava-odra, presušena.Leviathan2 wrote:sore, jel ima ono u ono il je sushaSora wrote:
SI VIDIL
veber- Posts : 53509
2014-12-30
paaaa..sudeci po ovim osobnim trenerima i trenerkama u svabiji,to je nacin da se ugodno/oblikovanje tijela/ i korisno/lov na potencijalnog lovom obdarenog muskarca/,spoji..cijeli dan se cure polako,bez napora rastezu malo na ovim malo na onim spravama,i kad skuzaju da neki ,Bogo dao zgodniji lik ima love,onda mu predlazu /poseban privatni tretman/..e sad,dalje samo Bogo dragi zna sto se u privatnostima dogadja..aben wrote:osobni trener? je to šifra za kurbu?
Ovdje u Svabiji je konkurencija opaka,vjerujem i u Irskoj..u RH je to uglavnom nova bransa,gdje nema bas konkurencije..
a cura je vec i vremesna za to podrucje vani..
Guest- Guest
Iskopali joj odvodni kanal?veber wrote:kod nje pećina od sora sava-odra, presušena.Leviathan2 wrote:sore, jel ima ono u ono il je sushaSora wrote:
SI VIDIL
auuuveber wrote:kod nje pećina od sora sava-odra, presušena.Leviathan2 wrote:sore, jel ima ono u ono il je sushaSora wrote:
SI VIDIL
to je zajebano,
vise nije bilo ora i jebga, susha
pa orem i sjecemRegoč wrote:A ti onda ori ili sieci pa ćeš vidjeti dokad ćeš.Leviathan2 wrote:pleme ne smatra ni sumu ni zemlju drzavnom,Regoč wrote:Ne može, i šuma je državna.epikur37 wrote:Kome se ne sviđa zajednica -država more u šumu.
u stvari samo orem na zemlji koja je upisana a sjecem gdje smatram da se moze da ne naskodi samom ekosistemu
ja nema tih problema, kad se uzelim starog habitata odluku odmah provodim u djelopismejker wrote:etoc..kod menea je klima sacuvaj boze,ali para dobra odkucuje..ne ides odande gdje dobr ozivis..kolikogod ti negdasnji habitat nedostaje..
osigurah da ne moram brigat o lovi, al me jebu novi obzori, vec me svrbe tabani da prihvatim posao u kini
mada cu prvo otic mjesec dana da osjetim okolinu, ak mi se svidi prihvaticu ugovor na 3 godine, ak ne, tutanj nazad u planine
bed je sto zadnji puta kad sam bio doli,jedva sam cekao da se vratim ovdje..doli mi je sve licinlo na divlji zapad,bezakonje i vladavinu politicke mafije..nikakvog reda i sigurnosti u Zakonima za prosjecnog covjeka..Leviathan2 wrote:ja nema tih problema, kad se uzelim starog habitata odluku odmah provodim u djelopismejker wrote:etoc..kod menea je klima sacuvaj boze,ali para dobra odkucuje..ne ides odande gdje dobr ozivis..kolikogod ti negdasnji habitat nedostaje..
osigurah da ne moram brigat o lovi, al me jebu novi obzori, vec me svrbe tabani da prihvatim posao u kini
mada cu prvo otic mjesec dana da osjetim okolinu, ak mi se svidi prihvaticu ugovor na 3 godine, ak ne, tutanj nazad u planine
Guest- Guest
a ebajga, kad se nemos odvojit od zakonapismejker wrote:bed je sto zadnji puta kad sam bio doli,jedva sam cekao da se vratim ovdje..doli mi je sve licinlo na divlji zapad,bezakonje i vladavinu politicke mafije..nikakvog reda i sigurnosti u Zakonima za prosjecnog covjeka..Leviathan2 wrote:ja nema tih problema, kad se uzelim starog habitata odluku odmah provodim u djelopismejker wrote:etoc..kod menea je klima sacuvaj boze,ali para dobra odkucuje..ne ides odande gdje dobr ozivis..kolikogod ti negdasnji habitat nedostaje..
previse im dajes vaznosti :)
zakoni i nisu stvoreni da stite tebe nego vladare :)
oslobodi se jebate, koliko godina imas
» do kraja godine srbija sustize hrvatsku (BDP) !?
» Prošle godine u Hrvatsku se uselilo 15 000 Bosanaca
» Za najviše dve godine prestići ćemo Hrvatsku po BDP-u"
» Turizam ove godine unio u Hrvatsku 70milijardi kuna (9.3milijarde €)
» do kraja godine srbija sustize hrvatsku (BDP) !?
» Prošle godine u Hrvatsku se uselilo 15 000 Bosanaca
» Za najviše dve godine prestići ćemo Hrvatsku po BDP-u"
» Turizam ove godine unio u Hrvatsku 70milijardi kuna (9.3milijarde €)
Page 5 of 5