Upisi u srednje škole, zanati
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Upisi u srednje škole, zanati
u koji zanat ces djecu usmjeravati?epikur37 wrote:NWO wrote:epikur37 wrote:deda homofil
epikur, medicinska sestra, filozofira o ekonomiji i obrazovanju
I puno više .... mogu i o bitku...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kermit wrote:Pa osoba koja po vlastitom priznanju nije ništa realno radila vrlo teško može diskutirat o radu, može ali to je posve nesuvislo, naravno da doktor i medicinska sestra moraju imati fakultet koji je priznat ali kuhar u piceriji ne mora imati 33 certifikata isto vrijedi za majstore, molere etc. naravno to ti ne znaš jer nisi radio ili bio igdjeepikur37 wrote:Kermit wrote:Dođe bosanski hrvat u bolnicu i ukrade djetetu kemoterapijuepikur37 wrote:Kermit wrote:
80% hrvata tamo ima srednju školu, nešto malo IT i etc. ostale bosanske fakultete nigdje ne žele a niti ne priznaju
ma i bez fakulteta...
treba medicinsku sestru/tehničara....dođe bravar...oš radit?
Oću.
Aj...
Oh zaboga, pa ovo je i bez ikakvog rečeničnog i smislenog oslonca da ne govorimo o argumentacije.
O jadu, o čemeru....:)
znači jedan običan luzerski : kmeeeeeeek :D
Lepi, ja sam odradio više nego što ćeš ti do penzije.
Glede zanatskih aktivnosti, preporuka jke najbolja ali osoba treba proći srednje strukovno obrazovanje i ovladatri osnovnim pojmovima. uostalom odraditi i taj odgojno-socijalizacijski ciklus... ne možeš dijete od 14 godina u posao ravno iz osmoljetke.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
HDZ-eNoor wrote:u koji zanat ces djecu usmjeravati?epikur37 wrote:NWO wrote:epikur37 wrote:deda homofil
Kermit-
2014-04-17
jasambrend wrote:Kermit wrote:Dođe bosanski hrvat u bolnicu i ukrade djetetu kemoterapijuepikur37 wrote:Kermit wrote:80% hrvata tamo ima srednju školu, nešto malo IT i etc. ostale bosanske fakultete nigdje ne žele a niti ne priznajuepikur37 wrote:
U Irskoj pita samo oš radit...oću, aj!
Pedijatra trerbamo, oš radi...aj:D
ma i bez fakulteta...
Oću.
Aj...
similis simili gaudet...kaj moremo što ste profulali živote i tražite kriuvce ;= :D
2015-08-06
Ne govorim o stažu već o radu, poslu, ustajanju, putovanju,iskustvu etcepikur37 wrote:Kermit wrote:Pa osoba koja po vlastitom priznanju nije ništa realno radila vrlo teško može diskutirat o radu, može ali to je posve nesuvislo, naravno da doktor i medicinska sestra moraju imati fakultet koji je priznat ali kuhar u piceriji ne mora imati 33 certifikata isto vrijedi za majstore, molere etc. naravno to ti ne znaš jer nisi radio ili bio igdjeepikur37 wrote:Kermit wrote:Dođe bosanski hrvat u bolnicu i ukrade djetetu kemoterapijuepikur37 wrote:
ma i bez fakulteta...
Oću.
Aj...
Oh zaboga, pa ovo je i bez ikakvog rečeničnog i smislenog oslonca da ne govorimo o argumentacije.
Glede zanatskih aktivnosti, preporuka jke najbolja ali osoba treba proći srednje strukovno obrazovanje i ovladatri osnovnim pojmovima. uostalom odraditi i taj odgojno-socijalizacijski ciklus... ne možeš dijete od 14 godina u posao ravno iz osmoljetke.
Kermit-
2014-04-17
Noor wrote:u koji zanat ces djecu usmjeravati?epikur37 wrote:NWO wrote:epikur37 wrote:deda homofil
A ne znam ovisno o aspiracijama i stremljenima. Ako im se ne da školovati elektrika ili vodoinstalacija za muškog za žemsku je malo teže jer nema tako konkurentnih zanimanja ali smislit ću.
Ako budu htjeli školu on građevinski ing. ona biologija pmf.
2015-08-06
ma ne zajebajiKermit wrote:HDZ-eNoor wrote:u koji zanat ces djecu usmjeravati?epikur37 wrote:NWO wrote:epikur37 wrote:deda homofil
vidim stavio je epi tekst, traze se pekari, mesari, obućari, automehatroničari, soboslikari, zidari, staklari, vodoinstalateri...pa me zanima sta ce klincima savjetovati
2017-10-06
Kermit wrote:Ne govorim o stažu već o radu, poslu, ustajanju, putovanju,iskustvu etcepikur37 wrote:Kermit wrote:Pa osoba koja po vlastitom priznanju nije ništa realno radila vrlo teško može diskutirat o radu, može ali to je posve nesuvislo, naravno da doktor i medicinska sestra moraju imati fakultet koji je priznat ali kuhar u piceriji ne mora imati 33 certifikata isto vrijedi za majstore, molere etc. naravno to ti ne znaš jer nisi radio ili bio igdjeepikur37 wrote:Kermit wrote:
Dođe bosanski hrvat u bolnicu i ukrade djetetu kemoterapiju
Evo ja sam skupio 17 godina staža a da ne radim, nisam u poslu, ne dižem se ujutro, nisam nikad putovao na posao i nemam nikakvog iskustva...
i onda se čudite što ste takjo glupi popušili životne ambicije ...
milenijci ili kooji kurac...luzeri
2015-08-06
Ajme aj bih vas štapom tukao kad se ja dižem i što sve odradim....
2015-08-06
za malu kozmeticarski smjer...to ide ko blesavo, kriza kao...a musterija ne faliepikur37 wrote:Noor wrote:u koji zanat ces djecu usmjeravati?epikur37 wrote:NWO wrote:epikur37 wrote:deda homofil
A ne znam ovisno o aspiracijama i stremljenima. Ako im se ne da školovati elektrika ili vodoinstalacija za muškog za žemsku je malo teže jer nema tako konkurentnih zanimanja ali smislit ću.
aj aj...jutarnjih 10 km se ne racuna u rad :)epikur37 wrote:Ajme aj bih vas štapom tukao kad se ja dižem i što sve odradim....
2017-10-06
Noor wrote:za malu kozmeticarski smjer...to ide ko blesavo, kriza kao...a musterija ne faliepikur37 wrote:Noor wrote:u koji zanat ces djecu usmjeravati?epikur37 wrote:NWO wrote:
TZo mi je prvo palo na pamet da, ali o tom po tom.
U ostalom ja ću im uhodati dovoljno obitelčjski biznis da ne moraju niogdje drugo raditi ako je stani pani...nek rade u obitelji.
2015-08-06
Noor wrote:aj aj...jutarnjih 10 km se ne racuna u rad :)epikur37 wrote:Ajme aj bih vas štapom tukao kad se ja dižem i što sve odradim....
da al to je već gotovo u 6:45
2015-08-06
moja preporuka,
nauci djecu da ne rade,
kak je krenulo bolje i to jer ce im neko zivjet na grbaci, bolje nek budu uhljebi il socijala :)
nauci djecu da ne rade,
kak je krenulo bolje i to jer ce im neko zivjet na grbaci, bolje nek budu uhljebi il socijala :)
2017-10-06
Noor wrote:ni kavica do 9 se ne racuna :)epikur37 wrote:Noor wrote:aj aj...jutarnjih 10 km se ne racuna u rad :)epikur37 wrote:Ajme aj bih vas štapom tukao kad se ja dižem i što sve odradim....
a to nema, samo neradnim danima
Čaj bijeli, s kurkumom i medom te jedan kivi natašte u 5:30
2015-08-06
I onda ova mularija koja se krmelja do 9 pa do podne razmišlja što im se isplati raditi a iza ručka kmeče dal da idu u Irsku ili ostanu ovdje a navečer pljucaju po svemu.... nešto bleji.
Slab odgoj, raspušteno...milenijsci...to treba stisnut.
2015-08-06
Kermit wrote:HDZ-eNoor wrote:u koji zanat ces djecu usmjeravati?epikur37 wrote:NWO wrote:epikur37 wrote:deda homofil
Treba znati prepoznati i struju u koju se uvaliti...sociologiju zavrsit najmanje...ili biti necak neciji, a dajboze i sin..tezak je to kruh, uvijek pod povecalom, jos od kad razbijes prvi BMW ti ne daju mira...sacuvaj boze demolirat kafic...novinari te razapnu...
Last edited by jasambrend on Mon 18 Jun - 23:47; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
to bi u plemenu krv propisaloepikur37 wrote:I onda ova mularija koja se krmelja do 9 pa do podne razmišlja što im se isplati raditi a iza ručka kmeče dal da idu u Irsku ili ostanu ovdje a navečer pljucaju po svemu.... nešto bleji.
a onda bi se dizali u pola pet razmisljat sto ce radit za taj dan
o bitku možeš , za to ne treba matematika
Kao što rekoh ja se bavim ideologijom i filozofijom ne matematikom...mi ideolozi krojimno gaće zajednici ne vi šta ja znam amtematičari...al da si bar matematičar-
ne krojite vi ništa, tužna istina je da ne možete bolje, koliko god se trudili i koliko god htjeli, nedostaje sposobnost
glupost dolazi na naplatu, sudbina će se ispuniti
začudo ima nešto jako smiješno u tuđoj nespretnosti, slično kao kad se netko spotakne pa padne, tako i kad vršite ove mentalne vratolomije
nikad kraja, svaki dan novi cirkus pod direkcijom velikih mudraca
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:to bi u plemenu krv propisaloepikur37 wrote:I onda ova mularija koja se krmelja do 9 pa do podne razmišlja što im se isplati raditi a iza ručka kmeče dal da idu u Irsku ili ostanu ovdje a navečer pljucaju po svemu.... nešto bleji.
a onda bi se dizali u pola pet razmisljat sto ce radit za taj dan
Imam dojam da su to sve lijenčine i zgubidani.
2015-08-06
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Smanjite stres oko upisa srednje škole!
» Bugarska uvodi vojnu obuku u srednje škole
» Ucenici srednje skole dekoliniziraju skolsku knjiznicu
» Longi upiši fakultet i obrazuj se
» Davos: kriza srednje klase
» Bugarska uvodi vojnu obuku u srednje škole
» Ucenici srednje skole dekoliniziraju skolsku knjiznicu
» Longi upiši fakultet i obrazuj se
» Davos: kriza srednje klase
Page 5 of 7