Tomorrow 3.0
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tomorrow 3.0
a kako izgljedo tablica za sidenje u starbucksu?Regoč wrote:Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.Triny wrote:E, tu je kvaka... :B-):aben wrote:čekoj, a porez?
:)
Napravi se platforma samo za razmjenu, per-to-peer, nema novčanih transakcija, a ljudi posluju...
Činovnici će si žile rezat' :)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Ne znam, nema ga u mom selu, ima samo Tunjina birtija. Kava mu nije baš njeka, al ni ne traži da ispunjavamo tablice pa nam paše.aben wrote:a kako izgljedo tablica za sidenje u starbucksu?Regoč wrote:Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.Triny wrote:E, tu je kvaka...aben wrote:čekoj, a porez?
Napravi se platforma samo za razmjenu, per-to-peer, nema novčanih transakcija, a ljudi posluju...
nisi prečito tekst? ili biće njanci ne razumiš engleski..Regoč wrote:Ne znam, nema ga u mom selu, ima samo Tunjina birtija. Kava mu nije baš njeka, al ni ne traži da ispunjavamo tablice pa nam paše.aben wrote:a kako izgljedo tablica za sidenje u starbucksu?Regoč wrote:Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.Triny wrote:E, tu je kvaka... :B-):aben wrote:čekoj, a porez?
2014-04-16
Preletjel sam, nije baš da me zanima, a i ima ga puno.aben wrote:nisi prečito tekst? ili biće njanci ne razumiš engleski..Regoč wrote:Ne znam, nema ga u mom selu, ima samo Tunjina birtija. Kava mu nije baš njeka, al ni ne traži da ispunjavamo tablice pa nam paše.aben wrote:a kako izgljedo tablica za sidenje u starbucksu?Regoč wrote:Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.Triny wrote:
E, tu je kvaka...
preletjel?
ki gej jezik, a za majku božju
ki gej jezik, a za majku božju
2014-04-16
Ne radi se o trgovanju nego o razmjeni, usluzi.Regoč wrote:Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.Triny wrote:E, tu je kvaka...aben wrote:čekoj, a porez?
Ono što većina obično radi između sebe, samo bi sad preko platforme mogli to raditi sa puno više ljudi.
Imaš bušilicu koja ti stoji u garaži? Pa ju uznajmiš nekome za izbušiti dvije rupe, npr.
Trinity-
2014-04-17
Ima, i baš je zanimljivo.Regoč wrote:Preletjel sam, nije baš da me zanima, a i ima ga puno.aben wrote:nisi prečito tekst? ili biće njanci ne razumiš engleski..Regoč wrote:Ne znam, nema ga u mom selu, ima samo Tunjina birtija. Kava mu nije baš njeka, al ni ne traži da ispunjavamo tablice pa nam paše.aben wrote:a kako izgljedo tablica za sidenje u starbucksu?Regoč wrote:
Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.
Ja ne mogu spavati od kad sam to pročitala.
Trinity-
2014-04-17
Sad prjeko aplikacije vidimo tko to radi, dosad nismo mogli. Njeka aplikacijah, njeka!Triny wrote:Ne radi se o trgovanju nego o razmjeni, usluzi.Regoč wrote:Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.Triny wrote:E, tu je kvaka...aben wrote:čekoj, a porez?
Ono što većina obično radi između sebe, samo bi sad preko platforme mogli to raditi sa puno više ljudi.
Imaš bušilicu koja ti stoji u garaži? Pa ju uznajmiš nekome za izbušiti dvije rupe, npr.
Doće naputak i sam, ne moram ja čitati.Triny wrote:Ima, i baš je zanimljivo.Regoč wrote:Preletjel sam, nije baš da me zanima, a i ima ga puno.aben wrote:nisi prečito tekst? ili biće njanci ne razumiš engleski..Regoč wrote:Ne znam, nema ga u mom selu, ima samo Tunjina birtija. Kava mu nije baš njeka, al ni ne traži da ispunjavamo tablice pa nam paše.aben wrote:
a kako izgljedo tablica za sidenje u starbucksu?
Ja ne mogu spavati od kad sam to pročitala.
E, a radi preko aplikacije čiji je vlasnik u nekoj poreznoj oazi kao i server na kojoj je aplikacija.Regoč wrote:Sad prjeko aplikacije vidimo tko to radi, dosad nismo mogli. Njeka aplikacijah, njeka!Triny wrote:Ne radi se o trgovanju nego o razmjeni, usluzi.Regoč wrote:Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.Triny wrote:E, tu je kvaka...aben wrote:čekoj, a porez?
Trinity-
2014-04-17
I Cukerberg se pojavil pred Parlamentom, i ovaj će dati podatke.Triny wrote:E, a radi preko aplikacije čiji je vlasnik u nekoj poreznoj oazi kao i server na kojoj je aplikacija.Regoč wrote:Sad prjeko aplikacije vidimo tko to radi, dosad nismo mogli. Njeka aplikacijah, njeka!Triny wrote:Ne radi se o trgovanju nego o razmjeni, usluzi.Regoč wrote:Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.Triny wrote:
E, tu je kvaka...
glupostTriny wrote:Ne radi se o trgovanju nego o razmjeni, usluzi.Regoč wrote:Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.Triny wrote:E, tu je kvaka...aben wrote:čekoj, a porez?
a novcici cure li cureTriny wrote:E, a radi preko aplikacije čiji je vlasnik u nekoj poreznoj oazi kao i server na kojoj je aplikacija.Regoč wrote:Sad prjeko aplikacije vidimo tko to radi, dosad nismo mogli. Njeka aplikacijah, njeka!Triny wrote:Ne radi se o trgovanju nego o razmjeni, usluzi.Regoč wrote:Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.Triny wrote:
E, tu je kvaka...
Ma kakvi.Leviathan2 wrote:glupostTriny wrote:Ne radi se o trgovanju nego o razmjeni, usluzi.Regoč wrote:Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.Triny wrote:E, tu je kvaka...aben wrote:čekoj, a porez?
Tko bude prvi kao Airbnb, Uber, Facebook...gdje će mu biti kraj.
Trinity-
2014-04-17
Cure. I Facebooku i Uberu i Airbnb-u...i još mnogima...Leviathan2 wrote:a novcici cure li cureTriny wrote:E, a radi preko aplikacije čiji je vlasnik u nekoj poreznoj oazi kao i server na kojoj je aplikacija.Regoč wrote:Sad prjeko aplikacije vidimo tko to radi, dosad nismo mogli. Njeka aplikacijah, njeka!Triny wrote:Ne radi se o trgovanju nego o razmjeni, usluzi.Regoč wrote:
Mo'š mislit! Procienimo vriednost robe po tablicah pa opleti. Kao s auti, ako piše u ugovoru ciena ispod tablice, vriedi tablica, ako piše ciena iznad tablice, vriedi ugovor. Porez će se naplatiti. Barem malima.
Trinity-
2014-04-17
ma ja , snasli se ljudiTriny wrote:Cure. I Facebooku i Uberu i Airbnb-u...i još mnogima...Leviathan2 wrote:a novcici cure li cureTriny wrote:E, a radi preko aplikacije čiji je vlasnik u nekoj poreznoj oazi kao i server na kojoj je aplikacija.Regoč wrote:Sad prjeko aplikacije vidimo tko to radi, dosad nismo mogli. Njeka aplikacijah, njeka!Triny wrote:
Ne radi se o trgovanju nego o razmjeni, usluzi.
a ovi koji ih slijede i dalje sline za parama :)