Nema tko raditi, ali ni podizati natalitet
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nema tko raditi, ali ni podizati natalitet
Neda mi se držat misa ali zapitajte se Jeste tako stvarno naivni da mislite da netko s jedne strane nije stavio služenje djeci a s druge karijera i samodostatnost tj ništa obitelj nego samo ja i moji užitci
Ja ja
Pogrešno ste odlučili
Idete u pakao
Pa pa
Ja ja
Pogrešno ste odlučili
Idete u pakao
Pa pa
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Kao društvo donijeli ste pogršnu odluku i sad slijedi kazna
Nećete se izvući iz toga jer bi za to trebalo natjerati ove iduće generacije da rađaju umjesto vas
E pa neće
Nećete se izvući iz toga jer bi za to trebalo natjerati ove iduće generacije da rađaju umjesto vas
E pa neće
2014-04-11
Međutim, za to je kriv poremećen odnos između rada i kapitala te razvoj tehnologije, pogotovo u poljoprivredi i proizvodnji hrane. Ne treba žaliti za tim što prosječna obitelj više nema 10-ero djece. Međutim, danas ako nemaš osiguranu egzistenciju, i dvoje-troje djece su luksuz koje si rijetko tko može priuštiti. Nekoć je veći broj djece bila obilježje siromašnih obitelji. Danas veći broj djece na Zapadu imaju samo bogati. Promijenio se odnos društva prema djeci u posljednjih 100 godina, danas nitko ne misli da imati djecu gotovo isto kao imati i štence; uvališ mu posudicu s mlijekom i baciš nekakvu staru krpu da ju grize i s njom se igra. Nije ni u tome problem. Problem je u preskupoj, prevelikoj državi koja je sama sebi smisao i svrha, a koja od građana čini infantilnu djecu koje patronizira, a građani na to pristaju. Imam samo jednu mater i oca; neka mi država, poslodavac, Crkva i političke stranke prestanu prodavati muda pod bubrege. Od države očekujem pravedne zakone i da mi se ne miješa u posao, od poslodavca očekujem plaću za svoj rad, od političke stranke očekujem da prestane podržavati korupciju i nepotizam, a od Crkve očekujem da prestane podržavati licemjerje. I to je to.melkior wrote:Točno.kaja wrote:Natalitet je počeo padati kada je stanovnistvo počelo seliti sa sela u grad i imati umjesto 10 djece, jedno , dvoje ili nijedno.
I tu nema popravka , kako u Hrvatskoj tako u svijetu.
Ministarstvo demografije kao i jos 15 ak ministarstava to samo pogoršava jer su obični uhljebi kojih je vise nego privatnog sektora pa ovi radno sposobni bježe vani da ih ne opljačkaju .
Ta skupa drzava kojoj je smisao političari i uhljebi nema perspektivu.
Održavaju ju na aparatima ljudi koji se ne bore za nju nego za sebe pa im ovi usput sisu krv kao krpelji.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Otoci kada su imali tvornice imali su i stanovnistvo.
Isto tako da imaju upravu. Znaci moraš im dati posao.
Kada im to das oni ce se oženiti. Neće birati puno jer nemaju veliki izbor a dosadno im je.
Iz razloga sličnog zašto se najružnije udaju odmah , nemaju izbor.
Dobro poslje su ljute na cijeli svijet al to je vec druga priča.
Isto tako da imaju upravu. Znaci moraš im dati posao.
Kada im to das oni ce se oženiti. Neće birati puno jer nemaju veliki izbor a dosadno im je.
Iz razloga sličnog zašto se najružnije udaju odmah , nemaju izbor.
Dobro poslje su ljute na cijeli svijet al to je vec druga priča.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I u tom slučaju neće imati deset djece za rad u polju, to je prošlo svršeno vrijeme ali mozda neki mali pomak.
Veći je problem državi koja postoji samo radi svoga aparata sto joj u godinu dana pobjegne ljudi koliko je izgubila u 4 godine rata.
Na to moze utjecati.. ali neće.
Veći je problem državi koja postoji samo radi svoga aparata sto joj u godinu dana pobjegne ljudi koliko je izgubila u 4 godine rata.
Na to moze utjecati.. ali neće.
2015-08-15
Da, trebalo bi ukinuti 70% ministarstava, državnih agencija i ureda, ukinuti 11 županija i 150 općina, smanjiti porezno opterećenje rada za 30%, trebalo bi priznati da love za mirovine nema i da je lova iz II. mirovinskog stupa nepovratno nestala, itd. To bi bio korak naprijed. Ali onda bi HDZ morao dokinuti samog sebe, a to je nemoguće, a to ne može učiniti ni SDP. Rješenje je ili u oktroiranom gubernatoru iz inozemstva s diktatorskim ovlastima koji će provesti to isto, ili u vojnom i državnom udaru te posljedično, likvidaciji HDZ-a, SDP-a, HNS-a i ukidanja političkog prava glasa umirovljenicima.kaja wrote:Jedine mjere koje bi malo imale smisla je ukinuti naravno 70% uprave i stavljati ono sto bi ostalo u nenaseljene krajeve . Ministarstva ostaviti 4 , sve ostalo ugasiti, zaposlenike nabiti nogom u guzicu ..agencije i ostala tijela preseliti u
Liku, Slavoniju, na otoke . Tako bi mlađe zadržali tamo sigurnim poslom , tamo je dosadno , oni bi se ženili i imali djecu sto prije jer im ništa drugo ne moze odvući pažnju i tako.
2015-08-09
Ma netreba ništamelkior wrote:Da, trebalo bi ukinuti 70% ministarstava, državnih agencija i ureda, ukinuti 11 županija i 150 općina, smanjiti porezno opterećenje rada za 30%, trebalo bi priznati da love za mirovine nema i da je lova iz II. mirovinskog stupa nepovratno nestala, itd. To bi bio korak naprijed. Ali onda bi HDZ morao dokinuti samog sebe, a to je nemoguće, a to ne može učiniti ni SDP. Rješenje je ili u oktroiranom gubernatoru iz inozemstva s diktatorskim ovlastima koji će provesti to isto, ili u vojnom i državnom udaru te posljedično, likvidaciji HDZ-a, SDP-a, HNS-a i ukidanja političkog prava glasa umirovljenicima.kaja wrote:Jedine mjere koje bi malo imale smisla je ukinuti naravno 70% uprave i stavljati ono sto bi ostalo u nenaseljene krajeve . Ministarstva ostaviti 4 , sve ostalo ugasiti, zaposlenike nabiti nogom u guzicu ..agencije i ostala tijela preseliti u
Liku, Slavoniju, na otoke . Tako bi mlađe zadržali tamo sigurnim poslom , tamo je dosadno , oni bi se ženili i imali djecu sto prije jer im ništa drugo ne moze odvući pažnju i tako.
Pogrešno je misliti da će ove nove generacije kojih je manje imati više djece ako je sistem ostao isti
Pri tom mislim na matrijahalna imperiju
Budete vi jeli govna
2014-04-11
Da. Tako nešto.melkior wrote:Da, trebalo bi ukinuti 70% ministarstava, državnih agencija i ureda, ukinuti 11 županija i 150 općina, smanjiti porezno opterećenje rada za 30%, trebalo bi priznati da love za mirovine nema i da je lova iz II. mirovinskog stupa nepovratno nestala, itd. To bi bio korak naprijed. Ali onda bi HDZ morao dokinuti samog sebe, a to je nemoguće, a to ne može učiniti ni SDP. Rješenje je ili u oktroiranom gubernatoru iz inozemstva s diktatorskim ovlastima koji će provesti to isto, ili u vojnom i državnom udaru te posljedično, likvidaciji HDZ-a, SDP-a, HNS-a i ukidanja političkog prava glasa umirovljenicima.kaja wrote:Jedine mjere koje bi malo imale smisla je ukinuti naravno 70% uprave i stavljati ono sto bi ostalo u nenaseljene krajeve . Ministarstva ostaviti 4 , sve ostalo ugasiti, zaposlenike nabiti nogom u guzicu ..agencije i ostala tijela preseliti u
2015-08-15
Dat iim nes zemlje,nes kokoši i pajceka,a prezivljavanje ce sovje odraditi...ehhhhh bilo bi to lijepo..
Guest- Guest
Zašto mi? Meni je dobro u oba slučaja. U prvom gradim karijeru u Bruxellesu, u drugom ubijam penzionere, HDZ-ovce i neplaćam poreze.RayMabus wrote:Ma netreba ništamelkior wrote:Da, trebalo bi ukinuti 70% ministarstava, državnih agencija i ureda, ukinuti 11 županija i 150 općina, smanjiti porezno opterećenje rada za 30%, trebalo bi priznati da love za mirovine nema i da je lova iz II. mirovinskog stupa nepovratno nestala, itd. To bi bio korak naprijed. Ali onda bi HDZ morao dokinuti samog sebe, a to je nemoguće, a to ne može učiniti ni SDP. Rješenje je ili u oktroiranom gubernatoru iz inozemstva s diktatorskim ovlastima koji će provesti to isto, ili u vojnom i državnom udaru te posljedično, likvidaciji HDZ-a, SDP-a, HNS-a i ukidanja političkog prava glasa umirovljenicima.kaja wrote:Jedine mjere koje bi malo imale smisla je ukinuti naravno 70% uprave i stavljati ono sto bi ostalo u nenaseljene krajeve . Ministarstva ostaviti 4 , sve ostalo ugasiti, zaposlenike nabiti nogom u guzicu ..agencije i ostala tijela preseliti u
Pogrešno je misliti da će ove nove generacije kojih je manje imati više djece ako je sistem ostao isti
Budete vi jeli govna
2015-08-09
pismejker wrote:Dat iim nes zemlje,nes kokoši i pajceka,a prezivljavanje ce sovje odraditi...ehhhhh bilo bi to lijepo..
Ali je nemoguće, pogotovo u današnje vrijeme, tako da će taj scenarij ostati na pustim snovima.
Guest- Guest
Ja sam generacija koja zna kopati vrt, a ima i magisterij iz korporativnog upravljanja.melkior wrote:Zašto mi? Meni je dobro u oba slučaja. U prvom gradim karijeru u Bruxellesu, u drugom ubijam penzionere, HDZ-ovce i neplaćam poreze.RayMabus wrote:Ma netreba ništamelkior wrote:Da, trebalo bi ukinuti 70% ministarstava, državnih agencija i ureda, ukinuti 11 županija i 150 općina, smanjiti porezno opterećenje rada za 30%, trebalo bi priznati da love za mirovine nema i da je lova iz II. mirovinskog stupa nepovratno nestala, itd. To bi bio korak naprijed. Ali onda bi HDZ morao dokinuti samog sebe, a to je nemoguće, a to ne može učiniti ni SDP. Rješenje je ili u oktroiranom gubernatoru iz inozemstva s diktatorskim ovlastima koji će provesti to isto, ili u vojnom i državnom udaru te posljedično, likvidaciji HDZ-a, SDP-a, HNS-a i ukidanja političkog prava glasa umirovljenicima.kaja wrote:Jedine mjere koje bi malo imale smisla je ukinuti naravno 70% uprave i stavljati ono sto bi ostalo u nenaseljene krajeve . Ministarstva ostaviti 4 , sve ostalo ugasiti, zaposlenike nabiti nogom u guzicu ..agencije i ostala tijela preseliti u
Budete vi jeli govna
2015-08-09
melkior wrote:Ja sam generacija koja zna kopati vrt, a ima i magisterij iz korporativnog upravljanja.melkior wrote:Zašto mi? Meni je dobro u oba slučaja. U prvom gradim karijeru u Bruxellesu, u drugom ubijam penzionere, HDZ-ovce i neplaćam poreze.RayMabus wrote:Ma netreba ništamelkior wrote:Da, trebalo bi ukinuti 70% ministarstava, državnih agencija i ureda, ukinuti 11 županija i 150 općina, smanjiti porezno opterećenje rada za 30%, trebalo bi priznati da love za mirovine nema i da je lova iz II. mirovinskog stupa nepovratno nestala, itd. To bi bio korak naprijed. Ali onda bi HDZ morao dokinuti samog sebe, a to je nemoguće, a to ne može učiniti ni SDP. Rješenje je ili u oktroiranom gubernatoru iz inozemstva s diktatorskim ovlastima koji će provesti to isto, ili u vojnom i državnom udaru te posljedično, likvidaciji HDZ-a, SDP-a, HNS-a i ukidanja političkog prava glasa umirovljenicima.kaja wrote:Jedine mjere koje bi malo imale smisla je ukinuti naravno 70% uprave i stavljati ono sto bi ostalo u nenaseljene krajeve . Ministarstva ostaviti 4 , sve ostalo ugasiti, zaposlenike nabiti nogom u guzicu ..agencije i ostala tijela preseliti u
Budete vi jeli govna
I nema niti će imati konkretne koristi niti od jednog niti od drugog.
Guest- Guest
Kako god, ja svoju karijeru i obrazovanje ne zahvaljujem Partiji. Ja sam fucking neovisan.Speare Shaker wrote:melkior wrote:Ja sam generacija koja zna kopati vrt, a ima i magisterij iz korporativnog upravljanja.melkior wrote:Zašto mi? Meni je dobro u oba slučaja. U prvom gradim karijeru u Bruxellesu, u drugom ubijam penzionere, HDZ-ovce i neplaćam poreze.RayMabus wrote:Ma netreba ništamelkior wrote:
Da, trebalo bi ukinuti 70% ministarstava, državnih agencija i ureda, ukinuti 11 županija i 150 općina, smanjiti porezno opterećenje rada za 30%, trebalo bi priznati da love za mirovine nema i da je lova iz II. mirovinskog stupa nepovratno nestala, itd. To bi bio korak naprijed. Ali onda bi HDZ morao dokinuti samog sebe, a to je nemoguće, a to ne može učiniti ni SDP. Rješenje je ili u oktroiranom gubernatoru iz inozemstva s diktatorskim ovlastima koji će provesti to isto, ili u vojnom i državnom udaru te posljedično, likvidaciji HDZ-a, SDP-a, HNS-a i ukidanja političkog prava glasa umirovljenicima.
Budete vi jeli govna
2015-08-09
Glupost se plaća a trenutna glupost koja kruži je ova Buduće generacije će imati više djece jer mi nismo
Gospodo draga ako je sistem ostao isti zašto bi se to desilo?
Zato šta vi tako želite
Jako smiješno
Zato šta vi tako želite
Jako smiješno
2014-04-11
Sad se jetih one cure sa foruma..Charry..ehhh..
Guest- Guest
Točno. Ali u jednom si u pravu; Gotovo da je kasno za radikalne reforme. Već 2020. godine će biti potpuno nepotrebno pričati o bilo kakvim reformama.RayMabus wrote:Glupost se plaća a trenutna glupost koja kruži je ova Buduće generacije će imati više djece jer mi nismo
Zato šta vi tako želite
Jako smiješno
2015-08-09
Pa normalnomelkior wrote:Točno. Ali u jednom si u pravu; Gotovo da je kasno za radikalne reforme. Već 2020. godine će biti potpuno nepotrebno pričati o bilo kakvim reformama.RayMabus wrote:Glupost se plaća a trenutna glupost koja kruži je ova Buduće generacije će imati više djece jer mi nismo
Zato šta vi tako želite
Jako smiješno
Jedna emancipirana generacija =tri iduće moraju to ispravljat
Evo objašnjenje
Iduća generacija vam je generacija koju su odgojili emanicipirani roditelji, društvo se opire promjenama, dolazi do totalnog kraha nataliteta i pada sistema koji svoj epilog ima u nekakoj vrsti sukoba pa i tu izgine nešto ljudi ali dolazi do promjene sistema
E sad se obnavlja i za to treba tri iduće generacije
2014-04-11
Charry je za sve kriva..divanila je sa Longijem na pepeju jako dugo su šuškali i nekretnine spominjali i nes se od tada Longi poplasio cura da mu ne popale nekretnine,direktno ili indirektno..
Guest- Guest
melkior wrote:Kako god, ja svoju karijeru i obrazovanje ne zahvaljujem Partiji. Ja sam fucking neovisan.Speare Shaker wrote:melkior wrote:Ja sam generacija koja zna kopati vrt, a ima i magisterij iz korporativnog upravljanja.melkior wrote:Zašto mi? Meni je dobro u oba slučaja. U prvom gradim karijeru u Bruxellesu, u drugom ubijam penzionere, HDZ-ovce i neplaćam poreze.RayMabus wrote:
Ma netreba ništa
Budete vi jeli govna
I zbog toga si sretan čovjek?
Blago tebi.
Guest- Guest
Sretan? Hm. I da i ne. Zadovoljan sobom? Svakako.Speare Shaker wrote:melkior wrote:Kako god, ja svoju karijeru i obrazovanje ne zahvaljujem Partiji. Ja sam fucking neovisan.Speare Shaker wrote:melkior wrote:Ja sam generacija koja zna kopati vrt, a ima i magisterij iz korporativnog upravljanja.melkior wrote:
Zašto mi? Meni je dobro u oba slučaja. U prvom gradim karijeru u Bruxellesu, u drugom ubijam penzionere, HDZ-ovce i neplaćam poreze.
I zbog toga si sretan čovjek?
Blago tebi.
2015-08-09
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Karamarko: Stranka koja nema novca ne može ni raditi
» Domaći majstori otišli na Zapad, a sad nam nema tko raditi: traži se 12 tisuća stranih radnika!
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» prvo se slizali s putinom a unda udrili poreze podizati
» Domaći majstori otišli na Zapad, a sad nam nema tko raditi: traži se 12 tisuća stranih radnika!
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» prvo se slizali s putinom a unda udrili poreze podizati
Page 4 of 6