Nema tko raditi, ali ni podizati natalitet
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nema tko raditi, ali ni podizati natalitet
kakvog bikaRayMabus wrote:Nemoš ti pričati o tim Filipinkama na način Evo dovest ćemo kravu ispod bika i to je to
Pa ima krava i u Hrvatskoj
Znači ima razlog tko i ZAŠTO traži taj tip ženske kao šta je Filipinka
dovest ih da rade u turizmu, i muske naravno
medutim vecina tih poslova su nacelno receno zenski
a za ostalo ce se one snac, za to ne brini
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Pa ok, nemam ništa protiv
Jedino šta nemoš pričati da eto mi njih dovedemo i skače natalitet,, bit će nešto više oženjenih muških i to je ok
Imaš preko agencija to no 1/3 su ti muški od 35 do 45 godina koji žele obitelj a napete su im baš te azijatkinje a 2/3 su iznad 45 koji ovdje nisu našli neku kompaktibilnu pa ajd da provam i sa Filipinkama, ali to ti ne traži žensku za rađanje nego družicu pod stare dane dakle bude djece ok nebude nikom ništa
Tako da u konačnici šema sa Filipinkama neće nešto previše podići natalitet
Jedino šta nemoš pričati da eto mi njih dovedemo i skače natalitet,, bit će nešto više oženjenih muških i to je ok
Imaš preko agencija to no 1/3 su ti muški od 35 do 45 godina koji žele obitelj a napete su im baš te azijatkinje a 2/3 su iznad 45 koji ovdje nisu našli neku kompaktibilnu pa ajd da provam i sa Filipinkama, ali to ti ne traži žensku za rađanje nego družicu pod stare dane dakle bude djece ok nebude nikom ništa
Tako da u konačnici šema sa Filipinkama neće nešto previše podići natalitet
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Meni te Filipinke nisu toliko napete ok su mi ali nisu mi sad nešto iznad pa da sam lud za njima tj azijatksi tip ženske
To bi ja iša tek kad ovdje stvarno nemogu naći kompaktibilnu žensku
Tek onda ne prije
To bi ja iša tek kad ovdje stvarno nemogu naći kompaktibilnu žensku
Tek onda ne prije
2014-04-11
Nema ti oporavka u natalitetu , to jedan put kad raujebeš više nije moguće lako ispravit, treba ti stoljeće za to da bi ti to vratio na staro, dvije do tri generacije za redom trebaju da rađaju troje do četvero djece po ženi
2014-04-11
I ovo vam je razlog zašto ćete vi na ovoj planeti kad to doživite emancipaciju proglasiti kažnjivim djelamRayMabus wrote:Nema ti oporavka u natalitetu , to jedan put kad raujebeš više nije moguće lako ispravit, treba ti stoljeće za to da bi ti to vratio na staro, dvije do tri generacije za redom trebaju da rađaju troje do četvero djece po ženi
Jedna emancipirana generacija = iduće tri generacije moraju to ispravljat
2014-04-11
Tko će ovo popravit, šta je vama?
Iduće tri generacije moraju imati troje do četvero djece da bi ovo popravio
Iduće tri generacije moraju imati troje do četvero djece da bi ovo popravio
2014-04-11
Zašto?RayMabus wrote:Negativci radije biraju muški spol pri inkarnaciji
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Zato šta žene rađaju djecu i brinu se za njih a to je služenjemelkior wrote:Zašto?RayMabus wrote:Negativci radije biraju muški spol pri inkarnaciji
Negativci nevole služiti
2014-04-11
Ima i zlih majki.RayMabus wrote:Zato šta žene rađaju djecu i brinu se za njih a to je služenjemelkior wrote:Zašto?RayMabus wrote:Negativci radije biraju muški spol pri inkarnaciji
Negativci nevole služiti
Kvaliteta osobe ne ovisi o spolu.
Kvaliteta osobe ne ovisi o emancipaciji.
Muškarci ako služe, neka služe iz dužnosti ili časti ili neka uopće ne služe.
Žene ako služe, neka služe iz ljubavi ili neka uopće ne služe. Služenje nije jednako ljubav.
2015-08-09
a sta je s ovima kojima djecu rađat ne pada napamet?!RayMabus wrote:Zato šta žene rađaju djecu i brinu se za njih a to je služenjemelkior wrote:Zašto?RayMabus wrote:Negativci radije biraju muški spol pri inkarnaciji
Negativci nevole služiti
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ima ali to su promili
Ono matematički 80% duša ovdje je pozitivno a 20% je neću reći zli ali pokvareni recimo to tako
Sad od ovih 20% tek manji dio bira ženski spol, velika većina oće u muški spol
Zato ti kažem da ih tamo ima u promilima
Ono matematički 80% duša ovdje je pozitivno a 20% je neću reći zli ali pokvareni recimo to tako
Sad od ovih 20% tek manji dio bira ženski spol, velika većina oće u muški spol
Zato ti kažem da ih tamo ima u promilima
2014-04-11
Pa sad dosta njih tu nije našlo nekoga s kim bi taj odgoj bio ok pa onda nisu ništa nego baš da je slučaj da baš nisu htjeleNoor wrote:a sta je s ovima kojima djecu rađat ne pada napamet?!RayMabus wrote:Zato šta žene rađaju djecu i brinu se za njih a to je služenjemelkior wrote:Zašto?RayMabus wrote:Negativci radije biraju muški spol pri inkarnaciji
Negativci nevole služiti
2014-04-11
Odanost, vjernost i samopožrtvovnost nemaju veze s emancipacijom već s dobrim odgojem i kvalitetom osobe. Kvalitetna i dobra osoba gradit će kvalitetne i dobre međuljudske odnose te se brinuti i da ima dobar i skladan brak. Nekvalitetna, loša i samoživa osoba prije ili kasnije uništit će sve međuljudske veze i odnose, a nesposobna je i za kvalitetnu i dugotrajnu vezu. Nema to veze s emancipacijom koju potiče država, već s lošim odgojem u obitelji, nedostatkom dobrih uzora, razmaženošću i nesposobnošću preuzimanja odgovornosti za vlastite postupke.melkior wrote:Ima i zlih majki.RayMabus wrote:Zato šta žene rađaju djecu i brinu se za njih a to je služenjemelkior wrote:Zašto?RayMabus wrote:Negativci radije biraju muški spol pri inkarnaciji
Negativci nevole služiti
Žene ako služe, neka služe iz ljubavi ili neka uopće ne služe. Služenje nije jednako ljubav.
Dječake treba odgajati za rat.
Djevojčice treba odgajati da budu medicinske sestre i odmor ratnicima.
Sve ostalo je nakarada.
2015-08-09
Neznam ja šta ima veze s emancipaciom ja samo znam ovo jedna emancipirana generacija = tri iduće moraju to ispravljat
A vi filozofirajte šta god hoćete
A vi filozofirajte šta god hoćete
2014-04-11
Istina o ljudskoj prirodi nije politički korektna:melkior wrote:Odanost, vjernost i samopožrtvovnost nemaju veze s emancipacijom već s dobrim odgojem i kvalitetom osobe. Kvalitetna i dobra osoba gradit će kvalitetne i dobre međuljudske odnose te se brinuti i da ima dobar i skladan brak. Nekvalitetna, loša i samoživa osoba prije ili kasnije uništit će sve međuljudske veze i odnose, a nesposobna je i za kvalitetnu i dugotrajnu vezu. Nema to veze s emancipacijom koju potiče država, već s lošim odgojem u obitelji, nedostatkom dobrih uzora, razmaženošću i nesposobnošću preuzimanja odgovornosti za vlastite postupke.melkior wrote:Ima i zlih majki.RayMabus wrote:Zato šta žene rađaju djecu i brinu se za njih a to je služenjemelkior wrote:Zašto?RayMabus wrote:Negativci radije biraju muški spol pri inkarnaciji
Negativci nevole služiti
Dječake treba odgajati za rat.
Djevojčice treba odgajati da budu medicinske sestre i odmor ratnicima.
Sve ostalo je nakarada.
2015-08-09
Natalitet je počeo padati kada je stanovnistvo počelo seliti sa sela u grad i imati umjesto 10 djece, jedno , dvoje ili nijedno.
I tu nema popravka , kako u Hrvatskoj tako u svijetu.
Ministarstvo demografije kao i jos 15 ak ministarstava to samo pogoršava jer su obični uhljebi kojih je vise nego privatnog sektora pa ovi radno sposobni bježe vani da ih ne opljačkaju .
Ta skupa drzava kojoj je smisao političari i uhljebi nema perspektivu.
Održavaju ju na aparatima ljudi koji se ne bore za nju nego za sebe pa im ovi usput sisu krv kao krpelji.
Ministarstvo demografije kao i jos 15 ak ministarstava to samo pogoršava jer su obični uhljebi kojih je vise nego privatnog sektora pa ovi radno sposobni bježe vani da ih ne opljačkaju .
Održavaju ju na aparatima ljudi koji se ne bore za nju nego za sebe pa im ovi usput sisu krv kao krpelji.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovisi, kod nas pada natalitet zbog nesigurnosti, uzmi samo da paraziti u državnim upravama redom imaju 2-3 ili 4 djece, jednostavno oni ne moraju brinuti do kraja životakaja wrote:Natalitet je počeo padati kada je stanovnistvo počelo seliti sa sela u grad i imati umjesto 10 djece, jedno , dvoje ili nijedno.
Kermit-
2014-04-17
Da vam ja sad počnem pričati o Sotoni čiji je posao testiranje ljudi pa je emancipacija ona jabuka
A lipo san van reka Nejedi to zažaliti ćete
A lipo san van reka Nejedi to zažaliti ćete
2014-04-11
Točno.kaja wrote:Natalitet je počeo padati kada je stanovnistvo počelo seliti sa sela u grad i imati umjesto 10 djece, jedno , dvoje ili nijedno.
2015-08-09
Jedine mjere koje bi malo imale smisla je ukinuti naravno 70% uprave i stavljati ono sto bi ostalo u nenaseljene krajeve . Ministarstva ostaviti 4 , sve ostalo ugasiti, zaposlenike nabiti nogom u guzicu ..agencije i ostala tijela preseliti u
Liku, Slavoniju, na otoke . Tako bi mlađe zadržali tamo sigurnim poslom , tamo je dosadno , oni bi se ženili i imali djecu sto prije jer im ništa drugo ne moze odvući pažnju i tako.
Liku, Slavoniju, na otoke . Tako bi mlađe zadržali tamo sigurnim poslom , tamo je dosadno , oni bi se ženili i imali djecu sto prije jer im ništa drugo ne moze odvući pažnju i tako.
Last edited by kaja on 17/6/2018, 17:25; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neda mi se držat misa ali zapitajte se Jeste tako stvarno naivni da mislite da netko s jedne strane nije stavio služenje djeci a s druge karijera i samodostatnost tj ništa obitelj nego samo ja i moji užitci
Ja ja
Pogrešno ste odlučili
Idete u pakao
Pa pa
Ja ja
Pogrešno ste odlučili
Idete u pakao
Pa pa
2014-04-11
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Karamarko: Stranka koja nema novca ne može ni raditi
» Domaći majstori otišli na Zapad, a sad nam nema tko raditi: traži se 12 tisuća stranih radnika!
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» prvo se slizali s putinom a unda udrili poreze podizati
» Domaći majstori otišli na Zapad, a sad nam nema tko raditi: traži se 12 tisuća stranih radnika!
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» prvo se slizali s putinom a unda udrili poreze podizati
Page 3 of 6