ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nema tko raditi, ali ni podizati natalitet

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Nema tko raditi, ali ni podizati natalitet  - Page 2 Empty Re: Nema tko raditi, ali ni podizati natalitet

Post by RayMabus 17/6/2018, 13:02

Filipinke su na cijeni jer su uslužne 

To je ono šta te starije momke zanima, da se ima koja brinit za njega pod stare dane a ne djeca 

Da je to njega zanimalo napravio bi prije

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Nema tko raditi, ali ni podizati natalitet  - Page 2 Empty Re: Nema tko raditi, ali ni podizati natalitet

Post by prckov 17/6/2018, 13:07

RayMabus wrote:Filipinke su na cijeni jer su uslužne 

To je ono šta te starije momke zanima, da se ima koja brinit za njega pod stare dane a ne djeca 

Da je to njega zanimalo napravio bi prije
da ima ko brinit velis
pa nisu zene robovi
brinjenje je two way sreet, plus ako nisi imo djece sa zenom ne veze vas nista posebno
ti bi ko i neke zene, da suprotna strana bude rob? i onda tek valja, a? :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/6/2018, 13:11

A pa šta ja znam oće li bit dice u tom braku, ako bude još bolje

Poanta je da neulaze u taj brak da bi ostvarili potomstvo nego nešto drugo a to je da ima nekoga pri ruci jer je stariji, ono traži jednostavno nekoga da mu pomaže i nudi u zamjenu za to pomaganje dakle čisti obostrani interes
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 17/6/2018, 13:12

AssadNaPodmornici wrote:najjače je , kao nema tko raditi u turizmu, treba useljavati radnike radi turizma, da je tu najbolje .. kao da je lagano počet raditi u turizmu.. svaki malo bolji plaćeni posao u turizmu gdje bi zarađivao malu bolju plaću, moraš se u toj branši u turizmu specijalizirati barem 3-4 sezone, da bi došao do pristojne love.. nemože neki kanibal iz afrike , odmah postati top konobar, top kuhar, top skiper, šef recepcije, šef prodaje u agenciji, vodič koji zna lokalnu povjest/priča 3strana jezika, šef restorana, itd.. kako da ne, te bolje poslove rade uglavnom domaći ljudi, nema stranaca u tom poslu, izuzev nešto sitno stranih kuvara i konobara što sam upozna..

te bolje plaćene
Gluposti, konobar iz Pešavara i vlasnik iz Zlosela kod Kupresa bi bila ultimativna zamka za turiste, ne bi niti stigli napisati recenziju na usamljenoj planeti a vec bi im buđevar bio van funkcije
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/6/2018, 13:13

Prcko shvati neke stvari stariji momci da im je potomstvo bitno napravili bi ga i prije 

Nije im to ključna stavka
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 17/6/2018, 13:18

odrasti longi
zena ima smeca ko i muskaraca, s tim da je muskaraca vjerojatno vise
a ima i predivnih cvjetova, samo ih treba znat prepoznat
jedina razlika je sto su sad muski institucionalno zakinuti u odnosu na zene
inace ja ne bi rijec reko da je ravnopravnost ili cak blaga prednost zena u pitanju
medutim one jos glume da su potlacene i uvaljuju u zakone nove gluposti na stetu muskaraca i tako prave jos veci problem i podjelu medu spolovima
mislim na feministice, ne na zene kao zene

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 17/6/2018, 13:18

Kermit wrote:
AssadNaPodmornici wrote:najjače je , kao nema tko raditi u turizmu, treba useljavati radnike radi turizma, da je tu najbolje .. kao da je lagano počet raditi u turizmu.. svaki malo bolji plaćeni posao u turizmu gdje bi zarađivao malu bolju plaću, moraš se u toj branši u turizmu specijalizirati barem 3-4 sezone, da bi došao do pristojne love.. nemože neki kanibal iz afrike , odmah postati top konobar, top kuhar, top skiper, šef recepcije, šef prodaje u agenciji, vodič koji zna lokalnu povjest/priča 3strana jezika, šef restorana, itd.. kako da ne, te bolje poslove rade uglavnom domaći ljudi, nema stranaca u tom poslu, izuzev nešto sitno stranih kuvara i konobara što sam upozna..

te bolje plaćene
Gluposti, konobar iz Pešavara i vlasnik iz Zlosela kod Kupresa bi bila ultimativna zamka za turiste, ne bi niti stigli napisati recenziju na usamljenoj planeti a vec bi im buđevar bio van funkcije
kad trebas dobit :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 17/6/2018, 13:20

RayMabus wrote:A pa šta ja znam oće li bit dice u tom braku, ako bude još bolje

Poanta je da neulaze u taj brak da bi ostvarili potomstvo nego nešto drugo a to je da ima nekoga pri ruci jer je stariji, ono traži jednostavno nekoga da mu pomaže i nudi u zamjenu za to pomaganje dakle čisti obostrani interes
opet ti viris u fildzan :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/6/2018, 13:22

Žena je smeće jedino ako se ti prema njoj tako postaviš

Ja se samo postavim kako i ona 

Tehnika ogledala 

Zato ja imam problema sa njima kad oću ozbiljnu vezu 

Dakle nema loših žena ali zato ima psihologije 

Jbga dragi ako nije brak iz ljubavi onda je brak iz interesa a sex, potomstvo, lova tj ekonomija te društvo tj razgovor sa tom ženskom nisu dovoljno dovoljni razlozi za brak 

Dovoljno dobar razlog je briga za muškog pod stare dane 

AJ BOG
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 17/6/2018, 13:25

RayMabus wrote:Žena je smeće jedino ako se ti prema njoj tako postaviš

Ja se samo postavim kako i ona 

Tehnika ogledala 

Zato ja imam problema sa njima kad oću ozbiljnu vezu 

Dakle nema loših žena ali zato ima psihologije 

Jbga dragi ako nije brak iz ljubavi onda je brak iz interesa a sex, potomstvo, lova tj ekonomija te društvo tj razgovor sa tom ženskom nisu dovoljno dovoljni razlozi za brak 

Dovoljno dobar razlog je briga za muškog pod stare dane 

AJ BOG
naravno da ima losih zena
di ti zivis
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/6/2018, 13:30

Nema loših žena majmune

Ima žena koje misle da mogu svašta pa dobiju tehniku ogledala pa ako je ona smeće smeće i dobije 

Ako to ne radiš onda će biti ok prema tebi 

To je žensko Isusa ti
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/6/2018, 13:37

Vrlo mali postotak žena su ti zle, doslovno u promilima ,to su neke psihopate ili tako nešto

Imaš svojeglavu osobu ali to neznači da je loša 

Tehnika ogledala 

I ja isto svojeglav 

Odjebi u skokovima 

To ti je to 

I ništa više
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 17/6/2018, 13:39

RayMabus wrote:Nema loših žena majmune

Ima žena koje misle da mogu svašta pa dobiju tehniku ogledala pa ako je ona smeće smeće i dobije 

Ako to ne radiš onda će biti ok prema tebi 

To je žensko Isusa ti
ima majmune, eto cak si u ovom tekstu to i prizno tikvo glupa :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/6/2018, 13:44

Tu je riječ o promilima pa nisu dio generale rasprave 

Ono psiho u ženskom tijelu i ta priča 

To su promili

Negativci radije biraju muški spol pri inkarnaciji
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/6/2018, 13:47

Neznam zašto se svađamo oko ovih Filipinki 

Jedino šta sam ja rekao je da ih ti muški traže jer su uslužne a to mu treba pod stare dane a ne neka svojeglava puna sebe 

To je sve 

Ako bude djece ok ali ako i ne nema veze 

Nije kreiranje potomstva glavni razlog zašto oće Filipinku
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 17/6/2018, 13:48

RayMabus wrote:Tu je riječ o promilima pa nisu dio generale rasprave 

Ono psiho u ženskom tijelu i ta priča 

To su promili

Negativci radije biraju muški spol pri inkarnaciji
bice od tebe dobar feminista
samo nastavi :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/6/2018, 13:50

Ja nisam ni feministia ni šovinista

Zaboravio da sam pripadnik astar komande?

To su duše koje imaju puno znanja posebno vezano uz psihologiju i to 

Duša nema spol
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/6/2018, 13:54

Za vezu je potrebno dvoje tako nemožemo pričati o tim Filipinkama a ne pričati o muškima u nekoj državi koje takve ženske ženske zanimaju 

Radiš račun bez krčmara i zanimljivo kako se svi ponašate kao da ti muški nisu osobe
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 17/6/2018, 13:55

zakljucujem raspravu

ima li primjedbi..
..
..
..
zakljuceno :D

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/6/2018, 13:57

Nemoš ti pričati o tim Filipinkama na način Evo dovest ćemo kravu ispod bika i to je to 

Pa ima krava i u Hrvatskoj 

Znači ima razlog tko i ZAŠTO traži taj tip ženske kao šta je Filipinka
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 17/6/2018, 14:05

RayMabus wrote:Nemoš ti pričati o tim Filipinkama na način Evo dovest ćemo kravu ispod bika i to je to 

Pa ima krava i u Hrvatskoj 

Znači ima razlog tko i ZAŠTO traži taj tip ženske kao šta je Filipinka
kakvog bika
dovest ih da rade u turizmu, i muske naravno
medutim vecina tih poslova su nacelno receno zenski
a za ostalo ce se one snac, za to ne brini :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics