Millenialsi su kreteni
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Millenialsi su kreteni
jebote, pa tko govori o ravnoj pločimarcellus wrote:veber wrote:očito baš nisi o kolumbu i njegovom "zajebu".marcellus wrote:
tekst nisu gluposti nego sam proučio stvar povijesno, a ti imaš rusko ime i čisto njemačko prezime i kaj s tim?
da je pitao "nazadne" maure znao bi razliku.
kolumbo se zajebao jer je paralelu u španjolskoj smatrao ekvatorom i od tuda "kolumbova" milja.
tako je, to i piše u tekstu, ali nema veze s ravnom zemljom
kolumbo nikad nije smatrao da je zemlja ravna, kao ni oni koji su mu financirali put a svi su bili turbokatolici, jer kao prvo on je tražio zapadni put za indiju a to podrazumijeva da je zemlja okrugla samo po sebi.
kolumbo je pogrešno procijenio, kako i piše, veličinu zemljine kugle - ne njen oblik.
neka je uzeo 40u paralelu kao ekvator ima zajeb od 5 stupnjeva, a ako baš želiš mogu potražit točno od kuda je mjerio pa ti izračunat kolubovu milju.
da je mjerio u zagrebu još bi mu bilo kraće.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
pripadnost zajednici, da. ali da mi netko nameće glupa uvjerenja, to ne.epikur37 wrote:veber wrote:a, zašto bi ih krstio?epikur37 wrote:Ali zaista, zašto se nisi krstio ni djecu?
Isprika ako je pitanje preosobno...nije mi jasno..
uopće ne živim po željama KC. nisam se ni u crkvi ženio.
ako ikada osjete potrebu da bi se krstili i pripadali katoličanstvu , njihov odabir.
aha...ono sloboda, pojedinac i to
crkva je organizacija kao i svaka druga.
bogu se možeš molit i bez posrednika.
2014-12-30
inače moja obitelj je uvijek financirala škole, bolnice, sve javno ali odavno je postojalo pravilo da za crkvu ne ide ništa. i nisu nikada sufinancirali ništa vezano uz vjeru, ali su u jednom hr gradu u sklopu crkve financirali kuhinju za gladne.
2014-12-30
veber wrote:jebote, pa tko govori o ravnoj pločimarcellus wrote:veber wrote:očito baš nisi o kolumbu i njegovom "zajebu".marcellus wrote:
tekst nisu gluposti nego sam proučio stvar povijesno, a ti imaš rusko ime i čisto njemačko prezime i kaj s tim?
da je pitao "nazadne" maure znao bi razliku.
kolumbo se zajebao jer je paralelu u španjolskoj smatrao ekvatorom i od tuda "kolumbova" milja.
tako je, to i piše u tekstu, ali nema veze s ravnom zemljom
kolumbo nikad nije smatrao da je zemlja ravna, kao ni oni koji su mu financirali put a svi su bili turbokatolici, jer kao prvo on je tražio zapadni put za indiju a to podrazumijeva da je zemlja okrugla samo po sebi.
kolumbo je pogrešno procijenio, kako i piše, veličinu zemljine kugle - ne njen oblik.
neka je uzeo 40u paralelu kao ekvator ima zajeb od 5 stupnjeva, a ako baš želiš mogu potražit točno od kuda je mjerio pa ti izračunat kolubovu milju.
da je mjerio u zagrebu još bi mu bilo kraće.
pa tekst govori o zemlji ravnoj ploči, odnosno postojanju ili nepostojanju takvog viđenja među katolicima, a ne o tome kako je kolumbo mjerio milje
Mi smo uredno krsteni svi i ja i zena smo isli na predbracni tecaj u zupu. Hrvati katolici.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
prije braka se niste, ono ne...? ti nisi štefeku pokazival svijet?epikur37 wrote:Mi smo uredno krsteni svi i ja i zena smo isli na predbracni tecaj u zupu. Hrvati katolici.
2014-12-30
epikur37 wrote:To su sad preosobna pitanja)
znaci jeste
jel te prostrilila strila nebeska ?
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:To su sad preosobna pitanja)
znaci jeste
jel te prostrilila strila nebeska ?
kupidonova :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Mi smo uredno krsteni svi i ja i zena smo isli na predbracni tecaj u zupu. Hrvati katolici.
:D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Katoličanstvo je u nas sve više folklornoepikur37 wrote:Mi smo uredno krsteni svi i ja i zena smo isli na predbracni tecaj u zupu. Hrvati katolici.
2018-04-10
Osobe koje nikad nisu bili u braku ili sl. govore trećima šta da rade u braku to ko da ja držim sate klaviraHektorović wrote:epikur37 wrote:Mi smo uredno krsteni svi i ja i zena smo isli na predbracni tecaj u zupu. Hrvati katolici.
:D
Kermit-
2014-04-17
Uvijek je to bilo posebice od rata kad je bila masovna epifanijaHektorović wrote:Katoličanstvo je u nas sve više folklornoepikur37 wrote:Mi smo uredno krsteni svi i ja i zena smo isli na predbracni tecaj u zupu. Hrvati katolici.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Osobe koje nikad nisu bili u braku ili sl. govore trećima šta da rade u braku to ko da ja držim sate klavira
Pa to je taj folklor, forma ispred sadržaja :D
2018-04-10
ma gle, epi je veći papa od pape.kada ide blagoslov kuća svećenik obavezno pozvoni na moja vrata.Hektorović wrote:Kermit wrote:Osobe koje nikad nisu bili u braku ili sl. govore trećima šta da rade u braku to ko da ja držim sate klavira
-veberu jesi li se predomislio?
-nisam!
-aa, to sam si i mislio.
-odi na rakijicu
-ajd može
-evo ti naljepnica
i nakon tri rakijice, do slijedeće godine
2014-12-30
Ne ne ispred nego seštuje forma, a prezire sadržaj kao posve nebitan, ko oni papuanci što imitirajući bijelce napraviše Cargo kultoveHektorović wrote:Kermit wrote:Osobe koje nikad nisu bili u braku ili sl. govore trećima šta da rade u braku to ko da ja držim sate klavira
Kermit-
2014-04-17
tvrda ideološka rovovska pozcija;Hektorović wrote:Kermit wrote:Osobe koje nikad nisu bili u braku ili sl. govore trećima šta da rade u braku to ko da ja držim sate klavira
braniti svoje boje i kad in se smiješ iza leđa
2014-04-16
Po meni je gore što u zadnjih 50 godina se potpuno promijenio profil svećenika od intelektualaca većinom se primaju diklići i posavljaci koji su izravno vezani za HADEZE
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Po meni je gore što u zadnjih 50 godina se potpuno promijenio profil svećenika od intelektualaca većinom se primaju diklići i posavljaci koji su izravno vezani za HADEZE
Pa općenito je pao intelektualni potencijal crkve. Nekad su u svećenike išla dijeca iz imućnih gradskih obitelji.
2018-04-10
Kermit wrote:Uvijek je to bilo posebice od rata kad je bila masovna epifanijaHektorović wrote:Katoličanstvo je u nas sve više folklornoepikur37 wrote:Mi smo uredno krsteni svi i ja i zena smo isli na predbracni tecaj u zupu. Hrvati katolici.
više masovno pomračenje uma koje je do ovog svega i dovelo nego epifanija
katolibanska hrvatska 19 stoljeća je bila sasvim upotrebljiva zemlja za život
Similar topics
» Kreteni ostaju kreteni i opet pijuni u rukama Srbije koja će ih opet ispljuniti ako popuše a popušit će...
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
Page 5 of 12