Millenialsi su kreteni
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Millenialsi su kreteni
To je isto hehe ajde pusti video sa DusparomHektorović wrote:marcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
U BiH u 50% jako teško.
No Elvisi u BiH nisu Hrvati. Kažem ili cigić ili musliman.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:vi bosanci i kontrolirate u RH represivni sustav ovako onako, šta bi još preuzeli i njemačku i ameriku i njih razjebali :Xd
Pa bili smo najbolji rimski carevi i turski veliki veziri :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:marcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
U BiH u 50% jako teško.
Hrvat katolik....duspara....
hercegovac
Valjda roditelji volili slušat elvisa
ima tako neobičnih imena, ali da u bih to je u glavnom muslimansko ime
samo ime treba istražiti jer je nerijetklo u amerikasnaca
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hehe je po tome ste poznati Vase načelo se uči na Sorbonji ko model vladavine i državeHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:vi bosanci i kontrolirate u RH represivni sustav ovako onako, šta bi još preuzeli i njemačku i ameriku i njih razjebali :Xd
Kermit-
2014-04-17
odmah na lomaču, pizda mu materTko nije kršten, on je nekrst i ne pripada zajednici.
recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...Ne znam tko se to ne krsti...kakav je to svijet?
sve nas treba u kršćanskom duhu spalit, kaj ne?
2014-12-30
epikur37 wrote:Mi konzervativno-desni moramo preuzeti vlast i ovladati represivnim sustavom kako bi stvari mogli dovesti u red.
Ovako pod liberalno-socijalnom politikom ovi se samo multipliciraju.
dobar humor
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Irsko i staroenglesko međutim kako su samo hrvati katolici jbgepikur37 wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
U BiH u 50% jako teško.
hercegovac
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
U BiH u 50% jako teško.
hercegovac
vlaško prezime, ne mreš znati...
2018-04-10
veber wrote:odmah na lomaču, pizda mu materTko nije kršten, on je nekrst i ne pripada zajednici.recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...Ne znam tko se to ne krsti...kakav je to svijet?
sve nas treba u kršćanskom duhu spalit, kaj ne?
Pa ne, ali vi ne pripadate onda kršćanima, čisto jednostavno. A svatko ima pravo živjet i svoju sreću kako misli osmišljavati.
2015-08-06
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Mi konzervativno-desni moramo preuzeti vlast i ovladati represivnim sustavom kako bi stvari mogli dovesti u red.
Ovako pod liberalno-socijalnom politikom ovi se samo multipliciraju.
dobar humor
ti si milenijac jednostavo se vidi
2015-08-06
za vezire ne znam.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:vi bosanci i kontrolirate u RH represivni sustav ovako onako, šta bi još preuzeli i njemačku i ameriku i njih razjebali :Xd
no zadnji rimski car koji je vladao za narod i u ime naroda bio je Marko Aurelije koji je umro 180e. nakon toga slijedi srozavanje carstva.
2014-12-30
znači getto?epikur37 wrote:Pa ne, ali vi ne pripadate onda kršćanima, čisto jednostavno. A svatko ima pravo živjet i svoju sreću kako misli osmišljavati.
2014-12-30
Rustem Paša Hrvat, zet Sulejmana Veličanstvenog. Lokalni dečko sa Ilidže.veber wrote:za vezire ne znam.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:vi bosanci i kontrolirate u RH represivni sustav ovako onako, šta bi još preuzeli i njemačku i ameriku i njih razjebali :Xd
no zadnji rimski car koji je vladao za narod i u ime naroda bio je Marko Aurelije koji je umro 180e. nakon toga slijedi srozavanje carstva.
2018-04-10
veber wrote:znači getto?epikur37 wrote:Pa ne, ali vi ne pripadate onda kršćanima, čisto jednostavno. A svatko ima pravo živjet i svoju sreću kako misli osmišljavati.
Samo sam konstatirao ne pripadnost nama kršćanima...
Ali zaista, zašto se nisi krstio ni djecu?
Isprika ako je pitanje preosobno...nije mi jasno..
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:inače naravno da se gleda ime, jer se po imenu vidi vjera a po prezimenu nacionalnost
U BiH u 50% jako teško.
hercegovac
duspare nisu hercegovci nego posavljaci
arhetip je prgomet odnosno trgopromet
pa sulejman je bio jako pragmatičan čovjek. u njegovo doba bila je mletaćka, židovska, kršćanska i ine četvrti u instanbulu.Hektorović wrote:Rustem Paša Hrvat, zet Sulejmana Veličanstvenog. Lokalni dečko sa Ilidže.veber wrote:za vezire ne znam.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:vi bosanci i kontrolirate u RH represivni sustav ovako onako, šta bi još preuzeli i njemačku i ameriku i njih razjebali :Xd
daj pare pa ti vjeruj u koga hoćeš.
2014-12-30
veber wrote:očito baš nisi o kolumbu i njegovom "zajebu".marcellus wrote:
tekst nisu gluposti nego sam proučio stvar povijesno, a ti imaš rusko ime i čisto njemačko prezime i kaj s tim?
da je pitao "nazadne" maure znao bi razliku.
kolumbo se zajebao jer je paralelu u španjolskoj smatrao ekvatorom i od tuda "kolumbova" milja.
tako je, to i piše u tekstu, ali nema veze s ravnom zemljom
kolumbo nikad nije smatrao da je zemlja ravna, kao ni oni koji su mu financirali put a svi su bili turbokatolici, jer kao prvo on je tražio zapadni put za indiju a to podrazumijeva da je zemlja okrugla samo po sebi.
kolumbo je pogrešno procijenio, kako i piše, veličinu zemljine kugle - ne njen oblik.
a, zašto bi ih krstio?epikur37 wrote:Ali zaista, zašto se nisi krstio ni djecu?
uopće ne živim po željama KC. nisam se ni u crkvi ženio.
ako ikada osjete potrebu da bi se krstili i pripadali katoličanstvu , njihov odabir.
2014-12-30
veber wrote:a, zašto bi ih krstio?epikur37 wrote:Ali zaista, zašto se nisi krstio ni djecu?
uopće ne živim po željama KC. nisam se ni u crkvi ženio.
ako ikada osjete potrebu da bi se krstili i pripadali katoličanstvu , njihov odabir.
aha...ono sloboda, pojedinac i to
2015-08-06
jebote, pa tko govori o ravnoj pločimarcellus wrote:veber wrote:očito baš nisi o kolumbu i njegovom "zajebu".marcellus wrote:
tekst nisu gluposti nego sam proučio stvar povijesno, a ti imaš rusko ime i čisto njemačko prezime i kaj s tim?
da je pitao "nazadne" maure znao bi razliku.
kolumbo se zajebao jer je paralelu u španjolskoj smatrao ekvatorom i od tuda "kolumbova" milja.
tako je, to i piše u tekstu, ali nema veze s ravnom zemljom
kolumbo nikad nije smatrao da je zemlja ravna, kao ni oni koji su mu financirali put a svi su bili turbokatolici, jer kao prvo on je tražio zapadni put za indiju a to podrazumijeva da je zemlja okrugla samo po sebi.
kolumbo je pogrešno procijenio, kako i piše, veličinu zemljine kugle - ne njen oblik.
neka je uzeo 40u paralelu kao ekvator ima zajeb od 5 stupnjeva, a ako baš želiš mogu potražit točno od kuda je mjerio pa ti izračunat kolubovu milju.
da je mjerio u zagrebu još bi mu bilo kraće.
2014-12-30
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kreteni ostaju kreteni i opet pijuni u rukama Srbije koja će ih opet ispljuniti ako popuše a popušit će...
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
Page 4 of 12