Millenialsi su kreteni
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Millenialsi su kreteni
Bit će da si kivan jer te nisu uzeli za pravne poslove. Valjda se čuli onu "dabogda te Asila branio".Kermit wrote:toga nema ovdje, ovdje su strikli biznis and nekretnineveber wrote:ruku na srce kod mene na viksi župnik je vozio 4R onda mu je lokalni bogatun poklonio neki svoj rabljeni karavan koji frajer i dandanas vozi i obilazi sela i pomaže starcima i živi je primjer kako bi župnik trebao izgledat. ni jajca ne želi uzet jer veli da ima sve. a trebaš ti sve te starce obići i svakome toplu riječ udjelit.Hektorović wrote:Kermit wrote:Oduzeli su im, danas gledajući kao da se radi o sasvim drugoj crkvi, jer danas osim pomoći uvoznicima audija i mercedesa nema niakkve koristi od ckrve samo jako puno štete
Župnik mora biti poštovan, što će reći pastva ako ga vidi u nekom polovnom Cliju (što mu kao celibatnom samcu najviše i odgovara)
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
pismejker wrote:Crkva je institucija..
Institucija, organizacija, ali i zajednica. Ne sastoji se samo od klera nego i vjernika laika, a svi su u njoj dragovoljno (zato zajednica).
Guest- Guest
yahhSpeare Shaker wrote:pismejker wrote:Crkva je institucija..
Institucija, organizacija, ali i zajednica. Ne sastoji se samo od klera nego i vjernika laika, a svi su u njoj dragovoljno (zato zajednica).
Guest- Guest
CK Modriča i opa cupa prvi kod oltara za par godina heheh nema do bošnje što se tiče konvertitstvakaja wrote:A sta seres tu komunjaro i prodajes vjeru kad si tu napisao da nisi uopće vjernik..Regoč wrote:To je protestantski duh, katolici nismo takvi.veber wrote:odmah na lomaču, pizda mu materTko nije kršten, on je nekrst i ne pripada zajednici.recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...Ne znam tko se to ne krsti...kakav je to svijet?
sve nas treba u kršćanskom duhu spalit, kaj ne?
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Ne znam tko bi odobravao Franjevačko-hercegovački kirbaj i pranje pare na konto vjereveber wrote:vatikan se tu ne miješa. upozorili su par biskupa da ne smiju biti pristrani. recimo onu dalubu komšića, samo to kod nas nije objavljeno.Kermit wrote:Ratzinger je Ivanov izbor, zato su mu namjestili afere i doveli ovoga, međutim opet da nitko u vatikanu nema što reći za koaliciju hadeze-crkva i mafija meni nije jasno
isto tako ne odobravaju međugorje. što se kod nas debelo prešućuje.
Oni su pravoslavci, držimo se naše situacije.veber wrote:ček, ček, ček...srbi su kršteni. makedonci, grci, bugari, armenci, itd.Regoč wrote:Tko nije kršten, nije katolik.veber wrote:daaa?epikur37 wrote:Ima krsno ime napose.
još jedan biserko.
a, onaj koji nije kršten?
fakat, što prije to bolje za Vterland. a vi se jebite u 15st
miješaš pojmove. krščanstvo i katoličanstvo.
svi ste u kristu kršteni
Strava. Sigurno se krstio sa 30.Kermit wrote:CK Modriča i opa cupa prvi kod oltara za par godina heheh nema do bošnje što se tiče konvertitstvakaja wrote:A sta seres tu komunjaro i prodajes vjeru kad si tu napisao da nisi uopće vjernik..Regoč wrote:To je protestantski duh, katolici nismo takvi.veber wrote:odmah na lomaču, pizda mu materTko nije kršten, on je nekrst i ne pripada zajednici.recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...Ne znam tko se to ne krsti...kakav je to svijet?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hrvatska inačica milenaraca sa naglaskom na potpuni jad
Kermit-
2014-04-17
U jednom danu cijela obitelj, dobili su popust na janjetinukaja wrote:Strava. Sigurno se krstio sa 30.Kermit wrote:CK Modriča i opa cupa prvi kod oltara za par godina heheh nema do bošnje što se tiče konvertitstvakaja wrote:A sta seres tu komunjaro i prodajes vjeru kad si tu napisao da nisi uopće vjernik..Regoč wrote:To je protestantski duh, katolici nismo takvi.veber wrote:
odmah na lomaču, pizda mu mater
recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...
Kermit-
2014-04-17
Ništa što si napisal ne opovrgava da je Crkva zajednica jer je jedna od karakteristika zajednice njezino ustrojstvo i uprava.veber wrote:zabluda. kao što su te u jna pokušavali uvjerit da je jna ili partija zajednica.Regoč wrote:I Crkva je zajednica.
Crkva je kao i svaka druga organizacija, s tim da je jako dobro ustrojena.
od regrutiranja mladih od rođenja pa do vjernosti do smrti.
a, moćna je je zbog neženstva čime izjegava naslijedno pravo pa tako svaki član organizacije svojom smrću dodaje volumenu.
od tuda i celibat. jebe se crkvi kaj se neki svečenik tano jebe s nekom i ima troje djece. sve ostaje Majci Crkvi.
a da ste proučavali povjest znali bi od kuda to.
ogromna.Speare Shaker wrote:veber wrote:zabluda. kao što su te u jna pokušavali uvjerit da je jna ili partija zajednica.Regoč wrote:I Crkva je zajednica.
Crkva je kao i svaka druga organizacija, s tim da je jako dobro ustrojena.
Koja je razlika između organizacije i zajednice?
zajednica je nešto gdje su svi zajedno i determinira jednakost. u zajednici si jednak između istih.
organizacija je kada zajednicu klasificiraš i netko najebe više, a netko manje. krave ne vodiš van kada ti hoćeš već kada ti netko veli, po rasporedu.
slijedeći korak je organizirana zajednica, tj naše moderno društvo. sve možeš, a nemreš nikaj.
ogromna razlika između zajednice i organizacije.
plastično;
bosanci protiv turaka su zajedništvom se branili.
cezar je organiziranom vojskom pokorio galiju i britaniju.
2014-12-30
Neugodnjak, jel, kad si uhvaćen u laži. Tako i treba.Kermit wrote:hehehRegoč wrote:Nije, opet lažeš protestantska šupčino.Kermit wrote:Ne ne Franjo Josip je odvalio crkvi porez, osim toga jebo je majku isusovcima i oduzeo im je hrpu zemljemarcellus wrote:Kermit wrote:
Ne samo to nego je A-U uvela crkvene poreze i uzeli im je jako dobar dio zemlje upravo zato jer ne pridonose svojim vlasništvom bilo čemu
crkveni porez nije plaćala crkva nego se plaćao crkvi...
Šta ovo žderu iz ovih kanta?Kermit wrote:
Hrvatska inačica milenaraca sa naglaskom na potpuni jad
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Ne prodajem vjeru, nego zagovaram vjeru. Nisam, ja sam agnostik, ali u ostalom podupirem Crkvu i zato se smatram njezinim dielom.kaja wrote:A sta seres tu komunjaro i prodajes vjeru kad si tu napisao da nisi uopće vjernik..Regoč wrote:To je protestantski duh, katolici nismo takvi.veber wrote:odmah na lomaču, pizda mu materTko nije kršten, on je nekrst i ne pripada zajednici.recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...Ne znam tko se to ne krsti...kakav je to svijet?
pa svi ste iz istog odredišta.Regoč wrote:Oni su pravoslavci, držimo se naše situacije.
krista.
zar ga niječeš?
2014-12-30
Nikakve sveze sa mnom, arpadov izdrku.Kermit wrote:CK Modriča i opa cupa prvi kod oltara za par godina heheh nema do bošnje što se tiče konvertitstvakaja wrote:A sta seres tu komunjaro i prodajes vjeru kad si tu napisao da nisi uopće vjernik..Regoč wrote:To je protestantski duh, katolici nismo takvi.veber wrote:odmah na lomaču, pizda mu materTko nije kršten, on je nekrst i ne pripada zajednici.recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...Ne znam tko se to ne krsti...kakav je to svijet?
Svakako treba crkvu podrzavati,inace vam slijede Kozojebi..
Etoc,u Europi uticaj crkve slabi,ruse se katedrale crkve,a Kozojebi sve vise laufa uzimaju..jednostavno treba naci balans izmedju Crkve i Drzave i to je to..naravno na dobrobit ofaca..ovaj vjernika..
Etoc,u Europi uticaj crkve slabi,ruse se katedrale crkve,a Kozojebi sve vise laufa uzimaju..jednostavno treba naci balans izmedju Crkve i Drzave i to je to..naravno na dobrobit ofaca..ovaj vjernika..
Guest- Guest
Točnije, s 32. Dana života.kaja wrote:Strava. Sigurno se krstio sa 30.Kermit wrote:CK Modriča i opa cupa prvi kod oltara za par godina heheh nema do bošnje što se tiče konvertitstvakaja wrote:A sta seres tu komunjaro i prodajes vjeru kad si tu napisao da nisi uopće vjernik..Regoč wrote:To je protestantski duh, katolici nismo takvi.veber wrote:
odmah na lomaču, pizda mu mater
recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...
veber wrote:ogromna.Speare Shaker wrote:
Koja je razlika između organizacije i zajednice?
zajednica je nešto gdje su svi zajedno i determinira jednakost. u zajednici si jednak između istih.
Jednakosti nema nigdje, nit med cvetjem ni pravice, za pripadanje nekoj zajednici je dovoljan samo kriterij dragovoljnosti. U organizaciji možeš biti i bez zadovoljavanja tog kriterija.
No, kako sam već rekao, KC je ne samo organizacija nego i zajednica upravo zbog tog kriterija dragovoljnosti jer nitko odavno nije unutra protiv svoje volje.
Guest- Guest
Znaci seres i popuješ drugima.Regoč wrote:ja sam agnostik, ali u ostalom podupirem Crkvu i zato se smatram njezinim dielom.kaja wrote:A sta seres tu komunjaro i prodajes vjeru kad si tu napisao da nisi uopće vjernik..Regoč wrote:To je protestantski duh, katolici nismo takvi.veber wrote:odmah na lomaču, pizda mu materTko nije kršten, on je nekrst i ne pripada zajednici.recimo ja, moja djeca, većina djece od mojih frendova...Ne znam tko se to ne krsti...kakav je to svijet?
Eto vidite..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne projiciraj svoje neznabožačke običaje na mene.Kermit wrote:U jednom danu cijela obitelj, dobili su popust na janjetinukaja wrote:Strava. Sigurno se krstio sa 30.Kermit wrote:CK Modriča i opa cupa prvi kod oltara za par godina heheh nema do bošnje što se tiče konvertitstvakaja wrote:A sta seres tu komunjaro i prodajes vjeru kad si tu napisao da nisi uopće vjernik..Regoč wrote:
To je protestantski duh, katolici nismo takvi.
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Kreteni ostaju kreteni i opet pijuni u rukama Srbije koja će ih opet ispljuniti ako popuše a popušit će...
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
» Kreteni
» Kreteni i ukrajina
» Povratak turizma,kreteni došli na svoje
» Bakir Mali, Avdo Avdić - Kreteni i kazna
Page 9 of 12