Urbi et Orban
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Urbi et Orban
čekaj, a šta ako Juncker to zatraži? ili merkel?Kermit wrote:xexe nema šansine šanse, pa on će čekati svaki poziv Junkera cigo muzičku želju, to će biti takva komedija da...čak bi to i bilo dobro, malo da se prodrma ova žabokrečinaKserks. wrote:tko će postavit žicu, Kenwood Kenon?:) pa daj ako se ugoji još 10-tak kila od stresa, će umrit od kolesterola...Noor wrote:jok, prvo ih navukli, a sad ne bi višedzango wrote:Njima je cilj EU a ne Balkan. Treba vam dve vojske da bi pokrili granicu. Trpaj EU, majke im ga nabijem.AssadNaPodmornici wrote:Vojsku na granici.. A trpaj Srbiju, srpsku, Hercegovinu i Bosnu
mi nek se hrvamo sada s njima
a i ovaj vaš ukinuo vize iranu i nekim afrikancima...terat ćete ih dalje znači, al ako postavimo žicu, biće kuku lele
xexe
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Neće jer ljudi imaju mape pa vide da je to vrlo teško skoro nemogućno, ali vrlo mogućno na slovenskoj granici i mađarskoj, zapravo na granicama između zapadne uljuđene europe i poludivljeg svijeta bantustanskih tvorevina, drugo Plenki je ovdje isključivo i samo po zadatku koji ne uključuje interese hrvatske ili ovdašnjeg puka, već Brisela i mogućno BuzinaNoor wrote:čekaj, a šta ako Juncker to zatraži? ili merkel?Kermit wrote:xexe nema šansine šanse, pa on će čekati svaki poziv Junkera cigo muzičku želju, to će biti takva komedija da...čak bi to i bilo dobro, malo da se prodrma ova žabokrečinaKserks. wrote:tko će postavit žicu, Kenwood Kenon?:) pa daj ako se ugoji još 10-tak kila od stresa, će umrit od kolesterola...Noor wrote:jok, prvo ih navukli, a sad ne bi višedzango wrote:
Njima je cilj EU a ne Balkan. Treba vam dve vojske da bi pokrili granicu. Trpaj EU, majke im ga nabijem.
mi nek se hrvamo sada s njima
a i ovaj vaš ukinuo vize iranu i nekim afrikancima...terat ćete ih dalje znači, al ako postavimo žicu, biće kuku lele
xexe
Kermit-
2014-04-17
Nemojte bas sve zaustaviti, ja bih jednu Filipinku za po doma.
A mozda bi i jos netko.
A mozda bi i jos netko.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Nemojte bas sve zaustaviti, ja bih jednu Filipinku za po doma.
A mozda bi i jos netko.
I ja bi, ali mi ne da žena...
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
Pitaj koga bi ona, valjda se mozete dogovoriti...:)Eroo wrote:Triny wrote:Nemojte bas sve zaustaviti, ja bih jednu Filipinku za po doma.
A mozda bi i jos netko.
Trinity-
2014-04-17
Nemoguće, oboje smo normalni...Triny wrote:Pitaj koga bi ona, valjda se mozete dogovoriti...:)Eroo wrote:Triny wrote:Nemojte bas sve zaustaviti, ja bih jednu Filipinku za po doma.
A mozda bi i jos netko.
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
Ti bi logopeda iz Pakistana, znam ja heheheTriny wrote:Nemojte bas sve zaustaviti, ja bih jednu Filipinku za po doma.
A mozda bi i jos netko.
Kermit-
2014-04-17
Hoćeš reći da se normalni ljudi ne mogu dogovoriti?Eroo wrote:Nemoguće, oboje smo normalni...Triny wrote:Pitaj koga bi ona, valjda se mozete dogovoriti...:)Eroo wrote:Triny wrote:Nemojte bas sve zaustaviti, ja bih jednu Filipinku za po doma.
A mozda bi i jos netko.
Trinity-
2014-04-17
Više lingvista...ali ne iz Pakistana...Kermit wrote:Ti bi logopeda iz Pakistana, znam ja heheheTriny wrote:Nemojte bas sve zaustaviti, ja bih jednu Filipinku za po doma.
A mozda bi i jos netko.
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednica, gđa KGK-Urbi et orbi
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Urbi et orbi: Kurdi usprkos ometanju stavili Raqqu u potpuno okruženje
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Orban na Batajnici
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Urbi et orbi: Kurdi usprkos ometanju stavili Raqqu u potpuno okruženje
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Orban na Batajnici
Page 2 of 2