Crni scenarij za Europu!Očekuje se pravi migrantski val veći od onog 2015 i 2016 a Frau Merkel bi da drugi spašavaju njeno dupe
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Crni scenarij za Europu!Očekuje se pravi migrantski val veći od onog 2015 i 2016 a Frau Merkel bi da drugi spašavaju njeno dupe
Salamalejkum maj nejm iz Ranko
catabbath- Posts : 12438
2015-08-22
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
Re: Crni scenarij za Europu!Očekuje se pravi migrantski val veći od onog 2015 i 2016 a Frau Merkel bi da drugi spašavaju njeno dupe
i sad reci imali stupidnijih nazoviljevicara od hrvatskih?..eventualno su im al pari...spanjolski i njemackicatabbath wrote:Salamalejkum maj nejm iz Ranko
2015-09-08
vuksadinare wrote:i sad reci imali stupidnijih nazoviljevicara od hrvatskih?..eventualno su im al pari...spanjolski i njemackicatabbath wrote:Salamalejkum maj nejm iz Ranko
Pričekajmo malo kako će Plenki&HDZ izvršavati naredbe iz Berlina i Bruxellesa.
catabbath-
2015-08-22
..dobro plenki je đak brisela..njemu nije ni zamjerit jer mu je mozak drilovan u briselskim hodnicima a ranku?catabbath wrote:vuksadinare wrote:i sad reci imali stupidnijih nazoviljevicara od hrvatskih?..eventualno su im al pari...spanjolski i njemackicatabbath wrote:Salamalejkum maj nejm iz Ranko
2015-09-08
Samo trpaj. Što više, to bolje. Seme im se zatrlo i jednima i drugima.
došli da rade?!AssadNaPodmornici wrote:ništa bazen i ležaljke, nisu oni došli u RH da leže, došli su da rade,..bazen treba dobro čistiti a ležaljke slagati po vrućem suncu i hladiti goste.. somalijski pirati će biti zaduženi za te poslove, oni su navikli na jako sunce.. uglavnom moraju mi zaraditi profit, tebi plaću i penziju, za 3000kn , 12h dnevno bez pogovora, treba nahraniti 1,5lažnih penzija, 600 000 lupača pečata.. kada hrvati neće da rade i hrane nas nego žele normalan život i bježe u irsku, mora netko drugi
kako to misliš da meni zarade plaću? pa ja je već dugi niz godina sama zarađujem i punim proračun na koji se ti prištekaš svako malo, dok istovremeno radiš na crno :)
..ili vucicu..koji ej rekao za migrante 'dobro dosli u srbi i osecajte se kao kod kuce'
2015-09-08
ili mektić-'pomozimo nevoljnicima a sirotom na cast'
2015-09-08
ali gledaj vuk, palilo je to sve dok ih je EU puštala k sebi, kod nas su ipak bili u tranzitu, ali sad ih ovi više neće i očekuju da ćemo ih mi zadržati na granicama ili vraćati natrag..vuksadinare wrote:i sad reci imali stupidnijih nazoviljevicara od hrvatskih?..eventualno su im al pari...spanjolski i njemackicatabbath wrote:Salamalejkum maj nejm iz Ranko
pa zamisli dok sve to opet nagrne, vidjet ćemo kako će Božinović to rješavati
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa opet ce s ejaviti tipovi poput ostoje rankovica koji ce reci salem alejkum...ili sto se moze mi migrante udomiti a oni nama zauzvrat lovu(naravno ovo ostaje u domeni obecanje ludom radovanje)Noor wrote:ali gledaj vuk, palilo je to sve dok ih je EU puštala k sebi, kod nas su ipak bili u tranzitu, ali sad ih ovi više neće i očekuju da ćemo ih mi zadržati na granicama ili vraćati natrag..vuksadinare wrote:i sad reci imali stupidnijih nazoviljevicara od hrvatskih?..eventualno su im al pari...spanjolski i njemackicatabbath wrote:Salamalejkum maj nejm iz Ranko
2015-09-08
Najgora stvar kod mafije je kad im se tankeš u rodbinu
Kurva nije došla na primanje Hrvatske u EU kao da je to svaki dan
Ja sam Hrvat i to će biti moja djeca ako ih bude
U svakom slučaju to su mi nečaci
PUŠTAJ SVE
Kurva nije došla na primanje Hrvatske u EU kao da je to svaki dan
Ja sam Hrvat i to će biti moja djeca ako ih bude
U svakom slučaju to su mi nečaci
PUŠTAJ SVE
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
avatar hehheheAssadNaPodmornici wrote:prema srbiji i bosni , ono što govorim od davno.-. jarak, zid, krokodil
Kermit-
2014-04-17
Ma navjerojatnije neće biti ništa, ako dođu ovaj će biti ko Boško Buha samo debeo i beskoristancatabbath wrote:vuksadinare wrote:i sad reci imali stupidnijih nazoviljevicara od hrvatskih?..eventualno su im al pari...spanjolski i njemackicatabbath wrote:Salamalejkum maj nejm iz Ranko
Kermit-
2014-04-17
“Možda bismo trebali biti zahvalni da netko hoće živjeti baš ovdje odakle mi bježimo. Dajmo im šansu i usput oživimo svoju državu koja umire. Pogledajmo samo Švedsku koja je puna ljudi iz BiH koji su tamo izbjegli za vrijeme rata i danas su Šveđani i mnogi su izgradili izvrsne karijere. Sve zemlje svijeta nastale su tako da su ljudi dolazili i odlazili, a Bosna je uvijek bila poznata po gostoprimstvu, svatko će te pozvati kući, fildžan viška je tradicija, ako tko naiđe... Eto naišli su i pokušajmo ih integrirati”, poručuje Nidžara Ahmetašević.
Slično razmišlja stručnjak za migracije sociolog dr. sc. Drago Župarić-Iljić sa zagrebačkog Instituta za migracije i narodnosti koji smatra da za razliku od loših modela ksenofobnih europskih čelnika i tehnobirokratskih umova trebamo pokušati zaigrati na kartu humanosti i omogućiti ljudima priliku da zatraže zaštitu i ostvare pravo na novi život upravo u Hrvatskoj.
Slično razmišlja stručnjak za migracije sociolog dr. sc. Drago Župarić-Iljić sa zagrebačkog Instituta za migracije i narodnosti koji smatra da za razliku od loših modela ksenofobnih europskih čelnika i tehnobirokratskih umova trebamo pokušati zaigrati na kartu humanosti i omogućiti ljudima priliku da zatraže zaštitu i ostvare pravo na novi život upravo u Hrvatskoj.
Kermit-
2014-04-17
U principu imaju pravo pa sve je bolje od vlaško-cinacarske bulumente, a i čardak će brže potonuti kada dođe 100.000 profesora i doktora
Kermit-
2014-04-17
"“Vjerujem da bi čitavo društvo od toga profitiralo, no istodobno imam pouzdanje u to da bi organi reda i pravosuđa donijeli prave odluke u smislu zaštite i očuvanja sigurnosti i dobrobiti svih građana, pa i izbjeglica, a ne samo teritorija. Ne tako davno znali smo kako je biti raseljen i kako je primiti izbjeglicu”, govori Župarić-Iljić i nastavlja: “Ključno pitanje nije drži li Erdogan Europu u šaci, nego hoće li europska šaka držati otkočene puške i žilet-žicu ako i kada kolone ljudi u potrazi za sigurnošću ponovno masovno krenu. Možda nismo dovoljno svjesni, ali se to već na mikrorazinama događa posvuda oko nas, na vanjskim granicama. I mi svakodnevno postajemo dijelom te priče – mala Hrvatska na vanjskoj granici kao vatreno predziđe EU. Bojazan je da ćemo uskoro mi postati hot spot u kojem će se ljudi skupljati jer više neće moći dalje, dublje u jezgru EU, i sad se moramo dokazati da smo dobri i valjani graničari, da zaslužujemo u Schengen. Već brojimo desetke smrtno stradalih u pokušaju prelaska riječnih i kopnenih granica. Djeca su u kombiju, dijete je pod šinama vlaka, ali sigurnost granice je bitnija.”"
hehehe koji degenerik, većina ljudi su ili retardirani ili samo glupi
hehehe koji degenerik, većina ljudi su ili retardirani ili samo glupi
Kermit-
2014-04-17
doći će na žicu kako sam rekao da treba napraviti kad su mađari to uradili. Ovo je strašno kako mujage bez ispaljenog metka osvajaju evropu, nešto kao trojanski konj a budale u europi staju na iste grablje po zna koji putNoor wrote:ali gledaj vuk, palilo je to sve dok ih je EU puštala k sebi, kod nas su ipak bili u tranzitu, ali sad ih ovi više neće i očekuju da ćemo ih mi zadržati na granicama ili vraćati natrag..vuksadinare wrote:i sad reci imali stupidnijih nazoviljevicara od hrvatskih?..eventualno su im al pari...spanjolski i njemackicatabbath wrote:Salamalejkum maj nejm iz Ranko
Treba poslati hadeze spavače u al qaidu i Muslimansko bratstvo vrlo brzo bi se obje organizacije našle u potpunom rasulu, a izdaja bi bila svakodnevicatre wrote:doći će na žicu kako sam rekao da treba napraviti kad su mađari to uradili. Ovo je strašno kako mujage bez ispaljenog metka osvajaju evropu, nešto kao trojanski konj a budale u europi staju na iste grablje po zna koji putNoor wrote:ali gledaj vuk, palilo je to sve dok ih je EU puštala k sebi, kod nas su ipak bili u tranzitu, ali sad ih ovi više neće i očekuju da ćemo ih mi zadržati na granicama ili vraćati natrag..vuksadinare wrote:i sad reci imali stupidnijih nazoviljevicara od hrvatskih?..eventualno su im al pari...spanjolski i njemackicatabbath wrote:Salamalejkum maj nejm iz Ranko
Kermit-
2014-04-17
istina, no ovaj ludi Božinović neće ni čuti...kaže kako nema potrebe za angažiranjem vojske jer hrvatska policija ima dovoljno kapaciteta da se nosi s pojačanim pritiskom ilegalnih migranatatre wrote:doći će na žicu kako sam rekao da treba napraviti kad su mađari to uradili. Ovo je strašno kako mujage bez ispaljenog metka osvajaju evropu, nešto kao trojanski konj a budale u europi staju na iste grablje po zna koji putNoor wrote:ali gledaj vuk, palilo je to sve dok ih je EU puštala k sebi, kod nas su ipak bili u tranzitu, ali sad ih ovi više neće i očekuju da ćemo ih mi zadržati na granicama ili vraćati natrag..vuksadinare wrote:i sad reci imali stupidnijih nazoviljevicara od hrvatskih?..eventualno su im al pari...spanjolski i njemackicatabbath wrote:Salamalejkum maj nejm iz Ranko
a mi na braniku EU
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Rušiti Merkel kak bu na vlast došli pro-ruski ljudi, čime bi se stvorile reference za rušenje SAD-EU osovine, a kaj bu se pozitivno odrazilo na nesigurnost ćifutistana i stvaranje novog poretka na Bliskog istoka gdi bi dominirale anticiovehaboameričke snage, i kaj bu konačno ukinulo ratove tam i samim tim smanjilo izbigličke valove.
Ali ne, idiJoti bi da podržavaju ćifutistan a istovremeno da nema imigracije muja u EU. Kaj bu narod reka - da se jebu a da ne uđe.
Ali ne, idiJoti bi da podržavaju ćifutistan a istovremeno da nema imigracije muja u EU. Kaj bu narod reka - da se jebu a da ne uđe.
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Crni scenarij : Stopa širenja zaraze u Njemačkoj raste
» Poduzetnici zgroženi Ursulinim planom, crni scenarij prijeti Njemačkoj
» Zakuhala pa sad strahuje od rata!Frau Merkel:Samo da ne dođe do sukoba
» Stipe Božić šalje dramatično upozorenje:Na Dinari gori veći požar od onog u Splitu a gase ga četri vatrogasca
» Kenwood Kenon: Hrvatska očekuje dvostruko veći iznos od onoga što je dosad imala od EU-a
» Poduzetnici zgroženi Ursulinim planom, crni scenarij prijeti Njemačkoj
» Zakuhala pa sad strahuje od rata!Frau Merkel:Samo da ne dođe do sukoba
» Stipe Božić šalje dramatično upozorenje:Na Dinari gori veći požar od onog u Splitu a gase ga četri vatrogasca
» Kenwood Kenon: Hrvatska očekuje dvostruko veći iznos od onoga što je dosad imala od EU-a
Page 2 of 7