Crni scenarij za Europu!Očekuje se pravi migrantski val veći od onog 2015 i 2016 a Frau Merkel bi da drugi spašavaju njeno dupe
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Crni scenarij za Europu!Očekuje se pravi migrantski val veći od onog 2015 i 2016 a Frau Merkel bi da drugi spašavaju njeno dupe
http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/hrvatska-u-klincu-sprema-se-crni-scenarij-na-pomolu-je-migrantski-val-daleko-veci-od-onog-iz-2015-a-svi-putevi-prema-zapadu-mu-vode-preko-rh/7478772/
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Re: Crni scenarij za Europu!Očekuje se pravi migrantski val veći od onog 2015 i 2016 a Frau Merkel bi da drugi spašavaju njeno dupe
...umjesto da se rusi zajednicki tu kravetinu merkel dok nas niej sve potopila do kraja onio sa njom razgovaraju pregovaraju a ova je toliko jso drska da nesto uvjetuje..zlo zivo
2015-09-08
Re: Crni scenarij za Europu!Očekuje se pravi migrantski val veći od onog 2015 i 2016 a Frau Merkel bi da drugi spašavaju njeno dupe
..no dok ima babetina merkel ima ovdje plenkija,vucica,mektica,bakira i slicnih..koji kao psici slusaju sto babetina zapovjedi jos moze samo malo mirno spavati...jer kako je Suljo rekao..'oni su u srbiji dobrodosli'..a plenki 'ispostovat cemo sto nam sugerira brisel'...mektic 'i oni su ljudi valja im pomoci'...odosmo mi svi u kurac..
2015-09-08
..eh da ne zaboravim glupave spanjolce,skandinavce
2015-09-08
Bog vas sve voli
Ha ha ha ha
Ha ha ha ha
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/hrvatska-u-klincu-sprema-se-crni-scenarij-na-pomolu-je-migrantski-val-veci-od-onog-iz-2015-a-svi-putevi-prema-zapadu-mu-vode-preko-rh/7478772/
2015-09-08
ray daj molim te ako mozes postavi ovaj link iz jutarnjeg meni steka sa postavljanjem..koji kurac je ovoj kanti od kompica
2015-09-08
http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/hrvatska-u-klincu-sprema-se-crni-scenarij-na-pomolu-je-migrantski-val-daleko-veci-od-onoga-iz-2015-a-svi-putevi-prema-zapadu-mu-vode-preko-rh/7478772/
2014-04-11
antidomoljubne hrvate treba poslati u irsku i njemačku, da ti yugosloveni koji nisu krali i uhljebili i koji su zbog toga jer su ljubomorni na čardak lopine, izgubili domoljubljubne osjećaje, oni neka idu vanka, a ovi novi afganistanci i somalijci će sretno prihvatiti čardak i raditi će bez pogovora za 3000kn, i tako će zaraditi ovima iz čardaka njihove plaće u državnom sektoru i lažne penzije i postati će veliki katolici i domoljubi
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
koji je kurac tebi da stavljas ovu sliku..si ti bolestan,iskompleksiran ili seksualno ugrozen..AssadNaPodmornici wrote:antidomoljubne hrvate treba poslati u irsku i njemačku, da ti yugosloveni koji nisu krali i uhljebili i koji su zbog toga jer su ljubomorni na čardak lopine, izgubili domoljubljubne osjećaje, oni neka idu vanka, a ovi novi afganistanci i somalijci će sretno prihvatiti čardak i raditi će bez pogovora za 3000kn, i tako će zaraditi ovima iz čardaka njihove plaće u državnom sektoru i lažne penzije i postati će veliki katolici i domoljubi
2015-09-08
A koliko panike oko miljon Arapa, pa Merkel to voli, izvoli baba
2014-04-11
a Srbija nedavno ukinula vize za irance i nekoliko afričkih zemalja
Austrijski ministar unutarnjih poslova Herbert Kickl objavio je kako je s ministrima u regiji, među kojima je i Božinović, dogovorio aktiviranje policijsko-vojnog plana za zaustavljanje migranata. Taj plan, navodno, uključuje postavljanje vojske na vanjske granice šest država članica, među kojima je i Hrvatska. Rekao je da će, ako se to ne dogodi, Austrija zatvoriti svoje granice. Božinović je na to poručio kako nema potrebe za angažiranjem vojske jer hrvatska policija ima dovoljno kapaciteta da se nosi s pojačanim pritiskom ilegalnih migranata.
...nekako predmjevam da bu baba zavrsila u haag-u
2015-09-08
Austrijanci bi da mi za njih odradimo krvavi posao, ajde moja prođi me se
2014-04-11
prema srbiji i bosni , ono što govorim od davno.-. jarak, zid, krokodil
jesi im pripremio bazen i ležaljke?AssadNaPodmornici wrote:antidomoljubne hrvate treba poslati u irsku i njemačku, da ti yugosloveni koji nisu krali i uhljebili i koji su zbog toga jer su ljubomorni na čardak lopine, izgubili domoljubljubne osjećaje, oni neka idu vanka, a ovi novi afganistanci i somalijci će sretno prihvatiti čardak i raditi će bez pogovora za 3000kn, i tako će zaraditi ovima iz čardaka njihove plaće u državnom sektoru i lažne penzije i postati će veliki katolici i domoljubi
RayMabus wrote:Austrijanci bi da mi za njih odradimo krvavi posao, ajde moja prođi me se
Od Hrvatske Bruxelles očekuje da čuva vanjsku EU granicu i time dokaže da je zaslužila ući u Schengen.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ništa bazen i ležaljke, nisu oni došli u RH da leže, došli su da rade,..bazen treba dobro čistiti a ležaljke slagati po vrućem suncu i hladiti goste.. somalijski pirati će biti zaduženi za te poslove, oni su navikli na jako sunce.. uglavnom moraju mi zaraditi profit, tebi plaću i penziju, za 3000kn , 12h dnevno bez pogovora, treba nahraniti 1,5lažnih penzija, 600 000 lupača pečata.. kada hrvati neće da rade i hrane nas nego žele normalan život i bježe u irsku, mora netko drugi
Ma koji shengen
Uđite slobodno
Prvo baba mora pasti pa ćemo pričati o shengenu
KURVA SE NIJE UDOSTOJILA DOĆI NA PRIMANJE JEDNE NACIJE U EU
KAO DA JE TO SVAKI DAN
PONIZILA SI ME JER JA SAM HRVAT
UĐITE SLOBODNO
Uđite slobodno
Prvo baba mora pasti pa ćemo pričati o shengenu
KURVA SE NIJE UDOSTOJILA DOĆI NA PRIMANJE JEDNE NACIJE U EU
KAO DA JE TO SVAKI DAN
PONIZILA SI ME JER JA SAM HRVAT
UĐITE SLOBODNO
2014-04-11
Salamalejkum maj nejm iz Ranko
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Crni scenarij : Stopa širenja zaraze u Njemačkoj raste
» Poduzetnici zgroženi Ursulinim planom, crni scenarij prijeti Njemačkoj
» Zakuhala pa sad strahuje od rata!Frau Merkel:Samo da ne dođe do sukoba
» Stipe Božić šalje dramatično upozorenje:Na Dinari gori veći požar od onog u Splitu a gase ga četri vatrogasca
» Kenwood Kenon: Hrvatska očekuje dvostruko veći iznos od onoga što je dosad imala od EU-a
» Poduzetnici zgroženi Ursulinim planom, crni scenarij prijeti Njemačkoj
» Zakuhala pa sad strahuje od rata!Frau Merkel:Samo da ne dođe do sukoba
» Stipe Božić šalje dramatično upozorenje:Na Dinari gori veći požar od onog u Splitu a gase ga četri vatrogasca
» Kenwood Kenon: Hrvatska očekuje dvostruko veći iznos od onoga što je dosad imala od EU-a
Page 1 of 7