ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Merkel pada

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Merkel pada - Page 3 Empty Re: Merkel pada

Post by Guest 15/6/2018, 19:46

pismejker wrote:
Leteca Pegla wrote:
pismejker wrote:
Pa brat bratu,ratovi na planetu traju neprekidno koliko ono...uvijek je negdje rat..no,ja sam otisao u svavbiju i sad sam na sigurnom... jocolor
a svabija je poznata po tome da tamo nikad nije bilo ratova... Merkel pada - Page 3 1f602
a sad..znas nju...ili nema rata ili je tamburaju najveci za njene grijehe..nema izmedju..No prvo mora napraviti pizdariju,ali netje..dvaput na iste grabulje,kako bi Ero rekao..nes u naucili..pustaju na drzavnoj televiziji vise partizanskih filmova,nego sve bivse socijalisticke drzave skupa.. :clown
kako netje kad vec je?...  Merkel pada - Page 3 1f602 
Sta mislis sta je ovo sa migrantima. Gledas na krivu stranu za pizdarije ko i svi, zato vam pizdarija i prolazi ispod nosa... Merkel pada - Page 3 1f602

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/6/2018, 19:48

Ma naučili su oni kurac, kad puknu na Arape tamanit će ih a jednom kad to počnu moraju ih čistit iz Evrope da im se ovi neosvete napadom na Njemačku
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2018, 19:50

Leteca Pegla wrote:
pismejker wrote:
Leteca Pegla wrote:
pismejker wrote:
Pa brat bratu,ratovi na planetu traju neprekidno koliko ono...uvijek je negdje rat..no,ja sam otisao u svavbiju i sad sam na sigurnom... jocolor
a svabija je poznata po tome da tamo nikad nije bilo ratova... Merkel pada - Page 3 1f602
a sad..znas nju...ili nema rata ili je tamburaju najveci za njene grijehe..nema izmedju..No prvo mora napraviti pizdariju,ali netje..dvaput na iste grabulje,kako bi Ero rekao..nes u naucili..pustaju na drzavnoj televiziji vise partizanskih filmova,nego sve bivse socijalisticke drzave skupa.. :clown
kako netje kad vec je?...  Merkel pada - Page 3 1f602 
Sta mislis sta je ovo sa migrantima. Gledas na krivu stranu za pizdarije ko i svi, zato vam pizdarija i prolazi ispod nosa... Merkel pada - Page 3 1f602
pa i nije takva situacija...to sa Kozojebima su nashtelili Ameri,dok oni kroz iglene ushi pushtaju Kozojebe kod sebe..
Sada svabi rade vrlo promisljeno i pazljivo..nema vise radnih logora i slicno..izvjesnihbroj onih koji su silom usli bez papira je netragom nestalo uz tisinu u medijima..formalno nisu postojali,pa eto red je da ..nestanu..
Mozda ne percipirame neke stvari,no,meni je sve bolje i bolje,a za 2 godine pada drzavljanstvo..
e sad,posto mene uvijek nes ujebe u zadnji  tren,moram biti jako oprezan.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2018, 19:51

RayMabus wrote:Ma naučili su oni kurac, kad puknu na Arape tamanit će ih a jednom kad to počnu moraju ih čistit iz Evrope da im se ovi neosvete napadom na Njemačku
ciste to oni vec,zakonski..nema tamanjenja. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2018, 19:54

pismejker wrote:
pa i nije takva situacija...to sa Kozojebima su nashtelili Ameri,dok oni kroz iglene ushi pushtaju Kozojebe kod sebe..
Sada svabi rade vrlo promisljeno i pazljivo..nema vise radnih logora i slicno..izvjesnihbroj onih koji su silom usli bez papira je netragom nestalo uz tisinu u medijima..formalno nisu postojali,pa eto red je da ..nestanu..
Mozda ne percipirame neke stvari,no,meni je sve bolje i bolje,a za 2 godine pada drzavljanstvo..
e sad,posto mene uvijek nes ujebe u zadnji  tren,moram biti jako oprezan.. :cleanteeth
je, rat ti je vec poceo u svabiji onako prve iskre. A ko  je namjestio to su ti ovi nekakvi coravi masoni, ti kivan na amere sto shvatljivo ali oni daleko od jedinih, sve vlade su u dogovoru, to jest dijelovi corave piramide i izvrsavaju volju onoga na njenom vrhu. Tako da budi oprezan, put kojim vodi Lucifer uvijek lijepo jako izgleda na pocetku... Merkel pada - Page 3 1f619
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2018, 19:59

Leteca Pegla wrote:
pismejker wrote:
je, rat ti je vec poceo u svabiji onako prve iskre. A ko  je namjestio to su ti ovi nekakvi coravi masoni, ti kivan na amere sto shvatljivo ali oni daleko od jedinih, sve vlade su u dogovoru, to jest dijelovi corave piramide i izvrsavaju volju onoga na njenom vrhu. Tako da budi oprezan, put kojim vodi Lucifer uvijek lijepo jako izgleda na pocetku... Merkel pada - Page 3 1f619
Mudro zboris Dude...dobro,ja sam vise u gradu,pujno mirnijem nego Minken ili Berlin..
ali svejedno osobno vidim i osjetim da Svabi kuhaju u sebi..bjesne..jedan kolega je cak rekao da bi se mogao dogoditi i gradjanski rat,a svabo kad poludi,onda svi drugi frcaju kao kokice..ipak,posto je svima bilanca br.1..mozda se tek malo vise uskomesha i nis vise..ipak treba paziti.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/6/2018, 19:59

pismejker wrote:
RayMabus wrote:Ma naučili su oni kurac, kad puknu na Arape tamanit će ih a jednom kad to počnu moraju ih čistit iz Evrope da im se ovi neosvete napadom na Njemačku
ciste to oni vec,zakonski..nema tamanjenja. :cleanteeth
A čekaj malo neka im se naniže još koji napad
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 15/6/2018, 20:05

pismejker wrote:
Mudro zboris Dude...dobro,ja sam vise u gradu,pujno mirnijem nego Minken ili Berlin..
ali svejedno osobno vidim i osjetim da Svabi kuhaju u sebi..bjesne..jedan kolega je cak rekao da bi se mogao dogoditi i gradjanski rat,a svabo kad poludi,onda svi drugi frcaju kao kokice..ipak,posto je svima bilanca br.1..mozda se tek malo vise uskomesha i nis vise..ipak treba paziti.. :cleanteeth
kojima to svima? Tebi i svabu da, arapu bez perspektive ne... Merkel pada - Page 3 1f619
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/6/2018, 20:24

Merkel više nekontrolira situaciju a nama ostaje da se zajebavamo sa imigranatima a imigranati, Bosna i turizam neidu zajedno 

Bili mi toga svjesni ili ne ali upravo smo ispušili turizam
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2018, 09:28

Horst miče Merkeličine ljude 

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:733252-Smenjena-sefica-nemacke-Kancelarije-za-migrante
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/6/2018, 11:38

Sutra je dan D, ako Horst popusti gubi vjerodostojnost i izbore u Bavarskoj 

http://m.dw.com/hr/kommentar-finalna-bitka-za-vjerodostojnost/a-44251319
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 16/6/2018, 12:41

Njemačka država je umjetna tvorevina sklopljena od mnoštva razlićitih državica i naroda koje se prirodno nespojivi.

Katolička Bavarska pogotovo nikako ne spada uz luteransko pruske smradove koji su je okupirali 1871.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics