Merkel pada
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Merkel pada
kako netje kad vec je?...pismejker wrote:a sad..znas nju...ili nema rata ili je tamburaju najveci za njene grijehe..nema izmedju..No prvo mora napraviti pizdariju,ali netje..dvaput na iste grabulje,kako bi Ero rekao..nes u naucili..pustaju na drzavnoj televiziji vise partizanskih filmova,nego sve bivse socijalisticke drzave skupa..Leteca Pegla wrote:a svabija je poznata po tome da tamo nikad nije bilo ratova...pismejker wrote:
Pa brat bratu,ratovi na planetu traju neprekidno koliko ono...uvijek je negdje rat..no,ja sam otisao u svavbiju i sad sam na sigurnom...
Sta mislis sta je ovo sa migrantima. Gledas na krivu stranu za pizdarije ko i svi, zato vam pizdarija i prolazi ispod nosa...
Guest- Guest
Ma naučili su oni kurac, kad puknu na Arape tamanit će ih a jednom kad to počnu moraju ih čistit iz Evrope da im se ovi neosvete napadom na Njemačku
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
pa i nije takva situacija...to sa Kozojebima su nashtelili Ameri,dok oni kroz iglene ushi pushtaju Kozojebe kod sebe..Leteca Pegla wrote:kako netje kad vec je?...pismejker wrote:a sad..znas nju...ili nema rata ili je tamburaju najveci za njene grijehe..nema izmedju..No prvo mora napraviti pizdariju,ali netje..dvaput na iste grabulje,kako bi Ero rekao..nes u naucili..pustaju na drzavnoj televiziji vise partizanskih filmova,nego sve bivse socijalisticke drzave skupa..Leteca Pegla wrote:a svabija je poznata po tome da tamo nikad nije bilo ratova...pismejker wrote:
Pa brat bratu,ratovi na planetu traju neprekidno koliko ono...uvijek je negdje rat..no,ja sam otisao u svavbiju i sad sam na sigurnom...
Sta mislis sta je ovo sa migrantima. Gledas na krivu stranu za pizdarije ko i svi, zato vam pizdarija i prolazi ispod nosa...
Sada svabi rade vrlo promisljeno i pazljivo..nema vise radnih logora i slicno..izvjesnihbroj onih koji su silom usli bez papira je netragom nestalo uz tisinu u medijima..formalno nisu postojali,pa eto red je da ..nestanu..
Mozda ne percipirame neke stvari,no,meni je sve bolje i bolje,a za 2 godine pada drzavljanstvo..
e sad,posto mene uvijek nes ujebe u zadnji tren,moram biti jako oprezan..
Guest- Guest
ciste to oni vec,zakonski..nema tamanjenja.RayMabus wrote:Ma naučili su oni kurac, kad puknu na Arape tamanit će ih a jednom kad to počnu moraju ih čistit iz Evrope da im se ovi neosvete napadom na Njemačku
Guest- Guest
je, rat ti je vec poceo u svabiji onako prve iskre. A ko je namjestio to su ti ovi nekakvi coravi masoni, ti kivan na amere sto shvatljivo ali oni daleko od jedinih, sve vlade su u dogovoru, to jest dijelovi corave piramide i izvrsavaju volju onoga na njenom vrhu. Tako da budi oprezan, put kojim vodi Lucifer uvijek lijepo jako izgleda na pocetku...pismejker wrote:
pa i nije takva situacija...to sa Kozojebima su nashtelili Ameri,dok oni kroz iglene ushi pushtaju Kozojebe kod sebe..
Sada svabi rade vrlo promisljeno i pazljivo..nema vise radnih logora i slicno..izvjesnihbroj onih koji su silom usli bez papira je netragom nestalo uz tisinu u medijima..formalno nisu postojali,pa eto red je da ..nestanu..
Mozda ne percipirame neke stvari,no,meni je sve bolje i bolje,a za 2 godine pada drzavljanstvo..
Guest- Guest
Mudro zboris Dude...dobro,ja sam vise u gradu,pujno mirnijem nego Minken ili Berlin..Leteca Pegla wrote:je, rat ti je vec poceo u svabiji onako prve iskre. A ko je namjestio to su ti ovi nekakvi coravi masoni, ti kivan na amere sto shvatljivo ali oni daleko od jedinih, sve vlade su u dogovoru, to jest dijelovi corave piramide i izvrsavaju volju onoga na njenom vrhu. Tako da budi oprezan, put kojim vodi Lucifer uvijek lijepo jako izgleda na pocetku...pismejker wrote:
pa i nije takva situacija...to sa Kozojebima su nashtelili Ameri,dok oni kroz iglene ushi pushtaju Kozojebe kod sebe..
ali svejedno osobno vidim i osjetim da Svabi kuhaju u sebi..bjesne..jedan kolega je cak rekao da bi se mogao dogoditi i gradjanski rat,a svabo kad poludi,onda svi drugi frcaju kao kokice..ipak,posto je svima bilanca br.1..mozda se tek malo vise uskomesha i nis vise..ipak treba paziti..
Guest- Guest
A čekaj malo neka im se naniže još koji napadpismejker wrote:ciste to oni vec,zakonski..nema tamanjenja.RayMabus wrote:Ma naučili su oni kurac, kad puknu na Arape tamanit će ih a jednom kad to počnu moraju ih čistit iz Evrope da im se ovi neosvete napadom na Njemačku
2014-04-11
kojima to svima? Tebi i svabu da, arapu bez perspektive ne...pismejker wrote:
Mudro zboris Dude...dobro,ja sam vise u gradu,pujno mirnijem nego Minken ili Berlin..
ali svejedno osobno vidim i osjetim da Svabi kuhaju u sebi..bjesne..jedan kolega je cak rekao da bi se mogao dogoditi i gradjanski rat,a svabo kad poludi,onda svi drugi frcaju kao kokice..ipak,posto je svima bilanca br.1..mozda se tek malo vise uskomesha i nis vise..ipak treba paziti..
Guest- Guest
Merkel više nekontrolira situaciju a nama ostaje da se zajebavamo sa imigranatima a imigranati, Bosna i turizam neidu zajedno
Bili mi toga svjesni ili ne ali upravo smo ispušili turizam
Bili mi toga svjesni ili ne ali upravo smo ispušili turizam
2014-04-11
Horst miče Merkeličine ljude
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:733252-Smenjena-sefica-nemacke-Kancelarije-za-migrante
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:733252-Smenjena-sefica-nemacke-Kancelarije-za-migrante
2014-04-11
Sutra je dan D, ako Horst popusti gubi vjerodostojnost i izbore u Bavarskoj
http://m.dw.com/hr/kommentar-finalna-bitka-za-vjerodostojnost/a-44251319
http://m.dw.com/hr/kommentar-finalna-bitka-za-vjerodostojnost/a-44251319
2014-04-11
Njemačka država je umjetna tvorevina sklopljena od mnoštva razlićitih državica i naroda koje se prirodno nespojivi.
Katolička Bavarska pogotovo nikako ne spada uz luteransko pruske smradove koji su je okupirali 1871.
Katolička Bavarska pogotovo nikako ne spada uz luteransko pruske smradove koji su je okupirali 1871.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Socijaldemokrati su izabrali revoluciju - pada li vlada Angele Merkel ?
» Potpora za Angelu Merkel i dalje pada, a 77% Nijemaca smatra da bi morala zauzeti oštriji stav prema Erdoganu.
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Potpora za Angelu Merkel i dalje pada, a 77% Nijemaca smatra da bi morala zauzeti oštriji stav prema Erdoganu.
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
Page 3 of 3