Merkel pada
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Merkel pada
Anketa u Njemačkoj 2/3 ispitanika podržava Horsta
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2004848
Baba je pred padom
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2004848
Baba je pred padom
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ImamNoor wrote:smradovi švapski
longi, ti imas vijesti iz buducnosti, kako ce ovo zavrsiti i kad?
Pripremi se, Čejeni dolaze
2014-04-11
Pa pa Merkel
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:733208-NAPAD-U-MINHENU-Jedna-zena-ubijena-cetvoro-povredjeno-nozem
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:733208-NAPAD-U-MINHENU-Jedna-zena-ubijena-cetvoro-povredjeno-nozem
2014-04-11
to vidim, al kad ce stat?RayMabus wrote:ImamNoor wrote:smradovi švapski
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kad će stat ?
Aj sjedi prvo i kad sjedneš potvrdi tj napiši mi da si sjela pa ćeš onda tek dobit odgovor
Aj sjedi prvo i kad sjedneš potvrdi tj napiši mi da si sjela pa ćeš onda tek dobit odgovor
2014-04-11
čak ležimRayMabus wrote:Kad će stat ?
pucaj!
2017-10-06
Znaš onu tvoju kolegicu sa one današnje teme o mirovinama
E pa na ono dodaj još koju godinu
2014-04-11
2051+ ?RayMabus wrote:Znaš onu tvoju kolegicu sa one današnje teme o mirovinama
pa sta ce ostat od eu??
2017-10-06
kad Gromovniku Iknaru pukne film...Noor wrote:to vidim, al kad ce stat?RayMabus wrote:ImamNoor wrote:smradovi švapski
Guest- Guest
za rat neznam, ne ako mislis atomski, a ovo drugo je Gromovnik Iknar...RayMabus wrote:Bit će veliki rat i klimatske promjene
Guest- Guest
Neće biti atomski rat nego hrpa sukoba samo šta će se sukobi prebaciti i u Evropu
Ovo sad ti je stalni priljev ovih ali manje grupice no problem je šta će ih hrpa bit na Balkanu pa malo veći val na Grčku i onda stampedo na Hrvatsku
Ovo sad ti je stalni priljev ovih ali manje grupice no problem je šta će ih hrpa bit na Balkanu pa malo veći val na Grčku i onda stampedo na Hrvatsku
2014-04-11
nece..klimatske da..vec su davno nastupile..RayMabus wrote:Bit će veliki rat i klimatske promjene
Guest- Guest
pa naravno kad uvoze ratnike, sta bi drugo se moglo desit sa hrpom mladih muskaraca bez perspektive i iz zemalja koje si razrusio...RayMabus wrote:Neće biti atomski rat nego hrpa sukoba samo šta će se sukobi prebaciti i u Evropu
za hrvatsku nece bit problema tu je Gromovnik Iknar, samo jos uz to bi bilo dobro da ulazemo u neke vakultete koji ce nam razvijati nekakve dronove & opremu za nadzor granica...
Guest- Guest
ako se ovo odnosilo na ratove, kako nece? Pa vec je pocelo, to sto ti jos nisi zahvacen ne znaci da te nece strefit. Jedino u hrvatskoj ces moci izbjec zbog Gromovnik Iknara...pismejker wrote:nece..klimatske da..vec su davno nastupile..RayMabus wrote:Bit će veliki rat i klimatske promjene
Guest- Guest
Evo četvero mrtvih u Turskoj , erdoganove pristaše VS Kurdi
Od tamo stižu imigranati na Balkan
Erdogana će ubiti nezadovoljne narodne mase i eto nama veliki val izbjeglica
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2004865
Od tamo stižu imigranati na Balkan
Erdogana će ubiti nezadovoljne narodne mase i eto nama veliki val izbjeglica
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2004865
2014-04-11
Pa brat bratu,ratovi na planetu traju neprekidno koliko ono...uvijek je negdje rat..no,ja sam otisao u svavbiju i sad sam na sigurnom...Leteca Pegla wrote:ako se ovo odnosilo na ratove, kako nece? Pa vec je pocelo, to sto ti jos nisi zahvacen ne znaci da te nece strefit. Jedino u hrvatskoj ces moci izbjec zbog Gromovnik Iknara...pismejker wrote:nece..klimatske da..vec su davno nastupile..RayMabus wrote:Bit će veliki rat i klimatske promjene
Guest- Guest
a svabija poznata po tome da tamo nikad nije bilo ratova...pismejker wrote:
Pa brat bratu,ratovi na planetu traju neprekidno koliko ono...uvijek je negdje rat..no,ja sam otisao u svavbiju i sad sam na sigurnom...
Guest- Guest
a sad..znas nju...ili nema rata ili je tamburaju najveci za njene grijehe..nema izmedju..No prvo mora napraviti pizdariju,ali netje..dvaput na iste grabulje,kako bi Ero rekao..nes u naucili..pustaju na drzavnoj televiziji vise partizanskih filmova,nego sve bivse socijalisticke drzave skupa..Leteca Pegla wrote:a svabija je poznata po tome da tamo nikad nije bilo ratova...pismejker wrote:
Pa brat bratu,ratovi na planetu traju neprekidno koliko ono...uvijek je negdje rat..no,ja sam otisao u svavbiju i sad sam na sigurnom...
Guest- Guest
kako netje kad vec je?...pismejker wrote:a sad..znas nju...ili nema rata ili je tamburaju najveci za njene grijehe..nema izmedju..No prvo mora napraviti pizdariju,ali netje..dvaput na iste grabulje,kako bi Ero rekao..nes u naucili..pustaju na drzavnoj televiziji vise partizanskih filmova,nego sve bivse socijalisticke drzave skupa..Leteca Pegla wrote:a svabija je poznata po tome da tamo nikad nije bilo ratova...pismejker wrote:
Sta mislis sta je ovo sa migrantima. Gledas na krivu stranu za pizdarije ko i svi, zato vam pizdarija i prolazi ispod nosa...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Socijaldemokrati su izabrali revoluciju - pada li vlada Angele Merkel ?
» Potpora za Angelu Merkel i dalje pada, a 77% Nijemaca smatra da bi morala zauzeti oštriji stav prema Erdoganu.
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Potpora za Angelu Merkel i dalje pada, a 77% Nijemaca smatra da bi morala zauzeti oštriji stav prema Erdoganu.
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Merkel nakon košarice od Trumpa nasla zamjenu-Vučića koji je ponosan sto ce mu Merkel dati sise i dudu
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
Page 2 of 3