demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti!
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti!
Cijenim što uopće nije destruktivan i sto mu je dobrobit drustva na prvom mjestu, samo da se rijesimo ovih slabih, bolesnih, starih...I ima da biti raj na zemlji...:) Doduse, nije da elite ne rade nana tome pa nam Deda samo oci otvara...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
prošlo srce?sebeljub penkala wrote:
trudim se pričati¸
Guest- Guest
kad vidim da ide brat na brata dođe mi slaboKserks. wrote:prošlo srce?sebeljub penkala wrote:
trudim se pričati¸
ajd da je to zbog fatalne ženske, nego ovak oko novca
Guest- Guest
Samo se ne trudi, ispadas streber :-Dsebeljub penkala wrote:trudim se pričati razumljivije i jasnije, unutar općeprihvaćenih okvira i konceptaclaire wrote:
OMG :-D
Mjesanac longija i deada, haha
rekao mi je kserks da se ne izražavam dobro
2014-04-12
Koji kupuje, a koji prodaje? >:)sebeljub penkala wrote:kad vidim da ide brat na brata dođe mi slaboKserks. wrote:prošlo srce?sebeljub penkala wrote:
trudim se pričati¸
2014-04-12
nema to veze s novcem, nego sa pričanjem lovačkih priča i snowflake karakterom.....a to šta ga je ona kurila da se sukobi, jer sama na mene ne može je druga stvar...sebeljub penkala wrote:kad vidim da ide brat na brata dođe mi slaboKserks. wrote:prošlo srce?sebeljub penkala wrote:
trudim se pričati¸
možda bi yoda trebao probati ovo, zanimljiva razmišljanja i razbijanje mitova..
Guest- Guest
nitko ništa...glumio sam Isusa i nasilno istjerao trgovce iz hrama božjeg.to je danas popularno.claire wrote:Koji kupuje, a koji prodaje? >:)sebeljub penkala wrote:kad vidim da ide brat na brata dođe mi slaboKserks. wrote:prošlo srce?sebeljub penkala wrote:
trudim se pričati¸
Guest- Guest
claire wrote:Koji kupuje, a koji prodaje? >:)sebeljub penkala wrote:kad vidim da ide brat na brata dođe mi slaboKserks. wrote:prošlo srce?sebeljub penkala wrote:
trudim se pričati¸
kaja bacala magiju i čari, pa se ova dva posvadiše
Guest- Guest
profesionalci imaju liječnike koji to doziraju i prate, pa nije problemKserks. wrote:
razbijanje mitova...
amateri često ne znaju što rade, pa se unište
Guest- Guest
Gdje neki vide propast drugi vide prosperitet
Ashtar komanda
Psihologija
Očajni ljudi su odličan materijal za buđenje
Ashtar komanda
Psihologija
Očajni ljudi su odličan materijal za buđenje
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
mogla bih, al nije potrebno, presutno mu ionako pljeska dobar dio foruma, a i zasluzio je, jer jedan je od rijetkih koji te savrseno isprofilirao. savrseno!kaja wrote:Idem sad stvarno, evo sad ce ti noor doci pljeskati ne brini
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Sad će žetva... svako 25 osoba na planeti je sposobna za buđenje
Evropa ima pola milijarde ljudi
Najviše se bude kad su očajni jer onda traže izlaz
Evropa ima pola milijarde ljudi
Najviše se bude kad su očajni jer onda traže izlaz
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Jedan od trojice ckanova foruma ..Noor wrote:mogla bih, al nije potrebno, presutno mu ionako pljeska dobar dio foruma, a i zasluzio je, jer jedan je od rijetkih koji te savrseno isprofilirao. savrseno!kaja wrote:Idem sad stvarno, evo sad ce ti noor doci pljeskati ne brini
Respektabilno nema sta
Veliki i masovni žiri na forumu
Kajo, idemo dalje zajebavat Noorku i klaune
tko o cemu, sora o klaunovimaSora wrote:Jedan od trojice ckanova foruma ..Noor wrote:mogla bih, al nije potrebno, presutno mu ionako pljeska dobar dio foruma, a i zasluzio je, jer jedan je od rijetkih koji te savrseno isprofilirao. savrseno!kaja wrote:Idem sad stvarno, evo sad ce ti noor doci pljeskati ne brini
Respektabilno nema sta
Veliki i masovni žiri na forumu
Kajo, idemo dalje zajebavat Noorku i klaune
ti se jadnica trudis, a ionako uvijek zajebes i brutalno ismijes i osramotis samo sama sebe, ko i kaja
nemojte stati, dobro vam de...
2017-10-06
...a i tvoj tata je jači od njegovogIamOneofYou wrote:pa nije, koja je šema lik me non stop napada, niti mu se obraćam, niti pričam sa njime, niti išta.. mislim ako ga šta zanima, evo živi u kaštelima, vodim ga na piće i plaćam mu pivo ako hoće, -- iman ionako pola foruma kao frendove na fejsu, nisam neka tajna osoba, da izmišljam neke gluposti.. mislim nije da sam neki bogatun sa autom od 30 000€ i vilom sa bazenom, ali neide mi loše, zaradim sebi lovu, evo prije pola godine što sam povukao.. nije neka velika lova, ali nemoj mi brate prodavat muda pod bubrege.. (i to je dio ulaganja, posla, itd)
nego daj ti recepturu kako se prije 30-e dođe do vile s bazenom i 30 soma eura za auto
2017-10-06
Odu bubrezi, jetra a u biti najviše psiha, maltene promijeni karakter u cijelosti...Kserks. wrote:nema to veze s novcem, nego sa pričanjem lovačkih priča i snowflake karakterom.....a to šta ga je ona kurila da se sukobi, jer sama na mene ne može je druga stvar...sebeljub penkala wrote:kad vidim da ide brat na brata dođe mi slaboKserks. wrote:prošlo srce?sebeljub penkala wrote:
trudim se pričati¸
možda bi yoda trebao probati ovo, zanimljiva razmišljanja i razbijanje mitova..
Kermit-
2014-04-17
ma može i 20k eura....a ne mi pričat o nekakavog certifikatu za konobarenje za 3miseca sezone i igranju kladionice, te kupnji auta sa pređenih 120000kilometara kao uspije u životu.Noor wrote:...a i tvoj tata je jači od njegovogIamOneofYou wrote:pa nije, koja je šema lik me non stop napada, niti mu se obraćam, niti pričam sa njime, niti išta.. mislim ako ga šta zanima, evo živi u kaštelima, vodim ga na piće i plaćam mu pivo ako hoće, -- iman ionako pola foruma kao frendove na fejsu, nisam neka tajna osoba, da izmišljam neke gluposti.. mislim nije da sam neki bogatun sa autom od 30 000€ i vilom sa bazenom, ali neide mi loše, zaradim sebi lovu, evo prije pola godine što sam povukao.. nije neka velika lova, ali nemoj mi brate prodavat muda pod bubrege.. (i to je dio ulaganja, posla, itd)
nego daj ti recepturu kako se prije 30-e dođe do vile s bazenom i 30 soma eura za auto
pitam se da je stvarno uspija doć do neke love,smara bi nas dan-noć sa svojim poslovni uspjesima na forumu hehe
deboto mlađa verzija vebera .
Guest- Guest
Pa dobro je i ispalo. Bili smo Hrvati dosta dugo. Skoro 20 godina.
Puno duže nego prošli put.
Puno duže nego prošli put.
crvenkasti-
2014-04-17
sebeljub penkala wrote:Hrvatska bi radnu snagu trebala uvesti s Filipina
https://lider.media/fight-club/fight-club-hrvatska-bi-radnu-snagu-trebala-uvesti-s-filipina/
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/regional/clanak/id/472520/vjerne-su-uredne-i-emotivne-samo-im-jedna-stvar-strasno-smeta
Kaj sad, referendum za izbacivanje, a ovdje bi uvozili koke sam tak?
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Kaj sad, referendum za izbacivanje, a ovdje bi uvozili koke sam tak?
Kakvo izbacivanje?
I mislim da nitko normalan nema ništa protiv individualnih dobrovoljnih useljavanja, druga priča su masovne migracije po receptu Merkel koje bi u konačnici sasvim lako Europu mogle pretvoriti u Jurski park.
Guest- Guest
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Demograf dr. Šterc prelazi iz HDZ-a u Živi zid
» Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje
» Demograf Šterc: hrvatska demografska politika je propala, trebat ćemo useljavat stanovništvo
» Zagrebački Hrvatski studiji pripremaju novi dvopredmetni studijski program pod nazivom studij demografije i hrvatskog iseljeništva. Ideator i tvorac programa studija demografije je glasoviti bajker-demograf Stjepan Šterc, čovjek koji je u 59. godini dokto
» Vojvodina se nikad neće oporaviti od Jogurt revolucije
» Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje
» Demograf Šterc: hrvatska demografska politika je propala, trebat ćemo useljavat stanovništvo
» Zagrebački Hrvatski studiji pripremaju novi dvopredmetni studijski program pod nazivom studij demografije i hrvatskog iseljeništva. Ideator i tvorac programa studija demografije je glasoviti bajker-demograf Stjepan Šterc, čovjek koji je u 59. godini dokto
» Vojvodina se nikad neće oporaviti od Jogurt revolucije
Page 9 of 15