demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti!
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti!
Nije on pobjegao. Bloknuo te i ode vani . Svoje je rekao.Kserks. wrote:samo tetkice bježe od konflikta. kakav je to muškraca koji bježi od sukoba..ta čak i ti si ostala do kraja.kaja wrote:E stari, bloknuo te..
Ne možes ti s idejnim tvorcem cardaklija
Pazi on je na tako duhovit način njih locirao, dijagnosticirao i dao im nazivnik da su oni cardaklije zauvijek 1/1.
To je tako postojan naziv kao sto Hrvati Hrvati ili Srbi Srbi.
više tebe poštujem,a iritiraš me ,nego ono gore šta se naziva muškarcem.
cili život oko mene tetkice, svi se kurče nešto,a kad treba doć do sukoba nestanu.
Dečko je jedan od par likova ovdje koji su bas jaki.
Neki uvijek odskaču . I to je to.
A sad bježim i ja..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus wrote:inače to da se u vezi demografije ne može napravit ništa sam ja davno napisao
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/izumiranje-hrvatske-ceka-nas-katastrofa-sto-god-uradili-126744/
Prirodna selekcija
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
overkill,debotoijusto wrote:IamOneofYou wrote:da bar :D ja sam što se svega tiče običan prosjek.. i u lovi sam prosjek(dakle nisam sirotinja, ali nisam bogatun , ne još) .. jedino mi je kita par cm iznad prosjeka, visina prosjek, težina prosjek, sve ostalo prosjek :D .. zdravi prosjek
imas love i i oveci kurac , da sazmem :D:
dovoljno je ili-ili
2014-04-16
svoje osobne sukobe samnom, ne vodi preko drugih.kaja wrote:Nije on pobjegao. Bloknuo te i ode vani . Svoje je rekao.Kserks. wrote:samo tetkice bježe od konflikta. kakav je to muškraca koji bježi od sukoba..ta čak i ti si ostala do kraja.kaja wrote:E stari, bloknuo te..
Ne možes ti s idejnim tvorcem cardaklija
Pazi on je na tako duhovit način njih locirao, dijagnosticirao i dao im nazivnik da su oni cardaklije zauvijek 1/1.
To je tako postojan naziv kao sto Hrvati Hrvati ili Srbi Srbi.
više tebe poštujem,a iritiraš me ,nego ono gore šta se naziva muškarcem.
cili život oko mene tetkice, svi se kurče nešto,a kad treba doć do sukoba nestanu.
Dečko je jedan od par likova ovdje koji su bas jaki.
Neki uvijek odskaču . I to je to.
A sad bježim i ja..
Guest- Guest
Deda.. Drž se..reci mami da ti napravi limunadu.
Ti njoj nemoj .. za svaki slučaj , da te ne prebaci na opću korist
Ti njoj nemoj .. za svaki slučaj , da te ne prebaci na opću korist
2015-08-15
Gledaj, ja svoje sukobe s tobom vodim sama.
Al imam svoje miljenike i kad su nepravedno optuženi uključim se.
2015-08-15
ma što se imaš uključit, kemkavac 10godina kmeki,a kad ga netko napadne, ne zna se zauzet za sebe.kaja wrote:Gledaj, ja svoje sukobe s tobom vodim sama.
možeš mislit danas sutra kako bi se taj zauzeo da te netko napadne fizički recimo, tada bi "ja" morao uskatat, kao što sam par puta uskaka kad su momci mlatili vlastite cure ,a svi ostali gledali...
jbg ja kažem što mislit,a to nevalja, bolje pričat bajke.
Guest- Guest
E al ti ne kužiš da njemu ne treba moja obrana . Sredio te ko panta pitu verbalno i ode.
Sad ce ova tvoja logistička potpora reci da nije jer vi se lažete i ohrabrujete međusobno jer ste cardaklije :) ali je.
Sad ce ova tvoja logistička potpora reci da nije jer vi se lažete i ohrabrujete međusobno jer ste cardaklije :) ali je.
2015-08-15
Idem sad stvarno, evo sad ce ti noor doci pljeskati ne brini
2015-08-15
jebat sredivanja..ideš na block...hahahah ko da sa curom razgovaram u srednjoj školi,nemoć na najjače.kaja wrote:E al ti ne kužiš da njemu ne treba moja obrana . Sredio te ko panta pitu verbalno i ode.
a najjači mi je sa pivskom trbušinom.,jal 200%
Last edited by Kserks. on 13/6/2018, 21:04; edited 3 times in total
Guest- Guest
mortal wrote:znaci, pogodio jemarcellus wrote:to je tekst od prije 4 godine
nije stvar pogađanja, nego brojki i matematike, možeš predvidjet budućnost
no nitko te matematičare ne sluša
kad vam se predlože rješenja, odbijate ih, tražite magiju i čudesa
Guest- Guest
sebeljub penkala wrote:kaja wrote:
Pa strašno je doci na razgovor za posao i prvo pitaš koliko je godišnji i jel moze sve ljeti?
To nikako nije normalno.
ne želite platiti tržišnu cijenu kvalitetnog rada, ne želite radnicima osigurati dodatne pogodnosti
zakoni tržišta kažu da morate propast, ima konkurancija koja može
menađment ljudskih resursa sere po svojim zaposlenicima umjesto da se bavi organizacijom
Gasi firmu, seli u Bangladeš...kog boli kurac što ne možeš naći roblje....
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:sebeljub penkala wrote:kaja wrote:
Pa strašno je doci na razgovor za posao i prvo pitaš koliko je godišnji i jel moze sve ljeti?
To nikako nije normalno.
ne želite platiti tržišnu cijenu kvalitetnog rada, ne želite radnicima osigurati dodatne pogodnosti
zakoni tržišta kažu da morate propast, ima konkurancija koja može
menađment ljudskih resursa sere po svojim zaposlenicima umjesto da se bavi organizacijom
Gasi firmu, seli u Bangladeš...kog boli kurac što ne možeš naći roblje....
ponuda i potražnja, oni nude 4.000 kn plaću, javljaju im se radnici čiji rad i znanje vrijedi 4.000
Guest- Guest
marcellus wrote:inače to da se u vezi demografije ne može napravit ništa sam ja davno napisao
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/izumiranje-hrvatske-ceka-nas-katastrofa-sto-god-uradili-126744/
kad smo imali ekonomski rast, kad su rasle plaće 2000, bio se i natalitet nešto popravio
možda je u korelaciji
Guest- Guest
Kako raste plaća tako se meni kurac diže i zato natalitet raste a kad se nediže plaća onda jbga
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ja volim kad mi se kurac digne
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Kserks. wrote:
eto mene svi mrze jer kažem popu pop, bobu bob.
obračunavate se međusobno na osobnoj razini, navikli ste igrati 1 na 1
ja ratujem protiv MEMova, u višim sferama, u cloudu, 1 na više
https://hr.wikipedia.org/wiki/Mem
ratujem pomoću magije, čarobnih riječi i simbola
primjer bacanja magije je kad netko kaže ti si ustaša, i onda se žrtva napada ide braniti od toga, opravdavati, očistiti od onog što ga je okaljalo
ili kad netko uzvikne rasist
neke riječi su magične, imaju snagu i moć, mogu paralizirati neprijatelja, mogu ga demoralizirati, natjerati u bijeg... neke mogu čak i ubiti, kic zna koliko ih se ubije, ili ubiju druge, nakon što posjete 4chan
pokušala je kaja na mene baciti magiju ranije, no ja imam imunost, crna magija ne djeluje na crne vračeve, trebala je pokušati s bijelom magijom
Guest- Guest
OMG :-Dsebeljub penkala wrote:Kserks. wrote:
eto mene svi mrze jer kažem popu pop, bobu bob.
obračunavate se međusobno na osobnoj razini, navikli ste igrati 1 na 1
ja ratujem protiv MEMova, u višim sferama, u cloudu, 1 na više
https://hr.wikipedia.org/wiki/Mem
ratujem pomoću magije, čarobnih riječi i simbola
primjer bacanja magije je kad netko kaže ti si ustaša, i onda se žrtva napada ide braniti od toga, opravdavati, očistiti od onog što ga je okaljalo
ili kad netko uzvikne rasist
neke riječi su magične, imaju snagu i moć, mogu paralizirati neprijatelja, mogu ga demoralizirati, natjerati u bijeg... neke mogu čak i ubiti, kic zna koliko ih se ubije, ili ubiju druge, nakon što posjete 4chan
pokušala je kaja na mene baciti magiju ranije, no ja imam imunost, crna magija ne djeluje na crne vračeve, trebala je pokušati s bijelom magijom
Mjesanac longija i deada, haha
2014-04-12
trudim se pričati razumljivije i jasnije, unutar općeprihvaćenih okvira i konceptaclaire wrote:
OMG :-D
Mjesanac longija i deada, haha
rekao mi je kserks da se ne izražavam dobro
Guest- Guest
Deda, naš dezurni nacist...:)
darth_vader-
2014-04-17
Cijenim što uopće nije destruktivan i sto mu je dobrobit drustva na prvom mjestu, samo da se rijesimo ovih slabih, bolesnih, starih...I ima da biti raj na zemlji...:) Doduse, nije da elite ne rade nana tome pa nam Deda samo oci otvara...
darth_vader-
2014-04-17
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Demograf dr. Šterc prelazi iz HDZ-a u Živi zid
» Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje
» Demograf Šterc: hrvatska demografska politika je propala, trebat ćemo useljavat stanovništvo
» Zagrebački Hrvatski studiji pripremaju novi dvopredmetni studijski program pod nazivom studij demografije i hrvatskog iseljeništva. Ideator i tvorac programa studija demografije je glasoviti bajker-demograf Stjepan Šterc, čovjek koji je u 59. godini dokto
» Vojvodina se nikad neće oporaviti od Jogurt revolucije
» Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje
» Demograf Šterc: hrvatska demografska politika je propala, trebat ćemo useljavat stanovništvo
» Zagrebački Hrvatski studiji pripremaju novi dvopredmetni studijski program pod nazivom studij demografije i hrvatskog iseljeništva. Ideator i tvorac programa studija demografije je glasoviti bajker-demograf Stjepan Šterc, čovjek koji je u 59. godini dokto
» Vojvodina se nikad neće oporaviti od Jogurt revolucije
Page 8 of 15