ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti!

Page 8 of 15 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Next

Go down

demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti! - Page 8 Empty Re: demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti!

Post by kaya 13/6/2018, 20:39

Kserks. wrote:
kaja wrote:E stari, bloknuo te..
Ne možes ti s idejnim tvorcem cardaklija 
Pazi on je na tako duhovit način njih locirao, dijagnosticirao i dao im nazivnik da su oni cardaklije zauvijek 1/1. 
To je tako postojan naziv kao sto Hrvati Hrvati ili Srbi Srbi.
samo tetkice bježe od konflikta. kakav je to muškraca koji bježi od sukoba..ta čak i ti si ostala do kraja.

više tebe poštujem,a iritiraš me ,nego ono gore šta se naziva muškarcem.

cili život oko mene tetkice, svi se kurče nešto,a kad treba doć do sukoba nestanu.
Nije on pobjegao. Bloknuo te i ode vani . Svoje je rekao. 
Dečko je jedan od par likova ovdje koji su bas jaki. 
Neki uvijek odskaču . I to je to. 
A sad bježim i ja..

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti! - Page 8 Empty Re: demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti!

Post by Hektorović 13/6/2018, 20:39

marcellus wrote:inače to da se u vezi demografije ne može napravit ništa sam ja davno napisao

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/izumiranje-hrvatske-ceka-nas-katastrofa-sto-god-uradili-126744/

Prirodna selekcija
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by aben 13/6/2018, 20:39

debotoijusto wrote:
IamOneofYou wrote:da bar :D ja sam što se svega tiče običan prosjek.. i u lovi sam prosjek(dakle nisam sirotinja, ali nisam bogatun , ne još) .. jedino mi je kita par cm iznad prosjeka, visina prosjek, težina prosjek, sve ostalo prosjek :D  .. zdravi prosjek

imas love i i oveci kurac , da sazmem  :D:
overkill,

dovoljno je ili-ili

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 13/6/2018, 20:40

kaja wrote:
Kserks. wrote:
kaja wrote:E stari, bloknuo te..
Ne možes ti s idejnim tvorcem cardaklija 
Pazi on je na tako duhovit način njih locirao, dijagnosticirao i dao im nazivnik da su oni cardaklije zauvijek 1/1. 
To je tako postojan naziv kao sto Hrvati Hrvati ili Srbi Srbi.
samo tetkice bježe od konflikta. kakav je to muškraca koji bježi od sukoba..ta čak i ti si ostala do kraja.

više tebe poštujem,a iritiraš me ,nego ono gore šta se naziva muškarcem.

cili život oko mene tetkice, svi se kurče nešto,a kad treba doć do sukoba nestanu.
Nije on pobjegao. Bloknuo te i ode vani . Svoje je rekao. 
Dečko je jedan od par likova ovdje koji su bas jaki. 
Neki uvijek odskaču . I to je to. 
A sad bježim i ja..
svoje osobne sukobe samnom, ne vodi preko drugih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 13/6/2018, 20:40

Deda.. Drž se..reci mami da ti napravi limunadu. 
Ti njoj  nemoj .. za svaki slučaj , da te ne prebaci na opću korist
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 13/6/2018, 20:43

Gledaj, ja svoje sukobe s tobom vodim sama.
Al imam svoje miljenike i kad su nepravedno optuženi uključim se.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/6/2018, 20:48

kaja wrote:Gledaj, ja svoje sukobe s tobom vodim sama.
Al imam svoje miljenike i kad su nepravedno optuženi uključim se.
 ma što se imaš uključit, kemkavac 10godina kmeki,a kad ga netko napadne, ne zna se zauzet za sebe.

možeš mislit danas sutra kako bi se taj zauzeo da te netko napadne fizički recimo, tada bi "ja" morao uskatat, kao što sam par puta uskaka kad su momci mlatili vlastite cure ,a svi ostali gledali...

jbg ja kažem što mislit,a to nevalja, bolje pričat bajke.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 13/6/2018, 20:55

E al ti ne kužiš da njemu ne treba moja obrana . Sredio te ko panta pitu verbalno i ode. 
Sad ce ova tvoja  logistička potpora reci da nije jer vi se lažete i ohrabrujete  međusobno jer ste cardaklije :)  ali je.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 13/6/2018, 20:56

Idem sad stvarno, evo sad ce ti noor doci pljeskati ne brini
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/6/2018, 20:57

kaja wrote:E al ti ne kužiš da njemu ne treba moja obrana . Sredio te ko panta pitu verbalno i ode. 
Sad ce ova tvoja  logistička potpora reci da nije jer vi se lažete i ohrabrujete  međusobno jer ste cardaklije :)  ali je.
jebat sredivanja..ideš na block...hahahah ko da sa curom razgovaram u srednjoj školi,nemoć na najjače.

a najjači mi je sa pivskom trbušinom.,jal 200%lol!

Last edited by Kserks. on 13/6/2018, 21:04; edited 3 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/6/2018, 20:58

mortal wrote:
marcellus wrote:to je tekst od prije 4 godine
znaci, pogodio je

nije stvar pogađanja, nego brojki i matematike, možeš predvidjet budućnost

no nitko te matematičare ne sluša

kad vam se predlože rješenja, odbijate ih, tražite magiju i čudesa

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 13/6/2018, 20:59

sebeljub penkala wrote:
kaja wrote:
Pa strašno je doci na razgovor za posao i prvo pitaš koliko je godišnji i jel moze sve ljeti? 
To nikako nije normalno.

ne želite platiti tržišnu cijenu kvalitetnog rada, ne želite radnicima osigurati dodatne pogodnosti
zakoni tržišta kažu da morate propast, ima konkurancija koja može

menađment ljudskih resursa sere po svojim zaposlenicima umjesto da se bavi organizacijom :yawn

:cru 
Gasi firmu, seli u Bangladeš...kog boli kurac što ne možeš naći roblje....
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 13/6/2018, 21:03

jasambrend wrote:
sebeljub penkala wrote:
kaja wrote:
Pa strašno je doci na razgovor za posao i prvo pitaš koliko je godišnji i jel moze sve ljeti? 
To nikako nije normalno.

ne želite platiti tržišnu cijenu kvalitetnog rada, ne želite radnicima osigurati dodatne pogodnosti
zakoni tržišta kažu da morate propast, ima konkurancija koja može

menađment ljudskih resursa sere po svojim zaposlenicima umjesto da se bavi organizacijom :yawn

Gasi firmu, seli u Bangladeš...kog boli kurac što ne možeš naći roblje....

ponuda i potražnja, oni nude 4.000 kn plaću, javljaju im se radnici čiji rad i znanje vrijedi 4.000
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/6/2018, 21:06

marcellus wrote:inače to da se u vezi demografije ne može napravit ništa sam ja davno napisao

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/izumiranje-hrvatske-ceka-nas-katastrofa-sto-god-uradili-126744/
demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti! - Page 8 Croatia-fertility-rate-total-births-per-woman-wb-data.png?s=hrv.sp.dyn.tfrt

kad smo imali ekonomski rast, kad su rasle plaće 2000, bio se i natalitet nešto popravio
možda je u korelaciji
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2018, 21:57

Kako raste plaća tako se meni kurac diže i zato natalitet raste a kad se nediže plaća onda jbga
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/6/2018, 21:58

Ja volim kad mi se kurac digne 

demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti! - Page 8 1f606  demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti! - Page 8 1f602
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 13/6/2018, 23:22

Kserks. wrote:
eto mene svi mrze jer kažem popu pop, bobu bob.

obračunavate se međusobno na osobnoj razini, navikli ste igrati 1 na 1

ja ratujem protiv MEMova, u višim sferama, u cloudu, 1 na više

https://hr.wikipedia.org/wiki/Mem

ratujem pomoću magije, čarobnih riječi i simbola

primjer bacanja magije je kad netko kaže ti si ustaša, i onda se žrtva napada ide braniti od toga, opravdavati, očistiti od onog što ga je okaljalo

ili kad netko uzvikne rasist

neke riječi su magične, imaju snagu i moć, mogu paralizirati neprijatelja, mogu ga demoralizirati, natjerati u bijeg... neke mogu čak i ubiti, kic zna koliko ih se ubije, ili ubiju druge, nakon što posjete 4chan

pokušala je kaja na mene baciti magiju ranije, no ja imam imunost, crna magija ne djeluje na crne vračeve, trebala je pokušati s bijelom magijom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 14/6/2018, 00:22

sebeljub penkala wrote:
Kserks. wrote:
eto mene svi mrze jer kažem popu pop, bobu bob.

obračunavate se međusobno na osobnoj razini, navikli ste igrati 1 na 1

ja ratujem protiv MEMova, u višim sferama, u cloudu, 1 na više

https://hr.wikipedia.org/wiki/Mem

ratujem pomoću magije, čarobnih riječi i simbola

primjer bacanja magije je kad netko kaže ti si ustaša, i onda se žrtva napada ide braniti od toga, opravdavati, očistiti od onog što ga je okaljalo

ili kad netko uzvikne rasist

neke riječi su magične, imaju snagu i moć, mogu paralizirati neprijatelja, mogu ga demoralizirati, natjerati u bijeg... neke mogu čak i ubiti, kic zna koliko ih se ubije, ili ubiju druge, nakon što posjete 4chan

pokušala je kaja na mene baciti magiju ranije, no ja imam imunost, crna magija ne djeluje na crne vračeve, trebala je pokušati s bijelom magijom
OMG :-D 
Mjesanac longija i deada, haha

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 14/6/2018, 00:34

claire wrote:
OMG :-D 
Mjesanac longija i deada, haha
trudim se pričati razumljivije i jasnije, unutar općeprihvaćenih okvira i koncepta

rekao mi je kserks da se ne izražavam dobro
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 14/6/2018, 00:40

Deda, naš dezurni nacist...:)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 14/6/2018, 00:44

Cijenim što uopće nije destruktivan i sto mu je dobrobit drustva na prvom mjestu, samo da se rijesimo ovih slabih, bolesnih, starih...I ima da biti raj na zemlji...:) Doduse, nije da elite ne rade nana tome pa nam Deda samo oci otvara...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 15 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Next

Back to top

- Similar topics