demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti!
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: demograf Šterc: 'Nećemo se oporaviti!
ja ne volim raditi ...psujem internet prognostičare jer su dali lažnu nadu, rekli da će padati kiša i umjesto mene zaliti vrt i cvijetnjak ...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ljudi mijenjaju poslove, radi, gleda gdje bolje zaraditi, vrijedan, pristojan, ne vrijeđa zene, nije iskompleksiran, drag, zabavan . Citam sto pise godinamaKserks. wrote:u čemu? po priči trudi se masu, a nije u stanju naći stalni posao.dete kreten ili prodaje zjake.kaja wrote:Dečko je pametniji od tebe jedno miljardu puta.Kserks. wrote:ti si dete kreten.IamOneofYou wrote:kaja wrote:
Evo, kada sam ja to pisala da dobar konobar moze zaraditi tu 15-20000 ljeti mene su asila i ray uvjeravali da je placa 3,500 . I pune su novine srcedrapateljnih priča kako rade za kikiriki.
ali pro konobar.. nemogu ja sada koji nikada nisam držao tacnu u ruci , očekivati odmah 20 000kn mjesečno..
ne, ne.. recimo da ja krenem.. počinješ u malim birtijama, stećeš iskustvo, radiš doslovno za 4000kn, međutim naučliš osnove, a usput ideš na dva-tri tečaja, ulažeš sebe, da dobiješ neke pro-konobarske certifikate.. onda odradiš jednu sezonu u malo boljem restoranu, i i imaš 1500€ mjesečno.. a onda već treću sezonu možeš pucati na top restoran
hoćemo opet kao i sa diplomom ili ćeš ovaj put biti mudrija..
To bi bilo to .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
čekaj da dođu svetac i veber, pa možemo svi skupaIamOneofYou wrote:kralju iman više para od tebe.. :D što sam sam zaradio, i bolje auto.. oćeš da i tebi stavljam svoje screenshotove što sam uložio u kriptovalute(dok su bile 3puta jeftinije nego sada) , oćeš bankovni račun screenshot, hoćeš druge račune? šta te zanima?
Guest- Guest
dete kreten ko i kaja...pa kad je začepiš screenshot diplomom ušuti.IamOneofYou wrote:kralju iman više para od tebe.. :D što sam sam zaradio, i bolje auto.. oćeš da i tebi stavljam svoje screenshotove što sam uložio u kriptovalute(dok su bile 3puta jeftinije nego sada) , oćeš bankovni račun screenshot, hoćeš druge račune? šta te zanima?
Guest- Guest
sebeljub penkala wrote:čekaj da dođu svetac i veber, pa možemo svi skupaIamOneofYou wrote:kralju iman više para od tebe.. :D što sam sam zaradio, i bolje auto.. oćeš da i tebi stavljam svoje screenshotove što sam uložio u kriptovalute(dok su bile 3puta jeftinije nego sada) , oćeš bankovni račun screenshot, hoćeš druge račune? šta te zanima?
danas te bas krenulo blagodarim
kolega @kserks sto ti radis u zivotu ?
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
sad je postao uspjeh radit za neku crkavicu, sezonski, možeš ti bolje...tebi je draža šarena laž, nego surova istina...kaja wrote:Ljudi mijenjaju poslove, radi, gleda gdje bolje zaraditi, vrijedan, pristojan, ne vrijeđa zene, nije iskompleksiran, drag, zabavan . Citam sto pise godinamaKserks. wrote:u čemu? po priči trudi se masu, a nije u stanju naći stalni posao.dete kreten ili prodaje zjake.kaja wrote:Dečko je pametniji od tebe jedno miljardu puta.Kserks. wrote:ti si dete kreten.IamOneofYou wrote:
ali pro konobar.. nemogu ja sada koji nikada nisam držao tacnu u ruci , očekivati odmah 20 000kn mjesečno..
ne, ne.. recimo da ja krenem.. počinješ u malim birtijama, stećeš iskustvo, radiš doslovno za 4000kn, međutim naučliš osnove, a usput ideš na dva-tri tečaja, ulažeš sebe, da dobiješ neke pro-konobarske certifikate.. onda odradiš jednu sezonu u malo boljem restoranu, i i imaš 1500€ mjesečno.. a onda već treću sezonu možeš pucati na top restoran
To bi bilo to .
Guest- Guest
Imaš sto eura za posudit?IamOneofYou wrote:kralju iman više para od tebe.. :D što sam sam zaradio, i bolje auto.. oćeš da i tebi stavljam svoje screenshotove što sam uložio u kriptovalute(dok su bile 3puta jeftinije nego sada) , oćeš bankovni račun screenshot, hoćeš druge račune? šta te zanima?
Vratit ću ti
sutra
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
pa nije, koja je šema lik me non stop napada, niti mu se obraćam, niti pričam sa njime, niti išta.. mislim ako ga šta zanima, evo živi u kaštelima, vodim ga na piće i plaćam mu pivo ako hoće, -- iman ionako pola foruma kao frendove na fejsu, nisam neka tajna osoba, da izmišljam neke gluposti.. mislim nije da sam neki bogatun sa autom od 30 000€ i vilom sa bazenom, ali neide mi loše, zaradim sebi lovu, evo prije pola godine što sam povukao.. nije neka velika lova, ali nemoj mi brate prodavat muda pod bubrege.. (i to je dio ulaganja, posla, itd)
Guest- Guest
Ajde nemoj biti ljubomoran , vidi se da je sposoban i vrijedan.Kserks. wrote:sad je postao uspjeh radit za neku crkavicu, sezonski, možeš ti bolje...tebi je draža šarena laž, nego surova istina...kaja wrote:Ljudi mijenjaju poslove, radi, gleda gdje bolje zaraditi, vrijedan, pristojan, ne vrijeđa zene, nije iskompleksiran, drag, zabavan . Citam sto pise godinamaKserks. wrote:u čemu? po priči trudi se masu, a nije u stanju naći stalni posao.dete kreten ili prodaje zjake.kaja wrote:Dečko je pametniji od tebe jedno miljardu puta.Kserks. wrote:
ti si dete kreten.
To bi bilo to .
Takvi kao on zarade lovu, uz malo sreće..
2015-08-15
Kserks. wrote:
sad je postao uspjeh radit za neku crkavicu, sezonski, možeš ti bolje...tebi je draža šarena laž, nego surova istina...
znam lika radi honorarno, "sezonski" po ugovoru za cca 40.000 USD godišnje, tj. tamo je sirotinja, nema ni auto
no ima objavljena 4 rada u Nature-u
Guest- Guest
Imaš posudit 100 eura, bit ću ti dužnik cili životRayMabus wrote:Imaš sto eura za posudit?IamOneofYou wrote:kralju iman više para od tebe.. :D što sam sam zaradio, i bolje auto.. oćeš da i tebi stavljam svoje screenshotove što sam uložio u kriptovalute(dok su bile 3puta jeftinije nego sada) , oćeš bankovni račun screenshot, hoćeš druge račune? šta te zanima?
Vratit ću ti
sutra
u ostalom da radim i za 3000kn, (a radio sam hrpppuuu vremena za te pare pisao sam sto puta o svojim iskustvima kada sam radio za 400€ mjesečno) , kakva sramota, mislim, radim i radim, ne parazitiram, to su odlična iskustva.. samo ja sam se brzo maka od takvih poslova, dok znam kolege su još u takvim firmama, sada im je plaća skočila sa 3000 na 4000kn i njima je cool..
Guest- Guest
Znam ja jednog , ceka moment i radi nešto sitno. Sto je najjače moment dođe jedno jednom u dvije godine i pukne po 70,80 , sto hiljada eura . S trgovinom nešto.sebeljub penkala wrote:Kserks. wrote:
sad je postao uspjeh radit za neku crkavicu, sezonski, možeš ti bolje...tebi je draža šarena laž, nego surova istina...
znam lika radi honorarno, "sezonski" po ugovoru za cca 40.000 USD godišnje, tj. tamo je sirotinja, nema ni auto
2015-08-15
khm, khm, pun ti je inboxIamOneofYou wrote:neide mi loše
Guest- Guest
da bar :D ja sam što se svega tiče običan prosjek.. i u lovi sam prosjek(dakle nisam sirotinja, ali nisam bogatun , ne još) .. jedino mi je kita par cm iznad prosjeka, visina prosjek, težina prosjek, sve ostalo prosjek :D .. zdravi prosjek
Guest- Guest
ovog ne zanima novac ni karijerakaja wrote:Znam ja jednog , ceka moment i radi nešto sitno. Sto je najjače moment dođe jedno jednom u dvije godine i pukne po 70,80 , sto hiljada eura . S trgovinom nešto.sebeljub penkala wrote:Kserks. wrote:
Guest- Guest
ponata je da onaj koji pune klepeta da je uspiješan ovo,ono u globalu to i nije...kad si mene čuo da se hvalisam sa poslovno-obrazovnim uspjesima...IamOneofYou wrote:pa nije, koja je šema lik me non stop napada, niti mu se obraćam, niti pričam sa njime, niti išta.. mislim ako ga šta zanima, evo živi u kaštelima, vodim ga na piće i plaćam mu pivo ako hoće, -- iman ionako pola foruma kao frendove na fejsu, nisam neka tajna osoba, da izmišljam neke gluposti.. mislim nije da sam neki bogatun sa autom od 30 000€ i vilom sa bazenom, ali neide mi loše, zaradim sebi lovu, evo prije pola godine što sam povukao.. nije neka velika lova, ali nemoj mi brate prodavat muda pod bubrege.. (i to je dio ulaganja, posla, itd)
nitko nije ni znao da imam već cca 10 godina diploma,niti sam ikad o tome i riči napisa...to ti je karakter i skromnost...
dovoljno poznajem ljudsku psihologiju da znam tko prodaje foke, tko govori istinu. plus šta imaš pičkasti karakter i za svaki kurac se vriđaš.
Guest- Guest
ako prodju referendumi moguce da budemo izvozili :-)RayMabus wrote:Uvozit ćemo Srbe i Čećene
immortal-
2014-04-16
na mail mislim, 2292 nepročitanih porukaIamOneofYou wrote:da bar :D
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:da bar :D ja sam što se svega tiče običan prosjek.. i u lovi sam prosjek(dakle nisam sirotinja, ali nisam bogatun , ne još) .. jedino mi je kita par cm iznad prosjeka, visina prosjek, težina prosjek, sve ostalo prosjek :D .. zdravi prosjek
imas love i i oveci kurac , da sazmem
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Kserks. wrote:ponata je da onaj koji pune klepeta da je uspiješan ovo,ono u globalu to i nije...kad si mene čuo da se hvalisam sa poslovno-obrazovnim uspjesima...IamOneofYou wrote:pa nije, koja je šema lik me non stop napada, niti mu se obraćam, niti pričam sa njime, niti išta.. mislim ako ga šta zanima, evo živi u kaštelima, vodim ga na piće i plaćam mu pivo ako hoće, -- iman ionako pola foruma kao frendove na fejsu, nisam neka tajna osoba, da izmišljam neke gluposti.. mislim nije da sam neki bogatun sa autom od 30 000€ i vilom sa bazenom, ali neide mi loše, zaradim sebi lovu, evo prije pola godine što sam povukao.. nije neka velika lova, ali nemoj mi brate prodavat muda pod bubrege.. (i to je dio ulaganja, posla, itd)
nitko nije ni znao da imam već cca 10 godina diploma,niti sam ikad o tome i riči napisa...to ti je karakter i skromnost...
dovoljno poznajem ljudsku psihologiju da znam tko prodaje foke, tko govori istinu. plus šta imaš pičkasti karakter i za svaki kurac se vriđaš.
1) nigdje ne pričam da sam uspješan, više puta sam naglasio da sam prosječni momak koji se bori
2) btw , ti stavljaš svoje slike gdje ti se vidi pivski drob sa 15% tjelesne masti(dakle to ti je neko ogledalo uspjeha) na neku crnu rupu od foruma.. ti si taj koji je nesiguran
3)ja za tvoju diplomu znam od kada znam za nick kserk, što se tiče moje diplome, iman je i ja, i zakurac je..
4)btw imaš ti pičkasti karakter, dakle, napadaš vebera, kaju, sada mene, a stavljaš slike pivske mješine na forum i to ti nije prvi put.. koja ti je svrha dolaziti na forum i vrijeđati druge da su pičke? kakva je pozadina te motivacije? vrijeđati osobe koje neznaš i koje ti ništa nisu napravile?
Guest- Guest
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Demograf dr. Šterc prelazi iz HDZ-a u Živi zid
» Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje
» Demograf Šterc: hrvatska demografska politika je propala, trebat ćemo useljavat stanovništvo
» Zagrebački Hrvatski studiji pripremaju novi dvopredmetni studijski program pod nazivom studij demografije i hrvatskog iseljeništva. Ideator i tvorac programa studija demografije je glasoviti bajker-demograf Stjepan Šterc, čovjek koji je u 59. godini dokto
» Vojvodina se nikad neće oporaviti od Jogurt revolucije
» Demograf Domagoj Šterc: izbjeglička kriza je plansko preseljenje
» Demograf Šterc: hrvatska demografska politika je propala, trebat ćemo useljavat stanovništvo
» Zagrebački Hrvatski studiji pripremaju novi dvopredmetni studijski program pod nazivom studij demografije i hrvatskog iseljeništva. Ideator i tvorac programa studija demografije je glasoviti bajker-demograf Stjepan Šterc, čovjek koji je u 59. godini dokto
» Vojvodina se nikad neće oporaviti od Jogurt revolucije
Page 6 of 15