Pervan:Staziću treba pomoći u nekom sanatoriju,možda mu je u djetinjstvu bila uskraćena ljubav
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pervan:Staziću treba pomoći u nekom sanatoriju,možda mu je u djetinjstvu bila uskraćena ljubav
Odred Garavi nije postojao. Kao ni Sreten Krajišnik i slični. Osiom rukometnog trenera Kastratovića,ali ni taj nema veze sa fantomskig Garavima.
Idući put izmisli nešto uvjerljivije. Ako svi tvoji pišu takvu "povijest" onda nije ni čudo da vam se sav svit smije. Mene si naša farbat.
Idući put izmisli nešto uvjerljivije. Ako svi tvoji pišu takvu "povijest" onda nije ni čudo da vam se sav svit smije. Mene si naša farbat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Pervan:Staziću treba pomoći u nekom sanatoriju,možda mu je u djetinjstvu bila uskraćena ljubav
tetrijebe...ja nikad ne falsificiram...a tebe sto cese ja ti tu ne mogu pomoci......knjige i dokumente u ruke i na posao..jastreb wrote:Odred Garavi nije postojao. Kao ni Sreten Krajišnik i slični. Osiom rukometnog trenera Kastratovića,ali ni taj nema veze sa fantomskig Garavima.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Sve si izmislio. Imam ja veze negdje i provjerio sam...vuksadinare wrote:tetrijebe...ja nikad ne falsificiram...a tebe sto cese ja ti tu ne mogu pomoci......knjige i dokumente u ruke i na posao..jastreb wrote:Odred Garavi nije postojao. Kao ni Sreten Krajišnik i slični. Osiom rukometnog trenera Kastratovića,ali ni taj nema veze sa fantomskig Garavima.
Ovakve osobe u Hrvatskoj nisu nikad postojale.
Osim ako su došle iz drugih država. A nisu!!! reko si da su rođene u HR.
Znači lažeš???!!!
Sreten Krajišnik u HR nikad nije postojao. Druge da ne spominjem. Hodi ća. NE FANTAZIRAJ!!!
2014-04-22
Lažeš. Ko što si lago da je onaj dečko kaj je nosil križ kroz G.kotar,Srbin. Nije.marcellus wrote:max123 wrote:jel ovaj stazic srpce?pitam zbog prezimena,stava a bogami ima i shiljastu glavurdu...
je, srbin iz zapadne slavonije
Srbin je Ruđer Bošković.
2014-04-22
Daj Jastrebe, oslijepit ćeš...
darth_vader-
2014-04-17
I ako oslijepim neću ovdje slati poruke,kao što ih šalju Vuxadinare,ili Marcello.jasambrend wrote:Daj Jastrebe, oslijepit ćeš...
2014-04-22
Živio je od 1711-1767.jastreb wrote:Lažeš. Ko što si lago da je onaj dečko kaj je nosil križ kroz G.kotar,Srbin. Nije.marcellus wrote:max123 wrote:jel ovaj stazic srpce?pitam zbog prezimena,stava a bogami ima i shiljastu glavurdu...
Srbin je Ruđer Bošković.
Lažeš ko pas.
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
Bravo!!!!Eroo wrote:Živio je od 1711-1767.jastreb wrote:Lažeš. Ko što si lago da je onaj dečko kaj je nosil križ kroz G.kotar,Srbin. Nije.marcellus wrote:max123 wrote:jel ovaj stazic srpce?pitam zbog prezimena,stava a bogami ima i shiljastu glavurdu...
Srbin je Ruđer Bošković.
Lažeš ko pas.
Ako Marcelo i VSAD mogu čitokrvne Hrvate proglašavat Srbima(z 21.st.) mogu i ja jednog davnog pokojnika.
Kontaš?
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Treba li Olimpijadu možda otkazati
» Pusić: Makedoniji i izbjeglicama treba pomoći
» Kenwood Kenon: Frontex treba pomoći susjednim zemljama
» Trump se složio da Ukrajini treba pomoći, ali kroz kreditne aranžmane
» Izetbegović na brdu Žuč: Treba nešto učiti od partizana, možda će ovu zemlju ponovo trebati braniti
» Pusić: Makedoniji i izbjeglicama treba pomoći
» Kenwood Kenon: Frontex treba pomoći susjednim zemljama
» Trump se složio da Ukrajini treba pomoći, ali kroz kreditne aranžmane
» Izetbegović na brdu Žuč: Treba nešto učiti od partizana, možda će ovu zemlju ponovo trebati braniti
Page 2 of 2