ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ma nitko više ne želi leći na pijesak

Page 4 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 Empty Re: Ma nitko više ne želi leći na pijesak

Post by marcellus Sat 9 Jun - 18:20

Kermit wrote:
marcellus wrote:
aben wrote:
marcellus wrote:nije to nego treba unajmit nešto što ima bazen.

jebo more, šporko i ježevi i meduze i gužva i vruće i ljudi smrdu.

jedino kad sam u baški kod sebe u svojoj kući odem na plažu, mala voli.

Ali onda sjednem u birtiju na plaži i za dvije pive cca 30 kn odsjedim pol dana u ležaljki od birtije koja je na plaži par metara od mora...
općenito vridi, 

kupanje je za žene, dicu i pedere.

piva, ladovina, po danu bazen
Ne znam ja sam se uvijek zgražao nad bazenima na moru, to je kao uživanje u umjetnom cvijeću pored šume i livade

Eo stari napravio konačno bazen ispred kuće u dalmaciji

Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 10608210

a to sam ga nagovarao da napravi od sedamdeset i neke, sto puta bolje nego se svako jutro spuštat nizbrdo do mora i onda se gužvat na ono malo pijeska sa seljačinama, osama i talijanima i pit vrući sok i skuhane sendviče

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 Empty Re: Ma nitko više ne želi leći na pijesak

Post by kic Sat 9 Jun - 18:38

Leteca Pegla wrote:
kid wrote:
aben wrote:
Kermit wrote:
marcellus wrote:
aben wrote:
sve tribo prodati

osim vojske, policije i pravosuđa gdje država ima prirodni monopol
Ne znam najvjerojatnije si u pravu
the red pill,
 feels like being born once again, doesnt it

atila je prirodni anarh, kao i svi..
nije, on feudalac/robovlasnik, pogledaj malo bolje & pazljivije... Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 1f619

ma da ?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sat 9 Jun - 18:47

dakle, da se ubaci malo plemenske filozofije, 
nitko nije vlasnik zemlje, covjek moze samo zaposjesti komad zemlje koji koristi i na tom komadu zemlje on je je neprikosnoveni gospodar, zemlja koja nije zaposjednuta je svacija i nitko nema pravo da naplacuje pristup toj zemlji niti da ga sprecava na bilo koji nacin
dakle, kako je formirano vase drustvo nazovi fiktivni vlasnici zemlje u stvari zaposjedatelji su aktom vasih drzavnih umotvorina postali poluvlasnici zemlje koju zaposjedaju jer su tek djelomicno gospodari, realni gospodar je vasa fiktivna tvorevina koju zovete drzava, nezaposjednuta zemlja je takodjer u posjedu fiktivne tvorevine koju zovete drzava i koja zemlju definira kao narodnu ili javnu svojinu a kaoja to u stvari nije jer s njom upravlja takozvana drzava i koja sprecava ravnopravan pristup istoj te u zavisnosti od misljenja nekog drzavnog genijalca tu istu zemlju iznajmljuje i onda naplacuje pristup istim ljudima za koje tvrdi da im ta zemlja pripada po definiciji,
jedinu ulogu koju bi takozvana drzava trebala imati je da dozvoli iskoristavanje te zemlje ravnopravno svim  ljudima sto ona ne cini nego gleda nacin kako da onemoguci ili naplati od ljudi ono sto im po prirodnom pravu pripada
u odbranu plemenskog misljenja ide cinjenica da nitko nije napravio zemlju svojim radom nego ju je samo zaposjeo i nitko ne moze polagati vlasnicko pravo na zemlju ukoliko njegovo zaposjedanje iste zavrsi  selidbom ili jednostavnim prestankom iskoristavanja zaposjednutog te prijeciti drugog zainteresiranog da zaposjedne istu zemlju, moze traziti eventualnu nakanadu za ucinjene radove kao sto je posijano zito, kuca i gospodarski objekti,regulacija vodotoka ili ograda protiv stetocina

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sat 9 Jun - 18:48

Kermit wrote:Jebe mi se ja ženu vodim u Krakow pa onda fino u Minsk
ja vodim bivse supruge do vladivostoka a mozda i na kamcatku :)
jebo more,
to za seljake i bosance

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest Sat 9 Jun - 18:57

kid wrote:

ma da ?
pa imas feudalca koji privatno ima posjed i odlucuje "najbolje" kako s time i kmetliju koja radi za njega za kemtski kikiriki. Dize mu se kosa na glavi od izraza "postena placa", samo bi zadrzao vojsku, policiju & sudstvo da na silu odrzava svoj feudalni sistem. Nije objasnio ko ima taj novac u hrvatskoj za kupiti recimo bacvice, a da ne potice od teskog kriminala, lopovluka i mafije, niti tko ima ovlasti za prodati tako nesto. Referendum i pitanje mase to jest kmetlije za dozvolu za tako nesto, jer je to ipak javno dobro, to mu ne pada na pamet. je li tako, to odlucuje centralni planer koji ce njemu dati na upravljanje to jest vlasnistvo jer kmetlija nista ne zna osim radit za kikiriki kod gospodara. Jel zaboravih stagod vazno? Samo neznam sto se buni, vec imamo taj sustav i sada pa sve nesto puse na njega, bice ipak puno ljepse biti feudalni gospodar nego kmet, bice zato...

:aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sat 9 Jun - 19:22

Leteca Pegla wrote:
kid wrote:

ma da ?
pa imas feudalca koji privatno ima posjed i odlucuje "najbolje" kako s time i kmetliju koja radi za njega za kemtski kikiriki. Dize mu se kosa na glavi od izraza "postena placa", samo bi zadrzao vojsku, policiju & sudstvo da na silu odrzava svoj feudalni sistem. Nije objasnio ko ima taj novac u hrvatskoj za kupiti recimo bacvice, a da ne potice od teskog kriminala, lopovluka i mafije, niti tko ima ovlasti za prodati tako nesto. Referendum i pitanje mase to jest kmetlije za dozvolu za tako nesto, jer je to ipak javno dobro, to mu ne pada na pamet. je li tako, to odlucuje centralni planer koji ce njemu dati na upravljanje to jest vlasnistvo jer kmetlija nista ne zna osim radit za kikiriki kod gospodara. Jel zaboravih stagod vazno? Samo neznam sto se buni, vec imamo taj sustav i sada pa sve nesto puse na njega, bice ipak puno ljepse biti feudalni gospodar nego kmet, bice zato...

:aw

ma narod je zakurac, loši smo gospodari stvarno, treba samo usporediti kako radi hotel u stranom vlasništvu i u našem, ili skoro pa bilo koje drugo poduzeće, nebo i zemlja odnosi i način poslovanja..

referendum o dubrovačkom zaleđu je lijepo pokazao simbiozu kmetske nezainteresiranosti, i propisa oligarhije koji su dizajnirani da drže svu igru u svojim rukama..

možda sam nešto krivo shvatio što si napisala, ali bar asilovskog znam 11g da bih mogao reći da je on protu-sustavan u biti, dok ga istovremeno vjerojatno i najbolje pozna..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sat 9 Jun - 19:25

Leviathan2 wrote:
jebo more,
to za seljake i bosance
Amen!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 9 Jun - 19:28

kid wrote:

ma narod je zakurac, loši smo gospodari stvarno, treba samo usporediti kako radi hotel u stranom vlasništvu i u našem, ili skoro pa bilo koje drugo poduzeće, nebo i zemlja odnosi i način poslovanja..

referendum o dubrovačkom zaleđu je lijepo pokazao simbiozu kmetske nezainteresiranosti, i propisa oligarhije koji su dizajnirani da drže svu igru u svojim rukama..

možda sam nešto krivo shvatio što si napisala, ali bar asilovskog znam 11g da bih mogao reći da je on protu-sustavan u biti, dok ga istovremeno vjerojatno i najbolje pozna..
i to vani isto feudalni sistem, samo old money koji zna upravljati kmetlijom za razliku od ovoga. On sta god opisuje, opisuje upravo feudalno drustvo. Za nesto sto vise naginje anarhu pogledaj levijev upis gore.

A to jesmo li losi gospodari ili nismo to neznamo jer nismo nikad imali sustav gdje narod odlucuje, uvjek odlucuju neki gospodari koji su nam nametnuti iz vana. Ako su losi to se treba prije zalit merkelici ili onom kurcu u austriji jer su nam ih oni stavili, nije ti tu narod nista odlucio ili odlucivao ikad. A uostalom, ko slivi gospodare, to sve treba gonit preko drine iako ce se srbi mozda ljutit, al sta cu ima ja, neka ih zaraze ospicama i posalju u dembeliju njemacku... Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Sat 9 Jun - 20:04

Leviathan2 wrote:
jebo more,
to za seljake i bosance
Ja odoh na Prokletije da planinarim. Vodim i ženu, sadašnju.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kic Sat 9 Jun - 20:05

Leteca Pegla wrote:
kid wrote:

i to vani isto feudalni sistem, samo old money koji zna upravljati kmetlijom za razliku od ovoga. On sta god opisuje, opisuje upravo feudalno drustvo. Za nesto sto vise naginje anarhu pogledaj levijev upis gore.

A to jesmo li losi gospodari ili nismo to neznamo jer nismo nikad imali sustav gdje narod odlucuje, uvjek odlucuju neki gospodari koji su nam nametnuti iz vana. Ako su losi to se treba prije zalit merkelici ili onom kurcu u austriji jer su nam ih oni stavili, nije ti tu narod nista odlucio ili odlucivao ikad. A uostalom, ko slivi gospodare, to sve treba gonit preko drine iako ce se srbi mozda ljutit, al sta cu ima ja, neka ih zaraze ospicama i posalju u dembeliju njemacku... Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 1f602

ne znam mislim da je levi previše zavolio Blagoslov zemlje od Hamsuna pa vrti taj film.. :))

a za ostalo ne znam šta bih rekao više, same old story svaki dan..  

samo bih rekao, svi su anarhi (anarsi?) u osnovi

http://www.ernst-juenger.org/2007/10/ernst-jngers-anarch-compared-to.html
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sat 9 Jun - 20:12

kid wrote:

ne znam mislim da je levi previše zavolio Blagoslov zemlje od Hamsuna pa vrti taj film.. :))

ne trebas nista, kupanje, suncanje, more, plaza, kolaci, kad postane pre vruce u planine ici brat vrganje i cajeve, bit ce ih valjda puno ove godine ako nastavi ovako kisa i to... Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 1f619
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Sat 9 Jun - 20:16

Yehudim wrote:
aben wrote:
debotoijusto wrote:
aben wrote:pa ka će ot socijalizam više umriti..

smrt onog sto ti utvaras socijalizmom neces dozivit

morati ces da naucis da zivis s tim
morati da naučin?

brrr....

ma nauči sun, jo to više dramski evocirun;

"o, gospode, kad više socijalizam umrijet će?"

Nekima je učenje strabo i jaže se od toga pojma ( brrr....)

Jer nisu naučili da se - čovijek uči dok je živ -

Prije će truli grabež kapitalizam nestati, nego ljudska potriba i nagon da ne dopusti nikome 

da mu naplaćuje kišu i ariju nebesku, obalu mora ili pristum općemu dobru

jo se ježin od srbskih fraza, dadakanja, a ne učenjo, 

ali, složin se da će prije kapitalizam nestati nego ljudska želja za tujin stvorima;

kapitalizam je red, socijalizam je nered- nered je uvik jači od reda

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic Sat 9 Jun - 20:17

Leteca Pegla wrote:
kid wrote:

ne trebas nista, kupanje, suncanje, more, plaza, kolaci, kad postane pre vruce u planine ici brat vrganje i cajeve, bit ce ih valjda puno ove godine ako nastavi ovako kisa i to... Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 1f619

cvatu lipe

kad već ne znamo razmišljati..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic Sat 9 Jun - 20:21

If I were an anarchist and nothing further, they would have easily exposed me. They are particularly geared towards detecting anyone who tries to approach the powerful with mischievous intent, ‘with a dagger in his cloak.’ The anarch can lead a lonesome existence; the anarchist is sociable and must get together with peers.” Eumeswil, pp 41-42

heh, ovo je aben..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic Sat 9 Jun - 20:22

The positive counterpart of the anarchist is the anarch. The latter is not the adversary of the monarch, but his antipode, untouched by him though also dangerous. He is not the opponent of the monarch, but his pendant.

After all, the monarch wants to rule many, nay, all people; the anarch, only himself.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sat 9 Jun - 20:25

kid wrote:
Leteca Pegla wrote:
kid wrote:

cvatu lipe

eto vidis znas... Cvatu same od sebe. Ne trebas nista razmisljati, Bog je sve dao u izobilju. Problem nastane kad krenu razmisljati oni koji ne znaju razmisljati i onda naprave cirkus. Dakle bolje je uopce ni ne razmisljati, nego samo gledati lipe kako cvatu... Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 1f618
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 9 Jun - 20:29

kid wrote:
If I were an anarchist and nothing further, they would have easily exposed me. They are particularly geared towards detecting anyone who tries to approach the powerful with mischievous intent, ‘with a dagger in his cloak.’ The anarch can lead a lonesome existence; the anarchist is sociable and must get together with peers.” Eumeswil, pp 41-42

heh, ovo je aben..
ma ok, ja bi radje ove neke mocne ospicama i pravac njemacka, evo mogu mi i znati namjeru, ne smeta mi, ono ides s time kao plan i program na izbore... Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 1f602
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sat 9 Jun - 20:30

The anarch is conscious of his inner freedom and the unessential nature of his social functions, which the man on the street identifies with and the anarchist rebels externally against.

In contrast to the anarch, the anarchist is the natural and sworn opponent of society, in particular of the rulers, who he wants to destroy. He cannot be objective like the anarch, since his relationship with the monarch is not practical but emotional, in a negative sense. He is unaware of his a priori inner anarchic nature and so sees society and his function in it as absolutes. He sees that society restricts his freedom, which is not incorrect, and he thus sets out to destroy it, without realizing the futility of this task and without realizing that he himself needs society for his personal development. Were he aware of his inner potentials, he would have an alternative to this destructive and useless path. But this is to step ahead of ourselves....
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic Sat 9 Jun - 20:32

Leteca Pegla wrote:
kid wrote:

heh, ovo je aben..
ma ok, ja bi radje ove neke mocne ospicama i pravac njemacka, evo mogu mi i znati namjeru, ne smeta mi, ono ides s time kao plan i program na izbore... Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 1f602

eto, postat ćeš Kenwood Kenon II :)
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic Sat 9 Jun - 20:33

Leteca Pegla wrote:
kid wrote:
Leteca Pegla wrote:
kid wrote:

cvatu lipe

eto vidis znas... Cvatu same od sebe. Ne trebas nista razmisljati, Bog je sve dao u izobilju. Problem nastane kad krenu razmisljati oni koji ne znaju razmisljati i onda naprave cirkus. Dakle bolje je uopce ni ne razmisljati, nego samo gledati lipe kako cvatu... Ma nitko više ne želi leći na pijesak - Page 4 1f618

zen..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by danni1 Sat 9 Jun - 20:33

Leviathan2 wrote:
jebo more,
to za seljake i bosance
Apsolutno. Ljeti se ide u planine, da se makneš od žege, smrdljivih znojnih tjelesa i jebenih komaraca.

Jebeš more ljeti.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics