Ma nitko više ne želi leći na pijesak
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Ma nitko više ne želi leći na pijesak
Kserks. wrote:liti nije...bez klime u sobi ne možeš spavati, to su bunila samo takva...lipo instalirana klimica gori cilu noć, spavam ka beba.epikur37 wrote:A u biti, mediteran je najbolje mjesto u Hrvatskoj ali i u Europi za živjeti.
Pa veće su temerature u Slavoniji nego na moru, a ovdje imaš i vjetra te nemaš takve sparine...ono što je ovdje prtoblem je gužva ali to je jedini danak koji moramo predati ovoj sinekuri
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a dobro, vi dalmaciju brojite do drniša and beyond.epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Zato dalmoši odu u Zagreb i oduševljavaju se
i jo bi voli pušiti to ča ti duperoš
nono...imam više primjera...gore se urbanioziraju i onda se vrate doma kao liberalni :d
2014-04-16
na puricu s mlincima i štruklje padnu u delirij :)))epikur37 wrote:Zato dalmoši odu u Zagreb i oduševljavaju se slastičarnicama i miteleuropom :)
Sve im je hoch i jedva čekaju da se cviliziraju i asimilraju :D
da ne kažem...svršu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
aben wrote:a dobro, vi dalmaciju brojite do drniša and beyond.epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Zato dalmoši odu u Zagreb i oduševljavaju se
nono...imam više primjera...gore se urbanioziraju i onda se vrate doma kao liberalni :d
E sad, to ti je sve dalmacija, evo ti naš vuksdinare...dalmatinac i po :)
2015-08-06
kod nas ti je sramota ne znat plivat, tako da nisam ima izbora:)Noor wrote:oli te bacilo umore, pa si se spašava? ;)Kserks. wrote:prisililo me da naučim heheNoor wrote:kserkso..jel znas plivat? :))
ja sam tip za hladnije krajeve...ja čim se izložim suncu počnem se topit, tako plaža i more za mene veliko no,no...nema do hladovine klime i aristokratske bile puti:)
izađem van liti kada padne sunce, nešto poput vampira sam hehe
sad...da je zdravije vatat hlad i aristokratsku put...je, ali volim kad sam tamna ko ciganče :)
a šta se tiče kupanja, da me žene ne gnjave s time, ne bi mene more vidilo ehehh
Guest- Guest
ok,epikur37 wrote:aben wrote:a dobro, vi dalmaciju brojite do drniša and beyond.epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Zato dalmoši odu u Zagreb i oduševljavaju se
ali to je bosna
2014-04-16
samo primorci i boduli, vlaška nije prava Dalmacija, samo ono šta nije bilo pod Turcima nikad.epikur37 wrote:aben wrote:a dobro, vi dalmaciju brojite do drniša and beyond.epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:Zato dalmoši odu u Zagreb i oduševljavaju se
Guest- Guest
Noor wrote:na puricu s mlincima i štruklje padnu u delirij :)))epikur37 wrote:Zato dalmoši odu u Zagreb i oduševljavaju se slastičarnicama i miteleuropom :)
da ne kažem...svršu
Čim prođu kroz Zagreb odmah su ono, liberalniji, građanskiji, pa im malo i smeta rodna dalmatinska konzervativnost i crkva...neki postanu pederi samo iz dišpeta :D
2015-08-06
nemaju pojma sta je to kad pripece na kontinentu ....ono na moru je mila majka, tocnoepikur37 wrote:Kserks. wrote:liti nije...bez klime u sobi ne možeš spavati, to su bunila samo takva...lipo instalirana klimica gori cilu noć, spavam ka beba.epikur37 wrote:A u biti, mediteran je najbolje mjesto u Hrvatskoj ali i u Europi za živjeti.
Pa veće su temerature u Slavoniji nego na moru, a ovdje imaš i vjetra te nemaš takve sparine...ono što je ovdje prtoblem je gužva ali to je jedini danak koji moramo predati ovoj sinekuri
2017-10-06
aben wrote:ok,epikur37 wrote:aben wrote:a dobro, vi dalmaciju brojite do drniša and beyond.epikur37 wrote:aben wrote:
ali to je bosna
Ja se slažem, zato vucini velim da je najbolje Glavice i trilj staviti pod Livno ali on ni da čuje...veli on dalmatinac i kvit...
2015-08-06
pocnu kajkati...delati..i tako to :)epikur37 wrote:Noor wrote:na puricu s mlincima i štruklje padnu u delirij :)))epikur37 wrote:Zato dalmoši odu u Zagreb i oduševljavaju se slastičarnicama i miteleuropom :)
da ne kažem...svršu
Čim prođu kroz Zagreb odmah su ono, liberalniji, građanskiji, pa im malo i smeta rodna dalmatinska konzervativnost i crkva...neki postanu pederi samo iz dišpeta :D
dobro...delaju slabo, al ono...
Last edited by Noor on 9/6/2018, 22:55; edited 1 time in total
2017-10-06
potok, ladovina uz potok, ohladjeni sok od drijenjaka i dremuckanje
to je odmor
nekad odmaram okopavajuci kuruze na vrelom suncu
ovisi od raspolozenja
more j epunoi slane vode i nije mi bas nesto
to za seljake i bosance, jebena moda :)
to je odmor
ovisi od raspolozenja
ovisi od raspolozenja
Levi slažem se, drž se potoka i šumadije ;)
2015-08-06
ako se referiraš na bandića, pa on je bosanac.Noor wrote:pocnu kajkati...delati..i tako to :)epikur37 wrote:Noor wrote:na puricu s mlincima i štruklje padnu u delirij :)))epikur37 wrote:Zato dalmoši odu u Zagreb i oduševljavaju se slastičarnicama i miteleuropom :)
da ne kažem...svršu
Guest- Guest
ma ne, on je samo jedan od mnogih dođoša koji posto poto zeli postati purgerKserks. wrote:ako se referiraš na bandića, pa on je bosanac.Noor wrote:pocnu kajkati...delati..i tako to :)epikur37 wrote:Noor wrote:na puricu s mlincima i štruklje padnu u delirij :)))epikur37 wrote:Zato dalmoši odu u Zagreb i oduševljavaju se slastičarnicama i miteleuropom :)
da ne kažem...svršu
Last edited by Noor on 9/6/2018, 22:59; edited 1 time in total
ma bucnem se ja u more ako mi se dogodi da sam iz nekog razloga blizu, eto, za prvi maj sam se kupao na zaprepascenje mnogih shetaca,epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:potok, ladovina uz potok, ohladjeni sok od drijenjaka i dremuckanje
to je odmor
ovisi od raspolozenja
Levi slažem se, drž se potoka i šumadije ;)
al da idem na godisnji odmor, a kruva ti, pa radije zapalim glumit hranu komarcima u amazoniji
ali totalno si u krivu..pogledaj kad Dalmatinci dođu na javnu televiziju oni i dalje govore isto, svi ostali promine govor iz temelja.Noor wrote:ma ne, on je samo jedan od mnogih dođoša koji posto poto zeli postati purgerKserks. wrote:ako se referiraš na bandića, pa on je bosanac.Noor wrote:pocnu kajkati...delati..i tako to :)epikur37 wrote:Noor wrote:
na puricu s mlincima i štruklje padnu u delirij :)))
da ne kažem...svršu
Guest- Guest
tocno, jedino dalmosi i dalje pricaju po svom :)Kserks. wrote:ali totalno si u krivu..pogledaj kad Dalmatinci dođu na javnu televiziju oni i dalje govore isto, svi ostali promine govor iz temelja.Noor wrote:ma ne, on je samo jedan od mnogih dođoša koji posto poto zeli postati purgerKserks. wrote:ako se referiraš na bandića, pa on je bosanac.Noor wrote:pocnu kajkati...delati..i tako to :)epikur37 wrote:
to bosanci kajkaju
najjakije mi je "kaj bolan"
Kserks. wrote:ako se referiraš na bandića, pa on je bosanac.Noor wrote:pocnu kajkati...delati..i tako to :)epikur37 wrote:Noor wrote:na puricu s mlincima i štruklje padnu u delirij :)))epikur37 wrote:Zato dalmoši odu u Zagreb i oduševljavaju se slastičarnicama i miteleuropom :)
da ne kažem...svršu
hercegovac...ali masa vas je dalmatinaca koji ste se u zagrebu nakačili na metopolijanstvo.
Hrvatska za razliku od Balkana nema tako veliku masu primitivaca i seljačinja...jednostavno tako grubog, zadrtog i maloumnog sloja.
S druge strane ima tako široku masu malograđanštine koja se generira iz njene rubne civlizacijske pozicije i nacionalne minornosti. Vrlo neurotičan status.
I sve skupa baš u Zagrebu je najvidljiviji taj malograđanbski pečat nacije.
2015-08-06
Leviathan2 wrote:aha, da se pofalim, postao pradeda :)
new vjerujem
2015-08-06
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Užas: nitko više ne želi pričati o Ukrajini
» Užas: Putin više ne želi mir. Želi osvetu.
» Nitko ne želi u Hrvatsku :D
» Agencije kombijima obilaze Zagoru tražeći žene za čišćenje apartmana
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
» Užas: Putin više ne želi mir. Želi osvetu.
» Nitko ne želi u Hrvatsku :D
» Agencije kombijima obilaze Zagoru tražeći žene za čišćenje apartmana
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
Page 7 of 12