Proizvođači palmina ulja vode Orangutane u izumiranje
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Proizvođači palmina ulja vode Orangutane u izumiranje
Da, uništavaju im šume da bi zasadili govno od palme i životarili sa svojim bjednim životima na ulju.
Da ih bar pogodi kuga , trebalo bi im je poslati u biti sa ebolom iz laboratorija da ih pokosi pa da se tropska suma i orangutani oprave.
Da ih bar pogodi kuga , trebalo bi im je poslati u biti sa ebolom iz laboratorija da ih pokosi pa da se tropska suma i orangutani oprave.
Last edited by kaja on 7/6/2018, 23:50; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobro rade ovi sto puštaju ebolu iz laboratorija, al proširiti trebaju . Zbilja vas treba pobit jedno 9/10 da se oporavi životinjski i biljni svijet.danni1 wrote:E jbga, sad neću moć spavat. Orangutani su stvarno nešto bez čeg se ne može.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kolega mi bi se s malim pimpekima trebali naći s kajom na puhovima.Leviathan2 wrote:O veber.jeo si puha.vrhunski specijalitet ako se dobro pripremi.mi u plemenu imamo prvi tjedan u 10om mjesecu tjedan puhova.ide se u lov i radi se na kraju tjedna festa za cjelo selo
razmjenimo spužve, vate i sve pet.
kod mene na viksi 2 tjedna ga hrane samo orasima. kaja bu nas vubila
meso je odlično.
2014-12-30
kajo, pametna si žena.kaja wrote:Dobro rade ovi sto puštaju ebolu iz laboratorija, al proširiti trebaju . Zbilja vas treba pobit jedno 9/10 da se oporavi životinjski i biljni svijet.danni1 wrote:E jbga, sad neću moć spavat. Orangutani su stvarno nešto bez čeg se ne može.
hiv je postao kronična bolest.
sida isto tako, kroničan.
kolikoje ljudi umrlo od side u hrvatskoj?
2014-12-30
pitanje je zato jer je s majmuna došao.
2014-12-30
Sve zbog profita....cccc....
Trinity-
2014-04-17
Jel istina da imaš 5-ice?kaja wrote:Dobro rade ovi sto puštaju ebolu iz laboratorija, al proširiti trebaju . Zbilja vas treba pobit jedno 9/10 da se oporavi životinjski i biljni svijet.danni1 wrote:E jbga, sad neću moć spavat. Orangutani su stvarno nešto bez čeg se ne može.
T.- Posts : 17594
2014-04-14
kuži ovog, kaja vozi 7cu, 740lT. wrote:Jel istina da imaš 5-ice?kaja wrote:Dobro rade ovi sto puštaju ebolu iz laboratorija, al proširiti trebaju . Zbilja vas treba pobit jedno 9/10 da se oporavi životinjski i biljni svijet.danni1 wrote:E jbga, sad neću moć spavat. Orangutani su stvarno nešto bez čeg se ne može.
2014-12-30
Ja sam više duhovnjak...
Radije bi gnječio 5-ice nego vozio 7-icu...
Radije bi gnječio 5-ice nego vozio 7-icu...
Činčile? Jel to ono krzno? Oko čijeg si ih vrata udomila?Noor wrote:pa jel nije zalosno da im se unistava staniste? kakvog si to srca kamenog :(danni1 wrote:E jbga, sad neću moć spavat. Orangutani su stvarno nešto bez čeg se ne može.
ja sam danas iz Buja vozila u Zg na udomljenje dvije cincile..ostavljene na ulici
Neboderi se grade, ali se ne grade stokatnice jer je tlo podvodno. New York je na granitnoj stieni pa ima stokatnice, Los Angeles nije pa nema stokatnice.veber wrote:osim medvjednice oko zagreba nema šume no to je dovelo da se koncentrira stanovništvo. da majmuni dozvole gradnju nebodera zagreb ne bi zauzimao 15% teritorija od zeline do slovenije i lonjskog polja ne možeš proći a da nije niz kuća, s podsusedskog mosta do samobora sve naseljeno.Kserks. wrote:urbanizacija je spasila šume u umjerenom pojasu. isto će se dogoditi i u tropima.Kermit wrote:baš suprotno ono je uz biologa jedino mogućno gledanjeKserks. wrote:gledanje šumskog fonda sa aspekta šumara ili lovaca je nosens.Kermit wrote:
Pitam te da ideš u brda i šume, loviš etc?
Ljudi pokušavaju preživjeti, a tebe jebu orangutani! E, jesi bolesna.kaja wrote:Da, uništavaju im šume da bi zasadili govno od palme i životarili sa svojim bjednim životima na ulju.
mekane ko duša :)Regoč wrote:Činčile? Jel to ono krzno? Oko čijeg si ih vrata udomila?Noor wrote:pa jel nije zalosno da im se unistava staniste? kakvog si to srca kamenog :(danni1 wrote:E jbga, sad neću moć spavat. Orangutani su stvarno nešto bez čeg se ne može.
ja sam danas iz Buja vozila u Zg na udomljenje dvije cincile..ostavljene na ulici
u dobre ruke su otisli
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kad se prestane kupovati to ulje, i orangutan će prestati biti ugrožen.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Domaći proizvođači hrane spremni za dolazak imigranata?
» Neravnomjerno izumiranje Evrope
» Švicarski proizvođači satova nadaju se završetku krize u 2017.
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Domaći proizvođači hrane spremni za dolazak imigranata?
» Neravnomjerno izumiranje Evrope
» Švicarski proizvođači satova nadaju se završetku krize u 2017.
Page 3 of 3