Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
hahaha kako je glup niški ciganRoland Deschain wrote:To bi značilo da padamo u provaliju.Serbia Strong wrote:Vi prvo mora da dostignete nivo partizana, pa tek onda da gledate ka portu i ajaxu...
skripar-
2015-08-09
nisu svi jugofilni...nije cak ni debela vecina ali ima manjine...to su oni sa biserima..'da ej sve u redu u hrvatskoj cvalo bi i hajduku'....skripar wrote:odjebite s ove svete teme jugofilni tovari
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
pa da,to su amper i ničevuksadinare wrote:nisu svi jugofilni...nije cak ni debela vecina ali ima manjine...to su oni sa biserima..'da ej sve u redu u hrvatskoj cvalo bi i hajduku'....skripar wrote:odjebite s ove svete teme jugofilni tovari
skripar-
2015-08-09
....naravno...takvi obicno i bacaju kosti tipa socijalstickih parola..'ajmo svi na isti kazan pa cete vidjeti da niste bolji'....naravno...sistem po kojem nek drugi daju lovu(drzavne,gradske firme) ali mi cemo odlucivati jer smo clanovi...mislim ono prozirne fore do ibera...tu se odmah otkriju zato i ejsu protiv privatnog kapitala jer se tu treba raditi i muciti a ne baciti noge na stol i glumiti 'sposobnog' kad ti drugi daje perjeskripar wrote:pa da,to su amper i ničevuksadinare wrote:nisu svi jugofilni...nije cak ni debela vecina ali ima manjine...to su oni sa biserima..'da ej sve u redu u hrvatskoj cvalo bi i hajduku'....skripar wrote:odjebite s ove svete teme jugofilni tovari
2015-09-08
nek si im rekovuksadinare wrote:....naravno...takvi obicno i bacaju kosti tipa socijalstickih parola..'ajmo svi na isti kazan pa cete vidjeti da niste bolji'....naravno...sistem po kojem nek drugi daju lovu(drzavne,gradske firme) ali mi cemo odlucivati jer smo clanovi...mislim ono prozirne fore do ibera...tu se odmah otkriju zato i ejsu protiv privatnog kapitala jer se tu treba raditi i muciti a ne baciti noge na stol i glumiti 'sposobnog' kad ti drugi daje perjeskripar wrote:pa da,to su amper i ničevuksadinare wrote:nisu svi jugofilni...nije cak ni debela vecina ali ima manjine...to su oni sa biserima..'da ej sve u redu u hrvatskoj cvalo bi i hajduku'....skripar wrote:odjebite s ove svete teme jugofilni tovari
evo da te citiram da i oni mogu pročitat
skripar-
2015-08-09
dovoljno govori da je vodeci na listi za clana uprave ortodox ljevicar i anarhist benjamin perasovic fol torcidas koji se nije pomucio kruha najesti nego sistem 'stari imas kunu'..dakle oni koji su glasovali za njega su takav mentalni sklop..'stari imas koju kunu'
2015-09-08
znači niče je za njega glasovuksadinare wrote:dovoljno govori da je vodeci na listi za clana uprave ortodox ljevicar i anarhist benjamin perasovic fol torcidas koji se nije pomucio kruha najesti nego sistem 'stari imas kunu'..dakle oni koji su glasovali za njega su takav mentalni sklop..'stari imas koju kunu'
skripar-
2015-08-09
taj isti perasovic je zicao navijace hajduka kad se islo na gostovanje prije dvadest,trideset godina...mene osobno je zicao kad smo isli na utakmicu hajduk-panatanikos u rijeci 1995 godine...u vlaku..upadom 'daj stari imas kaj sitnog za vopi'....ja mu dao...i sad bi takav trebao suodlucivati o financijama kluba...to ti dovoljno govori onda kakvi su ti clanovi sa kojima se amper i niče diče
2015-09-08
vuksadinare wrote:taj isti perasovic je zicao navijace hajduka kad se islo na gostovanje prije dvadest,trideset godina...mene osobno je zicao kad smo isli na utakmicu hajduk-panatanikos u rijeci 1995 godine...u vlaku..upadom 'daj stari imas kaj sitnog za vopi'....ja mu dao...i sad bi takav trebao suodlucivati o financijama kluba...to ti dovoljno govori onda kakvi su ti clanovi sa kojima se amper i niče diče
skripar-
2015-08-09
imao sam jedan sukob prije 2 godine i to ozbiljan sa clanom udruge NH...lik ima 48 godina...glasac 'prikopametnog' stranke bracnog para puljak koji se najvis epomuce kad odu iz ureda po burek a onda kukaju kako im je stranka na 1%...vrijeđa opn mene da sam ja 'zadrt,nazadan' i slicno...onda dosli nekako do domovinskog rata gdje on meni da sam ja 'lazni branitelj'..ja njemu lijepo iskaznicu garde gdje s evidi da sam pristupio gardi tj tigrovima 17.8.1991..i pokazao mu lijecnicki koji sam obavio isti dan...ja njemu kazem aj sad ti daj svoju i jesi ti bio dragovoljac..on kaze nisam bio dragovoljac mobiliziran polovicom 12 mjeseca 1991..a ja na to njemu 'aha ti si jedan od onih koje su sajlom izvlacili iz podruma'...lik nakon ovog crvenilo...nije nista rekao vec pobjegao...skripar wrote:vuksadinare wrote:taj isti perasovic je zicao navijace hajduka kad se islo na gostovanje prije dvadest,trideset godina...mene osobno je zicao kad smo isli na utakmicu hajduk-panatanikos u rijeci 1995 godine...u vlaku..upadom 'daj stari imas kaj sitnog za vopi'....ja mu dao...i sad bi takav trebao suodlucivati o financijama kluba...to ti dovoljno govori onda kakvi su ti clanovi sa kojima se amper i niče diče
2015-09-08
Napusi se kurcine...skripar wrote:odjebite s ove svete teme jugofilni tovari
Šta ti sad imaš s GNK Lopovom?
;)
Guest- Guest
skripar wrote:hahaha kako je glup niški ciganRoland Deschain wrote:To bi značilo da padamo u provaliju.Serbia Strong wrote:Vi prvo mora da dostignete nivo partizana, pa tek onda da gledate ka portu i ajaxu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebali ti kurvini sinovi ženicu. I to prid licem pravde.fridrih_niche wrote:Triba in zatvorit pola kluba...isključivi krivac wrote:Naravno da traži, jer kazne koji su ti kriminalci dobili su smiješne. U uređenoj državi već bi davno bili u zatvoru.fridrih_niche wrote:A USKOK traži veće kazne za osuđene kriminalce: braću Mamić, Vrbanovica i kompaniju...
<3
Pogotovo one marionete iz skupštine šta su dizale ručice za lopovluk...
Sve te kurvine sinove triba privest prid lice pravde...
;)
Zeko-
2015-08-26
čestitam ti 29.11. dan tvoje republike, idiote.fridrih_niche wrote:Sve je jasno, država ne funkcionira uopće, pa ne moze ni balun...isključivi krivac wrote:Kažem ti niche, u uređenoj državi tako bi već bilo. A ne bi neki šetali na slobodi i još uvijek bili na funkciji, a ovakvi jebivjetri kao profa iz čađavice ne bi to zanemarivali i smatrali nebitnim.fridrih_niche wrote:
Triba in zatvorit pola kluba...
Pogotovo one marionete iz skupštine šta su dizale ručice za lopovluk...
Sve te kurvine sinove triba privest prid lice pravde...
;)
Inače bi im stvarno vise od polovice kluba bilo u zatvoru...
I to je činjenica...
Privatiziranje HNL u svrhu trpanja love u džepove par pojedinaca...
Kako bi to Ameri odavno sredili, majko mila...
Pa bi Nasmrkana Hobotnica drže presice u ćeliji Sing Singa ili Folsoma, a ne iz lopovskog Medjugorja...
;)
kmečavi iscidak.
sitting_bull-
2015-09-28
osim proljeća i financija dinamo je samo u ovoj sezoni već skupio 15 bodova za vlastiti klupski koeficijent.
sustav očigledno ne valja pa treba zvati dečke iz "dinamo to smo mi" da pomognu kako bi dinamo sportski i financijski bio na nivou na koji je naš hajduk doveo hnk hajduk š.d.d.
sustav očigledno ne valja pa treba zvati dečke iz "dinamo to smo mi" da pomognu kako bi dinamo sportski i financijski bio na nivou na koji je naš hajduk doveo hnk hajduk š.d.d.
sitting_bull-
2015-09-28
Nemoj pričati glulosti. Udruga samo ukazuje na kriminal koji se i dalje radi u klubu i nakon dviju optužnica. Zar bi trebali žmiriti na to da klub kupuje trećeligaškog bezveznjaka koji je slučajno sin vlasnika vile Regina. Ili da se jednom kriminalcu klupskim novcem kupuje oprema i jacuzzi.
Ne treba udruzi DTSM vlast, nego samo da se poštuju zakoni. Ja vjerujem da svi mi članovi Dinama zaslužujemo prave izbore. Pa ako budu izabrani ovi koji su sad barem će se moći reći da su pošgeno izabrani.
I još nešto, nije slučajno da su rezultati tu čim se našmrkani maknuo, dabogda završio u nekoj rupi bez mobitela.
A sad malo o utakmici. Vrhunski odigrano protiv danas sasvim drugačijeg Fenera. Onaj prijašnji Dinamo bi danas popio gol u prvih 10 minuta i onda se raspao. Čestitke Bjelici kako je posložio ekipu koja ima muda, ne jebe nikog.
Prvo poluvrijeme Fener bolji, mi opasniji. Drugo poluvrijeme smo bili puno bolji i da nije opet bilo jednog "austrijskog zločinca" uzeli bi opet tri boda.
Ali dobro, prvo mjesto je osigurano, protiv Anderlechta se može i rotirati.
Proći u kupu i pobijediti sve tri do kraja u prvenstvu za kraj savršene godine.
Ne treba udruzi DTSM vlast, nego samo da se poštuju zakoni. Ja vjerujem da svi mi članovi Dinama zaslužujemo prave izbore. Pa ako budu izabrani ovi koji su sad barem će se moći reći da su pošgeno izabrani.
I još nešto, nije slučajno da su rezultati tu čim se našmrkani maknuo, dabogda završio u nekoj rupi bez mobitela.
A sad malo o utakmici. Vrhunski odigrano protiv danas sasvim drugačijeg Fenera. Onaj prijašnji Dinamo bi danas popio gol u prvih 10 minuta i onda se raspao. Čestitke Bjelici kako je posložio ekipu koja ima muda, ne jebe nikog.
Prvo poluvrijeme Fener bolji, mi opasniji. Drugo poluvrijeme smo bili puno bolji i da nije opet bilo jednog "austrijskog zločinca" uzeli bi opet tri boda.
Ali dobro, prvo mjesto je osigurano, protiv Anderlechta se može i rotirati.
Proći u kupu i pobijediti sve tri do kraja u prvenstvu za kraj savršene godine.
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50