Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Kurvin sin ti jebe ženicu.fridrih_niche wrote:Zeko wrote:fridrih_niche wrote:Kurvin sin.
;)
Zeko-
2015-08-26
Stvarno si bolestan...Zeko wrote:Kurvin sin mi jebe ženicu.fridrih_niche wrote:Zeko wrote:fridrih_niche wrote:Kurvin sin.
;)
:(
Guest- Guest
Kurvin sin ti jebe ženicu kurvicu. Pa prepravljaj kol'ko hoćeš, majmune napušeni, ali istinu sakriti nemreš.fridrih_niche wrote:Stvarno si bolestan...Zeko wrote:Kurvin sin mi jebe ženicu.fridrih_niche wrote:Zeko wrote:fridrih_niche wrote:Kurvin sin.
;)
Zeko-
2015-08-26
Ajde se ličit, budaletino stara...Zeko wrote:Kurvin sin mi jebe ženicu kurvicu. Pa koji sam ja majmun napušeni, istinu sakriti nemrem.fridrih_niche wrote:Stvarno si bolestan...Zeko wrote:Kurvin sin mi jebe ženicu.fridrih_niche wrote:Zeko wrote:
Guest- Guest
Koji si ti idiot, pas ti se matere najebo, majmune nadrogirani. I sad misliš da si frajer kaj prepravljaš postove? Ne znaš kaj bi? Nemaš ideje, pa ti je ovo jednostavnije? Pa napiši nešto pametno, za promjenu. Obično si govno smrdljivo, jebo ti pas ženu kurvetinu.fridrih_niche wrote:Ajde se ličit, budaletino stara...Zeko wrote:Kurvin sin mi jebe ženicu kurvicu. Pa koji sam ja majmun napušeni, istinu sakriti nemrem.fridrih_niche wrote:Stvarno si bolestan...Zeko wrote:
Kurvin sin mi jebe ženicu.
Zeko-
2015-08-26
Jesi se malo izivicira, kurvin sine?
:D
Neka, neka, mater ti jeben...
Takvi ka ti su i uništili ovu lipu zemlju...
Pljuc, stoko!
;)
Pljuc, stoko!
;)
Guest- Guest
Nemreš ti mene iživcirati, majmune napušeni. Premala si individua za tako nešto. Takva govna kakvo si ti ja, jednostavno, popišam. Nisi čovjek i nikada to nisi bio, a nema nikakve šanse ni da postaneš čovjek. Onaj najgori četnik je predivna osoba naspram tebe. Ti si, ajmo reći, Hrvat koji mrzi sve hrvatsko. Pa gdje još ima takvih gnjida od ljudi? Osnovna parola vam je "da bog da sve izgubili" i pazi nije to parola koju vi samo izvikujete, to je nešto što vi svim srcem i želite da se dogodi. Marš, đubrad.fridrih_niche wrote:Jesi se malo izivicira, kurvin sine?
Pljuc, stoko!
;)
Zeko-
2015-08-26
HRVATSKU TRENUTAČNO TEK JEDNA DINAMOVA POBJEDA DIJELI OD DVIJE MOMČADI U LIGI PRVAKA 2020/21!
Zahvalnost ostalih HNL klubova ćemo veoma rado primiti.
Zahvalnost ostalih HNL klubova ćemo veoma rado primiti.
Zeko-
2015-08-26
- Prije svega, volim svoje igrače! I poštujem... Do kraja, svakog od njih. Također, imam veliko povjerenje od svakog od njih. Puno puta treneri govore da vjeruju svojim igračima, a onda pokazuju suprotno. Ja ne. Eto, na utakmici protiv Spartaka, u krucijalnoj utakmici, netko bi išao riskirati s Dilaverom koji je bio napola zdrav, ne bi stavio Perića. Ali ja vjerujem Periću, da je trebao igrati Lešković, igrao bi Lešković. Ili, pogledajte Rrahmanija koji prije dva mjeseca praktički nije igrao, sad igra sve velike utakmice. Dakle, ja igračima samo ne pričam da u njih vjerujem, ja im to i pokazujem! Iskreno ne mogu ja vama objasniti odnos koji imam sa svojim igračima. Ne mogu ga opisati, treba ga se doživjeti. Ali isto je bilo u Italiji ili Poljskoj... Želim stvoriti zdravu momčad u kojoj se svatko osjeća dobro. Svakome želim davati šanse. Kad igrači to vide, onda se ugodno osjećaju
Gospodin trener - Nenad Bjelica
Tominjo disi stara olinjala podrtino. Prcin ti zenu jedi ziv brate. Dalmatinka se prasi ko luda. Ja sam vec pomislio da si krepa i da su te bacili u neku jametinu da gnjojis .
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
"ne znači odustajanje od glavnog cilja, slobodnih izbora u klubu i micanja od njega svih koji su ga opljačkali na čelu s izbjeglim kriminalcem u BIH"Roland Deschain wrote:- Prije svega, volim svoje igrače! I poštujem... Do kraja, svakog od njih. Također, imam veliko povjerenje od svakog od njih. Puno puta treneri govore da vjeruju svojim igračima, a onda pokazuju suprotno. Ja ne. Eto, na utakmici protiv Spartaka, u krucijalnoj utakmici, netko bi išao riskirati s Dilaverom koji je bio napola zdrav, ne bi stavio Perića. Ali ja vjerujem Periću, da je trebao igrati Lešković, igrao bi Lešković. Ili, pogledajte Rrahmanija koji prije dva mjeseca praktički nije igrao, sad igra sve velike utakmice. Dakle, ja igračima samo ne pričam da u njih vjerujem, ja im to i pokazujem! Iskreno ne mogu ja vama objasniti odnos koji imam sa svojim igračima. Ne mogu ga opisati, treba ga se doživjeti. Ali isto je bilo u Italiji ili Poljskoj... Želim stvoriti zdravu momčad u kojoj se svatko osjeća dobro. Svakome želim davati šanse. Kad igrači to vide, onda se ugodno osjećaju
Nema odustajanja od glavnog cilja, za sve to se VI, skupa s gospodinom trenerom Bjelicom, budete izborili.
Bjelica: Čujem se s Mamićem jedanput ili dvaput tjedno
Naivne budale...
Guest- Guest
Po prvi puta o budućnosti Dinama u istoj prostoriji, točnije u studiju emisije Točka na tjedan na N1 Hrvatska sučeliti će se predstavnik GNK Dinamo Zagreb i Udruge Dinamo - to smo mi. O svim aktualnim pitanjima diskutirati će član Uprave Dinama Krešimir Antolić i predsjednik udruge "Dinamo to smo mi" Juraj Čošić. Sučeljavanje je u emisiji na rasporedu iza 12h. #dinamotosmomi
Samo još fali gospodin trener i onaj gospodin iz Međugorja.Roland Deschain wrote:Po prvi puta o budućnosti Dinama u istoj prostoriji, točnije u studiju emisije Točka na tjedan na N1 Hrvatska sučeliti će se predstavnik GNK Dinamo Zagreb i Udruge Dinamo - to smo mi. O svim aktualnim pitanjima diskutirati će član Uprave Dinama Krešimir Antolić i predsjednik udruge "Dinamo to smo mi" Juraj Čošić. Sučeljavanje je u emisiji na rasporedu iza 12h. #dinamotosmomi
Guest- Guest
Eeee, da je vama neki takav gospodin kao što je ovaj iz Međugorja. Nosili bi ga po Splitu i pušili mu, jer bi onda sličili nogometnom klubu a ne uličnoj prčiji hnk hajdučić šrd.
Zeko-
2015-08-26
On kao prvo nije nikakav gospodin. A kao drugo hajduk je sramota za nogometZeko wrote:Eeee, da je vama neki takav gospodin kao što je ovaj iz Međugorja. Nosili bi ga po Splitu i pušili mu, jer bi onda sličili nogometnom klubu a ne uličnoj prčiji hnk hajdučić šrd.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Evo, riješili smo i najopasnijeg konkurenta i otišli mu na +8. Sada mirno možemo na zimsko ferje. Još samo ove 2 utakmice u Euroligi moramo ozbiljno odigrati da hajdučiću šrd, Osijeku i Rijeci natučemo malo euro-koeficijent kad si ga već sami ne mogu.
Zeko-
2015-08-26
A za kaj bi se to trebali boriti ? Da nam bude k'o i hajdučiću šrd? Bogami, ja se za to ne budem borio. Uostalom, zašto uopće mijenjati nešto kaj jako dobro ide? Na stranu Mamić, njega, ako je kriv, budu pravomoćno osudili i maknuli iz nogometa po sili zakona. Ali, zašto mijenjati ovaj model upravljanja klubom koji, evidentno, donosi rezultate? I sportske i financijske.isključivi krivac wrote:"ne znači odustajanje od glavnog cilja, slobodnih izbora u klubu i micanja od njega svih koji su ga opljačkali na čelu s izbjeglim kriminalcem u BIH"Roland Deschain wrote:- Prije svega, volim svoje igrače! I poštujem... Do kraja, svakog od njih. Također, imam veliko povjerenje od svakog od njih. Puno puta treneri govore da vjeruju svojim igračima, a onda pokazuju suprotno. Ja ne. Eto, na utakmici protiv Spartaka, u krucijalnoj utakmici, netko bi išao riskirati s Dilaverom koji je bio napola zdrav, ne bi stavio Perića. Ali ja vjerujem Periću, da je trebao igrati Lešković, igrao bi Lešković. Ili, pogledajte Rrahmanija koji prije dva mjeseca praktički nije igrao, sad igra sve velike utakmice. Dakle, ja igračima samo ne pričam da u njih vjerujem, ja im to i pokazujem! Iskreno ne mogu ja vama objasniti odnos koji imam sa svojim igračima. Ne mogu ga opisati, treba ga se doživjeti. Ali isto je bilo u Italiji ili Poljskoj... Želim stvoriti zdravu momčad u kojoj se svatko osjeća dobro. Svakome želim davati šanse. Kad igrači to vide, onda se ugodno osjećaju
Nema odustajanja od glavnog cilja, za sve to se VI, skupa s gospodinom trenerom Bjelicom, budete izborili.
Naivne budale...
Zeko-
2015-08-26
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50