Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
GNK Dinamo Zagreb 975.000,00 EUR GNK Dinamo Zagreb 300.000,00 USD HNK Hajduk 1.865.530,00 EUR HNK Rijeka 2.836.100,00 EUR HNK Rijeka 50.000,00 USD NK Inter Zapresic 100.000,00
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Ovdje bi još bilo dobro navesti za koliki je ukupni iznos Dinamo napravio transfera, a za koliki iznos je to napravio NK hajdučić i onda vidjeti koliki su postotak od ukupnih transfera razni menadžeri uzeli hajdučiću a koliki Dinamu. I onda tražiti "di su pare".
Zeko-
2015-08-26
Tomislav Svetina: Dinamo je jedini hrvatski klub koji novac od transfera ne dijeli s igračima
http://www.poslovni.hr/after5/dinamo-je-jedini-hrvatski-klub-koji-novac-od-transfera-ne-dijeli-s-igracima-256887
Guest- Guest
Nije mi jasno što pjesnik hoće reći sa citiranjem izjave Svetine iz 2013-e godine ? Ako tu aludira na transfer Modrića onda ponovo ludira, jer transfer Luke je bio 5 godina ranije. Svetina govori o vremenu otkad je on direktor, a to je od 2012-e godine. Forumska briljira sve više.
Zeko-
2015-08-26
https://www.facebook.com/nogometplus.net/videos/ovako-je-lagao-tomislav-mar%C4%8Dinko/1994705857445658/
Kakve su to gluposti, koliko love ide Dinamu,koliko igračima? Pa Dinamo je jedini hrvatski klub koji ne dijeli lovu s igračima, a Mamićev sin, uvjeravam vas, nikad nije radio, niti radi niti će raditi na transferima Dinamovih igrača.
Kakve su to gluposti, koliko love ide Dinamu,koliko igračima? Pa Dinamo je jedini hrvatski klub koji ne dijeli lovu s igračima, a Mamićev sin, uvjeravam vas, nikad nije radio, niti radi niti će raditi na transferima Dinamovih igrača.
Guest- Guest
idiot ima obraza komentirati dinamove transfere u situaciji kad trenutno najbolji igrač hajduka odlazi za 10.000.000€ manje od Dinamovog stopera.
10.000.000€ manje.
Hajduk je 4 najbolja igrača prodao za 7.800.000€
dinamo je četiri igrača prodao za 29.500.000€
urota.
10.000.000€ manje.
Hajduk je 4 najbolja igrača prodao za 7.800.000€
dinamo je četiri igrača prodao za 29.500.000€
urota.
sitting_bull-
2015-09-28
A forumske laprdale su ovdje prije prelaznog roka kako Dinamo za Sosu, Čorića i Benkovića sve zajedno neće dobiti ni 5 milja eura.
Gospodo forumske (2 komada) pa nismo mi NK hajdučić iz Splita, mi smo ipak najveći klub u Hrvata koji ne prodaje igrače tek tol'ko da ih proda, kao NK hajdučić.
Gospodo forumske (2 komada) pa nismo mi NK hajdučić iz Splita, mi smo ipak najveći klub u Hrvata koji ne prodaje igrače tek tol'ko da ih proda, kao NK hajdučić.
Zeko-
2015-08-26
Šta je s onim malim Morom? kada se vraća?
Citat:
Nije isto uđe li klub u Europsku ligu izravno, odnosno radi li se o momčadima koje su tamo stigle preko Lige prvaka i jesu li to prvaci ili iz onog dijela bubnja gdje su bili neprvaci. Znači, neprvaci koji ispadnu u trećem pretkolu Lige prvaka idu direktno u Europsku ligu i njihova je zarada 2,92 milijuna eura, koliko u startu dobije svaki klub koji igra grupnu fazu Europske lige. Isto toliko dobiju i prvaci koji ispadnu u trećem pretkolu Lige prvaka pa onda kroz play-off Europske lige uđu u skupinu tog natjecanja. Konkretno, Dinamo je sinoć imao dva puta do Europske lige. Da ispadne od Astane pa prođe u play-offu protiv APOEL-a ili Hapoela, takav plasman vrijedi 2,92 milijuna eura. Ali prolazak u Europsku ligu kroz play-off Lige prvaka već je puno, puno isplativiji.
- Svaki od 48 klubova koji su se kvalificirali u Europsku ligu može za plasman očekivati 2,92 milijuna eura. Uz novac za plasman u grupu Europske lige, klub koji je eliminiran u play-offu Lige prvaka dobiva fiksnu nagradu od pet milijuna eura - takav nam je odgovor stigao iz UEFA-e.
Možda malo dvosmisleno sročen, jer na prvu nije jasno znači li tih “fiksnih pet milijuna” zapravo da je to jedina nagrada za klubove koji ispadnu u play-offu Lige prvaka.
Međutim, ispada da se nagrade zbrajaju, pet milijuna za one koji su došli do play-offa Lige prvaka, plus 2,92 milijuna za nastup u Europskoj ligi.
Što ukratko znači da je Dinamo u utorak protiv Astane igrao utakmicu vrijednu 7,92 milijuna eura
Nije isto uđe li klub u Europsku ligu izravno, odnosno radi li se o momčadima koje su tamo stigle preko Lige prvaka i jesu li to prvaci ili iz onog dijela bubnja gdje su bili neprvaci. Znači, neprvaci koji ispadnu u trećem pretkolu Lige prvaka idu direktno u Europsku ligu i njihova je zarada 2,92 milijuna eura, koliko u startu dobije svaki klub koji igra grupnu fazu Europske lige. Isto toliko dobiju i prvaci koji ispadnu u trećem pretkolu Lige prvaka pa onda kroz play-off Europske lige uđu u skupinu tog natjecanja. Konkretno, Dinamo je sinoć imao dva puta do Europske lige. Da ispadne od Astane pa prođe u play-offu protiv APOEL-a ili Hapoela, takav plasman vrijedi 2,92 milijuna eura. Ali prolazak u Europsku ligu kroz play-off Lige prvaka već je puno, puno isplativiji.
- Svaki od 48 klubova koji su se kvalificirali u Europsku ligu može za plasman očekivati 2,92 milijuna eura. Uz novac za plasman u grupu Europske lige, klub koji je eliminiran u play-offu Lige prvaka dobiva fiksnu nagradu od pet milijuna eura - takav nam je odgovor stigao iz UEFA-e.
Možda malo dvosmisleno sročen, jer na prvu nije jasno znači li tih “fiksnih pet milijuna” zapravo da je to jedina nagrada za klubove koji ispadnu u play-offu Lige prvaka.
Međutim, ispada da se nagrade zbrajaju, pet milijuna za one koji su došli do play-offa Lige prvaka, plus 2,92 milijuna za nastup u Europskoj ligi.
Što ukratko znači da je Dinamo u utorak protiv Astane igrao utakmicu vrijednu 7,92 milijuna eura
Zeko-
2015-08-26
dinamo je samo igranjem Europe, prema ovom članku, već zaradio 120.000€ više nego hajduk od svih svojih prodajnih transfera ovo ljeto.
jedan jedini pokazatelj koji pokazuje svu besmislenost tovarskog kmečanja glede financiranja dinama i hajduka.
da ne govorim kako će to izgledati uđe li dinamo u grupu lige prvaka.
jedan jedini pokazatelj koji pokazuje svu besmislenost tovarskog kmečanja glede financiranja dinama i hajduka.
da ne govorim kako će to izgledati uđe li dinamo u grupu lige prvaka.
sitting_bull-
2015-09-28
I tko bi drugi nego najveći HR klub Dinamo jedini izborio nastup u grupi euro natjecanja,kako mu i pristaje s obzirom da je naš najveći klub...ostalima više sreće do sljedeće Gospe
https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/gnk-dinamo-sluzbeno-licenciran-u-fifa-19
sat2-
2015-09-28
Hajduk licenciran u vili ivana rilovasat2 wrote:https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/gnk-dinamo-sluzbeno-licenciran-u-fifa-19
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ništa bez Hajduka...PABLO ESCOBAR wrote:Hajduk licenciran u vili ivana rilovasat2 wrote:https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/gnk-dinamo-sluzbeno-licenciran-u-fifa-19
Guest- Guest
Naravno, pa potrebno je malo humora ovdje, preozbiljni smo postali, a hajdučić je sada glavna tema kojoj se svi možemo nasmijati.
Zeko-
2015-08-26
Solidna igra Dinama u Švicarskoj, vrlo aktivan rezultat i realne šanse za LP. Dinamo je u zimskom i u ovom ljetnom prelaznom roku stvarno pogodio sa gotovo svim igračima, a najvažnije je kaj su to sve igrači s mudima. U Zagrebu treba odigrati utakmicu na nivou jučerašnjeg 2. poluvremena i LP je tu.
Zeko-
2015-08-26
najveći HR klub je jučer u 2.p slično kao u izraelu dali su si onaj šećer u ruku i ajmoooo,proigrali---
onaj malo oršić mi je najugodnije iznenađenje jako dobar,brz i okomit...stoperi dobro pogođeni,posebno crnac...da su malčice viši bilo bi im puno lakše protiv onih gromada iz mladih dečki...za hajrovića sam znao i ranije da je španer,ademi je brutalan kako dečko igra..olmo je ostao dužan,bekovi ništa posebno,dosta su plivali,golman odličan...
po meni dinamo ne smije igrati zatvoreno u uzvratu jer će im ovi uvaliti iz prekida gol,visoki franczu je opasan ko vrag...šanse su 55-45 za mlade dečke
onaj malo oršić mi je najugodnije iznenađenje jako dobar,brz i okomit...stoperi dobro pogođeni,posebno crnac...da su malčice viši bilo bi im puno lakše protiv onih gromada iz mladih dečki...za hajrovića sam znao i ranije da je španer,ademi je brutalan kako dečko igra..olmo je ostao dužan,bekovi ništa posebno,dosta su plivali,golman odličan...
po meni dinamo ne smije igrati zatvoreno u uzvratu jer će im ovi uvaliti iz prekida gol,visoki franczu je opasan ko vrag...šanse su 55-45 za mlade dečke
Slažem se. Švircarci i dalje misle da je Dinamo lak zalogaj, ali da nisu imali sreće i ući će lagano! Treba ih stisnuti i u prvih pola sata im dati jedan - dva komada i onda autobus pa na kontre.muckodjubre wrote:najveći HR klub je jučer u 2.p slično kao u izraelu dali su si onaj šećer u ruku i ajmoooo,proigrali---
sat2-
2015-09-28
Dinamo će u uzvratu igrari slično k'o i jučer. Boysi moraju juriti, jer oni moraju zabiti ako hoće imati šanse. Treba samo igrati pametno kao jučer 2. poluvrijeme i šansi će biti kao i jučer kad smo imali 3 zicera u 2. poluvremenu. Ništa nisu bolji od nas i da se ova utakmica igra za mjesec-dva Dinamo bi bio veliki favorit kad bi se to još malo uigralo.
Zeko-
2015-08-26
u zagrebu švicarci neće imati prednost umjetne trave i još će morati ganjati rezultat.
naći će bjelica igru za tu tekmu.
naći će bjelica igru za tu tekmu.
sitting_bull-
2015-09-28
https://www.vecernji.hr/sport/hnl-dinamo-lokomotiva-tablica-1234192
Najzanimljivije od svega, Dinamo bi bio prvak u šest od sedam obrađenih sezona čak i da se samo njemu oduzmu bodovi protiv Lokomotive, a da drugim klubovima njihovi bodovi ostanu! Iznimka je sezona 2015./2016., u kojoj bi Rijeka bila prvak s 12 bodova osvojenih u susretima s lokosima, ali samo pod uvjetom da iz tablice “nestanu” četiri Dinamove utakmice s istim suparnikom...
Najzanimljivije od svega, Dinamo bi bio prvak u šest od sedam obrađenih sezona čak i da se samo njemu oduzmu bodovi protiv Lokomotive, a da drugim klubovima njihovi bodovi ostanu! Iznimka je sezona 2015./2016., u kojoj bi Rijeka bila prvak s 12 bodova osvojenih u susretima s lokosima, ali samo pod uvjetom da iz tablice “nestanu” četiri Dinamove utakmice s istim suparnikom...
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50