Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
O gle i kunta kinte se javio da podrži ove 2 forumske . Mora, ta on im je glavni mentor obojici. Bakavelikišef.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
on ima love boli ga kurac...moze cimati...takvi i cimaju..dok sitna boranija grize kost koju ej bacio...Zeko wrote:O gle i kunta kinte se javio da podrži ove 2 forumske . Mora, ta on im je glavni mentor obojici. Bakavelikišef.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Nisan nikad bija na elafitima a znaš da bi volija, iako mi zbog ljetnikovaca dubrovačke vlastele pare malo prepitomo za moj ukus :)fridrih_niche wrote:Ma ne ulazim s njima u neke duge prepiske i diskusije, moj Baka...
Samo im se lagano ispisan u facu i lagano nastavim u svom smjeru...
Al Amper ih dominira s velikim lancunima...
:D
Ti po srednjoj Dalmaciji, a ja po južnoj...
Elafitsko otočje i Lokrum...
<3
Bacija san sidro već 2 dana na šolti, meni stvarno najlipšem srednjodalmatinskom otoku, južna strana je veličanstvena, mir i tišina, samo tu i tamo koja stara kamena ribarska kućica, pusta šta se tiče naselja, nepristupačna zbog okomitih visoko odrizanih litica za sve osim broda i helikoptera, za većinu ljudi još uvik terra incognita, ali prepuna atraktivnih uvala, pravih tirkiznih oaza s dobro zaklonjenim sidrištima, podmorskim špiljama i lokacijama za ronjenje
Dobija san jučer i društvo, austrijanci, talijani i slovenci, plovili ljudi od kornata prema hvaru i korčuli pa se sklonili od nevrimena, ali di čeljad nije bisna kuća nije tisna
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
PABLO ESCOBAR wrote:Baka pusi kurac smraddeVerbal Kint wrote:Zečina, vučina i svetina
Bože dragi kakav trijumvirat debila na temi, još jedan drugom udaraju bese
I šta onda reć nego fala ti bože na scroll botunu i onome ko ga je izmislija
Pozdrav amperu i ničeu, ne mogu se načudit kako van se da s retajima na ovi zvizdan
Samo san se svratija javit, sridnja dalmacija mila majka, samo leđero od vale do vale, s bilin šugamanon na provi broda gledan u sunce i čitan alan forda :)))
Pa di si ti brate ante
Gledaj ovamo vlaju imotski šta je vrhunska spiza, jučer je bija post pa smo se sinoć izbili s vinčinom i jedno 5 kila kamenica, mušula i nešto volaka za salatu šta san izronija.
U biti ovo i nije spiza za vas vlaje, neki ti to talijanka spremi.
Kad malo bolje promislin, vi vlaji ne znate ni plivat a kamoli ronit, pa radije ti to sve uzmi na peškariji da mi ne bi zbog školjaka otiša prije vrimena bogu na ispovid
Pazi sad, neću ti ponavljat
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Bas ti je lipo!
<3
Je, volin ja i Šoltu...
Ma sve naše otoke volin...
A Elafiti su ti super...
Išli u đitu s brodom, bacili sidro prvo na Kalamoti...
Ronili u plavoj špilji, perverzija...
A onda na Lopud...
Milina...
;)
<3
Je, volin ja i Šoltu...
A Elafiti su ti super...
A onda na Lopud...
Milina...
;)
Guest- Guest
Drkotino ljudska mi imocani nismo vvlaji papane a talijanka sprema boje nego cili pisak supcino a bolji smo plivaci nego ssvi blitvari.Verbal Kint wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Baka pusi kurac smraddeVerbal Kint wrote:Zečina, vučina i svetina
Bože dragi kakav trijumvirat debila na temi, još jedan drugom udaraju bese
I šta onda reć nego fala ti bože na scroll botunu i onome ko ga je izmislija
Pozdrav amperu i ničeu, ne mogu se načudit kako van se da s retajima na ovi zvizdan
Samo san se svratija javit, sridnja dalmacija mila majka, samo leđero od vale do vale, s bilin šugamanon na provi broda gledan u sunce i čitan alan forda :)))
Pa di si ti brate ante
Gledaj ovamo vlaju imotski šta je vrhunska spiza, jučer je bija post pa smo se sinoć izbili s vinčinom i jedno 5 kila kamenica, mušula i nešto volaka za salatu šta san izronija.
U biti ovo i nije spiza za vas vlaje, neki ti to talijanka spremi.
Kad malo bolje promislin, vi vlaji ne znate ni plivat a kamoli ronit, pa radije ti to sve uzmi na peškariji da mi ne bi zbog školjaka otiša prije vrimena bogu na ispovid
Pazi sad, neću ti ponavljat
NNego kad ce ajduk dobiti dinama
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebes mi sve kad mi dalmatinci nismo vrh u dalmaciji sve valja osim tog vaseg jada sa poljudafridrih_niche wrote:Bas ti je lipo!
<3
Je, volin ja i Šoltu...
A Elafiti su ti super...
A onda na Lopud...
Milina...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:U Dalmaciji sve valja...
A Dinamo je iznad svega...
<3
2015-09-13
Vlaju galantarski imotski, pa dobili smo lopovčine ima po godine, zadnju na ruglomiru
Ono kad je frane stavija svoju veliku crnu kitu onoj staroj olupini tominju u čvalje i otira ga u forumsku mirovinu, odnosno kad se zečina od muke pinija na zapadu i vika nan da smo zvezdaši i jebava mater tovarsku
Ono kad je frane stavija svoju veliku crnu kitu onoj staroj olupini tominju u čvalje i otira ga u forumsku mirovinu, odnosno kad se zečina od muke pinija na zapadu i vika nan da smo zvezdaši i jebava mater tovarsku
2017-04-24
13 dugih godina iza nas. Blitvaru iz piskaVerbal Kint wrote:Vlaju galantarski imotski, pa dobili smo lopovčine ima po godine, zadnju na ruglomiru
2015-09-13
a e.
jedan jedini udarac prema golu i frane stavija kitu.
e, stavija vam je.
di je sada frane?
di je zujo?
ka'će hajduk u derbijima puknut više od dva puta na gol protivnika?
jedan jedini udarac prema golu i frane stavija kitu.
e, stavija vam je.
di je sada frane?
di je zujo?
ka'će hajduk u derbijima puknut više od dva puta na gol protivnika?
sitting_bull-
2015-09-28
BOŽE ČUVAJ DALMACIJU, NAS I BOJU BILUfridrih_niche wrote:U Dalmaciji sve valja...
A Hajduk je iznad svega...
<3
Stankoviću, nebo se spoji sa zemljom kad se ovo odvrne i počne silovat repeat botun
2017-04-24
Najveci dalmatinci
Andrija Matijas Pauk
Ante Gotovina
Mirko Norac
Sveto Letica
Andrija Matijas Pauk
Ante Gotovina
Mirko Norac
Sveto Letica
2015-09-13
<3Verbal Kint wrote:BOŽE ČUVAJ DALMACIJU, NAS I BOJU BILUfridrih_niche wrote:U Dalmaciji sve valja...
A Hajduk je iznad svega...
<3
Stankoviću, nebo se spoji sa zemljom kad se ovo odvrne i počne silovat repeat botun
Guest- Guest
Na kraju ni ne vidiš školjku ... svaku morsku živinu moraš zaliti češnjakom, peršinom, limunom, malinovim uljem inače ...
Šarana samo posoliš ... oš na rašlje ili na tavi ...
sat2-
2015-09-28
Ajme, Sate...
Jel ti to kompariras riječnu ribu sa morskom?!
Stani, nemoj vise...
:(
Stani, nemoj vise...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ajme, Sate...
Stani, nemoj vise...
2015-09-13
Sate kad mi bude triba savjet oko fis paprikasa pitat. Ono sta neznas nije sramota neznat ali brate ne prolivaj ssat2 wrote:
Na kraju ni ne vidiš školjku ... svaku morsku živinu moraš zaliti češnjakom, peršinom, limunom, malinovim uljem inače ...
Šarana samo posoliš ... oš na rašlje ili na tavi ...
2015-09-13
Verbal Kint wrote:Vlaju galantarski imotski, pa dobili smo lopovčine ima po godine, zadnju na ruglomiru
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50