ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 46 Empty Re: Hajduk Split

Post by Zeko 14/8/2018, 09:46

O gle i kunta kinte se javio da podrži ove 2 forumske  jocolor jocolor. Mora, ta on im je glavni mentor obojici. Bakavelikišef.

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/8/2018, 09:51

Zeko wrote:O gle i kunta kinte se javio da podrži ove 2 forumske  jocolor jocolor. Mora, ta on im je glavni mentor obojici. Bakavelikišef.
on ima love boli ga kurac...moze cimati...takvi i cimaju..dok sitna boranija grize kost koju ej bacio...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 15/8/2018, 14:30

fridrih_niche wrote:Ma ne ulazim s njima u neke duge prepiske i diskusije, moj Baka...
Samo im se lagano ispisan u facu i lagano nastavim u svom smjeru...
Al Amper ih dominira s velikim lancunima...
:D

Ti po srednjoj Dalmaciji, a ja po južnoj...
Elafitsko otočje i Lokrum...
<3
Nisan nikad bija na elafitima a znaš da bi volija, iako mi zbog ljetnikovaca dubrovačke vlastele pare malo prepitomo za moj ukus :)

Bacija san sidro već 2 dana na šolti, meni stvarno najlipšem srednjodalmatinskom otoku, južna strana je veličanstvena, mir i tišina, samo tu i tamo koja stara kamena ribarska kućica, pusta šta se tiče naselja,  nepristupačna zbog okomitih visoko odrizanih litica za sve osim broda i helikoptera, za većinu ljudi još uvik terra incognita, ali prepuna atraktivnih uvala, pravih tirkiznih oaza s dobro zaklonjenim sidrištima, podmorskim špiljama i lokacijama za ronjenje  :hearts

Dobija san jučer i društvo, austrijanci, talijani i slovenci, plovili ljudi od kornata prema hvaru i korčuli pa se sklonili od nevrimena, ali di čeljad nije bisna kuća nije tisna  B-)

Hajduk Split - Page 46 979GQJE

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 15/8/2018, 14:51

PABLO ESCOBAR wrote:
Verbal Kint wrote:Zečina, vučina i svetina
Bože dragi kakav trijumvirat debila na temi, još jedan drugom udaraju bese
I šta onda reć nego fala ti bože na scroll botunu i onome ko ga je izmislija
Pozdrav amperu i ničeu, ne mogu se načudit kako van se da s retajima na ovi zvizdan
Samo san se svratija javit, sridnja dalmacija mila majka, samo leđero od vale do vale, s bilin šugamanon na provi broda gledan u sunce i čitan alan forda :)))

Hajduk Split - Page 46 M3iD3j5
Baka pusi kurac smradde

Pa di si ti brate ante  cheers

Gledaj ovamo vlaju imotski šta je vrhunska spiza, jučer je bija post pa smo se sinoć izbili s vinčinom i jedno 5 kila kamenica, mušula i nešto volaka za salatu šta san izronija.

U biti ovo i nije spiza za vas vlaje, neki ti to talijanka spremi.

Kad malo bolje promislin, vi vlaji ne znate ni plivat a kamoli ronit, pa radije ti to sve uzmi na peškariji da mi ne bi zbog školjaka otiša prije vrimena bogu na ispovid  Basketball

Pazi sad, neću ti ponavljat

Hajduk Split - Page 46 FZbSJpI

Hajduk Split - Page 46 WbzcxJQ

Hajduk Split - Page 46 SIb3oiD

Hajduk Split - Page 46 IH8COVI

Hajduk Split - Page 46 S339UHE

Hajduk Split - Page 46 0nnxCfW

Hajduk Split - Page 46 Vajsnu9

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest 15/8/2018, 14:52

Bas ti je lipo!
<3

Je, volin ja i Šoltu...
Ma sve naše otoke volin...
A Elafiti su ti super...
Išli u đitu s brodom, bacili sidro prvo na Kalamoti...
Ronili u plavoj špilji, perverzija...
A onda na Lopud...
Milina...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 15/8/2018, 14:54

Verbal Kint wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Verbal Kint wrote:Zečina, vučina i svetina
Bože dragi kakav trijumvirat debila na temi, još jedan drugom udaraju bese
I šta onda reć nego fala ti bože na scroll botunu i onome ko ga je izmislija
Pozdrav amperu i ničeu, ne mogu se načudit kako van se da s retajima na ovi zvizdan
Samo san se svratija javit, sridnja dalmacija mila majka, samo leđero od vale do vale, s bilin šugamanon na provi broda gledan u sunce i čitan alan forda :)))

Hajduk Split - Page 46 M3iD3j5
Baka pusi kurac smradde

Pa di si ti brate ante  cheers

Gledaj ovamo vlaju imotski šta je vrhunska spiza, jučer je bija post pa smo se sinoć izbili s vinčinom i jedno 5 kila kamenica, mušula i nešto volaka za salatu šta san izronija.

U biti ovo i nije spiza za vas vlaje, neki ti to talijanka spremi.

Kad malo bolje promislin, vi vlaji ne znate ni plivat a kamoli ronit, pa radije ti to sve uzmi na peškariji da mi ne bi zbog školjaka otiša prije vrimena bogu na ispovid  Basketball

Pazi sad, neću ti ponavljat

Hajduk Split - Page 46 FZbSJpI

Hajduk Split - Page 46 SIb3oiD

Hajduk Split - Page 46 IH8COVI

Hajduk Split - Page 46 S339UHE

Hajduk Split - Page 46 0nnxCfW

Hajduk Split - Page 46 Vajsnu9
Drkotino ljudska mi imocani nismo vvlaji papane a talijanka sprema boje nego cili pisak supcino a bolji smo plivaci nego ssvi blitvari. 
NNego kad ce ajduk dobiti dinama Sleep

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 15/8/2018, 14:59

fridrih_niche wrote:Bas ti je lipo!
<3

Je, volin ja i Šoltu...
Ma sve naše otoke volin...
A Elafiti su ti super...
Išli u đitu s brodom, bacili sidro prvo na Kalamoti...
Ronili u plavoj špilji, perverzija...
A onda na Lopud...
Milina...
;)
Jebes mi sve kad mi dalmatinci nismo vrh u dalmaciji sve valja osim tog vaseg jada sa poljuda

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 15/8/2018, 15:07

U Dalmaciji sve valja...
A Hajduk je iznad svega...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 15/8/2018, 15:17

fridrih_niche wrote:U Dalmaciji sve valja...
A Dinamo je iznad svega...
<3
:cru

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 15/8/2018, 15:24

Vlaju galantarski imotski, pa dobili smo lopovčine ima po godine, zadnju na ruglomiru

Ono kad je frane stavija svoju veliku crnu kitu onoj staroj olupini tominju u čvalje i otira ga u forumsku mirovinu, odnosno kad se zečina od muke pinija na zapadu i vika nan da smo zvezdaši i jebava mater tovarsku  cheers

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by FRANK 15/8/2018, 15:28

Verbal Kint wrote:Vlaju galantarski imotski, pa dobili smo lopovčine ima po godine, zadnju na ruglomiru

Ono kad je frane stavija svoju veliku crnu kitu onoj staroj olupini tominju u čvalje i otira ga u forumsku mirovinu, odnosno kad se zečina od muke pinija na zapadu i vika nan da smo zvezdaši i jebava mater tovarsku  cheers

13 dugih godina iza nas. Blitvaru iz piska

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/8/2018, 15:32

a e.

jedan jedini udarac prema golu i frane stavija kitu.
e, stavija vam je.
di je sada frane?
di je zujo?

ka'će hajduk u derbijima puknut više od dva puta na gol protivnika?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 15/8/2018, 15:33

<3
 BOŽE ČUVAJ DALMACIJU, NAS I BOJU BILU 

Stankoviću, nebo se spoji sa zemljom kad se ovo odvrne i počne silovat repeat botun  cheers

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by FRANK 15/8/2018, 15:38

Najveci dalmatinci
Andrija Matijas Pauk
Ante Gotovina
Mirko Norac 
Sveto Letica

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 15/8/2018, 16:23

Verbal Kint wrote:
<3
 BOŽE ČUVAJ DALMACIJU, NAS I BOJU BILU 

Stankoviću, nebo se spoji sa zemljom kad se ovo odvrne i počne silovat repeat botun  cheers
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 15/8/2018, 19:29

Na kraju ni ne vidiš školjku ... svaku morsku živinu moraš zaliti češnjakom, peršinom, limunom, malinovim uljem inače ... 
Šarana samo posoliš ... oš na rašlje ili na tavi ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 15/8/2018, 19:32

Ajme, Sate...
Jel ti to kompariras riječnu ribu sa morskom?!
Stani, nemoj vise...
:(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 15/8/2018, 20:03

A jesi baš nasa pizdice...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by FRANK 15/8/2018, 23:59

fridrih_niche wrote:Ajme, Sate...
Jel ti to kompariras riječnu ribu sa morskom?!
Stani, nemoj vise...
:(
:cru

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 16/8/2018, 00:01

sat2 wrote:Hajduk Split - Page 46 WbzcxJQ
Na kraju ni ne vidiš školjku ... svaku morsku živinu moraš zaliti češnjakom, peršinom, limunom, malinovim uljem inače ... 
Šarana samo posoliš ... oš na rašlje ili na tavi ...
Sate kad mi bude triba savjet oko fis paprikasa pitat. Ono sta neznas nije sramota neznat ali brate ne prolivaj s

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 16/8/2018, 00:48

Verbal Kint wrote:Vlaju galantarski imotski, pa dobili smo lopovčine ima po godine, zadnju na ruglomiru

:roflrofl :roflrofl :roflrofl :hail :hail :hail
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics