Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Hajduk Split
koji marketing lazare...ti bi opet jogurte i špagerice...bolje da prorade kvalitetno u dovođenju kvalitetnih igraca dostojnih za hajduk...ne igra na terenu pivo nego igracisključivi krivac wrote:Kokoše se uskodakale, a tu je i frend koji baš ono antimamićevac, za razliku od mene,ne haha
Nikakva žurba oko izbora predsjednika. Da je izabran danas, prije 10 ili 15 dana ionako on neće raditi pripremu za sljedeću sezonu već to rade drugi ljudi. Nek izaberu najboljeg kandidata kojeg u budućnosti čeka puno posla i nek taj bude bolji od prethodnika.
U prvom redu je marketing gdje Hajduk ima dosta mista za napredak, a tu je za vrijeme Kosa stagnirao i već mjesecima nemaš direktora za marketing.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Marketing je bitan kako ce Rilov i co. Gradit palace za sebe
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U Hajduku pripremaju službenu objavu, možda i svečanost prirede u Bijelom salonu, dovršili su posao da im nadareni mladići obnove, produže ugovore: Michele Šego, Domagoj Bradarić, Darko Nejašmić, Ante Palaversa, Tonio Teklić... sve odreda Hajdukova budućnost.
Produžili su ugovore što je bio prvi, posebno značajan zadatak sportskog direktora Saše Bjelanovića.
Pojedinačni detalji tek će biti objavljeni, ali momci su već stavili svoj potpis na nove ugovore, baš kao što je to uradio i nešto stariji Josip Bašić.
Produžili su ugovore što je bio prvi, posebno značajan zadatak sportskog direktora Saše Bjelanovića.
Pojedinačni detalji tek će biti objavljeni, ali momci su već stavili svoj potpis na nove ugovore, baš kao što je to uradio i nešto stariji Josip Bašić.
Guest- Guest
Uuuu, majko mila. Već svi u HNL-u drhću pred najezdom bilih tića.
Zeko-
2015-08-26
marketing je bitan ako imas veliko trziste...ali ipak prodaja igraca je daleko vazniji faktor jer on puni najvise klupski buđet plus naravno i dobra popunjenost stadiona na svakoj utakmici...tu su i sponzori jasno...tako da marketing je te manji djelic kolaca...koji nije toliko najbitniji faktor za zivot kluba..pravi ej marketing ono sto prikazes na terenu koji dize cijenu igracima i time puni klupsku blagajnu..a sa dobrim igracima i igrom marketng ce doci sam po sebi...Maks Luburic wrote:Marketing je bitan kako ce Rilov i co. Gradit palace za sebe
2015-09-08
U svakom ozbiljnom klubu, nadodao bi.Maks Luburic wrote:Marketing je bitan
Hajduku ima potencijal po pitanju marketinga. Dolaskom Brbića i direktora marketinga Bašića Hajduk je tu znatno napredova, dosegao neku granicu. Sad već više mjeseci nemaš direktora marketinga, došlo je do stagnacije pa i pada prihoda od marketinga. Zato sam naveo da je to pitanje bitno riješiti, a što se tiče drugih stvari Hajduk ima SD i trenera trenutno, dok direktora marketinga nema.
Svi segmenti kluba su bitni, jer Hajduk nije firma koja se bavi izvozom gdje je jedino bitno prodati igrača i staviti postotak sebi u džep.
Guest- Guest
Stagnacija Rilove kuce
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
...nestalo dobrociniteljaMaks Luburic wrote:Stagnacija Rilove kuce
2015-09-08
A broj clanova cca 4000 manje svake godinevuksadinare wrote:...nestalo dobrociniteljaMaks Luburic wrote:Stagnacija Rilove kuce
Placas 100 Kuna a Rilov kucu zidje.
A onaj narkoman Cabo nije ima za kruva
2015-09-13
...jbg nije lud u banku ici dizat kredit...nije se badava borio...tko se jos za badava bori taj zavrsi kao cabo
2015-09-08
Ta narkomancina je vodila neku svoju borbu Dok su mu rilov I ekipa dizali slavu I on se umislio da je novi ferata il kaliternavuksadinare wrote:...jbg nije lud u banku ici dizat kredit...nije se badava borio...tko se jos za badava bori taj zavrsi kao cabo
Oni grradili palace a on zivio po podrumima
2015-09-13
opet mi je cabo drazi od ovih..bar je imao neki svoj đir neovisno od ovih koje u stvari ni volio..osobno ga znam jer je iz trilja tj sela odakle je moj did...a upoznao sam gatamo polovicom devdesetih u zagrebu na jednom derbiju...i tako smo se iz godine u godinu viđali..pricali...rilov i ta kompanija oko njega su ti vise salonski navijaci....blize pijetuMaks Luburic wrote:Ta narkomancina je vodila neku svoju borbu Dok su mu rilov I ekipa dizali slavu I on se umislio da je novi ferata il kaliternavuksadinare wrote:...jbg nije lud u banku ici dizat kredit...nije se badava borio...tko se jos za badava bori taj zavrsi kao cabo
Oni grradili palace a on zivio po podrumima
2015-09-08
Cabo je bio notorna komunja
2015-09-13
bio ej kurac moj..bio je sve..ovisno ko mu ej platio pice.....kad je bio pijan ja ga nagovorio ajde cabo vikni zivio dido kvaternik on viknuo...Maks Luburic wrote:Cabo je bio notorna komunja
2015-09-08
Takvi su toecidasi
2015-09-13
Ti si osudjen na smrt strijeljanjemisključivi krivac wrote:
Koliko su govana izbacili, da se izrigaš...
2015-09-13
Božo Mikulić potpisuje za Hajduk
Za Hajduk će potpisati Božo Mikulić koji je proteklu sezonu bio član talijanske Sampdorije, a prethodno je nosio dres RNK Splita. Stasiti, 1.95m visoki stoper sa splitskih Brda, rođen 29. siječnja 1997. godine. Trenirati je počeo u vranjičkom Omladincu, da bi sa 11 godina prešao u RNK Split, gdje su mu igrali prijatelji, poput Luke Grubišića.
Tamo je boravio do kraja juniorskog staža, igrajući sa starijima u generaciji koja je osvojilo juniorsko prvenstvo Hrvatske u ljeto 2015. godine. Te je sezone, 14/15, postao i reprezentativac – neizostavni član U19 reprezentacije, naročito kroz 2015. godinu, nakupivši čak 16 nastupa za nju. Hajduk ga je tražio i tada i prije, ali ništa se nije konkretiziralo.
U međuvremenu, Mikulić je još juniorske dobi trenirao sa seniorima, a prvo seniorsko iskustvo imao je na posudbi u Imotskom, tad u 2. HNL, nastupivši na 13 utakmica početkom 2016. godine uz jedan gol. U zadnjoj sezoni RNK Splita u 1. HNL bio je standardan, došavši do respektabilne brojke od 27 nastupa, mahom startova. Bilo je očito da se neće zadržati u RNK Splitu nakon te sezone i bilo je pitanje samo gdje će ići – na kraju je odabrao Sampdoriju.
Nakon jedne i pol sezone seniorskog nogometa, upao je u klasičnu zamku koja čeka mlade strance koji odu u Italiju – u Genovi se opet našao u juniorskoj momčadi, igrajući isključivo (ali i standardno) za njihovu Primaveru (gdje je došao i bivši Hajdukovac Ivan Vujčić).
S 21 godinom, sigurno traži seniorske minute i želi se etablirati, za što bi mogao imati kvalitetu i u Hajduku će mu to biti moguće, što bi u Sampdoriji znatno teže bilo. Motiva bi trebao imati i na njemu je da se dokaže ove sezone
Guest- Guest
Propalica
2015-09-13
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50