Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Hajduk Split
Bajdo je bija najbolji igrač Europe na vrhuncu svoje moći...
I igrač Hajduka, najvećeg kluba Hrvatske...
;)
I igrač Hajduka, najvećeg kluba Hrvatske...
;)
Guest- Guest
bajdo je druga dimenzija, i u skladu s kojom ga se danas promatra. mistican lik, njegov najveci uspijeh je da je vecinu ljudi uspio uvjerit da nikad nije postojao, jer danas uistinu malo tko zna da je nekad igrao, pogotovo van granica nase drzave.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:najveći hr igrač prijateljskih utakmica...operw wrote:mmm bajdo
koji btw. nije nikada igrao za hrvatsku.
a od samog bajde je 2x veci bobek.
Guest- Guest
Čim je otišao u inozemstvo van sigurne okoline domaćeg kluba nije se proslavio...bologna '57-'59 u 45 tekmi 2 gola,0 trofeja...isključivi krivac wrote:Nastavljaš s glupostima. Nije to najveći Bajdin uspjeh.muckodjubre wrote:bajdin najveći uspjeh prijateljske utakmice u poslijeratnom razdoblju,a najjači klub u kojemu je igrao hajduk...u bologni i austriji se nije baš proslavioisključivi krivac wrote:brend i feniks su ti to malo bolje obrazložili. Šuker mi se gadi do boli, ali protiv nekih činjenica ne možeš. Da nije ima tu 98-u,onda bi drugačije pričali, ali nije on ima samo bljesak od te 98-e.muckodjubre wrote:
sve OK...kažem,sve to šukeru daje veliki + da se može reći da je uz modrića naš najveći nogometaš...svi ti golovi,rekordi za reprezentaciju bez obzira što je bio rezerva u svom najvećem klupskom uspjehu-realovu osvajanju LP,ali eto da ne bude da je to priznanje uzeo samo radi onoga sjajnoga turnira iste te '98,imaju se argumenti u vidi njegovih golova sezona ranije i ponajviše jer je najbolji strijelac reprezentacije
I tu ću prestati, a završit ću tim da je jedan Bernard Bajdo Vukas, najbolji hrvatski nogometaš u povijesti i sportaš 20-og stoljeća. Takvog više nećemo imati, a nadam se da će netko ponoviti Šukerove uspjehe i da povede reprezentaciju do neke medalje.
A ovo drugo da mu je Hajduk najveći klub, to je svakako istina. To dovoljno govori i o veličini Hajduka.
Neću ti sad pričati o tome kad je igrač bivše lige mogao otići igrati vani, neću ti pričati o tom vremenu, neću ti pričati da je zapravo da su te utakmice za svijet i Europu bile više od prijateljskih, neću ti pričati da je to ustvari značilo da je Bajdo u tom vremenu bio među najboljih 11 Europe i svijeta, da je bio najbolji na svojoj poziciji. Tada nisi imao nagradu da netko to službeno proglasi, ali njegovo nastupanje za reprezentaciju svijeta gdje je btw. bio najbolji upravo to potvrđuje. Ti ionako to ne bi razumio.
Najveći uspjeh karijere nastupanje u revijalnoj utakmici i domaće prvenstvo s hajdukom...
Uz mali dodatak da Bajdo s reprezentacijom ima dvije medalje.isključivi krivac wrote:Nastavljaš s glupostima. Nije to najveći Bajdin uspjeh.muckodjubre wrote:bajdin najveći uspjeh prijateljske utakmice u poslijeratnom razdoblju,a najjači klub u kojemu je igrao hajduk...u bologni i austriji se nije baš proslavioisključivi krivac wrote:brend i feniks su ti to malo bolje obrazložili. Šuker mi se gadi do boli, ali protiv nekih činjenica ne možeš. Da nije ima tu 98-u,onda bi drugačije pričali, ali nije on ima samo bljesak od te 98-e.muckodjubre wrote:
sve OK...kažem,sve to šukeru daje veliki + da se može reći da je uz modrića naš najveći nogometaš...svi ti golovi,rekordi za reprezentaciju bez obzira što je bio rezerva u svom najvećem klupskom uspjehu-realovu osvajanju LP,ali eto da ne bude da je to priznanje uzeo samo radi onoga sjajnoga turnira iste te '98,imaju se argumenti u vidi njegovih golova sezona ranije i ponajviše jer je najbolji strijelac reprezentacije
I tu ću prestati, a završit ću tim da je jedan Bernard Bajdo Vukas, najbolji hrvatski nogometaš u povijesti i sportaš 20-og stoljeća. Takvog više nećemo imati, a nadam se da će netko ponoviti Šukerove uspjehe i da povede reprezentaciju do neke medalje.
A ovo drugo da mu je Hajduk najveći klub, to je svakako istina. To dovoljno govori i o veličini Hajduka.
Neću ti sad pričati o tome kad je igrač bivše lige mogao otići igrati vani, neću ti pričati o tom vremenu, neću ti pričati da je zapravo da su te utakmice za svijet i Europu bile više od prijateljskih, neću ti pričati da je to ustvari značilo da je Bajdo u tom vremenu bio među najboljih 11 Europe i svijeta, da je bio najbolji na svojoj poziciji. Tada nisi imao nagradu da netko to službeno proglasi, ali njegovo nastupanje za reprezentaciju svijeta gdje je btw. bio najbolji upravo to potvrđuje. Ti ionako to ne bi razumio.
Last edited by isključivi krivac on 14/5/2018, 13:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
a čuj bajdo je nosio bili dres pa treba napraviti mitomaniju...vidio bi ti da je lukica nosio bili dres,ali onaj splitski bilo bi hvalospjeva i to kakvih ...Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:najveći hr igrač prijateljskih utakmica...operw wrote:mmm bajdo
ah,sad su i nogometne medalje s OI klasa nad klasamaisključivi krivac wrote:Uz mali dodatak da Bajdo s reprezentacijom ima dvije medalje.isključivi krivac wrote:Nastavljaš s glupostima. Nije to najveći Bajdin uspjeh.muckodjubre wrote:bajdin najveći uspjeh prijateljske utakmice u poslijeratnom razdoblju,a najjači klub u kojemu je igrao hajduk...u bologni i austriji se nije baš proslavioisključivi krivac wrote:brend i feniks su ti to malo bolje obrazložili. Šuker mi se gadi do boli, ali protiv nekih činjenica ne možeš. Da nije ima tu 98-u,onda bi drugačije pričali, ali nije on ima samo bljesak od te 98-e.muckodjubre wrote:
nekome najveći klub karijere neki hajduk,a nekome real madrid
muckodjubre wrote:a čuj bajdo je nosio bili dres pa treba napraviti mitomaniju...vidio bi ti da je lukica nosio bili dres,ali onaj splitski bilo bi hvalospjeva i to kakvih ...Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:najveći hr igrač prijateljskih utakmica...operw wrote:mmm bajdo
o da, bio bi najveci igrac svemira...
Guest- Guest
Legendarni hrvatski nogometaš i krilni napadač najveći i najznačajniji dio svoje karijere proveo je u dresu splitskog Hajduka, a 2000. godine u izboru HNS-a Vukas je proglašen najboljim hrvatskim nogometašem svih vremena.
http://hns-cff.hr/news/13219/obiljezena-obljetnica-smrti-bernarda-vukasa/
ZAGREB – Hrvatski nogometaš Bernard Vukas proglašen je najboljim sportašem 20. stoljeća prema anketi "Večernjeg lista".
Na svečanosti upriličenoj u zagrebačkom hotelu "Intercontinental" priznanje je primio njegov sin Zdeslav Vukas, koji se zahvalio riječima: – Ne bih htio govoriti o njegovim uspjesima na terenu, već bih htio reći kako je moj otac iznimno volio sport. Najveća ljubav mu je bila nogomet, no volio je i sve ostale sportove – vaterpolo, košarku, stolni tenis... Stoga je i imao divna prijateljstva s ostalim sportašima. Neki su mu na teren bili ljuti suparnici, no kada je sudac označio kraj okršaja, potrčao bi stisnuti im ruku.http://www.monitor.hr/clanci/bernard-vukas-sportas-stoljeca-smodlaka-najbolji-vaterpolist/11215/
Ova priznanja koja btw. nisu dodjeljenja od strane Splita, Hajduka, Dalmacije su očito demiću mit. Ova priznanja ne vrijede ništa,to je namješteno, kupljeno, potplačeno, kme, kme. A zato nagrada Modriću za najboljeg veznjaka španjolske lige značajnija nego kad nekog proglase najboljim sportašem cijelog stoljeća
Jalni demo...
Guest- Guest
Bernard Vukas
trofeji domaće lige i ankete
Priznanja[uredi VE | uredi]
Individualna[uredi VE | uredi]
- Za sezonu 1952./53. osvaja žutu majicu "Sportske Panorame", a 1955. godine biva proglašen najboljim jugoslavenskim športašem te, u anketi Slobodne Dalmacije iste godine, i najboljim športašem Dalmacije.
- U sezoni 1954./55. bio je najbolji strijelac prve nogometne lige s 20 postignutih pogodaka.
- Najbolji jugoslavenski nogometaš po anketama Narodnog sporta, 1955. i 1956. godine.[3]
- U anketi Večernjega lista, Bernard Vukas je proglašen najboljim hrvatskim športašem 20. stoljeća.
Klupska[uredi VE | uredi]
Hajduk Split- Prvenstvo Jugoslavije u nogometu (3): 1950., 1952. i 1954./55.
trofeji domaće lige i ankete
Naravno da je medalja na IO značajna, pogotovo kad uzmeš u obzir o kojem vremenu pričamo. Bolje medalja s IO nego nikakva za repreznatcijumuckodjubre wrote:
ah,sad su i nogometne medalje s OI klasa nad klasama
Btw. oćeš reči da je Modrić veći i bolji igrač od Edsona Arantesa do Nascimenta?
Guest- Guest
o da,a vidiš kako su sada novinske ankete relevantne,a nekada su se ismijavaleSerbia Strong wrote:muckodjubre wrote:a čuj bajdo je nosio bili dres pa treba napraviti mitomaniju...vidio bi ti da je lukica nosio bili dres,ali onaj splitski bilo bi hvalospjeva i to kakvih ...Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:najveći hr igrač prijateljskih utakmica...operw wrote:mmm bajdo
Čekaj, jeli tebi ta novinska anketa relevantna ili ne? Ili samo kad tebi paše?muckodjubre wrote:o da,a vidiš kako su sada novinske ankete relevantne,a nekada su se ismijavaleSerbia Strong wrote:muckodjubre wrote:a čuj bajdo je nosio bili dres pa treba napraviti mitomaniju...vidio bi ti da je lukica nosio bili dres,ali onaj splitski bilo bi hvalospjeva i to kakvih ...Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:
najveći hr igrač prijateljskih utakmica...
Jeli relevantan izbor krovne nogometne organizacije ?
Guest- Guest
opa nisam znao da je Pele postao hrvat ...isključivi krivac wrote:Naravno da je medalja na IO značajna, pogotovo kad uzmeš u obzir o kojem vremenu pričamo. Bolje medalja s IO nego nikakva za repreznatcijumuckodjubre wrote:
Btw. oćeš reči da je Modrić veći i bolji igrač od Edsona Arantesa do Nascimenta?
ali,eto kladim se da za razliku od bajde pele ima nešto više od recimo domaće jugoslavenske lige,poneke prijateljske tekme i anketa iz novina
ipak je najrelevantnije kada svoj sud da UEFA i FIFAisključivi krivac wrote:Čekaj, jeli tebi ta novinska anketa relevantna ili ne? Ili samo kad tebi paše?muckodjubre wrote:o da,a vidiš kako su sada novinske ankete relevantne,a nekada su se ismijavaleSerbia Strong wrote:muckodjubre wrote:a čuj bajdo je nosio bili dres pa treba napraviti mitomaniju...vidio bi ti da je lukica nosio bili dres,ali onaj splitski bilo bi hvalospjeva i to kakvih ...Serbia Strong wrote:
Pitam te jeli Pele veći, pošto mu je najveći klub Santos, a Modriću Real?muckodjubre wrote:opa nisam znao da je Pele postao hrvat ...isključivi krivac wrote:Naravno da je medalja na IO značajna, pogotovo kad uzmeš u obzir o kojem vremenu pričamo. Bolje medalja s IO nego nikakva za repreznatcijumuckodjubre wrote:
ali,eto kladim se da za razliku od bajde pele ima nešto više od recimo domaće jugoslavenske lige,poneke prijateljske tekme i anketa iz novina
To ti je bio argument kad si pričao o Bajdi
Guest- Guest
Pitam je jeli relevantan izbor krovne nogometne organizacije koja je proglasila Bajdu najboljim u povijesti? Odgovor da ili ne?muckodjubre wrote:ipak je najrelevantnije kada svoj sud da UEFA i FIFAisključivi krivac wrote:Čekaj, jeli tebi ta novinska anketa relevantna ili ne? Ili samo kad tebi paše?muckodjubre wrote:o da,a vidiš kako su sada novinske ankete relevantne,a nekada su se ismijavaleSerbia Strong wrote:muckodjubre wrote:
a čuj bajdo je nosio bili dres pa treba napraviti mitomaniju...vidio bi ti da je lukica nosio bili dres,ali onaj splitski bilo bi hvalospjeva i to kakvih ...
Naravno mjerodavna je Uefa i Fifa, nisam vidija da su ikad birali najboljeg hrvatskog nogometaša u povijesti, ali jesu zvali Bjadu da bude u najboljoj momčadi pod grbom Fife i za momčad Europe.
Guest- Guest
argument kada pričam o bajdi je da je on s hajdukom uzeo domaću ligu i to je to i zaboravio sam anketu večernjeg listaisključivi krivac wrote:Pitam te jeli Pele veći, pošto mu je najveći klub Santos, a Modriću Real?muckodjubre wrote:opa nisam znao da je Pele postao hrvat ...isključivi krivac wrote:Naravno da je medalja na IO značajna, pogotovo kad uzmeš u obzir o kojem vremenu pričamo. Bolje medalja s IO nego nikakva za repreznatcijumuckodjubre wrote:
Pele je osvojio ponešto i sa santosom,ali i poneko SP,a bajdo je igrao prijateljske utakmice ...
Uz Diega Maradonu smatra se najboljim nogometašem u povijesti nogometa, kojim ga je 1999. godine proglasila FIFA.
eto FIFA,... nije kao kada te izabere večernji ili slobodna dalmacija,ali eto
isključivi krivac wrote:Pitam te jeli Pele veći, pošto mu je najveći klub Santos, a Modriću Real?muckodjubre wrote:opa nisam znao da je Pele postao hrvat ...isključivi krivac wrote:Naravno da je medalja na IO značajna, pogotovo kad uzmeš u obzir o kojem vremenu pričamo. Bolje medalja s IO nego nikakva za repreznatcijumuckodjubre wrote:
50-ih godina je brazilska liga bila ono što je premiership danas...
Guest- Guest
dobio nagradu HNSa kada modrić još nije igrao ozbiljan nogomet... Modrić ga je prešišao i to kako....isključivi krivac wrote:Pitam je jeli relevantan izbor krovne nogometne organizacije koja je proglasila Bajdu najboljim u povijesti? Odgovor da ili ne?muckodjubre wrote:ipak je najrelevantnije kada svoj sud da UEFA i FIFAisključivi krivac wrote:Čekaj, jeli tebi ta novinska anketa relevantna ili ne? Ili samo kad tebi paše?muckodjubre wrote:o da,a vidiš kako su sada novinske ankete relevantne,a nekada su se ismijavaleSerbia Strong wrote:
Naravno mjerodavna je Uefa i Fifa, nisam vidija da su ikad birali najboljeg hrvatskog nogometaša u povijesti, ali jesu zvali Bjadu da bude u najboljoj momčadi pod grbom Fife i za momčad Europe.
ni messi nije službeno proglašen najvećim svih vremena pa nije grijeh reći da je najveći nogometaš svih vremena...
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50