Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
..od kupa se mogu oprostiti vec sad..ma divota..i onda kazu ulcia ne odlucuje....ono tipa izgovori..'skuzajte takav smo mentalitet tako je to u splitu'..je debilan..i izgovor za naivne
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
bas me zanima tko ce biti predsjednik..a vidim da se odustaje ko po traci..'ne hvala lijepa sve pet ali nađite drugog'..ma sta se mucu eno rilova i gruica spremnih zasjesti u fotelju..igraci?..ma igrace joca,rico,šico,braco ne'š ti futača,gjurca,saida,hamze,radosevica..vaznije je ono..ajmo baklje.,.'jebem te dinamoooo,hns,kos,pizda materina'...juuuuuriiiš...mateeee
2015-09-08
takav mentalitet nema nam pomoci...dobro pocnes ali na koncu uvijek moras uprskati zbog tko zna kojih egoisticnih razloga,ljubomore,zlobe,prica iz kafica....odmah juris,udri majku mu..a nema analize..pazi ovo netko se isbrblajo i nitko se nije potrudio istraziti izanalizirati te navode nego..'je je to je sigurno tako on je tako reka a on ne laze..'...kao njekad u komunistickom sistemu..'kriv je jer tako narod kaze a tko smo mi da narod ne poslusamo..'..cvrsti dokazi.?.who care
2015-09-08
ne..od realnosti...i mislimo da smo pametniji od drugih..IQ 89..je sluzbena statistika na svjetskoj razinifridrih_niche wrote:Ti patiš od skribomanije?
;)
2015-09-08
Pa ne triba ti neka statistika da znaš kako smo glupi ka kurac, u globalu...
90 % foruma je retardirano, bez neke naznake inteligentnog života unutar craniuma...
Al ti si skriboman...
Ne mos stat pisat, iako niko to ne cita...
Sama svrha tvog pisanja je da pišeš...
Nije bitno sta niti oce li neko citat...
Nego moraš pisat i pisat...
Jebeno, stari...
;)
90 % foruma je retardirano, bez neke naznake inteligentnog života unutar craniuma...
Al ti si skriboman...
Ne mos stat pisat, iako niko to ne cita...
Sama svrha tvog pisanja je da pišeš...
Nije bitno sta niti oce li neko citat...
Nego moraš pisat i pisat...
Jebeno, stari...
;)
Guest- Guest
Niche, pusti čovjeka da vodi monologe sam sa sobom. Ko si ti da mu to oduzimaš.fridrih_niche wrote:Ti patiš od skribomanije?
;)
Kome nije jasno da ČLANOVI kluba biraju NO koji dalje donosi odluke, u prvom redi bira predsjednika i razrješuje dužnosti istog, a ČLANOVI ako nisu zadovoljni radom NO-a mogu prikupiti potpise 2000 članova i pokrenuti referendum za njihovu smjenu, ni 7 godina nakon što Hajduk funkcionira po tom modelu, vjerojatno im neće biti jasno nikad. I mogu slobodno svi takvi pokidati iskaznice i odjebati od Hajduka. Pa nek onda laju na misec koliko god ih volja i gdje god ih je volja, skroz su nebitni.
Guest- Guest
...ma odlucujte..i rusite za nista drugo i nisteisključivi krivac wrote:Niche, pusti čovjeka da vodi monologe sam sa sobom. Ko si ti da mu to oduzimaš.fridrih_niche wrote:Ti patiš od skribomanije?
;)
Kome nije jasno da ČLANOVI kluba biraju NO koji dalje donosi odluke, u prvom redi bira predsjednika i razrješuje dužnosti istog, a ČLANOVI ako nisu zadovoljni radom NO-a mogu prikupiti potpise 2000 članova i pokrenuti referendum za njihovu smjenu, ni 7 godina nakon što Hajduk funkcionira po tom modelu, vjerojatno im neće biti jasno nikad. I mogu slobodno svi takvi pokidati iskaznice i odjebati od Hajduka. Pa nek onda laju na misec koliko god ih volja i gdje god ih je volja, skroz su nebitni.
2015-09-08
..ionako se ravnate po onoj..ostavite svaku nadu...
2015-09-08
b.t.w...evo prilike za iskljucivog da se docepa kakve foteljice.. ..pa nece li toliki aktivizam ostati neisplativ..
2015-09-08
VIDEO: KRVAVA UVERTIRA NOGOMETNOG SPEKTAKLA NA ANFIELDU Romini huligani nožem izboli navijača Liverpoola koji se nalazi u kritičnom stanju
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/navijaci/video-krvava-uvertira-nogometnog-spektakla-na-anfieldu-romini-huligani-nozem-izboli-navijaca-liverpoola-koji-se-nalazi-u-kriticnom-stanju/7283638/
Jedva naišao na ovaj članak, nalazi se na margini medija. Naslovnice su pune Salaha i izvrsnog Koppovog Liverpoola.
E sad, da su kojim slučajem ovo sranje napravili pojedinci među hajdukovim navijačima danima bi bilo na svim naslovnicama i samo o tome bi se pričalo.
Licemjerno društvo i licemjerna govna.
Guest- Guest
...radi se o navijackom obracunu a ne da su navijaci napali igrace..
2015-09-08
Udruga NH JE po meni rangu ISIL
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ne znaju ni oni sta hoce...ali cini mi se najprije da sve kontroliraju i svakom presuđuju bez cvrstih dokaza vec..'reka onaj da ga je vidija a narodnoj rijeci i volji se ne smije proturjeciti'....na kraju uvijek po obicaju ispostavi se d aje sve borba za fotelje i pozicije...a i taj kos je vec predugo predsjednik..malo mista i za drugeDesert_fox wrote:Udruga NH JE po meni rangu ISIL
2015-09-08
uostalom jebe mi se vvise..ako tko zna usrat motku to su dalmosi i splicani...ne kaze moja susjeda oduvijek blesavi ljudi..
2015-09-08
Vuče, prestani vise srat...
Nemaš pojma zašto je Kos maknut, zato te pizdarije da je ‘predugo bija pa su ga zato minjali’ obisi mačku o rep...
;)
Nemaš pojma zašto je Kos maknut, zato te pizdarije da je ‘predugo bija pa su ga zato minjali’ obisi mačku o rep...
;)
Guest- Guest
Svejedno mi je ne volim pucisticke metode bez javno prezentiranih cvrstih dokaza po mogucnosti papirnato filmskih ovako sve ostaje na rekla kazala ili 'sime je da svoju ric'fridrih_niche wrote:Vuče, prestani vise srat...
;)
2015-09-08
Znaci ti misliš da je NO maka Kosa zbog ‘rekla kazala’ price?
A jel moguće da nisu tili izac u javnost s nekakvim dokazima koji su im prezentirani?
;)
A jel moguće da nisu tili izac u javnost s nekakvim dokazima koji su im prezentirani?
;)
Guest- Guest
gle sud ne prizna dokaze 'na ric'...samo cvrste dokaze..javno prezentirane...ono tipa nije za javnost ne pije vodu niti moze iole ikoga normalnog uvjeriti..zato i postoji ona poslovica 'dokaze na sunce'fridrih_niche wrote:Znaci ti misliš da je NO maka Kosa zbog ‘rekla kazala’ price?
;)
2015-09-08
Niche, kako ti se da?fridrih_niche wrote:Znaci ti misliš da je NO maka Kosa zbog ‘rekla kazala’ price?
;)
Kos je maknut zbog više stvari, i da nije ove greške s sucima koju je sam priznao, svejedno ne bi dočekao kraj mandata. Pisao sam već o tome.
No zanimljivo kako zbog smjene Kosa prigovaraju isti oni koji su do jučer udarali po njemu, po predsjedniku koji im nije bio dobar. No sad je problem jer taj predsjednik odlazi? Koja licemjerna, smrdljiva govna
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50