Velika inicijativa EU parlamenta radi bojkota Mundijala (SPN-a) u Rusiji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Velika inicijativa EU parlamenta radi bojkota Mundijala (SPN-a) u Rusiji
Kermit wrote:Inače ta glavna je plenkijeva bivša šefica hehehe zato i dalje priča gluposti o krimu etc
Pitanje je jel Plenkiju to blisko ideološki ili $?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Mrzi me kad krene politizacija necega u cemu bi se bas dalo uzivati. Riga mi se na politicke poruke opcenito u nogometu i slicno, a kamoli na ovakve najave i ine pizdarije. Nogomet i sport generalno bi trebali biti potpuno van tih sfera. Natjecanje natjecanja radi... i prilika da ljudi ne misle na par sati o krupnim pizdarijama.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Mrzi me kad krene politizacija necega u cemu bi se bas dalo uzivati. Riga mi se na politicke poruke opcenito u nogometu i slicno, a kamoli na ovakve najave i ine pizdarije. Nogomet i sport generalno bi trebali biti potpuno van tih sfera. Natjecanje natjecanja radi... i prilika da ljudi ne misle na par sati o krupnim pizdarijama.
Pa FIFA i traži razdvajanje politike od nogometa...
2018-04-10
Svi su oni isti po tim odborima samo zauzmu određenu političku nišu radi glasova, u biti koja je ideologija HDZ-a, SDP-a???Hektorović wrote:Kermit wrote:Inače ta glavna je plenkijeva bivša šefica hehehe zato i dalje priča gluposti o krimu etc
Pitanje je jel Plenkiju to blisko ideološki ili $?
Kermit-
2014-04-17
Ma jebo FIFU....govna sami po sebi. Vise bi to trebalo biti od fife.
Guest- Guest
Kermit wrote:
Svi su oni isti po tim odborima samo zauzmu određenu političku nišu radi glasova, u biti koja je ideologija HDZ-a, SDP-a???
Pa plenki i picula su većinom jednako glasali... ono dvojnici.
2018-04-10
Plenki je doveden nakon mini udara na Karamarka da zaume HDZ i izvrši sve što mu kažu iz Buzina i Brisela s obzirom na rusiju i EU, zato njega i boli kurac za ekonomiju, iseljavnje, korupciju, demografiju, osim toga po meni oni će vrlo skoro početi doseljavati veće skupine migranata ovdje kada im naredi NjemačkaHektorović wrote:Kermit wrote:
Svi su oni isti po tim odborima samo zauzmu određenu političku nišu radi glasova, u biti koja je ideologija HDZ-a, SDP-a???
Kermit-
2014-04-17
to moze da upropasti fudbal, prvenstvo
politka i sport, to je mixano
politka i sport, to je mixano
Guest- Guest
Kermit wrote:Plenki je doveden nakon mini udara na Karamarka da zaume HDZ i izvrši sve što mu kažu iz Buzina i Brisela s obzirom na rusiju i EU, zato njega i boli kurac za ekonomiju, iseljavnje, korupciju, demografiju, osim toga po meni oni će vrlo skoro početi doseljavati veće skupine migranata ovdje kada im naredi NjemačkaHektorović wrote:Kermit wrote:
civil war breaks out
A što to može više upropastiti nogomet, nego kad se za igrača plati 222 milijuna Eura? Takav sport i treba uništiti.pizzon wrote:to moze da upropasti fudbal...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
O ovome sam pisao još lani. Znao sam da će se naći pametnjakovići koji će opstruirati SP u Rusiji.
Hrvatska se za sada ne oglašava. Mislim da je to radi toga jer od nastupa puno očekuje.
Hrvatska se za sada ne oglašava. Mislim da je to radi toga jer od nastupa puno očekuje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...mislim da od bojkota nece biti nista..jer ipak su i veliki novci u pitanju a i svatko od jacih ekipa vidi svoju sansu za dobar rezultat..
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Inicijativa triju mora definitivno se etablirala kao relevantna, snažna inicijativa između Baltika, Jadrana i Crnog mora
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
Page 2 of 2