Ako ne želite da Hrvatska postane gostionica, a Hrvati sluge, sutra izađite na ulice
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ako ne želite da Hrvatska postane gostionica, a Hrvati sluge, sutra izađite na ulice
prckov wrote:za to "pretila" i omalovazavanje zena, pa samim time poticanje nasilja nad zenema i stvaranje stereotipa i obrazaca koji taj kulturoloski narativ odrzavaju kao prihvatljivu normu u drustvu, cu te prijavit greviudebotoijusto wrote:Cijena leta Split-Helsinki iznosi 61 euro.kofein wrote:Debo, pozdravio te Olof Palme. Taj je bio još napredniji od Finca, biciklom se kao premijer vozao po ŠveCkoj dok ga nije srušilo namrtvo s istog.
a pretila svaki tjedan izmjesta ured uz famfare a don anemijo s 2x podbratka blindiranim vozilom do vladina aviona ... to mi hoces reci samo na drugoj temi ?
i to sve na znanstvenoj osnovi
Kad se već igramo retorikom, zašto ne...
Moglo bi se tako izbanalizirati 99% "gradanskih" inicijativa bude li baš po onoj mak na konac...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Re: Ako ne želite da Hrvatska postane gostionica, a Hrvati sluge, sutra izađite na ulice
pa to i jeste namjerajasambrend wrote:prckov wrote:za to "pretila" i omalovazavanje zena, pa samim time poticanje nasilja nad zenema i stvaranje stereotipa i obrazaca koji taj kulturoloski narativ odrzavaju kao prihvatljivu normu u drustvu, cu te prijavit greviudebotoijusto wrote:Cijena leta Split-Helsinki iznosi 61 euro.kofein wrote:Debo, pozdravio te Olof Palme. Taj je bio još napredniji od Finca, biciklom se kao premijer vozao po ŠveCkoj dok ga nije srušilo namrtvo s istog.
a pretila svaki tjedan izmjesta ured uz famfare a don anemijo s 2x podbratka blindiranim vozilom do vladina aviona ... to mi hoces reci samo na drugoj temi ?
i to sve na znanstvenoj osnovi
Kad se već igramo retorikom, zašto ne...
Moglo bi se tako izbanalizirati 99% "gradanskih" inicijativa bude li baš po onoj mak na konac...
nema ovo veze sa nasiljem nego sa kontrolom
svaki pojedinac ce se moc optuzivat na osnovu ofrljativnih i nejasnih interpretacija IK
nece mujo alkos najebat sto tuce fatu nego ljudi na strateskim pozicijama koji ne podrzavaju zacrtani cilj
mujo i ako najebe je tek koleterala
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
hororskop wrote:
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
debotoijusto wrote:
mi kao obitelj idemo , bokun aktivizma za ugodnu starost
već 2500 godina se zna da je zemlja okrugla, bitno je za to prosvjedovat
a kad su nove spoznaje u pitanju, e to treba cenzurirati, nije dobro da znanost uznemirava ljude, a neke istine ne bi ni trebali znati
možemo filozofirati o nepostojećim paralelnim svemirima i crvotočinama, to je bezazleno
zato je retard Hawking popularan
Guest- Guest
ista ekipa tvrdi da postoji više od dva spola, točnije da postoji cijeli "spektar" spolova i sexualnih indetiteta, da ne postoji razlika između rasa, i da spol nije uvjetovan biologijom, nego.. "društvenim okolnostima".. oni su isti vjerski fanatici kao ovi jučer sa rivehororskop wrote:debotoijusto wrote:
marširate za znanost a odbacujete istu
poput najtvrdokornijih kreacionista odbacujete znanstvene spoznaje iz biologije, genetike, neuroznanost...
jer se određene istine ne uklapaju u vaš napredni svjetonazor, najradije bi zabranili tu znanost koja diskriminira
Guest- Guest
hororskop wrote:debotoijusto wrote:
već 2500 godina se zna da je zemlja okrugla, bitno je za to prosvjedovat
a kad su nove spoznaje u pitanju, e to treba cenzurirati, nije dobro da znanost uznemirava ljude, a neke istine ne bi ni trebali znati
možemo filozofirati o nepostojećim paralelnim svemirima i crvotočinama, to je bezazleno
zato je retard Hawking popularan
Kako ono ide ono istristrazivanje o raspodjeli prosjecne visine IQ-a na planeti? Znanstveni rasizam ocigledni...I onda kazu da zemlja nije ravna ploca...
darth_vader-
2014-04-17
Pinochet wrote:ista ekipa tvrdi da postoji više od dva spola, točnije da postoji cijeli "spektar" spolova i sexualnih indetiteta, da ne postoji razlika između rasa, i da spol nije uvjetovan biologijom, nego.. "društvenim okolnostima".. oni su isti vjerski fanatici kao ovi jučer sa rivehororskop wrote:debotoijusto wrote:
poput najtvrdokornijih kreacionista odbacujete znanstvene spoznaje iz biologije, genetike, neuroznanost...
jer se određene istine ne uklapaju u vaš napredni svjetonazor, najradije bi zabranili tu znanost koja diskriminira
Aj mogu prihvatiti da ima onaj kurac she i da je tu biologija zajebala stvar...ali potpuno tjelesno definirana obiljezja da covjek ne moze prihvatiti kao vlastiti spol...a ono, cista psihijatrija 1/1...mislim, mogu i ja brijati da sam Napoleon, ali srecom sam 40 cm visi od tog patuljka pa me to ne jebe toliko, tija sam kao tinejdzer biti Kurt Cobain doduse, jos sam i dobro ispa na kraju...:D
darth_vader-
2014-04-17
Kurt, navodno ga je kučka propucala...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
Totenkopf wrote:Kurt, navodno ga je kučka propucala...
Kako rece za nju Dave Grohl kad su ga pitali koja pjesma grupe Hole mu se najvise svida, a on im uzvratio; Teenage whore...Zato što sam jedino siguran da je tu pjesmu Courtney napisala...
darth_vader-
2014-04-17
Rodovi.Pinochet wrote:ista ekipa tvrdi da postoji više od dva spola, točnije da postoji cijeli "spektar" spolova i sexualnih indetiteta, da ne postoji razlika između rasa, i da spol nije uvjetovan biologijom, nego.. "društvenim okolnostima".. oni su isti vjerski fanatici kao ovi jučer sa rivehororskop wrote:debotoijusto wrote:
Kroz zenstvenost i muzevnost te njihove raznorazne kombinacije.
2014-04-12
Zanimljivo mi je da su jednom dijelu komentatora za sve lose sto se dogodilo u Hr u zadnjih 28 god.krivi oni koji su se pojavili na politickoj sceni prije 3-4 god.Ta ista skupina komentatora se nijednom rijeci nije osvrnula na bulumentu hadezenjarsko esdepenjarskih balvana koji su prodefilirali kroz vladu i sabor do danas i ima iskljucivo autorstvo nad svim losim odlukama i stvarima koje su nam se dogodile do danas,ukljucujuci i danasnju odluku o odustajanju od suverenog provodjenja vlastitih zakona.
zgodan komentar, copy paste
zgodan komentar, copy paste
maggie13 wrote:Rodovi.Pinochet wrote:ista ekipa tvrdi da postoji više od dva spola, točnije da postoji cijeli "spektar" spolova i sexualnih indetiteta, da ne postoji razlika između rasa, i da spol nije uvjetovan biologijom, nego.. "društvenim okolnostima".. oni su isti vjerski fanatici kao ovi jučer sa rivehororskop wrote:debotoijusto wrote:
Kroz zenstvenost i muzevnost te njihove raznorazne kombinacije.
imaš samo tri roda muški, ženski i srednji rod. morat ćemo mijenjat kompletnu gramatiku?
Guest- Guest
A znanost faktički ne postoji. To je ko koga zajebe...Onda se pokaže za 100-200 godina da je taj bio u krivu... Eto danas se smatra znanstvenim dostignućem kad muškarcu ugradiš pičku, a ženi kurac...
Guest- Guest
Znanost je jedna od većih zabludi čovječanstva. Definira neka izmišljena pravila, koja u biti ni ne postoje. To skuže tek kad dođu nova...Jebeš znanost, to je prolazna floskula...bitna je inteligencija. A to ovi što idu na maršu nemaju...
Guest- Guest
Kako ove shemale/hemafrodite svrstavaju...jel to roditelji odrede spol ili što?
darth_vader-
2014-04-17
To znanost odredi...jasambrend wrote:Kako ove shemale/hemafrodite svrstavaju...jel to roditelji odrede spol ili što?
Guest- Guest
Gnječ wrote:
imaš samo tri roda muški, ženski i srednji rod. morat ćemo mijenjat kompletnu gramatiku?
Vučetić oduševio govorom o Istanbulskoj: Pogledajte video
Temeljna odlika ljudskog bića da razumom spoznaje, da slobodom odlučuje i da nenasilno djeluje. Ova treća kategorija je sadržana u Istanbulskoj konvenciji i njenoj ratifikaciji. A da bismo ratificirali tu Istanbulsku konvenciju trebamo prvo krenuti od ovog razumskog i slobodnog. A sad ću vam reći što je to razumsko. Govorili smo o tome da je rod odvojen od spola. No, to nije prvo odvajanje. Pogledajmo logički i ontološki, to nitko nije spominjao. Pozivali su se na prirodni red, na prirodni zakon, ali su tu kolege nažalost izbjegli zakon logike. A tad nemamo prirodni red nego imamo prirodni nered i logičku nezakonitost. Reći ću vam što to znači. U logici i filozofiji postoji nešto što se naziva supstancija, biće u sebi. Biće koje postoji u sebi je čovjek. Ili ako hoćete da još uključimo i ženu, i čovječica. Čovjek je prvo ono biće koje ne smijemo od nikoga odvajati. Nakon toga, tom biću pridajemo neko određenje – to je spol. Nakon toga, tom određenju pridajemo sljedeće određenje – a to je rod. Mi bez čovjeka ne možemo imati spol. Ontologija spola je laž, ontologija roda je laž. Nasilje je laž. Svijet u kojem se odigrava nasilje nije svijet vjere, to je svijet mrtvih bogova. Te mrtve bogove je u svijet unio nasilnik. Onaj tko pretuče ženu u svijet je unio mrtvog boga. Onaj tko siluje dijete, u dječji svijet je unio mrtvog boga. Zbog čega? Zato što je dokinuo vrijednost u sebi. Ovo je uistinu dokument gdje se mi civilizacijski određujemo hoćemo li pripadati svijetu u kojem se poštuju ljudska prava, a tu pripadaju i religijska prava, a to su prava živog boga - rekao je Vučetić.
https://www.24sata.hr/news/vucetic-odusevio-govorom-o-istanbulskoj-pogledajte-video-568977
treba slušat filozofe, oni znaju najbolje
genetičari, biolozi, doktori medicine nemaju pojma, njihova ontologija roda i spola je laž
spol se pridodaje biću koje postoji u sebi, a to je čovjek
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ako Hrvatska postane svjetski prvak ću..
» DOK HRVATI prosvjeduju samo putem društvenih mreža, u drugim zemljama zbog korupcije se izlazi na ulice.
» Zoki:'Hrvatska sutra moze podici optuznicu protiv Vucica'
» Ono što je danas Lika, to je sutra Hrvatska - pustoš u kojoj će ostati samo HDZ
» kad laz postane norma istina postane revolucionarno djelo
» DOK HRVATI prosvjeduju samo putem društvenih mreža, u drugim zemljama zbog korupcije se izlazi na ulice.
» Zoki:'Hrvatska sutra moze podici optuznicu protiv Vucica'
» Ono što je danas Lika, to je sutra Hrvatska - pustoš u kojoj će ostati samo HDZ
» kad laz postane norma istina postane revolucionarno djelo
Page 2 of 3