Spektakl ili debakl?
Page 17 of 18
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Spektakl ili debakl?
Ne lazi papa i vatikan u ovakvom obliku ne podrzava IKjastreb wrote:Koliko ja pratim sve ovo oko IK,a do sada sam jako slabo pratio(kao i Agrokor),malo sam u zadnjih par dana pročitao par novinskih čalanaka i nemalo ostao iznenađen kad sam čuo da je u formiranju IK sudjelovao i sam Vatikan. I da Sv.Stolica podupire IK.
Onda se pitam je li ta CUH toliko zabrazdila u sektašenje pa se protivi i samome papi.
Pa ljudi,ako je istina da je Tito nudio Stepincu stvaranje autokefalne Hrvatske katoličke crkve,trebali biste mu podići spomenik,jer današnji CUH upravo to čini. Čak su se počeli nazivati i Stepinčeva crkva.
Eh,koliko je Joža bio dalekovidan.
vuksadinare- Posts : 100325
2015-09-08
kic jesu to na baneru one crvene sluskinje s tuljicama na glavi..one sto ne zele bit maternice, nego testisi, sto li...
Noor wrote:kic jesu to na baneru one crvene sluskinje s tuljicama na glavi..one sto ne zele bit maternice, nego testisi, sto li...
ne ne, scena iz opere Čajkovskog po Puškinovu romanu
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Jevgenij_Onjegin_(roman)
jednostavno mi se svidjela scenografija :))
kic stavi anketu kao mali referendum na forunu:)
dijagram-
2015-08-09
a jebga, o IK, cemu drugomkic wrote:
o cem? formuliraj :))
Jeste li za ili protiv ratificiranja IK
dijagram-
2015-08-09
aben wrote:ne razumin ovo s laštikon, debotoijušto, pa muški ne držu laštik
darth_vader-
2014-04-17
Noor wrote:kic jesu to na baneru one crvene sluskinje s tuljicama na glavi..one sto ne zele bit maternice, nego testisi, sto li...
jel one zapravo mrze žene il mrze muškarce
marcellus wrote:Noor wrote:kic jesu to na baneru one crvene sluskinje s tuljicama na glavi..one sto ne zele bit maternice, nego testisi, sto li...
One mrze sebe.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne mrzu, to je biznisepikur37 wrote:marcellus wrote:Noor wrote:kic jesu to na baneru one crvene sluskinje s tuljicama na glavi..one sto ne zele bit maternice, nego testisi, sto li... :D:
One mrze sebe.
2014-04-16
Pa sta mi uradili od pjesme...teme... mama..
Ko oni na prosvjedu ste ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kakva je tema, upisi joj dižu vriednost.kaja wrote:Pa sta mi uradili od pjesme...teme... mama..
Rada,Petka,Vesna sa cvijecem u rukama rekose da su za 'mir i ljubav'...tako je 1991 u ljeto jedna druga Vesna T. ze Zoki P.docekivali sa cvijecem i 'mirom' kolone jna ns slavonskom autuputu...kad ih je oficir jna zapitao 'je li sta kocite kolonu gde je pravac za pakrac'..grupa 'mira i ljubavi' mu je odgovorila sa ljubavlju..'samo ravno majstore'
2015-09-08
mrze žene koje se ne osjećaju kao muškarci ili tako neštomarcellus wrote:Noor wrote:kic jesu to na baneru one crvene sluskinje s tuljicama na glavi..one sto ne zele bit maternice, nego testisi, sto li...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
kak se zvala ona "židovka" što ju je Cvećko naganjao... što je mene prijavljivala... ona je sad glavni hdzov navijač... :))) i Eva a i onaj peško iz Istre... debilbiodebilosto on im se priklonio čim je koalicija sa hns-om uspostavljena... radi reformi naravno...kic wrote:
inače, ovo je prikaz malo bolesnog društva, dakle godinama se već napada HDZ, barem od 2010. i Sanaderova bijega, HDZ se napada u medijima konstantno da radi sve naopačke, kriminalno i u svakom slučaju loše po Hrvatsku državu..
sad ti isti hvale HDZ..
treba to progutati..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sve je to politika..IK je maska da jedna skupina politicara na celu sa Andrej(a) uz pomoc neoliberalnih i ljevicarskih udruga prenese gotovo cijeli politicki suverenitet na bruselj a da doticni moze nastaviti laditi jaja u uredu za dobru placu..i glumiti sefa
2015-09-08
Koliko su hdzovci bili naivni ili jednostavno coravi kad nisu shvatili ozbiljnu poruku zokija milanovica da mu nije jasno sto plenkovic radi u takvom drustvu da on tamo ne spada ideoloski..ni drugacije...pa su mu hdzovci i ini porucivali da laze i da je ljubomoran..ocito je zoki bio u pravu i puno bolje pozna plenkija nego oni
2015-09-08
No sad je kasno po novom istrazivanju crobarometra i onih izbornih anketa anketnih agencija blizih desnoj opciji hdz je u slobodnom padu..danas su na 27%..ako to ne brine vasu i ostale da ce im nakon izbora ostati mozda pozicije oporbe ili da ce u 'veliku koaliciju'..onda nek im bude ako je njima dobro..no nema poslije ajmo jurit plenkija niz stenge
2015-09-08
ponavljam se ali stvarno želim plenkiju još jedan mandat na čelu HDZ-a i HNS-a
vili40-
2015-08-02
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» A sada spektakl
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
Page 17 of 18