Spektakl ili debakl?
Page 16 of 18
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: Spektakl ili debakl?
trg je 1,2 hektara čistih
4 čovjeka po metru kvadratnom 48.000 ljudi ak je pun
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kada počneš jebat sa stranenskužit ćeš dinamiku većih brojeva
2014-12-30
slidingdoorsoperator wrote:a znamo da Hrvati nisu posebno voljni izlaziti na referendume pa bi odlučili oni sa najviše motiva, a zna se koji su to.
Rada , Sarnavka i radne kolege nisu dovoljne, pokosi ih jedna župa
2014-04-15
marcellus wrote:trg je 1,2 hektara čistih
Manolić je u kurton za tebe. Nisi oduzeo žardinjere i Bana.... ;)
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Sama intelektualna krema vidim :)debotoijusto wrote:"Ovo je veliko zlo što nam sprema Kenwood Kenon. Sram ga bilo da ulazi u crkvu. Biskupi su ti koji su dužni reći: Ne spadaš tu. Ideš van", upozorila je jedna prosvjednica.Brkati prosvjednik izrazio je bojazan da će mu pedofili učiti pedofiliju djecu u školi.
Drugi prosvjednik rezolutno tvrdi kako "neće pederluk ni kurvarluk".Jedan sredovječni muškarac je uvjeren kako iza Istanbulske konvencije stoje "masoni, partizani, komunisti i antikristi, ovi i oni".
Dok drugi prosvjednik pored njega tečno psuje "pas mater kravetini", Indexov sugovornik pojašnjava kako je Istanbulska konvencija napad na vjeru i tradiciju."I ovo gej, kako u Beogradu gej ne može proći? U Zagrebu hodaju", pita se on.
Nakon što ga je Indexov novinar upozorio kako je Srbija, kao i Bosna i Hercegovina, potpisala Konvenciju, muškarac ostaje zatečen.
Ipak sumnjičavo zaključuje kako mu se čini da nitko nije potpisao.
"Dva, tri posto je potpisalo. Neka Njemačka i ne znam... Dve, tri zemlje. Ova priča o Bosni i Srbiji ne stoji", zaključuje proćelavi prosvjednik.
ispiranje mozga
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Koliko ja pratim sve ovo oko IK,a do sada sam jako slabo pratio(kao i Agrokor),malo sam u zadnjih par dana pročitao par novinskih čalanaka i nemalo ostao iznenađen kad sam čuo da je u formiranju IK sudjelovao i sam Vatikan. I da Sv.Stolica podupire IK.
Onda se pitam je li ta CUH toliko zabrazdila u sektašenje pa se protivi i samome papi.
Pa ljudi,ako je istina da je Tito nudio Stepincu stvaranje autokefalne Hrvatske katoličke crkve,trebali biste mu podići spomenik,jer današnji CUH upravo to čini. Čak su se počeli nazivati i Stepinčeva crkva.
Eh,koliko je Joža bio dalekovidan.
Onda se pitam je li ta CUH toliko zabrazdila u sektašenje pa se protivi i samome papi.
Pa ljudi,ako je istina da je Tito nudio Stepincu stvaranje autokefalne Hrvatske katoličke crkve,trebali biste mu podići spomenik,jer današnji CUH upravo to čini. Čak su se počeli nazivati i Stepinčeva crkva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Uz crkvenu organizaciju, nema da nema i pola milijuna!slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:prvo skupite 800 000 potpisov u kancelarijama javne uprave na vaganskom vrhuRegoč wrote:Referendum pa da se prebrojimo. Referendum o svakom svjetonazorskom pitanju.kic wrote:aben wrote:
ipak manjina,
beatbull je već spomenu nesigurnost mirovina
spekulacija
10% od ukupnog broja birača i to samo u Hrvatskoj. 400 000 se bez problema skupi dok si rekao rodna ideologija.
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
jesu muski roditelj 1? a zene 2?
opet patrijarhat
To valjda ide po abecednom redu. Čini mi se logičnim.
to su mrtvi bijeli muski europljani pisali abecedu
sva slova su jednaka, a neka su jednakija
Zato ću ja dvaput!aben wrote:imali smo šansu ubiti partiju preferencijalnin glasovanjen, ča je puno važnije od potpisivanja neke međunarodne pizdarije koje niko ne će jebati ni dvo posto ni ako se potpiše ko ni un konvencije, pa nismo uspili, pa odkuder ti toliko samopouzdanje?slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:prvo skupite 800 000 potpisov u kancelarijama javne uprave na vaganskom vrhuRegoč wrote:Referendum pa da se prebrojimo. Referendum o svakom svjetonazorskom pitanju.kic wrote:
spekulacija
10% od ukupnog broja birača i to samo u Hrvatskoj. 400 000 se bez problema skupi dok si rekao rodna ideologija.
jo definitivno ne bi potpiso za referendum, to ti je već jedun manje.
Vatikan ne podupire Stambolsku konvenciju.jastreb wrote:Koliko ja pratim sve ovo oko IK,a do sada sam jako slabo pratio(kao i Agrokor),malo sam u zadnjih par dana pročitao par novinskih čalanaka i nemalo ostao iznenađen kad sam čuo da je u formiranju IK sudjelovao i sam Vatikan. I da Sv.Stolica podupire IK.
Izmišljeni ljudi.kaja wrote:Sama intelektualna krema vidim :)debotoijusto wrote:"Ovo je veliko zlo što nam sprema Kenwood Kenon. Sram ga bilo da ulazi u crkvu. Biskupi su ti koji su dužni reći: Ne spadaš tu. Ideš van", upozorila je jedna prosvjednica.Brkati prosvjednik izrazio je bojazan da će mu pedofili učiti pedofiliju djecu u školi.
Drugi prosvjednik rezolutno tvrdi kako "neće pederluk ni kurvarluk".Jedan sredovječni muškarac je uvjeren kako iza Istanbulske konvencije stoje "masoni, partizani, komunisti i antikristi, ovi i oni".
Dok drugi prosvjednik pored njega tečno psuje "pas mater kravetini", Indexov sugovornik pojašnjava kako je Istanbulska konvencija napad na vjeru i tradiciju."I ovo gej, kako u Beogradu gej ne može proći? U Zagrebu hodaju", pita se on.
Nakon što ga je Indexov novinar upozorio kako je Srbija, kao i Bosna i Hercegovina, potpisala Konvenciju, muškarac ostaje zatečen.
Ipak sumnjičavo zaključuje kako mu se čini da nitko nije potpisao.
"Dva, tri posto je potpisalo. Neka Njemačka i ne znam... Dve, tri zemlje. Ova priča o Bosni i Srbiji ne stoji", zaključuje proćelavi prosvjednik.
ispiranje mozga
Ali podupire Carigradsku. Konstantinopolsku čak.Regoč wrote:
Vatikan ne podupire Stambolsku konvenciju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ali podupire Carigradsku. Konstantinopolsku čak.Regoč wrote:
Šalu na stranu, ne postoji takva papina izjava.
Guest- Guest
Nikakvu konvenciju ne podupire čak ni ovaj papa.jastreb wrote:Ali podupire Carigradsku. Konstantinopolsku čak.Regoč wrote:
Čak i smeće od t-portala zna prenijeti ono što je papa rekao, jedino jastreb konstantno podvaljuje neke svoje mitove.slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Ali podupire Carigradsku. Konstantinopolsku čak.Regoč wrote:
Šalu na stranu, ne postoji takva papina izjava.
Papa Franjo podržao bi Istanbulsku za razliku od naših biskupa? Potpuno suprotno, evo što kaže o rodnoj ideologiji
Guest- Guest
epikur37 wrote:Spektakl, konzervativna većina je pokazala degeneričnoj manjini što je Hrvatska!
Šandor Winnetou-
2017-12-31
debo je žensko ali se osjeća ko muško ili tako nekakoaben wrote:ne razumin ovo s laštikon, debotoijušto, pa muški ne držu laštik
Šandor Winnetou-
2017-12-31
to je diskriminirajuće, ne smije biti razlike među roditeljima jer će ispasti da je neko manje vrijedann_razbojnik wrote:roditelj 2 moli'ćukic wrote:n_razbojnik wrote:od 10-12...u 11 marendaaben wrote:prvo skupite 800 000 potpisov u kancelarijama javne uprave na vaganskom vrhuRegoč wrote:
Referendum pa da se prebrojimo. Referendum o svakom svjetonazorskom pitanju.
jebo vas otac :D
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ne lazi papa i vatikan u ovakvom obliku ne podrzava IKjastreb wrote:Koliko ja pratim sve ovo oko IK,a do sada sam jako slabo pratio(kao i Agrokor),malo sam u zadnjih par dana pročitao par novinskih čalanaka i nemalo ostao iznenađen kad sam čuo da je u formiranju IK sudjelovao i sam Vatikan. I da Sv.Stolica podupire IK.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Similar topics
» A sada spektakl
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
Page 16 of 18