Lider TBF-a zbog pjesme "Moja mater te traži" mora na sud
Page 1 of 1
Lider TBF-a zbog pjesme "Moja mater te traži" mora na sud
http://www.novilist.hr/Scena/Glazba/Zbog-pjesme-Moja-mater-te-trazi-Sasa-Antic-iz-TBF-a-mora-na-sud
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Lider TBF-a zbog pjesme "Moja mater te traži" mora na sud
"Dobio sam poziv od Općinskog suda u Virovitici da se pojavim kao svjedok na raspravi u jednom kaznenom predmetu. Naime, kako sam doznao, okrivljenik je mladić koji je poslao policajcu sms poruku u kojoj je, između ostalog, pisalo i: „Naša mater te traži“.
2014-04-22
Re: Lider TBF-a zbog pjesme "Moja mater te traži" mora na sud
Da je mladić policajcu napisao "Ostani đubre do kraja" bi li ovi iz suda u VT na svjedočenje zvali Boru Čorbu???
2014-04-22
Similar topics
» 'E, moja Srbijo, je*o vam pas mater, sram vas bilo!'
» 15.9.1991-15.9.2021.Trideset godina od nastanka pjesme 'Moja domovina' nezvanicno druge hrvatske himne.
» Noćna mora britanskih Konzervativaca i neformalni lider Brexita: Tko je Nigel Farage?
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» 15.9.1991-15.9.2021.Trideset godina od nastanka pjesme 'Moja domovina' nezvanicno druge hrvatske himne.
» Noćna mora britanskih Konzervativaca i neformalni lider Brexita: Tko je Nigel Farage?
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
Page 1 of 1