Black mirror
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Black mirror
https://100posto.hr/scena/black-mirror-vraca-se-na-male-ekrane-pripremite-se-za-petu-sezonu-jezive-serije-koju-obozavamo
PhoebeBuffay wrote:
ta mi je najgora epizoda ... sva se najezim od fujosti
a ona sa svinjom je samo bljuc
betty.boop-
2015-01-23
nekako mi braća počnu gledati nakon pustog nagovaranja: jao 5 epizoda smo u cugu pogledali, brutalno..
fridrih_niche wrote:Druga epizoda prve sezone...PhoebeBuffay wrote:Koju
<3
A koliko si sezona uopce pogledao?
:-)
Guest- Guest
Pojavio se svojevrstan odgovor na Crno zerkalo. Philip Dick's Electric Dreams. Deset jednosatnih epizoda inspiranih Dickovim djelima. Jos nisam krenula, ali radujem se..
Guest- Guest
Znam samo za PC point and click avanturu koja se tako zove. Ne znam jel su povezane, ali u nedostatku vremena nikada neću ni saznati..
Guest- Guest
Vjetrovnjak wrote:Pojavio se svojevrstan odgovor na Crno zerkalo. Philip Dick's Electric Dreams. Deset jednosatnih epizoda inspiranih Dickovim djelima. Jos nisam krenula, ali radujem se..
to sam ti htio preporučiti!
stalno mi je bila namjera prenijeti, i sjeti se mujo sjeti.. ali nikako.
samo jednu (horni mi preporučio), dobra distopija i srodno BM.. ali ne ide toliko na šok-uzbuđenje što ljudi očekuju danas najviše od serija, više ljudske interakcije mi se čini i tako.. bladerunner style
kic wrote:
stalno mi je bila namjera prenijeti, i sjeti se mujo sjeti.. ali nikako.
samo jednu (horni mi preporučio), dobra distopija i srodno BM.. ali ne ide toliko na šok-uzbuđenje što ljudi očekuju danas najviše od serija, više ljudske interakcije mi se čini i tako.. bladerunner style
Super!
Guest- Guest
kic wrote:
Altered carbon
http://www.imdb.com/title/tt2261227/
Ovo me nekako ne privlaci..
---
Nego, sto sad s ovim topicom? :D Lejdi ga je otvorila, prilijepila fotku i - zbrisala. :) Odgovornost je na svakom autoru topica problematizirati njegov sadrzaj ili opisati neke dojmove, barem.
Lejdi, zasto Ogledalce zasluzuje zaseban topic? Sto te je zateklo u navedenoj epizodi? Bi li s njime drugacije postupila? Bi li ga gurnula s litice? :p
Ono sto sam primijetila u dosadasnjim sezonama jest da su nam ljudi nekako nalik, suvise bedasti, brzo pristaju na koristenje novih teh. naprava bez potrebnog promisljanja o negativnim posljedicama. I to me ljuti jer zamjecujem isti obrazac ponasanja posvuda oko nas.. Postupno privikavanje na prosirenu stvarnost koja nas zapravo ostecuje, cini glupljima, zapravo, submisivnim, lijenim, ovisnim osobama.
Guest- Guest
Pisat cu ithild...
Nisam stigla jer sam u poslu.
A htjela sam cuti vvase misljenje I dojmove o seriji ;)
Nisam stigla jer sam u poslu.
A htjela sam cuti vvase misljenje I dojmove o seriji ;)
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4