Pitalice..
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pitalice..
Baš pogledao rječnik...taj ruski isto hrvatski samo na ćirilici.prckov wrote:удар слева
ajdkic wrote:
prckove cekaj red.
ja postavljam pitanje sad.
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
Sto ce reci da je Isus bio beskarakteran a danko je karakteran :)danni1 wrote:Točno. Al za to mu je dovoljno bilo i jedan dan ili jedan sat ne 40 dana. Beskarakteran čovjek će lako podnijeti pokoru od 1 dana al za 40 ipak treba karakter.kic wrote:danni1 wrote:U pravu si, al kak uspiješ sročiti misao da sam ne shvaćaš njeno značenje?kic wrote:danni1 wrote:
E tako je, zato ti ništa ne razumiješ po tom pitanju a ni kic, on će nešto zalijepit al ne shvaća ono što je zalijepio.
ja tebi i svima sličnima pionirima objasnim na narodnom jeziku što je bit pokore da razumijete.
a ca sam ja zalijepio?
pa ti si c/p odnekle a ne ja..
ja znam sta govorim i zasto, pokora je ustezanje i to tak funkcionira i iz drugih razloga, ali nije Isus odbio kruh od Sotone u pustinji da bi pokazao da je jaci od toga, vec da bi usmjerio i ukazao sto je vaznije, vjera tj rijec bozja je vaznija od zemaljske ugode..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
удар влевоdanni1 wrote:Baš pogledao rječnik...taj ruski isto hrvatski samo na ćirilici.prckov wrote:удар слева
Ne. Odolijevao je svim iskušenjima 40 dana i pobijedio, nije otišo doma drugi dan.kaja wrote:Sto ce reci da je Isus bio beskarakteran a danko je karakteran :)danni1 wrote:Točno. Al za to mu je dovoljno bilo i jedan dan ili jedan sat ne 40 dana. Beskarakteran čovjek će lako podnijeti pokoru od 1 dana al za 40 ipak treba karakter.kic wrote:danni1 wrote:U pravu si, al kak uspiješ sročiti misao da sam ne shvaćaš njeno značenje?kic wrote:
a ca sam ja zalijepio?
pa ti si c/p odnekle a ne ja..
ja znam sta govorim i zasto, pokora je ustezanje i to tak funkcionira i iz drugih razloga, ali nije Isus odbio kruh od Sotone u pustinji da bi pokazao da je jaci od toga, vec da bi usmjerio i ukazao sto je vaznije, vjera tj rijec bozja je vaznija od zemaljske ugode..
Al...idemo dalje.
žuti?kic wrote:
moras tocno odgovorit pa onda stani za katedru..
koje boje je zumanjak od flamingosa?
2014-04-16
crven
jebiga, narančasti
2014-04-16
Pa i ja sam pogodio.kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:Budizam?
Tibetanski tako je.
In a 2007 Pew Research Center survey, at 0.7% Buddhism was the third largest religion in the US after Christianity (78.4%), no religion (10.3%) and Judaism (1.7%).
https://en.wikipedia.org/wiki/Buddhism_in_the_United_States#Demographics_of_Buddhism_in_the_United_States
na redu si sa svojim pitanjem..
Hinduizam spada u istočnjačke gnoze.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
plavo
jastreb wrote:Pa i ja sam pogodio.kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:Budizam?
Tibetanski tako je.
In a 2007 Pew Research Center survey, at 0.7% Buddhism was the third largest religion in the US after Christianity (78.4%), no religion (10.3%) and Judaism (1.7%).
https://en.wikipedia.org/wiki/Buddhism_in_the_United_States#Demographics_of_Buddhism_in_the_United_States
na redu si sa svojim pitanjem..
Hinduizam spada u istočnjačke gnoze.
hinduizam i budizam su ko pas i mačka skoro.
danni1-
2014-04-16
bijelo
žumanjak bijeli?prckov wrote:bijelo
Može bit cijeli svijet je naopako pa i jaja mogu bit.
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 5 of 6