joseph i lida
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
joseph i lida
https://m.24sata.hr/news/zbog-nje-je-gobbels-htio-otici-u-japan-i-tamo-prodavati-kravate-561648
Ona je bila slavna češka glumica sa velikom karijerom u Trećem Reichu, a on jedna od najmoćnijih ljudi u zemlji. Lijepo lice i izvrsnu glumu Lide Baarove svi su obožavali. Njezin prekrasan lik najviše je volio on - krvnik u rukavicama, Hitlerov ministar propagande i njegov najfanatičniji pomoćnik Joseph Goebbels.
Zaveo je tu češku ljepoticu na svojoj jahti uz mjesečinu, a u iduće dvije godine postao je posve zanesen njome. Ona je čak odbila ozbiljnu ponudu Hollywooda za uspješnom karijerom, odlučila ostati u Njemačkoj i uživati sa svojim ljubavnikom Goebbelsom.
boze kakav zavodnik joseph goebbels
Ona je bila slavna češka glumica sa velikom karijerom u Trećem Reichu, a on jedna od najmoćnijih ljudi u zemlji. Lijepo lice i izvrsnu glumu Lide Baarove svi su obožavali. Njezin prekrasan lik najviše je volio on - krvnik u rukavicama, Hitlerov ministar propagande i njegov najfanatičniji pomoćnik Joseph Goebbels.
Zaveo je tu češku ljepoticu na svojoj jahti uz mjesečinu, a u iduće dvije godine postao je posve zanesen njome. Ona je čak odbila ozbiljnu ponudu Hollywooda za uspješnom karijerom, odlučila ostati u Njemačkoj i uživati sa svojim ljubavnikom Goebbelsom.
boze kakav zavodnik joseph goebbels
Guest- Guest
Re: joseph i lida
kakva vremena i romantika. niche napisi jednu pjesmu o ovome, ili vise pjesama
Guest- Guest
Bože dragi kakvi zavodnici. To su bila vremena. A danas ti se niče i end zajedno drže za rukice i idu kroz grad
Vec san opisa ljubav jednog diktatora u pjesmi...operw wrote:kakva vremena i romantika. niche napisi jednu pjesmu o ovome, ili vise pjesama
Ne mogu ih sve...
:D
Guest- Guest
Gobbels je mila majka za do iti jednog današnjeg medijskog djelatnika...doduše kakav blaženi pogled psihopata...svaka majka bi ga poželjela za zeta...
darth_vader-
2014-04-17
Koji velikan Boze svetioperw wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
To ti o svom caci psihopatu ilijasambrend wrote:Gobbels je mila majka za do iti jednog današnjeg medijskog djelatnika...doduše kakav blaženi pogled psihopata...svaka majka bi ga poželjela za zeta...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Moze li na ovon forumu ijedna tema proci da se ne vidi sav primjer Njegove savrsenostiscorpion wrote:
Bože dragi kakvi zavodnici. To su bila vremena. A danas ti se niče i end zajedno drže za rukice i idu kroz grad
Koji covjek koji velikan koji genije
Hvala ti na postojanju
Sieg heil
2015-09-13
Goebbels ima lice kao da je imao nesreću, ili kao da je petaš na likovnome nacrtao facu i to su mu nalijepili na glavu..
Tek sad vidin ovu rečenicu:scorpion wrote:
“Boze dragi kakvi zavodnici.”
Guest- Guest
ko da se usro u gace i fino mu je toplokic wrote:
Goebbels ima lice kao da je imao nesreću, ili kao da je petaš na likovnome nacrtao facu i to su mu nalijepili na glavu..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne možeš...Браћала wrote:Jebem mu familiju bolesnu...
Otrova je svu svoju dječicu...
A i njegova pratilja je isto napravila...
Koji bolesnici...
;)
Guest- Guest
baarova je baš klasična ljepotica goebbels nije baš nešto ali imao je moć i karizmu to više vrijedi kod muškarca
Kretenu koji bi otac svoju djecu ostavio zvijerima koje su vladale i bladaju europom sada.fridrih_niche wrote:Ne možeš...Браћала wrote:Jebem mu familiju bolesnu...
Koji bolesnici...
;)
Okeutan cin ali cin koji je djecu spasio tragedije
Zivis u savrsenom drustvu a odjednon u bolestini dekadencije pederluka pedofilije sotonizma.
Kazem goebbels je velikan a takve danas treba sa svjetiljkom trazit
2015-09-13
Izgled nije ni bitan bitna je karizma a ovaj blazenik je to imaobafalo wrote:baarova je baš klasična ljepotica goebbels nije baš nešto ali imao je moć i karizmu to više vrijedi kod muškarca
2015-09-13
Desert_fox wrote:Kretenu koji bi otac svoju djecu ostavio zvijerima koje su vladale i bladaju europom sada.fridrih_niche wrote:Ne možeš...Браћала wrote:Jebem mu familiju bolesnu...
Koji bolesnici...
;)
Zivis u savrsenom drustvu a odjednon u bolestini dekadencije pederluka pedofilije sotonizma.
Grom te ubio dabogda
Guest- Guest
Pa bi li ti ubija svoja dva andjela jer žive i ovom svitu dekadencije?!Desert_fox wrote:Kretenu koji bi otac svoju djecu ostavio zvijerima koje su vladale i bladaju europom sada.fridrih_niche wrote:Ne možeš...Браћала wrote:Jebem mu familiju bolesnu...
Koji bolesnici...
;)
Nisi i ne bi, jer nisi bolesna kukavica ka dotični idiot, mater mu jeben bolesnu...
;)
Guest- Guest
Браћала wrote:Desert_fox wrote:Kretenu koji bi otac svoju djecu ostavio zvijerima koje su vladale i bladaju europom sada.fridrih_niche wrote:Ne možeš...Браћала wrote:Jebem mu familiju bolesnu...
Koji bolesnici...
;)
Grom te ubio dabogda
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2